Bana şimdiye kadar vadesinde çıkan Kuzey oldu ama işle ilgili durumda tam olarak verdiği vadede söylediği şeyi yaşadımKızlar son sayfaları okudum ama bişey bulamadım bu konuda, vadesinde çıkan falcı yok mu hiç
Çıkarsa eğer çıktığına şükredin vadesi kusur kalsın demek isterim izninizle...bana 1,5 yıldır herkes çok olumlu konuşuyor ama söz konusu adam benden hala kaçıyor hem de köşe bucak...yorumu size bırakıyorum. Kendinizi kaptırmayınKızlar son sayfaları okudum ama bişey bulamadım bu konuda, vadesinde çıkan falcı yok mu hiç
Şu yazıda kendimi gördüm yaÇıkarsa eğer çıktığına şükredin vadesi kusur kalsın demek isterim izninizle...bana 1,5 yıldır herkes çok olumlu konuşuyor ama söz konusu adam benden hala kaçıyor hem de köşe bucak...yorumu size bırakıyorum. Kendinizi kaptırmayın
Beylikdüzü yeliz'e baktırdınız mı? O da olumlu konuşuyor ? Bana da çoğu insanın olumu konuştuğuna yeliz olumsuz konuştu, tavsiye ederimÇıkarsa eğer çıktığına şükredin vadesi kusur kalsın demek isterim izninizle...bana 1,5 yıldır herkes çok olumlu konuşuyor ama söz konusu adam benden hala kaçıyor hem de köşe bucak...yorumu size bırakıyorum. Kendinizi kaptırmayın
İşin aslı şu ki, çok kötüyü duymaya da gücüm yokBeylikdüzü yeliz'e baktırdınız mı? O da olumlu konuşuyor ? Bana da çoğu insanın olumu konuştuğuna yeliz olumsuz konuştu, tavsiye ederim
Kizlar merhaba telefonda bakan onerebileceginiz, ani ve yakin gelecegi iyi bilen bir falci var mi? Yasemin ve Yeliz'i denedim birebir neredeyse ayni seyleri soylediler ve begendim. Fiyat olarak da cok pahali olmasin ama en fazla 70-80 Tl verebilirim bir fal icin.
Hayır Yeliz Beylikduzu’nde evinde bakıyormuş gidemeyenler telefonla bakıyor. Yasemin de sadece telefonda bakıyor ama herhangi bir sitede değiller, telefonlarını bu topikte yazan uyelerden almıştım.Yasemin ve Yeliz binnaz.com, tellwe gibi bir sitede mi bakıyorlar acaba?
Tutku'ya belki toplamda 5 kez baktırmışımdır, bana da hiiç vade vermedi, hep yön, rota çizer, vadeyiben sorduğumda da çok geniş aralıklarla vade verir, sonbahara doğru gibi ifadeler kullanır, bir de bende tün falları çok kısa sürmüştür, 10 dakikayı geçmez...oysaki ona baktıranların yazdıklarını okuduğumda 1 saati bulan fallar, vadeler falan, bendeki durum hiiç öyle değilYa bu Tutku telefonda bakan degil mi? Birtek bana mi vade vermedi? Iki kisi var birini secersen bu olur, digerini secersen bu olur dedi okadar. Aslinda dedigi sekilde yaptim ama dedigi gibi olmadi. Beylikduzu Yeliz'e de gitmistim. Ondan da memnun kalmadim. Ex kisinin agzindan duydugum bizzat yasadigim seyleri ay o boyle biri degil diyerek inkar etti. Oysa yasadim. Enerjimiz tutmadi sanirim onunla da. Yaklasik 1 ay olacak ara verdim fala. Olumsuz etkileniyor islerim diye dusundum. Ama dayanamadim. Bu Yasemin kim, dedikleri cikti mi? Ayrica burada begenildigi icin telde baktirdigim Gonca'nin vadesi gecti, tutmadi. Birde Alev vardi onunda cok oldu vadesi geceli tutmadi. Suan yuzyuze baktirdiklarimda suanda ex kisi icin tutan kimse yok, vadeler gecti.
Ben de aşırı şaşkınım. Resmen salladı demiştim ama çıktıKuzey bi bana çıkmıyor galiba.
Kuzey hangi cafede ücreti nedir? Yakın zamanda olacak dediği şey mi çıktı?Ben de aşırı şaşkınım. Resmen salladı demiştim ama çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?