İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu sarmaşık cafedeki Hasan telde bakar mı acaba??

Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum

Son düzenleme:
Su borcum harcim arasinda deneyecektim iyi oldu bu yorum. Vazgectim.

İnanmıyorum gerçekten mi? Bana yarı olumlu yarı olumsuzdu ama guzel bakmıştı çok ilginç geldi şu an.

Son düzenleme:
Peki siz telefonda Yeliz’e baktırdınız mı? Yeliz ve Yasemin bana birebie aynı şeleri soylediler.

Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?

Kızlar telefonda bakan Zeynep’in telefonuna nasıl ulaşabilirim, bilen biri mesaj atabilir mi?

Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?
Hahah gerçekten ben de okudum eski sevgilim donecek mi diye baktırıyorum yazmış daha 6 ay once, şimdi de evli ve çocukluymuş çok ilginç bir durum.

Hahah gerçekten ben de okudum eski sevgilim donecek mi diye baktırıyorum yazmış daha 6 ay once, şimdi de evli ve çocukluymuş çok ilginç bir durum.
Ya evet bi gariplik var ama anlamadım. Birkaç ay önce iş için eski sevgilim için baktırıyorum demiş, şimdi evli ve çocuğu var bir de ev hanımı. Değişik şeyler dönüyor :)

Peki siz telefonda Yeliz’e baktırdınız mı? Yeliz ve Yasemin bana birebie aynı şeleri soylediler.
Yasemini beğenenler genelde fazlaydı daha detay dediler cıkıyor dediler ama yelizi begenen daha az gibiydi. Yasemin böyle ise yelize baktırmayı düşünmüyorum açıkçası

Heheh :) Taktir edersiniz ki marttan beri evlenip birde çocuk yapamam. Evliyken eski sevgilimi merak edip fal baktırabilirim sanırım?

Heheh :) Taktir edersiniz ki marttan beri evlenip birde çocuk yapamam. Evliyken eski sevgilimi merak edip fal baktırabilirim sanırım?
Olabilir ama garip de geliyor kulağa biraz aslında evliyken eski sevgili için baktırılabilir merak edildiği için ama oyle yazmışsınız ki onceki fallarda sanki eskisinden donuş bekleyen biri gibi bir izlenim veriyor. Yalnız eski sevgiliniz siz evliyken oyle bir donuş yapmaz ki? Hiç bir erkek yapmaz bunu, uzak durur.

Ya evet bi gariplik var ama anlamadım. Birkaç ay önce iş için eski sevgilim için baktırıyorum demiş, şimdi evli ve çocuğu var bir de ev hanımı. Değişik şeyler dönüyor :)

Ben anlayamıyorum insanlar neden bribirlerini yargılar? Ben bu platformda fal ile alakalı düşünceler pylaşıldığını düşünüyorum. Uzun zamandır k k ya üyeyim ve nacizane bende fikir alıp baktırdığımda fikirlerimi yazıyorum. Kaç aydır iş bulamayan biriyim iş için fal baktırabilirim diye düşünüyorum.Bu sürede de ev hanımıyım mecburen. İkincisi Çocuğum vardı ilk eşimden İkinci evliliğimi yeni yaptım. O zamanlar baktırdığımda sevgilim vardı onun için baktırıyordum. Değişik şeyler dönmüyor yani. Sonuç şu ki konu benim evliliğim yada çocuğum da değil. Falcının olayı tamamen tutturamaması.

Yasemini beğenenler genelde fazlaydı daha detay dediler cıkıyor dediler ama yelizi begenen daha az gibiydi. Yasemin böyle ise yelize baktırmayı düşünmüyorum açıkçası
Yeliz biraz daha iyi Yasemin’e gore bende, soylemediğim bir detayı bilmişti spesifik bir şey.

Sanırım kendimi anlatamıyorum.Siz nasıl anlıyorsunuz yada hiçbir erkek geri dönüş yapıp yapmaması değil. Ben o zaman evli değildim ve konu bu da değil. Konu falcının tutturamaması.

İsterseniz evliyken 5 sevgiliniz olsun, hepsi için ayrı fal baktırın kimseyi ilgilendirmez, ancak Yasemin de böyle bir fal bakmadığını iddia ediyor. Ben kimseye böyle cümleler kurmadım diyor.
Ben de baktırdım Yasemin’e. Benim için tutarlı bi faldı. Belki de sizinle enerjisi hiç tutmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…