İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben artık kuzeyin burada reklamının yapıldığını düşünüyorum. Nedense 1-2 kişi herkese baktırıp kimseden memnun kalmıyor, sadece kuzeyden memnun kalıyor.

madam denis cafe kendisi bakiyor denis hanim. gidersen yorumunu bekliyorum:)) ben begendim ama tabi dediklerinin olmasina daha var gelecek cikar mi bilmiyorum
kızlar denis cafe de ben çok kötü şeyler yaşadım size söyleyeyim...
fal baktırdım nette bana biri övmüştü sonra gittim kadın çok acayip şeyler söyledi bana hiç de uymadı.... sevgilim yoktu ama var gibi konuştu neyse benim yönlendirmelerimle bişiler söyledi...
sonra ben bana öneren kişiye bu kadın bişi bilemiyor size nasıl baktı dedim, beni 15-20 dakika sonra cepten kadının eşi aradı, siz iyi değil demişsiniz başkalarının daha iyi baktığını söylemişssiniz kim o kişiler dedi, siz nasıl böyle bir şey söylersiniz sizi şikayet edicem dedi...
ben de hakaret edince dava açmaya karar verdim ama sonra bir baktım bana öneren kişiyle fal bakan denizin soyadı aynı bana ettikleri ve yazdıkları hala ben de saklıdır...
aman bulaşmayın tamamen sorun yaşamıştım,bence de çıkmıyor ve öneren kişilerde de hep bir tanıdıklık var...
yalan söylemiyorum inanın isteyene de ispatlarım....

bence denis kafe. cok az kisiyi begeniyorsun bu nedenle senin gitmeni ve yorum yapmani cok isterim.
kızlar denis cafe de ben çok kötü şeyler yaşadım size söyleyeyim...
fal baktırdım nette bana biri övmüştü sonra gittim kadın çok acayip şeyler söyledi bana hiç de uymadı.... sevgilim yoktu ama var gibi konuştu neyse benim yönlendirmelerimle bişiler söyledi...
sonra ben bana öneren kişiye bu kadın bişi bilemiyor size nasıl baktı dedim, beni 15-20 dakika sonra cepten kadının eşi aradı, siz iyi değil demişsiniz başkalarının daha iyi baktığını söylemişssiniz kim o kişiler dedi, siz nasıl böyle bir şey söylersiniz sizi şikayet edicem dedi...
ben de hakaret edince dava açmaya karar verdim ama sonra bir baktım bana öneren kişiyle fal bakan denizin soyadı aynı bana ettikleri ve yazdıkları hala ben de saklıdır...
aman bulaşmayın tamamen sorun yaşamıştım,bence de çıkmıyor ve öneren kişilerde de hep bir tanıdıklık var...
yalan söylemiyorum inanın isteyene de ispatlarım....

Canım ben de seneler önce Şengül e baktırmıştım gerçekten inanılmaz bakıyor. Sonra şuşu cafe den ayrılmış sanırım. Sen nerede baktırdın bir de numarası varsa alabilir miyim?

Ya ben artık kuzeyin burada reklamının yapıldığını düşünüyorum. Nedense 1-2 kişi herkese baktırıp kimseden memnun kalmıyor, sadece kuzeyden memnun kalıyor.
1-2 kişiden daha fazlası zannediyorum Kuzey den memnun kalan.Hatta kaç sene öncesinden yorumlar var hakkında inceleyin sitede yazıyor zaten.

Kim sormuş bulamadım ama ben geçen hafta Utku ya gittim hatta su kahve tarot baktıran varmış yazmıştı biri ben de aynılarına baktırdım adam iyi gerçekten çok fazla bildiği şey oldu attığı şeyler de oldu başta söylediği şeyi sonradan tam tersini de söyledi hayal dünyası da geniş herhalde biraz öyle bir konu hakkında salladı ki deprem olacak zannettim.Vade verdi bir konuyla ilgili çıkarsa yazarım salladıklarını ayırtedebilirseniz bildiği şeylerde var ama genel itibariyle kendisiyle çelişen falcıları sevmem.

Bana yasemin ve yelizin nunaralarını atarmısınız? Birde kaça bakıyorlar yazarsanız sevinirim

Öyle en iyi falcı denebilecek biri değil bence kuzey. Ama özellikle kuzey konusu açılınca 2 kişi çıkıyor ortaya. Başkasından bahsedilince birisi ‘önce ben baktırayım, memnun kalırsanız baktırın’ diyor, sonra ne hikmetse o kişi memnun kalmayıp sadece kuzeyi beğendim diyor.
Yeliz’e baktırdıktan sonra ücretini yatırmayacağım bile dedi, ki bu bence çok ayıp bi şey.
Bilmiyorum, bu memnun kalıp övmek değil bence.

Kim soylemisti hatirlamiyorum ama aynen ben de oyle dusunmustum, fal baktirip ucretini odemeyip burada bunu soylemek gercekten cok ayip bir sey.

Beşiktaş da. Ben seneler önce baktırmıştım. Arkadaşlarım gittiler geçen hafta. Karakter analizi ve geçmişi çok iyi bilmiş. ben de tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum

çıktımı sana hande.. okadında dikkat ettiğim şey kartlar tellwe bahane gözünün içine bakıyor sanki..

Bende ilkkez denise baktırdım ama kadın çok iyi biliyor yaa hikaye gibi kitap giiv anlatıyor adam briaz ters ama kadında sıkıntı yok bence guzel tarot okuyor

Bende ilkkez denise baktırdım ama kadın çok iyi biliyor yaa hikaye gibi kitap giiv anlatıyor adam briaz ters ama kadında sıkıntı yok bence guzel tarot okuyor
dikkat edin daha önceden sizi faceten buluyorlar bence,bu arada ben çok sorun yasadım... telefonla aradıysanız numaranızı alıyorlar...inanın tekrar sataşırlar diye hala delil olarak tutuyorum ben yazısmaları... Deniz hanım'a benle baktıranlar da memnun değildi...
Baktırmak isteyenler sabit bir numaradan aramayın ulaşamayacakları bir yerden arayın ordaki adam da sorun var haberiniz olsun...
Sizin adınıza sevindim ama bu bayana baktıranlar cafe de memnun değildi. Deniz hanımı internette övenlere bu sayfadan demiyorum ne olur yanlış anlamayın ama başka internet sayfasından bakın soyadlar aynı profiller sahte...
Ben gitmeden önce dikkat derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…