İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da yollamıştı benimle alakası yok dedim biliyorum canım yazmış açıklama yapmak zorundayım demiş kimin yazdığını bulmaya çalışıyor ne yapacaksa
bizim başımıza gelse biz de kendimizi açıklamak isterdik. Bana gelmedi mesaj ama gelseydi de yadırgamazdım. Sonuçta yaptığı iş ile ilgili bir takım olumsuz yorumlar var ve yazan kişinin eski mesajlarına bakınca doğru olmadığı anlaşılıyor. Sizi samimi görmüş belli ki...

Ben Yeliz e de baktırdım. Enerjisi çok iyiydi ve genel olarak Yasemin ile paraleldi. farklı düştükleri bir iki nokta var onların gelişimine göre hangisi tutturdu burada yazacağım. burda üç yıldır üyeyim ve saçma sapan tartışmalar gördüm. çünkü üyeler arasında farklı nick kullanan ama aslında burada adı geçen falcılar da var. birisinin adı biraz parlarsa onu karalamak için saçma sapan şeyler yapılıyor. Açıkçası rahatlamak için kullandığımız bir platform. Hepimizin belli sıkıntıları, soruları var ki burada falcılar ile ilgili konuşup, tavsiyelerde bulunuyoruz. insanların güvenini yaralamanın anlamı yok bence. Tutku için herkes muhteşem şeyler yazmış denedim dünya tatlısı biri ama o an enerjimiz çok tutmadı. yelizi de buradaki tavsiyeler üzerine denedim dediğim gibi yaseminle genelde aynıydı bir iki ufak noktada farklılık oldu bekleyip göreceğiz. yasemin ve yiğiti yıllardır tanırım ve bakım yaptırırım, daha önce defaten yazdım ikisinden de çok menunum. benim için yasemin i yiğitten bir tık öne geçiren istediğim an ulaşabilmem ve bakımının daha uzun ve detaylı olması. beğenirsin beğenmezsin. beğenmezsen bir daha denemezsin ama yalan yazılarla insanları kötüleyemezsin; unutmamalıyız ki o kişinin işi ve ekmek kapısı.

yaseminin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Kimsiniz ve amacınız ne anlayamadım ama tehdit falan asla yaseminin tarzı değil. kendisini üç yıldır tanırım. sanırım sizin müşterilerde azalma oldu...

uzun zaman dediğiniz 14 Mart 2017. Sorun su ki siz güven vermiyorsunuz.

Ya şu Yasemin olayı çözülse çok iyi olacak. Biz burada güvenip baktırıyoruz, kandırılmayalım artık.

çözülecek bir şey yok bence. denemek isteyen dener kendisi görür gerçeği. kendi deneyimimle söylüyorum aslı astarı yok. burada bir çok kişiyle paylaştım numarasını. bazıları burada yorum da yaptı. böyle bir yorumu geçtim, tutturamadı diyen olmadı şimdiye kadar. Ne beklediğinize bağlı, odanızdaki sandalye rengini söylemez ama bana aktığı fallarda an tespitleri ve yorumları şimdiye kadar hiç yanıltmadı. evet zaman tahminleri biraz aksadı ama bir şekilde hep gerçekleşti. Benden numara isteyenlere de dedim fal enerji işidir bazen enerji tutmaz ama bana geri dönüş yapar mısınız dedim? sonuçta birini tavsiye ediyoruz yanıltmak istemem. sağolsun geri dönüş yapanların çoğu olumluydu.

Yasemin’e ben de baktırdım ve memnun kaldım. Burada bi sıkıntı yok zaten. Yalnız daha önceden de Yasemin’in burada reklamını yaptığını gördüm. O yüzden yine aynı şeyler olmasın istiyorum.

rica etsem Yasemin in size nasıl faktığı hakkında bilgi verir misiniz? Durugörü mü? Tarot mu?

Yasemin in tavsiyesini grupta yapan benim. Yiğit i ve Yasemini kendi deneyimlerimle tavsiye ettim, arzu edenlere de numarasını verdim. Reklam için yazmadım. Burada önerilen başka falcıları da deniyorum zaman zaman farklı kişilerden yorum almak adına. onlarla ilgili yorumlarımı da paylaşıyorum. sadece Yasemin ve Yiğite 3 yıldır baktırdığım için burada içim rahat yazdım reklam için değil. Ki ikisinin de numarasını buradan almıştım zamanında.

zaten benim şu anda verdiğim tepki de bu nedenle. yazılan olumsuz yorum bana inandırıcı gelmedi özellikle karalamak istenir gibi. Yoksa başka aradığımı bulamadım, ortalama, iyi ama nokta atışı olmadı gibi yorumlarda yapıldı. Olabilir bunlar ama bu yorum fazla hikayesel...fal baktıran bir iyi güzel şey duymak kafasında ki endişeleri gidermek içini rahatlatmak istiyor. Kendi adıma diyeyim ya da :) bazen oluyor bazen olumsuz şeyler duyup içimiz sıkılıyor ama sonuçta fal işte. burada yazılan falcıların hiç biri medyum değil. Ama ben seviyorum fal olayını. sadece ismi zikreden olduğum için biraz savunmacı olabilirim bu konuda. dediğim gibi bana fazla hikayesel ve amaçlı bir olumsuz yorum etkisi bıraktı. zaten kendisine yasemine duru görü mü yoksa tarot mu baktırdığını sordum. Onun cevabını alayım anlarız durumu.

Yok sizden bahsetmiyorum, moni79 diye birisinin 2016 yılında Yasemin olduğu ortaya çıkmış.
Yasemin’e ben de güvendim, böyle bi şeyin olmasını istemem.

Bence de burdaki falcıların çoğu bakın isim vermiyorum reklam yapıyor belki de hemen hemen hepsi yazdıklarımızı okuyor:)
Ben üç övülen kişiyi denedim buradan ve dedikleri çıkmadı hatta çıkmadıklarını yazdıklarım içinde hemen alta bir yorum öyle değil böyle değil yok size enerji tutmadı falan:)
Evet nedense kendi denediklerimde birkaç ayrıntı yaşadım haaaa çok mu önemliydi hayır onlar da ufak tefek ayrıntılardı.
Zaten fal baktırırken kesin bilecek diye bakmıyorum geleceği tutturan olsa başına sürer diye düşünüyorum.
Ama karalamak anlamında anlamıyorum insanların başına geleni söylemesi bizler için iyi bence...
Ben de söyledim bir falcının eşinden tehditler aldım mesela, bunu belirttim çünkü bu insanlara prim vermeyelim diye...
Birine telde tarot baktırdım mesela burada kadının kendini övdüğünü cümlelerinden anladım:)
Başka birine de gittim ama ne övülen hatundu kadın ses tonuyla ayrı bir hava kattı kendisine ama fostu...
Eğlendim mi evet eğlendim olur mu be dedim içimden:) Tehdit eden hariç ki ona da gülüp, geçiyorum hiçbiri önemli değildi benim için zaman geçirdim.
Bu arada burada çok insanla da tanıştım, önerilerini aldım hatta dertleştiklerim de oldu, dert dinlediklerim de:)
Ama ben bir falcının birini aramasını, kim dedi demesini de anlamlı bulmuyorum arkadaş iftira da olsa işine bakmalısın... Boşver yani ne bulmaya çalışması, sana baktıran beğendiyse arar zaten... Burada deli gibi övülen insanlardan asla gitmeyeceklerim var hatta bedava dese yanından geçmem... Bence bunlara takılmayalım da, iyi sallayan birini bulalım artık bu duru görü mü, ön görü mü her neyse

Aynen öyle, herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Ben de yasemini hiç beğenmedim mesela :)

Bakırköy'de oturduğum için hemen hemen her falcıya baktırdım. Enfal mesela isim veriyor ama dedikleri çıkmıyor. Melekler kahvesi nasıl duydum ama gidemedim? Öneriyor musunuz?

Aynen öyle, herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Ben de yasemini hiç beğenmedim mesela :)
Aynen öyle, kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değilim... Benim beğendiğimi de kimse beğenmek zorunda değil... O zaman kimse birbirine söylemesin ve tenkit etmesin... Zaten kendini ya da tanıdığını öven de var, deneyip göreceksiniz. Ama hala iyi bir sallayan bulamadık bence, yanıyorum ona yanıyorum:)
Zaten beğendim diyenler, yeni birini sorunca da anlıyorum. Kardeş beğendiysen bekle, kimi ne diye arıyorsun:)))))))))))
Hadi bunu da söyleyelim de, biraz daha inandırıcı olsun

Herkesi memnun eden bi falcı olcagını sanmıyorum zaten,öyle bişey olsaydı 8bin küsür sayfadır bulunurdu,enerji ve şans işi denk gelir iyi bir ana,çıkar belki de.. ama buna bi anlık eğlence olarak bakmak gerek,insan bazen bişeyler duymak istiyor,olumlu yada olumsuz çok fazla kaptırmadan, akısına bırakmak gerek zaten zaman gösterir,ama tabi ki eglencesine bakıyoruz diye de çok alakasız şeyler duymak istemeyiz kandırılmayı kimse istemez,o anı ve olagan durumu iyi yorumlayıp tutarlı konuşulması faldan tek beklentim bu:)

Yasemin'e ben de baktirdim cok memnun kaldim, durust bir yorumcu zuun uzun yorum yapti ve tespitleri oldukca dogruydu. Hatta bu uyenin mesajini gorunce pek inanmadim cunku Yasemin'in tarzi bu kadar negatif degil. Benim falim da olumsuzdu ama neredeyse gulustuk falda sohbet havasinda, kirmadan soyluyor olumsuzsa da. Zaten tutarsizliklar var soylediklerinde ben anlayamadim eski sevgili simdiki sevgili, 6 aydir biri icin fal baktiriyor ama cocugu var, evli ama yeni biri icin mi baktiriyor eskisi donsun mi istiyor tam senaryo kurgulanmamis gibi :)

Merhaba Arkadaşlar Yeliz ve Yasemin dışında uygun fal bakan var mı başka? Daha yeni katıldım aranıza tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim tatlışlar :))

Merhaba Arkadaşlar Yeliz ve Yasemin dışında uygun fal bakan var mı başka? Daha yeni katıldım aranıza tavsiye vermek isteyen olursa sevinirim tatlışlar :))
Mirza var o kafe'de bakıyor idare eder. Kuzey ve tutku var onlar da idare eder işte daha çok iyi diyebileceğim kimse yok Kuzey'in söylediği çoğu şeyden biri çıktı mesela diğer dediği şeylerin vadesi doldu. Mirza anda çok iyi. Tutkunun'da söylediği iki şey oldu. Çok beklentin olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…