Ayyy inanmoyorum daha once bir arkadasa denis cafeye mi gitsem demistim cok sagolun ya bu arada davalik bir durum olursa yardimci olurumkızlar denis cafe de ben çok kötü şeyler yaşadım size söyleyeyim...
fal baktırdım nette bana biri övmüştü sonra gittim kadın çok acayip şeyler söyledi bana hiç de uymadı.... sevgilim yoktu ama var gibi konuştu neyse benim yönlendirmelerimle bişiler söyledi...
sonra ben bana öneren kişiye bu kadın bişi bilemiyor size nasıl baktı dedim, beni 15-20 dakika sonra cepten kadının eşi aradı, siz iyi değil demişsiniz başkalarının daha iyi baktığını söylemişssiniz kim o kişiler dedi, siz nasıl böyle bir şey söylersiniz sizi şikayet edicem dedi...
ben de hakaret edince dava açmaya karar verdim ama sonra bir baktım bana öneren kişiyle fal bakan denizin soyadı aynı bana ettikleri ve yazdıkları hala ben de saklıdır...
aman bulaşmayın tamamen sorun yaşamıştım,bence de çıkmıyor ve öneren kişilerde de hep bir tanıdıklık var...
yalan söylemiyorum inanın isteyene de ispatlarım....
Ciddiyim sakın ama sakın faceten bir yerden buluyorlar ayrıntıları ben de bulamayınca direk salladılar ama numaranızı arayıp randevu aldığımda not almıslarAyyy inanmoyorum daha once bir arkadasa denis cafeye mi gitsem demistim cok sagolun ya bu arada davalik bir durum olursa yardimci olurum
Yeliz’e ben baktırdım beğendim hem anda soylemediğim bir detayı gordu ama soyle bir sey var şüphelendiğim şeyleri soyledi bazıları da dusunce okuyor demiş bilmiyorum boyle bir şey olabilir mi. Sen begendin mi?
Merhabalar Şişhanedeki 7 dk Demet’in numarasını alabilir miyim kızlar, bir de kırpık kafe şahcihandan bahşedilmiş eski sayfalarda telefonunu ve yerini öğrenebilir miyim, son olarak melekler kahvesinde eskiden çalışan Gülşen varmış sonra Cihangir’de bi yer açmış diye okudum eski sayfalarda onun yerini ve adresini öğrenebilir miyim
kötü bir deneyim yaşadığınıza üzüldüm ama benle ilgili bildiği bilgiler facebook vs bulacak gibi değil. ayrıca soyisim almadılar ve telefon hattı üzerime kayıtlı değil.uyarınızı yapın tabiki de ama ben çok kötü oldukları şahsen düşünmüyorum. bazen karşı tarafla enerjiler tutmayabilir. örneğin benim burdan numarasını aldığım bir falcı bana asıldı(adı ara ara geçmesine rağmen deşifre etmedim kendisini). yani herkesin başına farklı deneyimler gelebiliyor. Şikayetlerimizi yapalım ama bence abartmadan olsun. belki sizin de tavrınız onlara çok ters gelmiş olabilir. bu da benim nacizane fikrim.Ciddiyim sakın ama sakın faceten bir yerden buluyorlar ayrıntıları ben de bulamayınca direk salladılar ama numaranızı arayıp randevu aldığımda not almıslar
Tamam bayan hos sohbet ama öyle sallıyor ki,zaten google dan yazın bakın övenlerin profilleri ve soyadları anlayacaksınız
İnanın beni aradı adam. Nerdesin falan dedi sakın bulaşmayın 7 ay önce verdiğim 60 tl haram zıkkım olsun inanın sağlıklı insanlar değiller,uzak durun illa gidecekseniz de kesinlikle görünen ya da ulaşacağınız bir no.dan aramayın cok tsk ederim
Merhaba telefondan mı bakıyor? Bilgi verir misiniz özelden
siz bilirsiniz ama emin olun verdiği tarihler ve durumlar tutmayacaktır... benim amacım sadece yaşadığımı söylemek aynı sizler gibi ne yaşadıysam anlatıyorum... ben tehdit edildim ve de adresim soruldu yani...denis banada oyle çok atılacak şeyler söylemedi. şahsen şaşırıdm tarot okuyucusu olarak çok iyi kadın kitap gibi okuyor
ben burdan değil tamamen reel dünyadaki bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim. kendisi uzun süredir gidiyordu. yine de düşüncelerini paylaştığınız için teşekkürlersiz bilirsiniz ama emin olun verdiği tarihler ve durumlar tutmayacaktır... benim amacım sadece yaşadığımı söylemek aynı sizler gibi ne yaşadıysam anlatıyorum... ben tehdit edildim ve de adresim soruldu yani...
oysa sadece öneren kişinin bana süper demesi üzerine gittim meğerse yazan kendisiymiş nerden bilirdim soyadını öğrenince anladım ben nasıl bir düzen olduğunu:/
ama sizin adınıza sevindim
ben burdan değil tamamen reel dünyadaki bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim. kendisi uzun süredir gidiyordu. yine de düşüncelerini paylaştığınız için teşekkürler
hayır baktırmadım.Odun cafedekilere gittin mi. hiç...
hayır baktırmadım.
Hangi falcı bu? Kadıköy’de mi ?Ben çok şaşırdım aylardır onundne gecip kaale almamıştım ama kart açmadan bukdr şey bilenlere rastlamadım teyit için bakanlardan tavsiye istiyorum
Hangi falcı bu? Kadıköy’de mi ?
Kadıköy odun cafeyi hatırlıyor gibiyim amaşaşırdığınız ne oldu orda???kadıkoy de evet odun cafe de 3tane var ben hepsine de baktırdım cok merak edıyorum başka varmı
taksim'de iyi bakan biri yok boşuna hiç uğraşma...kalabalık gitsen masadan dinliyorlar dediklerini tekrarlıyorlar,diğerleri de hiç bişi bilmiyor...Yarın taksimde olcagım oralarda iyi bakan falcı önerisi olan var mı?gerçi taksimdekiler iyi değildi yanlıs hatırlamıyorsam ama bi sorayım, fatih tarafında da öneri alabilirim varsa
Kadıköy odun cafeyi hatırlıyor gibiyim amaşaşırdığınız ne oldu orda???
iyi bakan bir isim var mı? ücret ne kadar aldılar?
tarığa mı nuraya mı baktıralım... tercih olsa mesela?hiç kart açmadan direkt bilmeleri nurayaa tarıga baktırdım su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?