İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da 7 dakika bakmıştı gerçi o zamanlar telefonda baktırma konusunda çok acemiydim
Bi de işte bizim Tutku’yla saatlerimiz hiç tutmuyor maalesef :)

Bana da 7 dakika bakmıştı gerçi o zamanlar telefonda baktırma konusunda çok acemiydim
Bi de işte bizim Tutku’yla saatlerimiz hiç tutmuyor maalesef :)
Evet, bir şey söylemeyip sadece dinlersen sanırım o da fazla motive olamıyor ve kısa kesiyor. Ben gece epey geç saatlerde baktırdım, o saatlerde daha enerjik oluyor denmişti bana da.

hem kahve hem tarot baktı, çok uzun bakmıyor ama bence söyledikleri çok nokta atışıydı. gelecekle ilgili tahminleri tutacak mı onu henüz bilemiyorum, ama anı ve durumu iyi özetledi ve iyi taktikler verdi :)

Gerekli şeyleri duyduktan sonra uzun yada kısa bakılmasına takılmam ben ama dedigin gibi önemli olan güzel bakılması ve tutması,ama benim o kadar olumsuz fallarımın tutmamasını yeglerim şuan:)) inş tersi tutar yanii:)

Tutkuya baktırdıklarınızda mı tutmadı?
tutkunun baktıklarıda çıkmadı mı size

9 ocak 2018'te evli olduğunuzu söylemişsiniz ama? Martta da sevgiliniz olduğunu söylüyorsunuz.

Kızlar ben fal baktırmıyorum, can sıkıntısından okuyorum burayı. Buradaki hiçbir falcıya fal baktırmadım, baktırmayı da düşünmüyorum. Fal için para dökmeyi doğru bulmuyorum açıkçası. Sadece bu olay bana absürd geldi biraz, öylesine yazayım dedim. Iyi geceler.

Buralar karışır

Buralar karışır
Karışacak bir durum yok aslında, kavga edip ban alamam bu mevzu için. Daha önce Binnaz abla topiğinde millet falcı koruyor diye tartıştım. Falcıları ve koruyanlarını sevmem. Yasemin kimdir bilmem, bir falcıyı da savunup tartışmam. Bana kalırsa o kadar parayı zaten hak etmiyorlar. Fal dediğin şey arkadaş arasında eğlencesine ya da can sıkıntısına bakılacak bir şey artık.

Yok işte onu diyodum ben de:) zaten adam gibi bişey de söylemiyo ki çıksın...

aynen:) sadece 1yıllık goruyor ama yıldızınız yok giibi yorumlar yapabiliyor ben buna şaşırdım ban abir ismi tam bildi ara ara olcak şeyleri ama okadar çizdiği sonuca inansammı bilmiyorum

Kızlar uzun zamandır Tutku ya baktırırım ben ama bu aralar çok sallamaya başladı. Adama parayı yatırıyorsun 1 hafta sallıyor. Size de aynı şekilde mi? Mesela bu akşam baktıracak var mı?

Kızlar uzun zamandır Tutku ya baktırırım ben ama bu aralar çok sallamaya başladı. Adama parayı yatırıyorsun 1 hafta sallıyor. Size de aynı şekilde mi? Mesela bu akşam baktıracak var mı?
Beni de ilkinde bir hafta falan oyalamıştı, ikinci falında ise sadece bir gün allahtan...
Hoş değil ama parayı alıp kaçan falcıları da bildiğimiz için ben yine halime şükretmiştim...

Tutku'nun afedersin yine g.tü kalkmış...kaldırmayın arkadaşlar bunların g..lerini......birşey bildikleri yok

Bana da bir hafta sonra bakmıştı ve fazla çok özür dilemişti ama gecikmesi benim suçumdu hatta ara ara yazmıştı bu akşam bakalım mı diye yani beni oyalamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…