- 26 Eylül 2018
- 4
- 0
- 1
- 35
Sonraki mesajınızda anladım,çocuk onceki evliliğinizdenmiş şimdi oturdu çünkü bu sure zarfında baskasıyla evlilik olur ama çocuk olması kafamızı karıştırdı. Açıkçası burada çok garip şeyler dondugu icin ister istemez yanlış anlayabiliriyoruz sonuçta anonim ve kapalı profiller herkes de doğal olarak yazılanlara gore yorum yapıyor. Yasemin’in bu kadar bilememesine şaşırdım bende nokta atışlı değildi ama karşı tarafın karakterini birebir anlatmıştı.Sanırım kendimi anlatamıyorum.Siz nasıl anlıyorsunuz yada hiçbir erkek geri dönüş yapıp yapmaması değil. Ben o zaman evli değildim ve konu bu da değil. Konu falcının tutturamaması.
Ben buradan tavsiye ile Yasemi. Ve Yeliz’e baktırmışyım ikisi de çok mukemmel olmasa da tutarlıydı ve ben sevdim, sevmeyeni de var her falcıda oldugu gibi.Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama surekli okuyucuyum. Hayatimda hersey okadar kotu gidiyorki FAL’im tuttu. Yurt disinda yasadigim icin fazla bilgim yok falcilar ve fallar hakkinda. Ara sira Istanbula geldigimde Kadikoyde baktiriyorum rastgele. Forumu incelemeye calistim. Mashallah hepiniz okadar hakimsinizki falcilar isimlere benim kafam karisti birsuru isim gordum.
Simdi benim sorum. Telefondan fal bakicak birisini ariyorum. Maluk ask hayati hakkinda. Ama gercektennnnnnn iyi birisini istiyorum. Kimi tavsiye edersiniz? Okadar isim gordumki kafam karisti. Lutfennnn yardimci olun
Zeynep kim?Size gönderdim şimdi
Telefonda fal bakan başka birisi. Kendisi İstanbul dışında sanırım, yalnızca telde bakarZeynep kim?
bu ne yaaaa aynen şaka gibi olmuş:)Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
Aynı tutku mu bu acaba bana 10dk baktı yogun gibiydi ztn 1 saat nasıl baktı yaa:) bide başıma bişey gelmeyecekse ben symbolde baktırdıgım falı da begendim enerjimiz tuttu,peki ya herkesin olumsuz demesi nasıl bi umutsuz vakaysam:) sizin önerdiginiz biri var mıSemboldekiler de olumsuz konuşur muymuş, hayret:)
Bana Tutku da Yasemin de çok uzun baktı, 1 saatten biraz fazla. Ama biraz da baktıkları kişinin enerjisine bağlı sanırım.
evet burda beğenmeyince böyle algılar ve konusşmalar oluyor anlamıyorum... ben birini önerdiğimde ya da beğenmediğimde bu tarz tavırlarla karşılaştım...Dün akşamdan beri özel mesajlar alıyorum. Bir arkadaş özel mesaj atıyor şimdi. Benim yazdıklarımı yasemin o yazdı zannedip tehtitler ediyormuş iftira attığını düşünüyormuş yasemin seni bulucam diyormuş. Bence beni bulsun. Çünkü konuşmaların kaydı bende var ne dediği açık. Özel mesaj atan arkadaş lütfen siz konuşun ben zan altında kalıyorum dedi. Bence kalma zan altında.Beğenmedim ben yine söylüyorum. Ben beğenmedim başka birine yazmayın. Beğenmediğimi de söyledim. Tehtitlere yada başka şeylerle küçük düşürmeyin kendinizi. Burada beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacak. Bunlara açık olmanız lazım. Özelden nunaramı da verdim. Beni bulun
taksim'de iyi bakan biri yok boşuna hiç uğraşma...kalabalık gitsen masadan dinliyorlar dediklerini tekrarlıyorlar,diğerleri de hiç bişi bilmiyor...
eğlenmek istersen en ucuzunu dene
melekler kahvesi taksimden bahsediyoruz değil mi kimlere baktırmadım ki hele bir kadın vardı tam falcı bacı ne sallamıstı aman allahım:)ben melekler kahvesinde Melda hanımdan gerçekten memnun kaldım, bence iyi bir kanaldan doğru olumlamayla fal bakıyordu. denenebilir; ama randevu ile bakıyor..
Yasemin gördüğüm en berbat falcı :)Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
Ben buradan tavsiye ile Yasemi. Ve Yeliz’e baktırmışyım ikisi de çok mukemmel olmasa da tutarlıydı ve ben sevdim, sevmeyeni de var her falcıda oldugu gibi.
Ozel mesaj attimSagol tatlim, numara alabilirmiyim?
Yaaa evet Tutku bana 5 dk baktı, 10 dk baktı falan diyenleri de duydum. Ama ben iki kez baktırdım ikisinde de 1 saate yakın baktı. Symbol’deki kimse tatmin etmedi beni ve bence hepsi çok baştan savma bakıyor. Ama benim fallarla ilgili en büyük sorunum geleceğin assssla çıkmaması malesefAynı tutku mu bu acaba bana 10dk baktı yogun gibiydi ztn 1 saat nasıl baktı yaa:) bide başıma bişey gelmeyecekse ben symbolde baktırdıgım falı da begendim enerjimiz tuttu,peki ya herkesin olumsuz demesi nasıl bi umutsuz vakaysam:) sizin önerdiginiz biri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?