Bana da 7 dakika bakmıştıYaaa evet Tutku bana 5 dk baktı, 10 dk baktı falan diyenleri de duydum. Ama ben iki kez baktırdım ikisinde de 1 saate yakın baktı. Symbol’deki kimse tatmin etmedi beni ve bence hepsi çok baştan savma bakıyor. Ama benim fallarla ilgili en büyük sorunum geleceğin assssla çıkmaması malesef
Evet, bir şey söylemeyip sadece dinlersen sanırım o da fazla motive olamıyor ve kısa kesiyor. Ben gece epey geç saatlerde baktırdım, o saatlerde daha enerjik oluyor denmişti bana da.Bana da 7 dakika bakmıştıgerçi o zamanlar telefonda baktırma konusunda çok acemiydim
Bi de işte bizim Tutku’yla saatlerimiz hiç tutmuyor maalesef :)
melekler kahvesi taksimden bahsediyoruz değil mi kimlere baktırmadım ki hele bir kadın vardı tam falcı bacı ne sallamıstı aman allahım:)
melda nasıl bir tıp baktırdım mı acaba diye düşünüyorum:) kahve ya da tarot???
Gerekli şeyleri duyduktan sonra uzun yada kısa bakılmasına takılmam ben ama dedigin gibi önemli olan güzel bakılması ve tutması,ama benim o kadar olumsuz fallarımın tutmamasını yeglerim şuan:)) inş tersi tutar yanii:)Yaaa evet Tutku bana 5 dk baktı, 10 dk baktı falan diyenleri de duydum. Ama ben iki kez baktırdım ikisinde de 1 saate yakın baktı. Symbol’deki kimse tatmin etmedi beni ve bence hepsi çok baştan savma bakıyor. Ama benim fallarla ilgili en büyük sorunum geleceğin assssla çıkmaması malesef
tutkunun baktıklarıda çıkmadı mı sizeYaaa evet Tutku bana 5 dk baktı, 10 dk baktı falan diyenleri de duydum. Ama ben iki kez baktırdım ikisinde de 1 saate yakın baktı. Symbol’deki kimse tatmin etmedi beni ve bence hepsi çok baştan savma bakıyor. Ama benim fallarla ilgili en büyük sorunum geleceğin assssla çıkmaması malesef
Yok, malesefTutkuya baktırdıklarınızda mı tutmadı?
tutkunun baktıklarıda çıkmadı mı size
Ben baktırıyorum bende hep çıkıyor. 10 gün önce de baktırdım dedi ki bir bayan arkadaşınla kavga edeceksin etme onun başına bişe gelecek üzüleceksin dedi.Bir arkadaşının eşinden boşanmış olmasına çok şaşıracaksın dedi. İş ile alakalı da iş bulacaksın 20 gün var dedi. Dişin çok şişecek hastanelik durum var dedi ve eşine bir bayan musallat olacak siz baya bi kavga edeceksiniz bu kadın yüzünden ama eşinde suç yok sen büyüteceksin kadın nokta nokta kadın aranıyor dedi telefon etmelere başlayacak dedi aradan bir hafta geçmedi samimi bi bayan arkadaşımla yemek yerken birden sinirler gerildi bende normalde gider yapıp aynı şekilde karşılık verirdim ancak bu aklımın kenarında oldugunda hiçbir cevap vermedim. Akşam iş çıkışı koz eve giderken arabasıyla kaza yaptı platin fln takıldı ben şok oldum. Bir iki gün sonra ateşli boğaz enfeksiyonundan 2 gün hastanede kaldım bu da benim için nokta atışı dün de eski bir arkadaşımın eşinden boşanıp başka biriyle evleniyor olmasına beni düğüne çagırmasına hakkayen şaşırdım. Ve şuan tek korkum hani eşime biri dadanacak kısmı kötüyü de çagırmak istemiyorum ama bir yandan da endişe ediyorum inş o faldaki o kısım çıkmaz. İş ile alakalı da tık yok işle alakalı kısım çıkmadı
9 ocak 2018'te evli olduğunuzu söylemişsiniz ama? Martta da sevgiliniz olduğunu söylüyorsunuz.Ben anlayamıyorum insanlar neden bribirlerini yargılar? Ben bu platformda fal ile alakalı düşünceler pylaşıldığını düşünüyorum. Uzun zamandır k k ya üyeyim ve nacizane bende fikir alıp baktırdığımda fikirlerimi yazıyorum. Kaç aydır iş bulamayan biriyim iş için fal baktırabilirim diye düşünüyorum.Bu sürede de ev hanımıyım mecburen. İkincisi Çocuğum vardı ilk eşimden İkinci evliliğimi yeni yaptım. O zamanlar baktırdığımda sevgilim vardı onun için baktırıyordum. Değişik şeyler dönmüyor yani. Sonuç şu ki konu benim evliliğim yada çocuğum da değil. Falcının olayı tamamen tutturamaması.
Buralar karışır9 ocak 2018'te evli olduğunuzu söylemişsiniz ama? Martta da sevgiliniz olduğunu söylüyorsunuz.
Kızlar ben fal baktırmıyorum, can sıkıntısından okuyorum burayı. Buradaki hiçbir falcıya fal baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum. Fal için para dökmeyi doğru bulmuyorum açıkçası. Sadece bu olay bana absürd geldi biraz, öylesine yazayım dedim. Iyi geceler.
Karışacak bir durum yok aslında, kavga edip ban alamam bu mevzu için. Daha önce Binnaz abla topiğinde millet falcı koruyor diye tartıştım. Falcıları ve koruyanlarını sevmem. Yasemin kimdir bilmem, bir falcıyı da savunup tartışmam. Bana kalırsa o kadar parayı zaten hak etmiyorlar. Fal dediğin şey arkadaş arasında eğlencesine ya da can sıkıntısına bakılacak bir şey artık.Buralar karışır
Peki iyi mi vadeleri tutuyor mu? Daha önceki mesajlarda rastlamadım sanırımTelefonda fal bakan başka birisi. Kendisi İstanbul dışında sanırım, yalnızca telde bakar
Hayır, ne vadesinin ne de başka birşeyin tuttuğu falan yok. Zaten fal gibi de değil, yarım saat boyunca sayıklama tarzı bişey onunkisi. Uzak durun derim.Peki iyi mi vadeleri tutuyor mu? Daha önceki mesajlarda rastlamadım sanırım
Hayır, ne vadesinin ne de başka birşeyin tuttuğu falan yok. Zaten fal gibi de değil, yarım saat boyunca sayıklama tarzı bişey onunkisi. Uzak durun derim.
Zeynepkim bu?
Zeynep
Yok işte onu diyodum ben de:) zaten adam gibi bişey de söylemiyo ki çıksın...Çıktığı olıyor mu onun ya
Yok işte onu diyodum ben de:) zaten adam gibi bişey de söylemiyo ki çıksın...
Beni de ilkinde bir hafta falan oyalamıştı, ikinci falında ise sadece bir gün allahtan...Kızlar uzun zamandır Tutku ya baktırırım ben ama bu aralar çok sallamaya başladı. Adama parayı yatırıyorsun 1 hafta sallıyor. Size de aynı şekilde mi? Mesela bu akşam baktıracak var mı?
Tutku'nun afedersin yine g.tü kalkmış...kaldırmayın arkadaşlar bunların g..lerini......birşey bildikleri yokKızlar uzun zamandır Tutku ya baktırırım ben ama bu aralar çok sallamaya başladı. Adama parayı yatırıyorsun 1 hafta sallıyor. Size de aynı şekilde mi? Mesela bu akşam baktıracak var mı?
Bana da bir hafta sonra bakmıştı ve fazla çok özür dilemişti ama gecikmesi benim suçumdu hatta ara ara yazmıştı bu akşam bakalım mı diye yani beni oyalamamıştıKızlar uzun zamandır Tutku ya baktırırım ben ama bu aralar çok sallamaya başladı. Adama parayı yatırıyorsun 1 hafta sallıyor. Size de aynı şekilde mi? Mesela bu akşam baktıracak var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?