İstanbul'da Fal - Falcılar

evet çok şey beklememek lazım :) Teşekkürler :)

Var mı bildiğin telefonda bakabilecek :)
Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim bu

Ben de 3 senedir Gökere baktiriyordum çok dediği şeyi birebir yaşanmışlığım var onu tavsiye ettim.Kuzeyi bana çıkan çok şeyi olsu onu tavsiye ettim Yiğit i beğendim geçmiş ve anda iyi gelecek yazarım çıkarsa Utku yu beğendim ama arada uçuşu var ona dikkat etmek lazım gelecek çıkarsa yazarım ben de asla reklam yapmam bu yazdıklarım buradan ulaştığim kişiler biri var reklam diye atlıyor heryere olumsuzluk yansıtıyor hiçbirinin her dediği çıkmaz zaten bunu kabul etmek lazım ama kimse kimsenin beğendiğini beğenmek zorunda değil sana iyidir bana değildir ama bırakın insanlar yargılanmadan düşüncelerini yazsınlar Yasemini savunan arkadaşa diyorum ki sana çok iyi olabilir bana o kadar iyi gelmez ben de bana en çok çıkanları yazdım mesela hiçbirşey bilemedi diyemem ama bir daha baktırmam benim düşüncem bu

Benim için vade çok önemli eğer ki vadeyi tam tamına tutturan olursa onu da yazacağım iş konusunda ķuzey tutturdu mesela hiç aklıma gelmeyecek birini söyledi harfleriyle ben şimdi orada çalışıyorum hastalıkla ilgili birşey sordum zaman geçince onun söylediği şeyi doktor söyledi ama tüm söyledikleri çıkacak diyemezsin.ki

Baktirdigim falların da kayıtları mevcut bekledigim birşey var olsun yazacağım hatta olumsuz arkadaşlara da ses kaydını göndereceğim hatta burada hiç konuşulmayan biri de var tılsımı kaçmasın diye söylemiyorum ama çiksin tamamen yazacağım kim olduğunu

Biri reklam diye her yere atlıyor diye bahsettiğiniz benim galiba :)) olumsuzluk yansıttığımı düşünmüyorum yalnız kimseye doğru düzgün çıkmayan kuzeyin yalnızca 2 kişiye çıkmasını da garip buluyorum.
Bana göre de ‘şu iki kadın’ kuzeyden daha iyi.
Ne güzel kuzey size çıkıyormuş, başka falcı aramanıza da gerek yok aslında.

ben buraya herkese hatırlatma olsun diye not düşmek istiyorum çünkü yakında bir benzerinin yaşanacağını düşünüyorum. bundan birkaç ay evvel burda birkaç kişi ayrı profillerden ay şu fal çıkmıyor ay o da kötü ay o idare eder diye yorumlar yaptılar. arada ya bilen biri var ama bi çıksın yazıcam dediler ve birkaç hafta sonra ay tarihiyle bildi çok iyi mesajı yayınladılar. aslında kendileri çoklu reklam profiliydi.

birkaç haftaya kadar benzer oyun geliyor. günlerdir her yoruma atlıyorlar ki o gruptan öyle tılsımlı bir falcı mesajı bekliyordum. gelmeye başladı bence dikkatli olun:))

İçimde kalcağıma yazayım da umarım o olayın aynısı yaşanmaz.

Burda falcı olmayıp gerçekten dürüst arkadaşlara iyi akşamlar
ps: bu arada yasemine fal baktırmadım. iyi kötü bilmem ama kuzeyin ne kadar berbat olduğunu örnekleri işe açıklayabilirim

Herşeyi koyu yazinca vurgu kalmıyor niye sürekli koyu yazdiğiniza da takildim aslinda.size dedim evet .kinayenize cevaben diyorum ki hiçbirinin tüm söylediği çıkmaz en iyisini arıyorum yazdığım gibi ve bu siteden de çok faydalandım bu konuda bu kadar olumsuzlukla yaklaşmayın da insanlar istediğini yazsın biz de iyi falcinin reklamını yaparak forumun amacına uygun davranalim

Nasıl yazmam gerektiğini size sormadığım için özür dilerim. :) takılmanız gereken bir konuydu gerçekten. Böyle hoşuma gittiği için koyu yazdığım aklınıza gelmemiş olabilir. :)
Neyse daha fazla bi şey demeyeceğim. :)

Benim de demek istediğim şey bu :) forumda adı geçen falcılara 2 kişi baktırıyor ama ne hikmetse beğenmeyip konuyu dönüp dolaşıp tek bi falcıya getiriyor.
Yazdıklarınızın altına imzamı atarım, başka bir şey söylemeye gerek yok.

Corpus a cevaben çoklu üyelikleri anlıyorlar herhalde burada falcı numarası verip kendi reklamını yapanlar da var hala da devam ediyorlar.Ben bu forumda bahsi geçen bir falcıya gittim o zaman işle ilgili sıkıntım vardi ve falciyi öylesine dinledim aslında adamın dedikleri çıktıktan sonra üye oldum ama o kadar bozuldu ki insanın derdini dinleyen iyi falcı değildir bana göre çıkan falı da yazarım ispatını da yaparım zaten mesajlarımda da var Kuzeyin numarasını pynthia yeni adıyla dasdar göndermişti yiğit i de beğendim dedim dikkatinizi çekerim ama bir kere fal baktirdim çıkarsa onu da yazacağım ama neyin çıktığını da yazıyorum bu arada Yasemini beğendim diyenler hangi dediği çıktı şu an yeni çıksın bakalım dediği ondan sonra konuşalım terapist sormuyoruz ki falcı soruyoruz

Her sitede kurallar vardır burada yazım konusuna dikkat edilmiyorsa birşey diyemeyeceğim ama dikkat çekecek yazı tipini sadece yöneticiler kullanır üyeler birbirinden ayrı tutulamaz popüler de olsa yeni de olsa en popüler sitelerde böyle kurallar olmalı hatta insanların üsluplarına kadar ki kalite ön planda olsun ben de BİŞEÝ demeyeceğim dedim zaten.Reklam yapmayıp olanı yazan da tek ben kaldım herhalde:))

kuzey ve yiğit telefonda bakıyorsa telefon rica edebilir miyim :)

Kesinlikle. Benim için uzun uzun boş konuşmasının anlamı yok. Nokta atışı olsun az olsun verdiğim ücrete değsin yeterli. Mutlaka haber bekliyorum o halde. :)

Neyin tartışması bu? Başkası baktırdığı falcıyı beğendi diye herkes beğenmek zorunda mı? Bana göre'de en berbat falcı Yasemin ve Yeliz. İdare edenler de Tutku,kuzey,
Seni ilgilendirmiyor. Beğenmedik zorla'mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…