İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama surekli okuyucuyum. Hayatimda hersey okadar kotu gidiyorki FAL’im tuttu. Yurt disinda yasadigim icin fazla bilgim yok falcilar ve fallar hakkinda. Ara sira Istanbula geldigimde Kadikoyde baktiriyorum rastgele. Forumu incelemeye calistim. Mashallah hepiniz okadar hakimsinizki falcilar isimlere benim kafam karisti birsuru isim gordum.

Simdi benim sorum. Telefondan fal bakicak birisini ariyorum. Maluk ask hayati hakkinda. Ama gercektennnnnnn iyi birisini istiyorum. Kimi tavsiye edersiniz? Okadar isim gordumki kafam karisti. Lutfennnn yardimci olun

Sanırım kendimi anlatamıyorum.Siz nasıl anlıyorsunuz yada hiçbir erkek geri dönüş yapıp yapmaması değil. Ben o zaman evli değildim ve konu bu da değil. Konu falcının tutturamaması.
Sonraki mesajınızda anladım,çocuk onceki evliliğinizdenmiş şimdi oturdu çünkü bu sure zarfında baskasıyla evlilik olur ama çocuk olması kafamızı karıştırdı. Açıkçası burada çok garip şeyler dondugu icin ister istemez yanlış anlayabiliriyoruz sonuçta anonim ve kapalı profiller herkes de doğal olarak yazılanlara gore yorum yapıyor. Yasemin’in bu kadar bilememesine şaşırdım bende nokta atışlı değildi ama karşı tarafın karakterini birebir anlatmıştı.

Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama surekli okuyucuyum. Hayatimda hersey okadar kotu gidiyorki FAL’im tuttu. Yurt disinda yasadigim icin fazla bilgim yok falcilar ve fallar hakkinda. Ara sira Istanbula geldigimde Kadikoyde baktiriyorum rastgele. Forumu incelemeye calistim. Mashallah hepiniz okadar hakimsinizki falcilar isimlere benim kafam karisti birsuru isim gordum.

Simdi benim sorum. Telefondan fal bakicak birisini ariyorum. Maluk ask hayati hakkinda. Ama gercektennnnnnn iyi birisini istiyorum. Kimi tavsiye edersiniz? Okadar isim gordumki kafam karisti. Lutfennnn yardimci olun

Ben buradan tavsiye ile Yasemi. Ve Yeliz’e baktırmışyım ikisi de çok mukemmel olmasa da tutarlıydı ve ben sevdim, sevmeyeni de var her falcıda oldugu gibi.

Yasemini bende pek begenmedim,tutkuyu daha cok begendim mesela ikiside olumsuz gördü,ama tutkunun falından daha cok etkilenmistim daha kısa bakmasına ragmen,symbolde de baktırdım sonuç yine olumsuz:) yıkıldım ahaha

Semboldekiler de olumsuz konuşur muymuş, hayret:)
Bana Tutku da Yasemin de çok uzun baktı, 1 saatten biraz fazla. Ama biraz da baktıkları kişinin enerjisine bağlı sanırım.

Yasemine yaklasik 3 hafta once burdan birinin tavsiyesi uzerine baktirmistim. Baktiginda 3 haftalik bi sure vermisti ve dedigi seyi 2 gun once yasadim. Symbol Mirza, symbol aykut, asmin cafe emre, asmin cafe can,mandal toprak, acibadem yusuf da ayni seyleri soylemisti gidisatla ilgili dedikleri gibi oldu. Sadece bostanci telwe gulsah ve besiktas safiye bilemedi onlar olumsuz konusmustu dedikleri olmadi. Kisa vadede evet cogu biliyor ama uzun vadede dedikleri sure icin 3 yil var neredeyse bakalim ne olacak:)

bu ne yaaaa aynen şaka gibi olmuş:)

Dün akşamdan beri özel mesajlar alıyorum. Bir arkadaş özel mesaj atıyor şimdi. Benim yazdıklarımı yasemin o yazdı zannedip tehtitler ediyormuş iftira attığını düşünüyormuş yasemin seni bulucam diyormuş. Bence beni bulsun. Çünkü konuşmaların kaydı bende var ne dediği açık. Özel mesaj atan arkadaş lütfen siz konuşun ben zan altında kalıyorum dedi. Bence kalma zan altında.Beğenmedim ben yine söylüyorum. Ben beğenmedim başka birine yazmayın. Beğenmediğimi de söyledim. Tehtitlere yada başka şeylerle küçük düşürmeyin kendinizi. Burada beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacak. Bunlara açık olmanız lazım. Özelden nunaramı da verdim. Beni bulun

Semboldekiler de olumsuz konuşur muymuş, hayret:)
Bana Tutku da Yasemin de çok uzun baktı, 1 saatten biraz fazla. Ama biraz da baktıkları kişinin enerjisine bağlı sanırım.
Aynı tutku mu bu acaba bana 10dk baktı yogun gibiydi ztn 1 saat nasıl baktı yaa:) bide başıma bişey gelmeyecekse ben symbolde baktırdıgım falı da begendim enerjimiz tuttu,peki ya herkesin olumsuz demesi nasıl bi umutsuz vakaysam:) sizin önerdiginiz biri var mı

evet burda beğenmeyince böyle algılar ve konusşmalar oluyor anlamıyorum... ben birini önerdiğimde ya da beğenmediğimde bu tarz tavırlarla karşılaştım...
ben de dün belirttim çok fena şeyler yaşadığım cafeyi mesela ya da alakasız yorumlar yapanı... sözüm meclisten dışarı ama bazen falcıların tanıdıkları ya da arkadaşları da sanırım yorum yapıyor diye düşünmeye başladım kesinlikle,zaten internette öneri yapanların pek çoğu öyle maalesef...bu sitede öneri aldıklarımız bize çıkınca biz de önerebiliriz ama çıkmayınca da paylaşmak gerektiği de önemli...
ben burdan üç öneriyle gittim çok da övülmüştü ama üçü de birbirinden berbattı hele övülenlerden biri aman allahım tam bir fiyaskoydu...
burdan tehdit edildiğiniz mesajları ve yazıları sakın silmeyin ben sekiz ay oldu hala silmedim telefonumu da vermiştim ama bence sinirilerinizi bozmayın telefon da vermeyin...
çok şaşırıyorum eleştiriler de öneriler de verilir insanlar seçim yapar çok şaşırıyorum bunlara...eğlenelim derken moral bozuyoruz anlamıyorum:/

taksim'de iyi bakan biri yok boşuna hiç uğraşma...kalabalık gitsen masadan dinliyorlar dediklerini tekrarlıyorlar,diğerleri de hiç bişi bilmiyor...
eğlenmek istersen en ucuzunu dene

ben melekler kahvesinde Melda hanımdan gerçekten memnun kaldım, bence iyi bir kanaldan doğru olumlamayla fal bakıyordu. denenebilir; ama randevu ile bakıyor..

ben melekler kahvesinde Melda hanımdan gerçekten memnun kaldım, bence iyi bir kanaldan doğru olumlamayla fal bakıyordu. denenebilir; ama randevu ile bakıyor..
melekler kahvesi taksimden bahsediyoruz değil mi kimlere baktırmadım ki hele bir kadın vardı tam falcı bacı ne sallamıstı aman allahım:)
melda nasıl bir tıp baktırdım mı acaba diye düşünüyorum:) kahve ya da tarot???

Yasemin gördüğüm en berbat falcı :)

Yasemin bana da bu yorumu atmış bugün whatsapp tan ben de bu ne dedim kendimi aklamaya çalışıyorum dedi ben değilim bunu yazan dedim biliyorum dedi ama ben de aynı şeyi yaşasam yazardım sonuçta iyisi de kötüsü de var ve hepimiz birbirimize görüş bildiriyoruz beğenmemek te görüş paylaşmakta en doğal hakkimiz

Yaaa evet Tutku bana 5 dk baktı, 10 dk baktı falan diyenleri de duydum. Ama ben iki kez baktırdım ikisinde de 1 saate yakın baktı. Symbol’deki kimse tatmin etmedi beni ve bence hepsi çok baştan savma bakıyor. Ama benim fallarla ilgili en büyük sorunum geleceğin assssla çıkmaması malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…