İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım sen çok fal baktırdın bu ara sanırım, tutan bir falın oldu mu?
Daha hiç birinin vadesi gelmedi ve hepsinin vadesine 2-3 ay var hemen hemen aynı vadeleri verdiler. Bir tek tutkunun yakın zamanda olacak dediği şey olmuştu işte onu da söylemiştim zaten

Etilerdeki Şengül hanımdan bahsediliyor sanırım, 350 tl ^ye kendi ofisinde bakan....1, 5 yıl önce 1 kez gi,ttim, o zaman 250 ye bakıyordu, o zaman bile verdiğim paraya değemediğini düşünmüştüm, kötü değil ama onun baktığını birçok falcı çok daha uygun fiyata bakıyor, Zarrab olayından sonra çok prim yaptı, kadın uyanık zaten hemen fiyatını fahiş bir şekilde arttırdı, gelecek için 2-3 tahminde bulunyor , net bir sonuç söylemiyor, anlık analizler ortalama her falcınınki gibi

bende baktırmaktan vaz geçtim artık.Önceleri deli gibi baktırırdım.her gün atardım.hiç acımazdım.ama sonra pes ettim.çünkü gerçek anlamda çıkan bir elin parmağını geçmez.O da yarım yamalak.

Daha önce baktıran biri varsa acil cevap yazabilir mi Nişantaşı sembolde Fulya’ya geldim kahve mi baktırayım Tarot mu hangisinde daha iyi )??

Daha önce baktıran biri varsa acil cevap yazabilir mi Nişantaşı sembolde Fulya’ya geldim kahve mi baktırayım Tarot mu hangisinde daha iyi )??
Ben kahve baktırmıştım, ilk falının neredeyse tamamı çıktı ama ikinci falı hiç çıkmadı.

Kıbrısta baktırdığınız falcının numarası nedir acaba özelden atar mısınız? :)

Yasemin hanıma fal baktırmıştım buraya da yazmıştım bana burada ki konuşmayı yollamış whastapptan anlam veremedim açıkçası...

Yasemin hanıma fal baktırmıştım buraya da yazmıştım bana burada ki konuşmayı yollamış whastapptan anlam veremedim açıkçası...
Bana da yollamış, sanırım fal baktığı herkese yolladı. Kendini anlatmaya çalışıyor, bir de o yorumları kimin yazdığını bilmek istiyor.

Bana da yollamıştı benimle alakası yok dedim biliyorum canım yazmış açıklama yapmak zorundayım demiş kimin yazdığını bulmaya çalışıyor ne yapacaksa

Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?

+ben üç yıldır baktırıyorum, bazen söylediği zamanın uzadığı olur ama asla söylediğiniz gibi hiç alakası olmayan şeyler söylemedi. Ayrıca eski mesajlarınızın görüldüğünü unutmuşsunuz sanırım. Burada reklam yapanı gördüm, başkasının reklamı için karalama yapanı ilk görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…