Canım sen çok fal baktırdın bu ara sanırım, tutan bir falın oldu mu?Bana da bir hafta sonra bakmıştı ve fazla çok özür dilemişti ama gecikmesi benim suçumdu hatta ara ara yazmıştı bu akşam bakalım mı diye yani beni oyalamamıştı
Daha hiç birinin vadesi gelmedi ve hepsinin vadesine 2-3 ay var hemen hemen aynı vadeleri verdiler. Bir tek tutkunun yakın zamanda olacak dediği şey olmuştu işte onu da söylemiştim zatenCanım sen çok fal baktırdın bu ara sanırım, tutan bir falın oldu mu?
Asla değmez o paraya.ayrıca hiç te abartıldığı kadar değil. Ukala ve lakaytrica ederim . ama iyi bakar :)
O kim?Asla değmez o paraya.ayrıca hiç te abartıldığı kadar değil. Ukala ve lakayt
Etilerdeki Şengül hanımdan bahsediliyor sanırım, 350 tl ^ye kendi ofisinde bakan....1, 5 yıl önce 1 kez gi,ttim, o zaman 250 ye bakıyordu, o zaman bile verdiğim paraya değemediğini düşünmüştüm, kötü değil ama onun baktığını birçok falcı çok daha uygun fiyata bakıyor, Zarrab olayından sonra çok prim yaptı, kadın uyanık zaten hemen fiyatını fahiş bir şekilde arttırdı, gelecek için 2-3 tahminde bulunyor , net bir sonuç söylemiyor, anlık analizler ortalama her falcınınki gibiO kim?
bende baktırmaktan vaz geçtim artık.Önceleri deli gibi baktırırdım.her gün atardım.hiç acımazdım.ama sonra pes ettim.çünkü gerçek anlamda çıkan bir elin parmağını geçmez.O da yarım yamalak.Karışacak bir durum yok aslında, kavga edip ban alamam bu mevzu için. Daha önce Binnaz abla topiğinde millet falcı koruyor diye tartıştım. Falcıları ve koruyanlarını sevmem. Yasemin kimdir bilmem, bir falcıyı da savunup tartışmam. Bana kalırsa o kadar parayı zaten hak etmiyorlar. Fal dediğin şey arkadaş arasında eğlencesine ya da can sıkıntısına bakılacak bir şey artık.
Ben kahve baktırmıştım, ilk falının neredeyse tamamı çıktı ama ikinci falı hiç çıkmadı.Daha önce baktıran biri varsa acil cevap yazabilir mi Nişantaşı sembolde Fulya’ya geldim kahve mi baktırayım Tarot mu hangisinde daha iyi )??
Teşekkürler bende kahve baktırayım o zaman yorumlarımı paylaşırımBen kahve baktırmıştım, ilk falının neredeyse tamamı çıktı ama ikinci falı hiç çıkmadı.
İnşallah çok iyi anına denk gelirsiniz de baktırdığınıza değer :) haberlerinizi bekliyorumTeşekkürler bende kahve baktırayım o zaman yorumlarımı paylaşırım
Anda iyiydi bende, ama hiç beğenmeyenler de var tabii kiAn konusunda iyi mi tek merak ettiğim bu çünkü geleceği çoğu bilemiyor zaten
Bahsedilen kişiO kim?
Kızlar slm ;
cumartesi günü dayanamadım ve telde yasemin hanıma baktırdım çok karışık bir faldı yani eski yeni hepsi karıştı oda kafamın karışıklığına saydı bu durumu ...
çok beğendin mi derseniz waaoow diyeceğim bir fal değil geçen hafta arkadaş tavsiyesi üzerine kıbrısta dilara diye birine baktırmıştım 30 liraya bana odamda ki sandalye rengini söyledi o daha iyiydi sanırım[/QUOT
Bana da yollamış, sanırım fal baktığı herkese yolladı. Kendini anlatmaya çalışıyor, bir de o yorumları kimin yazdığını bilmek istiyor.Yasemin hanıma fal baktırmıştım buraya da yazmıştım bana burada ki konuşmayı yollamış whastapptan anlam veremedim açıkçası...
Bana da yollamıştı benimle alakası yok dedim biliyorum canım yazmış açıklama yapmak zorundayım demiş kimin yazdığını bulmaya çalışıyor ne yapacaksaYasemin hanıma fal baktırmıştım buraya da yazmıştım bana burada ki konuşmayı yollamış whastapptan anlam veremedim açıkçası...
Eski mesajlarınıza baktım şimdi. Daha martta eski sevgiliniz için fal baktırdığınızı yazmışsınız. Ne ara evlenip bi de çocuk yaptınız?
+ben üç yıldır baktırıyorum, bazen söylediği zamanın uzadığı olur ama asla söylediğiniz gibi hiç alakası olmayan şeyler söylemedi. Ayrıca eski mesajlarınızın görüldüğünü unutmuşsunuz sanırım. Burada reklam yapanı gördüm, başkasının reklamı için karalama yapanı ilk görüyorum.Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?