İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeliz’e de Yasemin’e de baktırdım. İkisinden de memnun kaldım ama Yasemin durumumu daha gerçekçi yorumladı. Yasemin’in söyledikleri daha mantıklı, daha olası geldi. Ama ikisi de boş değil bence.
yeliz konusun da tereddütlüydüm ama biri kötü yazmıştı baktırayım bende bir :)

yeliz konusun da tereddütlüydüm ama biri kötü yazmıştı baktırayım bende bir :)
Kötü değil bence ama içinde bulunduğum durumun sonucuyla ilgili Yasemin’in söylediği daha gerçekçi geldi bana :) ama sonuç dışında ikisi de benzer şeyler söyledi zaten

sonuç dışında derken farklı sonuçlarmı söylediler

Yok yaa oyle cok abartili hurafeli seylere inanmiyorum.Ahmeti cok begendim cunku gecmisteki bir ayi verdi ve ne yasadin bir yikim dedi direk nokta atisi.Su an kafamda baska biri var onu bildi.Isimle ilgili de yaptigi analizler yerindeydi.Gelecegi bilemem:).

Evet, ikisi farklı sonuç söylediler. Ama yasemin’inki daha mantıklı
iştee bu ilginç iki farklı sonuç ben yasemin ve tutkunun falları çok çıksın istiyorum çünkü ikiside aynı sonucu verdi bana sadece tarihler biraz farklı ama yakın birbirine

dün melekler kahvesinde Melda hanıma fal baktırdım, gerçekten muhteşem bir enerjisi var. Son anda karar verip rastgele bir biçimde gitmiştim. Söyledikleri ve olayları yorumlama biçimi inanılmaz rahatlatıcı. Aklımı çok topladı. Ve bence olayları gerçekten en yüksek potansiyeliyle ifade ediyor.

yasemin in nosunuda bana atarmısınız birde hemen donuyormu reelde nerde bakıyo bu bayan ben geri kalmışım takio edememişim

Evet ben gittim. Kesinlikle mükemmel ama büyü bozma konusunda. Kimse geleceği bilemez. Büyü yapıldığını söyledi ve önümüzde birden kilit belirdi. Büyüyü çözdü. İnternetteki gerçek Havva değil. Orada saatlerce kapısında bekliyorsun eğer gelmeyen varsa onun yerine alabilir ama bütün gün orda aç susuz bir şekilde beklemeyi göze almanız lazım. Sıraya yazdırıp da gelen çok var. Kendin gidip ismini sıraya yazdırman lazım.

Sizde numarası bar mı acaba? Önceden arayıp mı gitmek gerekiyor yoksa direkt bir şey söylemeden mi gidiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…