bizim başımıza gelse biz de kendimizi açıklamak isterdik. Bana gelmedi mesaj ama gelseydi de yadırgamazdım. Sonuçta yaptığı iş ile ilgili bir takım olumsuz yorumlar var ve yazan kişinin eski mesajlarına bakınca doğru olmadığı anlaşılıyor. Sizi samimi görmüş belli ki...Bana da yollamıştı benimle alakası yok dedim biliyorum canım yazmış açıklama yapmak zorundayım demiş kimin yazdığını bulmaya çalışıyor ne yapacaksa
yaseminin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Kimsiniz ve amacınız ne anlayamadım ama tehdit falan asla yaseminin tarzı değil. kendisini üç yıldır tanırım. sanırım sizin müşterilerde azalma oldu...Dün akşamdan beri özel mesajlar alıyorum. Bir arkadaş özel mesaj atıyor şimdi. Benim yazdıklarımı yasemin o yazdı zannedip tehtitler ediyormuş iftira attığını düşünüyormuş yasemin seni bulucam diyormuş. Bence beni bulsun. Çünkü konuşmaların kaydı bende var ne dediği açık. Özel mesaj atan arkadaş lütfen siz konuşun ben zan altında kalıyorum dedi. Bence kalma zan altında.Beğenmedim ben yine söylüyorum. Ben beğenmedim başka birine yazmayın. Beğenmediğimi de söyledim. Tehtitlere yada başka şeylerle küçük düşürmeyin kendinizi. Burada beğenen olduğu kadar beğenmeyen de olacak. Bunlara açık olmanız lazım. Özelden nunaramı da verdim. Beni bulun
uzun zaman dediğiniz 14 Mart 2017. Sorun su ki siz güven vermiyorsunuz.Ben anlayamıyorum insanlar neden bribirlerini yargılar? Ben bu platformda fal ile alakalı düşünceler pylaşıldığını düşünüyorum. Uzun zamandır k k ya üyeyim ve nacizane bende fikir alıp baktırdığımda fikirlerimi yazıyorum. Kaç aydır iş bulamayan biriyim iş için fal baktırabilirim diye düşünüyorum.Bu sürede de ev hanımıyım mecburen. İkincisi Çocuğum vardı ilk eşimden İkinci evliliğimi yeni yaptım. O zamanlar baktırdığımda sevgilim vardı onun için baktırıyordum. Değişik şeyler dönmüyor yani. Sonuç şu ki konu benim evliliğim yada çocuğum da değil. Falcının olayı tamamen tutturamaması.
rica etsem Yasemin in size nasıl faktığı hakkında bilgi verir misiniz? Durugörü mü? Tarot mu?Yasemine baktırdım. Yeni biriyle tanışcağını görüyorum e ve s harfleri var diye girdi ama seni istemiycek ailesi dedi. Sonra nişan olayına kadar gelecek durum sınra bişan atacağını görüyorum dedi. Sonra ailesinden bahsetti. Dinledim. Sonra çalıştığın iş yerinde bi kadın oldugunu görüyorum bununla sıkıntılar yaşayacağını görüyorum. Maddi problemlerin olduğunu kredi borcu ödediğimi görüyorum dedi. Sıkıntın biraz daha zamanı var dedi. Sonra başka birini görüyorum sevmediğin biri ile evlenebilirsin pat diye karar vericeksin dedi ama şöyle bir problem var senin çocuğun olmayabilir tedaviler görebilirsin uzun zaman kadınsal rahatsızlıklar var sende dedi. Çocuk olayı zor dedi. Bi 20 dk kadar baktı nerdeyse. Bu gibi şeyler söyledi. O anlattı ben dinledim.Ara ara bana ordamısın canım hiç sesin çıkmıyor dedi. Bende ben falllarımda dinlemekten yanayım dedim. Neyse En sonunda soracağın sorular var mı dedi.
Bende soracağım yok ama söyleyeceğim bişeler var dedim. Ben evliyim ve bir çocuğun var dedim. Ev hanımıyım ve borcum yok dedim.
:) yasemini beğenenler nasıl beğendiniz bilmiyorum. Ben k k daki falcıların neredeyse tamamına yakınına baktırdım. Kimini çok beğendim kiminde tarihleri çıkmadı Kimisinde de parasını ödedim bakmayanlar da oldu ancak bu kadar tutarsız bir fal ve tamamen fiyasko bir fal görmedim açıkçası. Tavsiye etmiyorum. Eskiden çok sinirlenirdim beni kandırdıklarını aptal yerine koyduklarını düşünürdüm şuan artık sadece hiçbiri tutmadı doğrusu bu dedim ve kapattım telefonu. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum
Yasemin in tavsiyesini grupta yapan benim. Yiğit i ve Yasemini kendi deneyimlerimle tavsiye ettim, arzu edenlere de numarasını verdim. Reklam için yazmadım. Burada önerilen başka falcıları da deniyorum zaman zaman farklı kişilerden yorum almak adına. onlarla ilgili yorumlarımı da paylaşıyorum. sadece Yasemin ve Yiğite 3 yıldır baktırdığım için burada içim rahat yazdım reklam için değil. Ki ikisinin de numarasını buradan almıştım zamanında.Yasemin’e ben de baktırdım ve memnun kaldım. Burada bi sıkıntı yok zaten. Yalnız daha önceden de Yasemin’in burada reklamını yaptığını gördüm. O yüzden yine aynı şeyler olmasın istiyorum.
zaten benim şu anda verdiğim tepki de bu nedenle. yazılan olumsuz yorum bana inandırıcı gelmedi özellikle karalamak istenir gibi. Yoksa başka aradığımı bulamadım, ortalama, iyi ama nokta atışı olmadı gibi yorumlarda yapıldı. Olabilir bunlar ama bu yorum fazla hikayesel...fal baktıran bir iyi güzel şey duymak kafasında ki endişeleri gidermek içini rahatlatmak istiyor. Kendi adıma diyeyim ya da :) bazen oluyor bazen olumsuz şeyler duyup içimiz sıkılıyor ama sonuçta fal işte. burada yazılan falcıların hiç biri medyum değil. Ama ben seviyorum fal olayını. sadece ismi zikreden olduğum için biraz savunmacı olabilirim bu konuda. dediğim gibi bana fazla hikayesel ve amaçlı bir olumsuz yorum etkisi bıraktı. zaten kendisine yasemine duru görü mü yoksa tarot mu baktırdığını sordum. Onun cevabını alayım anlarız durumu.Yasemin’e ben de baktırdım ve memnun kaldım. Burada bi sıkıntı yok zaten. Yalnız daha önceden de Yasemin’in burada reklamını yaptığını gördüm. O yüzden yine aynı şeyler olmasın istiyorum.
Yok sizden bahsetmiyorum, moni79 diye birisinin 2016 yılında Yasemin olduğu ortaya çıkmış.Yasemin in tavsiyesini grupta yapan benim. Yiğit i ve Yasemini kendi deneyimlerimle tavsiye ettim, arzu edenlere de numarasını verdim. Reklam için yazmadım. Burada önerilen başka falcıları da deniyorum zaman zaman farklı kişilerden yorum almak adına. onlarla ilgili yorumlarımı da paylaşıyorum. sadece Yasemin ve Yiğite 3 yıldır baktırdığım için burada içim rahat yazdım reklam için değil. Ki ikisinin de numarasını buradan almıştım zamanında.
Bence de burdaki falcıların çoğu bakın isim vermiyorum reklam yapıyor belki de hemen hemen hepsi yazdıklarımızı okuyor:)zaten benim şu anda verdiğim tepki de bu nedenle. yazılan olumsuz yorum bana inandırıcı gelmedi özellikle karalamak istenir gibi. Yoksa başka aradığımı bulamadım, ortalama, iyi ama nokta atışı olmadı gibi yorumlarda yapıldı. Olabilir bunlar ama bu yorum fazla hikayesel...fal baktıran bir iyi güzel şey duymak kafasında ki endişeleri gidermek içini rahatlatmak istiyor. Kendi adıma diyeyim ya da :) bazen oluyor bazen olumsuz şeyler duyup içimiz sıkılıyor ama sonuçta fal işte. burada yazılan falcıların hiç biri medyum değil. Ama ben seviyorum fal olayını. sadece ismi zikreden olduğum için biraz savunmacı olabilirim bu konuda. dediğim gibi bana fazla hikayesel ve amaçlı bir olumsuz yorum etkisi bıraktı. zaten kendisine yasemine duru görü mü yoksa tarot mu baktırdığını sordum. Onun cevabını alayım anlarız durumu.
Aynen öyle, herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Ben de yasemini hiç beğenmedim mesela :)Bence de burdaki falcıların çoğu bakın isim vermiyorum reklam yapıyor belki de hemen hemen hepsi yazdıklarımızı okuyor:)
Ben üç övülen kişiyi denedim buradan ve dedikleri çıkmadı hatta çıkmadıklarını yazdıklarım içinde hemen alta bir yorum öyle değil böyle değil yok size enerji tutmadı falan:)
Evet nedense kendi denediklerimde birkaç ayrıntı yaşadım haaaa çok mu önemliydi hayır onlar da ufak tefek ayrıntılardı.
Zaten fal baktırırken kesin bilecek diye bakmıyorum geleceği tutturan olsa başına sürer diye düşünüyorum.
Ama karalamak anlamında anlamıyorum insanların başına geleni söylemesi bizler için iyi bence...
Ben de söyledim bir falcının eşinden tehditler aldım mesela, bunu belirttim çünkü bu insanlara prim vermeyelim diye...
Birine telde tarot baktırdım mesela burada kadının kendini övdüğünü cümlelerinden anladım:)
Başka birine de gittim ama ne övülen hatundu kadın ses tonuyla ayrı bir hava kattı kendisine ama fostu...
Eğlendim mi evet eğlendim olur mu be dedim içimden:) Tehdit eden hariç ki ona da gülüp, geçiyorum hiçbiri önemli değildi benim için zaman geçirdim.
Bu arada burada çok insanla da tanıştım, önerilerini aldım hatta dertleştiklerim de oldu, dert dinlediklerim de:)
Ama ben bir falcının birini aramasını, kim dedi demesini de anlamlı bulmuyorum arkadaş iftira da olsa işine bakmalısın... Boşver yani ne bulmaya çalışması, sana baktıran beğendiyse arar zaten... Burada deli gibi övülen insanlardan asla gitmeyeceklerim var hatta bedava dese yanından geçmem... Bence bunlara takılmayalım da, iyi sallayan birini bulalım artık bu duru görü mü, ön görü mü her neyse
Gitme denizkızı Melekler kahvesi berbat bir yer... Bir tanesi de tutturmuş değildirBakırköy'de oturduğum için hemen hemen her falcıya baktırdım. Enfal mesela isim veriyor ama dedikleri çıkmıyor. Melekler kahvesi nasıl duydum ama gidemedim? Öneriyor musunuz?
Aynen öyle, kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değilim... Benim beğendiğimi de kimse beğenmek zorunda değil... O zaman kimse birbirine söylemesin ve tenkit etmesin... Zaten kendini ya da tanıdığını öven de var, deneyip göreceksiniz. Ama hala iyi bir sallayan bulamadık bence, yanıyorum ona yanıyorum:)Aynen öyle, herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Ben de yasemini hiç beğenmedim mesela :)
Yasemin'e ben de baktirdim cok memnun kaldim, durust bir yorumcu zuun uzun yorum yapti ve tespitleri oldukca dogruydu. Hatta bu uyenin mesajini gorunce pek inanmadim cunku Yasemin'in tarzi bu kadar negatif degil. Benim falim da olumsuzdu ama neredeyse gulustuk falda sohbet havasinda, kirmadan soyluyor olumsuzsa da. Zaten tutarsizliklar var soylediklerinde ben anlayamadim eski sevgili simdiki sevgili, 6 aydir biri icin fal baktiriyor ama cocugu var, evli ama yeni biri icin mi baktiriyor eskisi donsun mi istiyor tam senaryo kurgulanmamis gibi :)zaten benim şu anda verdiğim tepki de bu nedenle. yazılan olumsuz yorum bana inandırıcı gelmedi özellikle karalamak istenir gibi. Yoksa başka aradığımı bulamadım, ortalama, iyi ama nokta atışı olmadı gibi yorumlarda yapıldı. Olabilir bunlar ama bu yorum fazla hikayesel...fal baktıran bir iyi güzel şey duymak kafasında ki endişeleri gidermek içini rahatlatmak istiyor. Kendi adıma diyeyim ya da :) bazen oluyor bazen olumsuz şeyler duyup içimiz sıkılıyor ama sonuçta fal işte. burada yazılan falcıların hiç biri medyum değil. Ama ben seviyorum fal olayını. sadece ismi zikreden olduğum için biraz savunmacı olabilirim bu konuda. dediğim gibi bana fazla hikayesel ve amaçlı bir olumsuz yorum etkisi bıraktı. zaten kendisine yasemine duru görü mü yoksa tarot mu baktırdığını sordum. Onun cevabını alayım anlarız durumu.
Mirza var o kafe'de bakıyor idare eder. Kuzey ve tutku var onlar da idare eder işte daha çok iyi diyebileceğim kimse yokMerhaba Arkadaşlar Yeliz ve Yasemin dışında uygun fal bakan var mı başka? Daha yeni katıldım aranıza tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim tatlışlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?