- 26 Nisan 2016
- 141
- 37
- 98
Sevindim gerçekten benim de beklediğim şeyler var diyorum ben Kuzey burada yazılanların hepsinden daha iyiKuzeyin söylediği benim asla olmaz dediğim şey oldu.
Kuzey telefonda bakiyor mu?Sevindim gerçekten benim de beklediğim şeyler var diyorum ben Kuzey burada yazılanların hepsinden daha iyi
kızlar denis cafe de ben çok kötü şeyler yaşadım size söyleyeyim...madam denis cafe kendisi bakiyor denis hanim. gidersen yorumunu bekliyorum:)) ben begendim ama tabi dediklerinin olmasina daha var gelecek cikar mi bilmiyorum
kızlar denis cafe de ben çok kötü şeyler yaşadım size söyleyeyim...bence denis kafe. cok az kisiyi begeniyorsun bu nedenle senin gitmeni ve yorum yapmani cok isterim.
Memnun kaldık demekki övüyoruz bu seni niye rahatsız ediyor ?Ya ben artık kuzeyin burada reklamının yapıldığını düşünüyorum. Nedense 1-2 kişi herkese baktırıp kimseden memnun kalmıyor, sadece kuzeyden memnun kalıyor.
Canım ben de seneler önce Şengül e baktırmıştım gerçekten inanılmaz bakıyor. Sonra şuşu cafe den ayrılmış sanırım. Sen nerede baktırdın bir de numarası varsa alabilir miyim?Merhaba,
Gecen hafta İstanbool cafe Hande ve Sengül Boybas’a baktırdım.( eski şuşu cafe de olan) ikisininde dedikleri benzer şeyler,çıkarsa yazacagım ama daha once her ikisinin de dedikleri cıkmıstı.Yorumu olan var mı?
Bir de Mi cafe handeyi cok merak ediyorum.
Yardımcı olursanız sevınırım.Çok tesekkurler
Bakıyor hatta ben hiç yüzyüze gelemedim fırsatım olmadıKuzey telefonda bakiyor mu?
1-2 kişiden daha fazlası zannediyorum Kuzey den memnun kalan.Hatta kaç sene öncesinden yorumlar var hakkında inceleyin sitede yazıyor zaten.Ya ben artık kuzeyin burada reklamının yapıldığını düşünüyorum. Nedense 1-2 kişi herkese baktırıp kimseden memnun kalmıyor, sadece kuzeyden memnun kalıyor.
Ne kadara bakiyor? Bir de zahmet olmazsa telefon numarasini ozel mesajla gondermen mumkun mu?Bakıyor hatta ben hiç yüzyüze gelemedim fırsatım olmadı
Kim soylemisti hatirlamiyorum ama aynen ben de oyle dusunmustum, fal baktirip ucretini odemeyip burada bunu soylemek gercekten cok ayip bir sey.Öyle en iyi falcı denebilecek biri değil bence kuzey. Ama özellikle kuzey konusu açılınca 2 kişi çıkıyor ortaya. Başkasından bahsedilince birisi ‘önce ben baktırayım, memnun kalırsanız baktırın’ diyor, sonra ne hikmetse o kişi memnun kalmayıp sadece kuzeyi beğendim diyor.
Yeliz’e baktırdıktan sonra ücretini yatırmayacağım bile dedi, ki bu bence çok ayıp bi şey.
Bilmiyorum, bu memnun kalıp övmek değil bence.
Beşiktaş da. Ben seneler önce baktırmıştım. Arkadaşlarım gittiler geçen hafta. Karakter analizi ve geçmişi çok iyi bilmiş. ben de tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorumMi cafe Hande neresi hangi semt? Bayağı adı geçti burada, gerçekten iyi mi?
Oraya kadar gidemem. Telefon'da bakan kimse yok mu?Beşiktaş da. Ben seneler önce baktırmıştım. Arkadaşlarım gittiler geçen hafta. Karakter analizi ve geçmişi çok iyi bilmiş. ben de tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
Beşiktaş da. Ben seneler önce baktırmıştım. Arkadaşlarım gittiler geçen hafta. Karakter analizi ve geçmişi çok iyi bilmiş. ben de tekrar randevu alıp gitmeyi düşünüyorum
dikkat edin daha önceden sizi faceten buluyorlar bence,bu arada ben çok sorun yasadım... telefonla aradıysanız numaranızı alıyorlar...inanın tekrar sataşırlar diye hala delil olarak tutuyorum ben yazısmaları... Deniz hanım'a benle baktıranlar da memnun değildi...Bende ilkkez denise baktırdım ama kadın çok iyi biliyor yaa hikaye gibi kitap giiv anlatıyor adam briaz ters ama kadında sıkıntı yok bence guzel tarot okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?