İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar son sayfaları okudum ama bişey bulamadım bu konuda , vadesinde çıkan falcı yok mu hiç
Çıkarsa eğer çıktığına şükredin vadesi kusur kalsın demek isterim izninizle...bana 1,5 yıldır herkes çok olumlu konuşuyor ama söz konusu adam benden hala kaçıyor hem de köşe bucak...yorumu size bırakıyorum. Kendinizi kaptırmayın

Beylikdüzü yeliz'e baktırdınız mı? O da olumlu konuşuyor ? Bana da çoğu insanın olumu konuştuğuna yeliz olumsuz konuştu, tavsiye ederim

Working19 gerçekten ihtiyacım olmasa bu kadar rica etmem. Dilek'in numarası sizde de varmış sanırım. Bana yollayabilir misiniz? Lütfen☘
Sevgiler

Beylikdüzü yeliz'e baktırdınız mı? O da olumlu konuşuyor ? Bana da çoğu insanın olumu konuştuğuna yeliz olumsuz konuştu, tavsiye ederim
İşin aslı şu ki, çok kötüyü duymaya da gücüm yok artık olumlusu da olumsuzu da mutsuz ediyor beni. Bir de olumsuzluğuyla bilinen tipler genelde zaten herkese öyle konuşanlar. En fazla Tutkuya cesaret edebildim ben. O yarı iyi yarı kötü söyledi. Ki bence o da olmayacak...

nilüfer in çıktığı fal hiç oldu mu yaa? böyle biliyor ama bilemiyor gibiydi tam bi vauv olmadım. ne diyorsunuz?

Şuanı iyi yorumlayan falcı tavsiyeniz var mı ya zaten geleceği kimse bilemiyor gelecekten vazgeçtim artok

Yasemin ve Yeliz binnaz.com, tellwe gibi bir sitede mi bakıyorlar acaba?

Yasemin ve Yeliz binnaz.com, tellwe gibi bir sitede mi bakıyorlar acaba?
Hayır Yeliz Beylikduzu’nde evinde bakıyormuş gidemeyenler telefonla bakıyor. Yasemin de sadece telefonda bakıyor ama herhangi bir sitede değiller, telefonlarını bu topikte yazan uyelerden almıştım.

Ya bu Tutku telefonda bakan degil mi? Birtek bana mi vade vermedi? Iki kisi var birini secersen bu olur, digerini secersen bu olur dedi okadar. Aslinda dedigi sekilde yaptim ama dedigi gibi olmadi. Beylikduzu Yeliz'e de gitmistim. Ondan da memnun kalmadim. Ex kisinin agzindan duydugum bizzat yasadigim seyleri ay o boyle biri degil diyerek inkar etti. Oysa yasadim. Enerjimiz tutmadi sanirim onunla da. Yaklasik 1 ay olacak ara verdim fala. Olumsuz etkileniyor islerim diye dusundum. Ama dayanamadim. Bu Yasemin kim, dedikleri cikti mi? Ayrica burada begenildigi icin telde baktirdigim Gonca'nin vadesi gecti, tutmadi. Birde Alev vardi onunda cok oldu vadesi geceli tutmadi. Suan yuzyuze baktirdiklarimda suanda ex kisi icin tutan kimse yok, vadeler gecti.

Tutku'ya belki toplamda 5 kez baktırmışımdır, bana da hiiç vade vermedi, hep yön, rota çizer, vadeyiben sorduğumda da çok geniş aralıklarla vade verir, sonbahara doğru gibi ifadeler kullanır, bir de bende tün falları çok kısa sürmüştür, 10 dakikayı geçmez...oysaki ona baktıranların yazdıklarını okuduğumda 1 saati bulan fallar, vadeler falan, bendeki durum hiiç öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…