Yakın gelecek icin verdiği tarihler çıkarsa yazar mısınız,bende dusunuyorum ama cok pahalı hani tutturuyorsa düsünebilirimNazife hanım için yorumlarım : Anı iyi biliyor , yakın gelecek için tarihler verdi .
Söyledikleri çok uzak geliyor bana şu an ama bilmiyorum , bir yandan da olabilir gibi geliyor .
kısacası gidin gitmeyin diyemiyorum şu an .
Tabiki.Şimdiye kdr gittiklerimden tutturan olurs direkt yazacağım.Yakın gelecek icin verdiği tarihler çıkarsa yazar mısınız,bende dusunuyorum ama cok pahalı hani tutturuyorsa düsünebilirim
Tabiki.Şimdiye kdr gittiklerimden tutturan olurs direkt yazacağım.
Bu kadar uyarıya karşı ikisinden de vazgeçtim ama gal mabedindeki urumun telefon numarasını bilen varsa çok sevirim
Bu kadar uyarıya karşı ikisinden de vazgeçtim ama gal mabedindeki urumun telefon numarasını bilen varsa çok sevirim
Çok spesifik şeyleri bildi nokta atışı ama o an olan durum zaten örneğin birinin uzak şehirde yaşaması gibi.nasil bildi dediginiz detaylar mi bildi kendisi? bende cikip cikmadigini merakla bekleyecegim ilgimi cekiyor kendisi
Ya arkadaşlar büyü böyle mi çözülür? Yerkesikteki havva hanıma ben de gittim, Allahın dağında altında Porche otomobil ile seyhat ediyor 8 kendisini bizzat gördüm) 100'lerce kişi ise orda aç susuz sıra bekliyor, sonuç kocaman sıfır, ben belki 2-3 kez gittim kendisine, bu kadından fayda gören olduğunu hüç düşünmüyorum, büyü bir kez dua ile çözülür, kadının yaptığı şov resmen, gelecekten zaten hiiç bahsetmiyor, onun şovu için oralarda rezil olmak çok gereksiz, internetteki Havva hanım sahte, ama gerçek olanı daha sahte bence, bu benim yerkesikteki Havva hanım için kendi fikrim , yine de siz bilirsinizEvet ben gittim. Kesinlikle mükemmel ama büyü bozma konusunda. Kimse geleceği bilemez. Büyü yapıldığını söyledi ve önümüzde birden kilit belirdi. Büyüyü çözdü. İnternetteki gerçek Havva değil. Orada saatlerce kapısında bekliyorsun eğer gelmeyen varsa onun yerine alabilir ama bütün gün orda aç susuz bir şekilde beklemeyi göze almanız lazım. Sıraya yazdırıp da gelen çok var. Kendin gidip ismini sıraya yazdırman lazım.
Working benden almıştın numarayı nasıl sana dedikleri çıktı mı dileğin
Arkadaşlar Dilek geçmiş ve anda iyi gelecekle ilgili dedikleri çıkmıyor 2 yıldır düzenli gidiyorum
Süper.Bana vadeler cıkmıyor moralimi bozmayayım dimi :) tutku,mirza,hande nin arayacak dediği tarihler bu zamanlar ama henüz tık yok.Tutkuya 2 ya da 3 gün önce baktırmıştım, yazmıştım zaten buraya. Tutkunun bana çok yakın zamanda olacak dediği şeyi bugün yaşadım. İhtimal vermemiştim hiç, olması imkansız bir şey değildi tabii ama yine de abarttığını düşünmüştüm ama cidden söylediği telefonu aldım. Asıl konuyla ilgili değildi bu arada ama inşallah asıl konu da çıkar şuan çok umutlandım çünkü asıl konu hakkında çok net konuştu
Mirza ve Handenin bana hiç bir dediği olmadı, tutku gidişatı bildiSüper.Bana vadeler cıkmıyor moralimi bozmayayım dimi :) tutku,mirza,hande nin arayacak dediği tarihler bu zamanlar ama henüz tık yok.
Ya bilemiyorum bana tutan sana tutmaz sana tutan bana tutmaz belli olmuyor o belki de tutkunun sadece bu öngörüsü tutar banaSüper.Bana vadeler cıkmıyor moralimi bozmayayım dimi :) tutku,mirza,hande nin arayacak dediği tarihler bu zamanlar ama henüz tık yok.
Bekleyip görücez bakalım.Hepsinin dediği sonuc aynı aslında sadece zamanlar farklı.Tek biri farklı bişi dese bu kdr umutlanmıcam hepsi aynı seyı soluoYa bilemiyorum bana tutan sana tutmaz sana tutan bana tutmaz belli olmuyor o belki de tutkunun sadece bu öngörüsü tutar bana
Anlıyorum ama yine de gidip kendim dinlemek istiyorum. Numarasını verebilirseniz çok sevinirim.
Birebir hocaya okunmak gerekiyor ya da okunmuş suyu içmek veya okunmuş tuz ile banyo diye biliyorum, asıl söylemek istediğim Havva hocanın yaptığın gibi öyle muskayı ortaya çıkart ( bu şovu başka şarlatan hocalar da yapıyor) şovu kadar basit olmadığını söylemek istedimworking19 cnm büyü dualarla bozulur demişsin ya hangi dualar yada hiç şahit oldunmu boyle dua ettim çözüldü gibisinden benm bildiğim büyü çözülsün diye kimin yaptıgını ve nerde oldugunu bilmesen bile sadece sabah gunes dogmadan belli. dualar okunduguydu ama hangileri oldugunu hatırlamıyorum
Evet bende de öyle hepsi aynı sonucu ama farklı tarihi verdi bana sadece tutkunun sonucu farklıydı diğerlerinden yine olumluydu ama farklı bi yol gösterdiBekleyip görücez bakalım.Hepsinin dediği sonuc aynı aslında sadece zamanlar farklı.Tek biri farklı bişi dese bu kdr umutlanmıcam hepsi aynı seyı soluo
Birebir hocaya okunmak gerekiyor ya da okunmuş suyu içmek veya okunmuş tuz ile banyo diye biliyorum, asıl söylemek istediğim Havva hocanın yaptığın gibi öyle muskayı ortaya çıkart ( bu şovu başka şarlatan hocalar da yapıyor) şovu kadar basit olmadığını söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?