İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar slm ;

cumartesi günü dayanamadım ve telde yasemin hanıma baktırdım çok karışık bir faldı yani eski yeni hepsi karıştı oda kafamın karışıklığına saydı bu durumu ...

çok beğendin mi derseniz waaoow diyeceğim bir fal değil geçen hafta arkadaş tavsiyesi üzerine kıbrısta dilara diye birine baktırmıştım 30 liraya bana odamda ki sandalye rengini söyledi o daha iyiydi sanırım

Kaan’a bende baktırdım ama beğenmedim çünkü çok havada bi fal olmuş sorduğum sorumun cevabını alamadım, dolaylı anlatımlar detay vermeden bir de sesli beklerken yazılı yorum yapmış. Açıkcası baştan savma olmuş

telefon da bakıyorsa bana da numarasını verirmisiniz

yasemine bende baktırdım evet süperdi diyemem ama bildimi bildi ben memnun kaldım ama dedikleri çıkarsa tabiki süper olur :)

Yasemin bana da iyiydi, Yeliz’le birebir ve paratlel seyler soylediler ve dogru soyledikleri o da uzun uzun bakiyor tatli biri ben sevdim.

yasemin mi yeliz mi peki ben yelizi de denemek istiyorum ama kararsızım çok fala merak sardım gene :-/

bende yelizi denemedim ama yaseminden memnun kaldım tutkuya baktırdım bende yaseminle tutku paralel şeyler söylediler verdikleri tarihlerde çok yakın birbirine çıkarsa yazacağım

Muğla yerkesikte falcı havva varmış ünlüler gidiyormuş. Her dediği çıkıyormuş dediği çıkmayan yokmuş ama ulaşmak zormuş onu bilen var mı acaba? İnternette telefon numarası falan bar ama onun için gerçek havva değil dolandırıcı diyolar. Ben aradım yüzyüze bakmıyorum dedi çünkü ama havva için yüzyüze bakıyor asla telefonda bakmıyor diyolar

ben de baktım şimdi bence de gercek değil o internetteki

Yeliz’e de Yasemin’e de baktırdım. İkisinden de memnun kaldım ama Yasemin durumumu daha gerçekçi yorumladı. Yasemin’in söyledikleri daha mantıklı, daha olası geldi. Ama ikisi de boş değil bence.

Yeliz’e de Yasemin’e de baktırdım. İkisinden de memnun kaldım ama Yasemin durumumu daha gerçekçi yorumladı. Yasemin’in söyledikleri daha mantıklı, daha olası geldi. Ama ikisi de boş değil bence.
Yelize yüz yüze baktırdım ben çok beğendim fakat yasemini denemedim. Hemen bakıyor mu? Numarasını özelden atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…