İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben vazgeçtim ya ilişki bitti görünen köy klavız istemez bittiğinde de dostlukla bitmedi yani birşey geçmedi elime ben faldan kesin vazgeçtim

Kızlar ilişkilerimiz güzel giderken hiç ihtiyaç duymuyoruz fallara ama bitince direkt fallara sarıyoruz tekrardan buraya üye olduğumda evlilik hayali kurduğum ilişkim çok kötü bir şekilde bitmişti , her gün fal baktırıyordum denemediğim site gitmediğim falcı kalmamıştı . ne zaman durumu kabullendi gelmeyeceğini anladım tüm falları bıraktım zaten çıkmıyordu sadece anlık durumları biliyordu herkes falcılara kalsak evliydik şuan bana dönmüştü ... ama o hayatına mutlu mesut devam ediyor . Bende hayatıma devam ettim bir şekilde asla biri olmaz derken hayatıma yeniden birisi girdi öyle güzeldi ki başlarla iyi ki eski ilişkim bitmiş dedim defalarca ...

ama şimdi gene yalnızım olur olmaz bir şekilde ilişkilerim son buluyor tekrardan falcılara sardım hep aynı cümleyle karşılaşıyorum blokajj nedir bu blokaj nasıl geçer bilmiyorum.

Artık çok yoruldum...

merhaba eski mesajlrinizda goztepe de yuri diye bir falcidan bahsetmissiniz? hic duymadim kimdir kendisi baktirdiniz mi? yada baktiran birinden mi duydunuz?

Bence hiç. baktımamak lazım ben çok iyiydim felaket bir durumda ayrıldık ayrılmauı geçtim kanlı bıçaklı gibi ayrıldık yani bunun verdiği üzüntü var bende ve okdr fal baktırdım elime ne geçti diyorum hatta bu ilişkiden elime ne geçti hiçbir şey diyorum kendime.. her ilişki biter ama bitelipi onemli yani nasul atlatılxagı onemli ben sahsen pişman ım fala o bana tekrsr dondufunde sürecek mi. boyutu ne olucak dite baktırırdım oyle başlaıdm 2yıl oncr fala ama hayatında ne fırtınalar oldu adamın ve şimdi kesin bitti... ne geçti. 2yıldır burdayım hiç... insanın birinden ayrılması kötü ama nasıl ayrıldığı daha onem kazanıyormuş

Elbette eskiden birbirimize selam verebilecek kadar saygı bırakırdık aramızda şimdi her yerden engellemeler bağırmalar vs..
En son Yasemine baktırmıştım sonra da daha yeter dedim artık baktırmıyorum umarım bu şekilde devam ederim esma çekiyorum bol bol Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Aynen ne büyük kavgalardab sonra hiçbişey olmamış gibi. davranırdjk şimdi engeller tehtitler çok kötü ya cidden çok kötü durumumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…