İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy’den döndüm canım. Bir daha ki sefere giderim. Peki nerede bu denis cafe ve orada kime ne falı baktırabilirim?
madam denis cafe kendisi bakiyor denis hanim. gidersen yorumunu bekliyorum:)) ben begendim ama tabi dediklerinin olmasina daha var gelecek cikar mi bilmiyorum

madam denis cafe kendisi bakiyor denis hanim. gidersen yorumunu bekliyorum:)) ben begendim ama tabi dediklerinin olmasina daha var gelecek cikar mi bilmiyorum
Randevu alarak mı gidiliyor? Şimdi yorumlara baktım netten kadının kocası müşterilere bağırıp çağırıyormuş :) ücreti ne kadar peki?

Randevu alarak mı gidiliyor? Şimdi yorumlara baktım netten kadının kocası müşterilere bağırıp çağırıyormuş :) ücreti ne kadar peki?
ücreti 80 galiba. adam bana birsey yapmadı ama böyle somurtkan birisi. kadın öyle değil çok tatlı. adamlar konuşmuyorsun bile yani ben denk gelmedi. birisi deneyip yorumlar mı diye merak ediyorum aslında. bazı şeyleri teyit edemediğim için emin olamadım.

Telefon’da bakan Yiğit ve Burak onerilmişti forumda daha once ama bunlardan birine son zamanlarda baktıran yorum yapabilir mi? Bir de telefonları varsa ozelden atabilir misiniz ?

bu arada yelize baktırdın mı? o nasıldı sen de?
Yeliz’e ben baktırdım beğendim hem anda soylemediğim bir detayı gordu ama soyle bir sey var şüphelendiğim şeyleri soyledi bazıları da dusunce okuyor demiş bilmiyorum boyle bir şey olabilir mi. Sen begendin mi?

o sıra tanımadığım biri için iki harf verdi ama bu harflerle başlıyor dedi evet öyle birsey oldu. sorduğum kişi içinse bana olumlu konuştu ama henuz bir gelişme yok. o sıra oldu sonra kesildi. o nedenle emin olamıyorum.

Ben üç ay önce falan baktırmıştım ona. Burdan yazarsanız ya da özelden, yardımcı olmaya çalışırım.

Anladkm peki olumlu dedikten sonra bir vade verdi mi? Bana çok uzun yani 2-3 sene sonrası için konuştu ki ben o kadar uzun vade hakkında yorumları çok dikkate almıyorum.

Anladkm peki olumlu dedikten sonra bir vade verdi mi? Bana çok uzun yani 2-3 sene sonrası için konuştu ki ben o kadar uzun vade hakkında yorumları çok dikkate almıyorum.
hatirlamiyorum ama bana uzun vade vermedi. hep yakin zamandan bahsetti.

Yeliz bana da çok uzun vadeler verdi ben iki kere baktırdım. En yakın verdiği vade tutmuştu. Ben ilk arkadaşlarımın önerisiyle gitmiştim onlara verdiği vadeler hep tutmuş olcak dedikleri olmuş zaten arkadaşlarım yelizin sürekli müşterileriydi giderlerdi hep ben başta korkmuştum açıkçası çünkü tarot kahve falan bakmıyor isim yaş yazarak bakıyor garip gelmişti. Bana ilk baktırdığımda sorduğum olay için yok yok olmayacak böyle bir şey bekleme imkanı yok gibisinden konuşmuştu ama cidden o sıralar olmayacak bir şeydi. Daha sonra ben süreci kendim değiştirdim ve oldu. Aslında bazı şeyleri değiştirmek bizim elimizde kaderimize kendimiz yön verebiliyoruz. Fal baktırdığımız sırada falcıların olacak veya olmayacak dedikleri şey belkide gerçekten olmayacak durumdadır ama 2-3 gün sonra bizim hayatımızda veya karşı tarafın hayatında bir şeyler değiştiyse, fal anında aklımızdan bile geçmeyecek şeyi sonradan yapmaya karar verdiysek anı ve geleceği değiştiriyoruz. Sonra da fal ve vade tutmadı diye yakınıyoruz. Geçen seneden beri bütün falcıların bana yapma dedikleri şeyi ben yaptım ve iyiki de yapmışım. Eğer hepsini dinleyip yapmasaydım gerçekten dedikleri gibi asıl istediğim olay gerçekleşmeyecekti zaten yelizin olmayacak deme sebebi buydu o an ne aklımda vardı böyle bir şey ne de ihtimal veriyordum. Sadece yeliz için demiyorum hepsi için böyle. Bütün hepsi bana yapma etme sonucu istediğin gibi olmayacak dediler ama istediğim gibi oldu. Bu sefer süreci değiştirdim

Banada kaç falcıya baktırdıysam istediğim bişey ile ilgili hep olumsuz asla dediler aslında öyle de bi durum biraz zor bişey ama bu kadar kiside olumsuz deyince insan bi kendini iyice şartlandırıyor bu dediğinizi okuyunca demek ki yanılabiliyorlarmıs

Bu arada tutkuya baktırdım çok kısa bakıyor güzel bakıyor ya begendim dedikleri çıkıyo mu?bide genelde falcıların olumlu konuşmalarının çıkmamasına şaşırmıyorum ama çok olumsuz imkansız dedikleri biseyin tersi oldugu oluyor mu bunu söyleyen nerdeyse hepsi:)) ondan bi umutsuzluga kapıldım:/

Şu mesaji herkes görsün isterim

Gelecek değişiyor bence ve falcılar bizim isteklerimiz ve kararlarımızla değiştirmeyeceğimiz zaman olabilecek gelecek alternatiflerini goruyorlar yani fal gelecek için bir olasılıktır sadece. Ben zaten gelecek değil anlık durumlar için atıyorum genelde, ozellikle uzak gelecek yani 1-2 aydan daha otesi icin soylediklerini pek dikkate almıyorum.

hatta bazen bizimde dogru zamanda dogru hamleler yapamamiz degistiriyor. Yeliz kesin konusanlardan degil.bu yuzden seviyorum. bazilarinin inatla bu bu demeleri kadar yanlis birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…