- 11 Eylül 2018
- 33
- 7
- 1
- 46
yeliz konusun da tereddütlüydüm ama biri kötü yazmıştı baktırayım bende bir :)Yeliz’e de Yasemin’e de baktırdım. İkisinden de memnun kaldım ama Yasemin durumumu daha gerçekçi yorumladı. Yasemin’in söyledikleri daha mantıklı, daha olası geldi. Ama ikisi de boş değil bence.
Kötü değil bence ama içinde bulunduğum durumun sonucuyla ilgili Yasemin’in söylediği daha gerçekçi geldi bana :) ama sonuç dışında ikisi de benzer şeyler söyledi zatenyeliz konusun da tereddütlüydüm ama biri kötü yazmıştı baktırayım bende bir :)
Ahmet kadikoy istanbul cafede bakiyor.Ahmet kim? Telde bakiyor mu bir de ucreti nedir? Son bir kez fal baktirmak istiyorum mevcut durumla ilgili, 2-3 kisi paralel konustu
Yok yaa oyle cok abartili hurafeli seylere inanmiyorum.Ahmeti cok begendim cunku gecmisteki bir ayi verdi ve ne yasadin bir yikim dedi direk nokta atisi.Su an kafamda baska biri var onu bildi.Isimle ilgili de yaptigi analizler yerindeydi.Gelecegi bilemem:).Ahmet ten hiç enerji alamadım peki kadıkoyde başka kimler var
mesela şu rengarenk cafede tuz falı bakan ünlülerin guya falcısı olab nalan var o nasıl birfe odun cafede Nuray var hiç sallamaamıştım ama su ya bakarak bişdi. kadın anı... gittinmi. hiç bunlara
Evet, ikisi farklı sonuç söylediler. Ama yasemin’inki daha mantıklısonuç dışında derken farklı sonuçlarmı söylediler
iştee bu ilginç iki farklı sonuç ben yasemin ve tutkunun falları çok çıksın istiyorum çünkü ikiside aynı sonucu verdi bana sadece tarihler biraz farklı ama yakın birbirineEvet, ikisi farklı sonuç söylediler. Ama yasemin’inki daha mantıklı
Maşallah maşallah çalıştığın para direk falcılara rita ya bende gittim arkadaşım baktırdı kadın demek herkese kötü konuşuyor iyiki baktırmamışımMerhaba istanbul cafe hande nin vadeleri tuttu mu acaba ? Tesekkurler
Arkadaşlar Dilek geçmiş ve anda iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyor 2 yıldır düzenli gidiyorumNişantaşında ofisi olan falcı dilek'in numarasını alabileceğim biri var mı acaba?
Working benden almıştın numarayı nasıl sana dedikleri çıktı mı dileğin6 ay önce 100 tl idi
Aynen hayatımda bu kdr cok falcıya gittiğimi hatırlamıyorum.Maşallah maşallah çalıştığın para direk falcılara rita ya bende gittim arkadaşım baktırdı kadın demek herkese kötü konuşuyor iyiki baktırmamışım
Evet ben gittim. Kesinlikle mükemmel ama büyü bozma konusunda. Kimse geleceği bilemez. Büyü yapıldığını söyledi ve önümüzde birden kilit belirdi. Büyüyü çözdü. İnternetteki gerçek Havva değil. Orada saatlerce kapısında bekliyorsun eğer gelmeyen varsa onun yerine alabilir ama bütün gün orda aç susuz bir şekilde beklemeyi göze almanız lazım. Sıraya yazdırıp da gelen çok var. Kendin gidip ismini sıraya yazdırman lazım.Muğla yerkesikte falcı havva varmış ünlüler gidiyormuş. Her dediği çıkıyormuş dediği çıkmayan yokmuş ama ulaşmak zormuş onu bilen var mı acaba? İnternette telefon numarası falan bar ama onun için gerçek havva değil dolandırıcı diyolar. Ben aradım yüzyüze bakmıyorum dedi çünkü ama havva için yüzyüze bakıyor asla telefonda bakmıyor diyolar
Özelinize yazdımyasemin in nosunuda bana atarmısınız birde hemen donuyormu reelde nerde bakıyo bu bayan ben geri kalmışım takio edememişim
Maşallah maşallah çalıştığın para direk falcılara rita ya bende gittim arkadaşım baktırdı kadın demek herkese kötü konuşuyor iyiki baktırmamışım
Sizde numarası bar mı acaba? Önceden arayıp mı gitmek gerekiyor yoksa direkt bir şey söylemeden mi gidiliyor?Evet ben gittim. Kesinlikle mükemmel ama büyü bozma konusunda. Kimse geleceği bilemez. Büyü yapıldığını söyledi ve önümüzde birden kilit belirdi. Büyüyü çözdü. İnternetteki gerçek Havva değil. Orada saatlerce kapısında bekliyorsun eğer gelmeyen varsa onun yerine alabilir ama bütün gün orda aç susuz bir şekilde beklemeyi göze almanız lazım. Sıraya yazdırıp da gelen çok var. Kendin gidip ismini sıraya yazdırman lazım.
Özelinize yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?