- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Var mı bildiğin telefonda bakabilecek :)Gitme denizkızı Melekler kahvesi berbat bir yer... Bir tanesi de tutturmuş değildir
evet çok şey beklememek lazım :) Teşekkürler :)Mirza var o kafe'de bakıyor idare eder. Kuzey ve tutku var onlar da idare eder işte daha çok iyi diyebileceğim kimse yokKuzey'in söylediği çoğu şeyden biri çıktı mesela diğer dediği şeylerin vadesi doldu. Mirza anda çok iyi. Tutkunun'da söylediği iki şey oldu. Çok beklentin olmasın
Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim buVar mı bildiğin telefonda bakabilecek :)
Özelden yazdım size :)Kızlar Yasemin ve Yeliz in nosunu özelden yazabilir misiniz?
Çok teşekkür ederimÖzelden yazdım size :)
Biri reklam diye her yere atlıyor diye bahsettiğiniz benim galiba :)) olumsuzluk yansıttığımı düşünmüyorum yalnız kimseye doğru düzgün çıkmayan kuzeyin yalnızca 2 kişiye çıkmasını da garip buluyorum.Ben de 3 senedir Gökere baktiriyordum çok dediği şeyi birebir yaşanmışlığım var onu tavsiye ettim.Kuzeyi bana çıkan çok şeyi olsu onu tavsiye ettim Yiğit i beğendim geçmiş ve anda iyi gelecek yazarım çıkarsa Utku yu beğendim ama arada uçuşu var ona dikkat etmek lazım gelecek çıkarsa yazarım ben de asla reklam yapmam bu yazdıklarım buradan ulaştığim kişiler biri var reklam diye atlıyor heryere olumsuzluk yansıtıyor hiçbirinin her dediği çıkmaz zaten bunu kabul etmek lazım ama kimse kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değil sana iyidir bana değildir ama bırakın insanlar yargılanmadan düşüncelerini yazsınlar Yasemini savunan arkadaşa diyorum ki sana çok iyi olabilir bana o kadar iyi gelmez ben de bana en çok çıkanları yazdım mesela hiçbirşey bilemedi diyemem ama bir daha baktırmam benim düşüncem bu
Herşeyi koyu yazinca vurgu kalmıyor niye sürekli koyu yazdiğiniza da takildim aslinda.size dedim evet .kinayenize cevaben diyorum ki hiçbirinin tüm söylediği çıkmaz en iyisini arıyorum yazdığım gibi ve bu siteden de çok faydalandım bu konuda bu kadar olumsuzlukla yaklaşmayın da insanlar istediğini yazsın biz de iyi falcinin reklamını yaparak forumun amacına uygun davranalimBiri reklam diye her yere atlıyor diye bahsettiğiniz benim galiba :)) olumsuzluk yansıttığımı düşünmüyorum yalnız kimseye doğru düzgün çıkmayan kuzeyin yalnızca 2 kişiye çıkmasını da garip buluyorum.
Bana göre de ‘şu iki kadın’ kuzeyden daha iyi.
Ne güzel kuzey size çıkıyormuş, başka falcı aramanıza da gerek yok aslında.
Nasıl yazmam gerektiğini size sormadığım için özür dilerim. :) takılmanız gereken bir konuydu gerçekten. Böyle hoşuma gittiği için koyu yazdığım aklınıza gelmemiş olabilir. :)Herşeyi koyu yazinca vurgu kalmıyor niye sürekli koyu yazdiğiniza da takildim aslinda.size dedim evet .kinayenize cevaben diyorum ki hiçbirinin tüm söylediği çıkmaz en iyisini arıyorum yazdığım gibi ve bu siteden de çok faydalandım bu konuda bu kadar olumsuzlukla yaklaşmayın da insanlar istediğini yazsın biz de iyi falcinin reklamını yaparak forumun amacına uygun davranalim
Benim de demek istediğim şey bu :) forumda adı geçen falcılara 2 kişi baktırıyor ama ne hikmetse beğenmeyip konuyu dönüp dolaşıp tek bi falcıya getiriyor.ben buraya herkese hatırlatma olsun diye not düşmek istiyorum çünkü yakında bir benzerinin yaşanacağını düşünüyorum. bundan birkaç ay evvel burda birkaç kişi ayrı profillerden ay şu fal çıkmıyor ay o da kötü ay o idare eder diye yorumlar yaptılar. arada ya bilen biri var ama bi çıksın yazıcam dediler ve birkaç hafta sonra ay tarihiyle bildi çok iyi mesajı yayınladılar. aslında kendileri çoklu reklam profiliydi.
birkaç haftaya kadar benzer oyun geliyor. günlerdir her yoruma atlıyorlar ki o gruptan öyle tılsımlı bir falcı mesajı bekliyordum. gelmeye başladı bence dikkatli olun:))
İçimde kalcağıma yazayım da umarım o olayın aynısı yaşanmaz.
Burda falcı olmayıp gerçekten dürüst arkadaşlara iyi akşamlar
ps: bu arada yasemine fal baktırmadım. iyi kötü bilmem ama kuzeyin ne kadar berbat olduğunu örnekleri işe açıklayabilirim
Her sitede kurallar vardır burada yazım konusuna dikkat edilmiyorsa birşey diyemeyeceğim ama dikkat çekecek yazı tipini sadece yöneticiler kullanır üyeler birbirinden ayrı tutulamaz popüler de olsa yeni de olsa en popüler sitelerde böyle kurallar olmalı hatta insanların üsluplarına kadar ki kalite ön planda olsun ben de BİŞEÝ demeyeceğim dedim zaten.Reklam yapmayıp olanı yazan da tek ben kaldım herhalde:))Nasıl yazmam gerektiğini size sormadığım için özür dilerim. :) takılmanız gereken bir konuydu gerçekten. Böyle hoşuma gittiği için koyu yazdığım aklınıza gelmemiş olabilir. :)
Neyse daha fazla bi şey demeyeceğim. :)
kuzey ve yiğit telefonda bakıyorsa telefon rica edebilir miyim :)Ben de 3 senedir Gökere baktiriyordum çok dediği şeyi birebir yaşanmışlığım var onu tavsiye ettim.Kuzeyi bana çıkan çok şeyi olsu onu tavsiye ettim Yiğit i beğendim geçmiş ve anda iyi gelecek yazarım çıkarsa Utku yu beğendim ama arada uçuşu var ona dikkat etmek lazım gelecek çıkarsa yazarım ben de asla reklam yapmam bu yazdıklarım buradan ulaştığim kişiler biri var reklam diye atlıyor heryere olumsuzluk yansıtıyor hiçbirinin her dediği çıkmaz zaten bunu kabul etmek lazım ama kimse kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değil sana iyidir bana değildir ama bırakın insanlar yargılanmadan düşüncelerini yazsınlar Yasemini savunan arkadaşa diyorum ki sana çok iyi olabilir bana o kadar iyi gelmez ben de bana en çok çıkanları yazdım mesela hiçbirşey bilemedi diyemem ama bir daha baktırmam benim düşüncem bu
Kesinlikle. Benim için uzun uzun boş konuşmasının anlamı yok. Nokta atışı olsun az olsun verdiğim ücrete değsin yeterli. Mutlaka haber bekliyorum o halde. :)Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim bu
Seni ilgilendirmiyor. Beğenmedik zorla'mı?Benim de demek istediğim şey bu :) forumda adı geçen falcılara 2 kişi baktırıyor ama ne hikmetse beğenmeyip konuyu dönüp dolaşıp tek bi falcıya getiriyor.
Yazdıklarınızın altına imzamı atarım, başka bir şey söylemeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?