İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben 2 kez gittim ilk falinda soylediklerini yasamadim hadi dedigim Bir kez daha deniyim ama negatif genel olarak.Ahmet. beye baktirdim anda superdi fali daha dengeli geldi bana olumlu olumsuz konusuyor.

Orda fatma ablaya gittinmi çok tatlı abla iskambiş baktırmuştım bir kısım çıktı handede bir kısım çıktı ama hande çok negatif bir. kadın

bende aradım 200 tl dedi eve geliyormuş eğer fazla kişi olursa indirim yaparım dedi toplaşsak da öylemi baktırsak acaba :))
Bilemedim napsak.yorumları okudum yarı yarıya gibi.gecen hafta benım arkadasım baktırdı cok uzak gelecek soylemıs anı bilmiş
benimde nazifeye baktırasım geldi suan fiyat çok ama bilemedim toplasıp baktırırsanız bende dusunebilirim

Pazar günü telefonda baktırabileceğim önerisi olan var mı?
Dilek nişantaşında nerede bakıyor?

dilek telefon da bakıyormu bakıyorsa numarasını bende rica ediyorum

Selam, bana da gönderir misiniz Nazife nin telefonunu?:)
Yumurtacı nazifenin numarası bende yok,yorumlarda gördüm bende istiyorum numarasını bilen biri yollayabilir mi? Bide referans filan istiyor mu daha önce baktıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz değer mi o paraya

Bugun binnaz da şevdar a baktırdım,yakalamak cok zor ama yorumlar cok iyiydi aklınızda olsun

Kizlar Elfin Demet patladi ilginc bir sekilde. En son falinda artik araniz iyi olacak sorun kalmadi falan gibi pozitif seyler soylemisti ama kavga ettik sildim ve engelledim her yerden biraz once. Sorun olmayacak dedi tam tersi bu oldu yani:) cok ilginc cunku Elfin bana hep cikar bu sefer yanildi.

Du bakalim belki barisirsiniz gecici birseydir belki

Geri donuş yok gibi. Bu kavgayı bile goremedi aranız bu ara daha iyi olacak demişti. Yani başta turan falcıların sonra tam tersi bilemiyor oluşu da çok garip.
Daha önce tutturdu dediğiniz şey ayrıntı bir şeymiydi, yoksa herşeye uyarlanabilecek bir şey mi? Çünkü ben artık şöyle düşünüyorum, bir falcı iyise iyidir, arada bir iyi arada bir kötü , enerji tutmaması tarzı şeylere çok inanmıyorum, size bilemediği çok bariz bir olay bence

anla ilgili cok iyi olsa da dedikleri bana da cikmadi. yaklasik 8 ay kadar once baktirdim ustelik.
@working19 daha once bana başka biri için attığım ilk uc falı tamamen çıkmıştı. Hatta detaylı şeylerdi oyle olacak olmayacak tarzında değil, karşımdaki kişinin bana kuracağı cumleye kadar bilmişti ve soyledikleri sırasıyla olmuştu. Ancak bu kişiyle ilgili tamamen yanıldı dediklerinin tersi oldu neredeyse.

Ahmeti dene mevcut durum super.deneyince yorumlarini yaz.

Ahmet ten hiç enerji alamadım peki kadıkoyde başka kimler var
mesela şu rengarenk cafede tuz falı bakan ünlülerin guya falcısı olab nalan var o nasıl birfe odun cafede Nuray var hiç sallamaamıştım ama su ya bakarak bişdi. kadın anı... gittinmi. hiç bunlara

bende şu an fal krizindeyim fiyatı uygun telefon da bakan kim var tutku yasemin hariç onlara baktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…