tarığa mı nuraya mı baktıralım... tercih olsa mesela?
ücret ne istediler ve neye bakıyorlar?
su falına baktırdınız ama ortalama bir fiyat bakmıstır sanırım o yuzden sordum... 100 tl de vermek istemem:)ikiside iyi ücret değişiyoe fala gore ya unuttum ama ben su baktırdım
Bu sarmaşık cafedeki Hasan telde bakar mı acaba??Kizlar simdi uzerinden yaklasik 2 ay kadar gecmesi nedeniyle size taksim,besiktas,kadikoy tum baktirdigim falcilarin yorumunu yapacagim.
*G.O.P. Birsen: is teklifi alacagimi vadesiyle bildi. Esas oglan icin olumsuz konustu ve yeni birinden bahsetti. Ama vadesine daha var.
*LaflafaCafe Saliha: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Sanirim tarihte sapma olmadan dedigi gibi sonuclanacak. Gecmia ve anda da cok iyiydi.
*Ortaseker Oya: suan icin tutan hicbirseyi yok.
*Cafe 46 Nalan: vadesi gecti, tutmadi.
*Mandal Cafe Toprak: vadesi gecti, tutmadi.
*La Porte Nur: vadesi gecti, tutmadi. Gecmis ve anda da kotuydu onermem.
*Istanbul Cafe Hande: vadesi cook yaklasti, tutma ihtimali var.
*Aura Cafe Mina: suan icin tutan birsey yok
*Nostradamus Aleyna(ismi yanlis olabilir): falinin tutma ihtimali suanki duruma gore yuksek.
*Siginak Cafe Niko: henuz beklemedeyim.
*Majestic Humay: tavsiye etmem, tutmadi
*Symbol Remziye: vadesi gecti ama tutma ihtimali yuksek.
*Symbol Ozgur: tutmadi, tavsiye etmem.
*Kapriss Roza: vadeler gecti tutmadi
*Pen Cafe Yeter: beklemedeyim, tutacak gibi.
*Sarmasik Hasan: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Gecmis ve anda cok iyiydi.
*Damlalar Tuba: vadeler gecti ama tutacak gibi
*Telefonda Elmira: vadesi gecti, tutmadi
*Kurtulus Melahat: vadeler gecti, tutmadi, onermem.
*Symbol Can: vadesi gecti, tutmadi, onermem.
*Mi Cafe Yagmur: vadesi gecti, tutma ihtimali olabilir ama ille de fal bakilacak biri degil.
*Kurtulus Rita: olumsuz konustu, zaman gosterecek henuz tutan birsey yok. Zaten bakarkende begenmemistim. Agzimdan soru cevapla laf alip fal bakti.
*Avcilar Nesibe: vade gecti, tutmadi
*Dejavu Nese: tutmadi ve tutmayacak.
*Civilti Suna: işle ilgili dedikleri tutmadi. Esas oglan beklemede.
*Cingene Cafe (adini hatirlamiyorum): vadesi var, beklemede.
*Mandal Cafe Ada: vadesi yok. Tutma ihtimali yuksek.
*Laf Cafe Kuzey: vade gecti, tutmadi
*Fincan Cafe Senay: vadeler gecti, tutmadi.
Hic bilmiyorum sormadim.Bu sarmaşık cafedeki Hasan telde bakar mı acaba??
Su borcum harcim arasinda deneyecektim iyi oldu bu yorum. Vazgectim.Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum.
İnanmıyorum gerçekten mi? Bana yarı olumlu yarı olumsuzdu ama guzel bakmıştı çok ilginç geldi şu an.Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
Peki siz telefonda Yeliz’e baktırdınız mı? Yeliz ve Yasemin bana birebie aynı şeleri soylediler.Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Hahah gerçekten ben de okudum eski sevgilim donecek mi diye baktırıyorum yazmış daha 6 ay once, şimdi de evli ve çocukluymuş çok ilginç bir durum.Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?
Size gönderdim şimdiKızlar telefonda bakan Zeynep’in telefonuna nasıl ulaşabilirim, bilen biri mesaj atabilir mi?
Ya evet bi gariplik var ama anlamadım. Birkaç ay önce iş için eski sevgilim için baktırıyorum demiş, şimdi evli ve çocuğu var bir de ev hanımı. Değişik şeyler dönüyor :)Hahah gerçekten ben de okudum eski sevgilim donecek mi diye baktırıyorum yazmış daha 6 ay once, şimdi de evli ve çocukluymuş çok ilginç bir durum.
Yasemini beğenenler genelde fazlaydı daha detay dediler cıkıyor dediler ama yelizi begenen daha az gibiydi. Yasemin böyle ise yelize baktırmayı düşünmüyorum açıkçasıPeki siz telefonda Yeliz’e baktırdınız mı? Yeliz ve Yasemin bana birebie aynı şeleri soylediler.
Heheh :) Taktir edersiniz ki marttan beri evlenip birde çocuk yapamam. Evliyken eski sevgilimi merak edip fal baktırabilirim sanırım?Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?
Olabilir ama garip de geliyor kulağa biraz aslında evliyken eski sevgili için baktırılabilir merak edildiği için ama oyle yazmışsınız ki onceki fallarda sanki eskisinden donuş bekleyen biri gibi bir izlenim veriyor. Yalnız eski sevgiliniz siz evliyken oyle bir donuş yapmaz ki? Hiç bir erkek yapmaz bunu, uzak durur.Heheh :) Taktir edersiniz ki marttan beri evlenip birde çocuk yapamam. Evliyken eski sevgilimi merak edip fal baktırabilirim sanırım?
Ya evet bi gariplik var ama anlamadım. Birkaç ay önce iş için eski sevgilim için baktırıyorum demiş, şimdi evli ve çocuğu var bir de ev hanımı. Değişik şeyler dönüyor :)
Yeliz biraz daha iyi Yasemin’e gore bende, soylemediğim bir detayı bilmişti spesifik bir şey.Yasemini beğenenler genelde fazlaydı daha detay dediler cıkıyor dediler ama yelizi begenen daha az gibiydi. Yasemin böyle ise yelize baktırmayı düşünmüyorum açıkçası
Olabilir ama garip de geliyor kulağa biraz aslında evliyken eski sevgili için baktırılabilir merak edildiği için ama oyle yazmışsınız ki onceki fallarda sanki eskisinden donuş bekleyen biri gibi bir izlenim veriyor. Yalnız eski sevgiliniz siz evliyken oyle bir donuş yapmaz ki? Hiç bir erkek yapmaz bunu, uzak durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?