İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar ben yüz yüze baktırmak istiyorum Yasemin Bakırköy’de dışarda biryerde bakıyor mu ve numarasını alabilir miyim,bir de Tutku’nun numarasını alabilir mitim

Kuzey ve gökerin numarasını bilen biri yazabilir mi rica etsemm :)
hala gökeri istio musunuz anlamadım ama çok uyarı aldı o hani ben birine atmıstım ordan atayım size ama dolandırıcı dendi, atıyor dendi, yanlış işlere yönlendiriyor dendi:/
ben gitmekten vazgectim ki telde konustuğumda samimi gelmişti ama burdan çok uyardılar...
kuzeye de gelince inan sonuç koca sıfır değmez

Göker konusunda hemfikirim de kuzeye niye oyle dediniz nolduki

Kuzey ve gökerin numarasını bilen biri yazabilir mi rica etsemm :)
İkisini de hiç tavsiye etmem, göker’e baktırmadım ama burada onunla ilgili hiç güzel şeyler yazmıyor. Boşuna risk almayın derim.
Kuzey’e gelince onu da tavsiye etmem. Dedikleri çıkmadı, çok olumsuz bi durum için aşırı pembe tablo çizmişti. Sadece umut verir, gerisi gelmez.

Arkadaşlar ben yeşilköy Cüba cafe Esra hanımı öneriyorum....son birkaç aydır aralıklı gidiyorum kendisine, biraz kısa bakıyor ama söyledikleri %60-70 çıktı, üstelik gelecek ile ilgili..

Kizlar merhaba telefonda bakan onerebileceginiz, ani ve yakin gelecegi iyi bilen bir falci var mi? Yasemin ve Yeliz'i denedim birebir neredeyse ayni seyleri soylediler ve begendim. Fiyat olarak da cok pahali olmasin ama en fazla 70-80 Tl verebilirim bir fal icin.

Göker konusunda hemfikirim de kuzeye niye oyle dediniz nolduki

Gökeri bilmiyorum ama kuzey tam bir pembe tablocu. Baktırma değmez
Bu kadar uyarıya karşı ikisinden de vazgeçtim ama gal mabedindeki urumun telefon numarasını bilen varsa çok sevirim

biri kıbrısta bir bayanın olduğunu yazmıştı telefonda bakıyormuş baktıran kişi memnun kaldım demişti bende aradım ama cesaret edemedim çünkü telefon tutarı kktc ye göre atıyormuş gerçi aynı bayan o sizi arıyor demişti ben henüz denemedim

Dilara mi bahsettigin falcinin adi? onu denemek istemistim ama bu aralar enerjim dusuk yazmis sonra mesaj atarsan bakarim demis bana gecen gun sormustum.

Nazife hanım için yorumlarım : Anı iyi biliyor , yakın gelecek için tarihler verdi .
Söyledikleri çok uzak geliyor bana şu an ama bilmiyorum , bir yandan da olabilir gibi geliyor .
kısacası gidin gitmeyin diyemiyorum şu an .

Dilarayı ben demiştim whatsapp üzerinden yazmıştım oda beni o şekilde aramıştı anlık tespitleri güzeldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…