İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle. Benim için uzun uzun boş konuşmasının anlamı yok. Nokta atışı olsun az olsun verdiğim ücrete değsin yeterli. Mutlaka haber bekliyorum o halde. :)
Yazacağım tabi ki. Ama anlık durum ve geçmişi en azından bildi.Baktirirsaniz yazarsınız diğerleri hariç 2 kişi olalım yine:))))

Yiğit'in numarasını alabilir miyim sizden?

herkese merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim bir anda iki kişiyi aradım birisi astrocenter diye bir siteden denis era diye bir çocuk. iyi biri bayağı bildi sağolsun. gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı bakıcaz bakalım. birde özelden birine gittim adı şeymaymış o da çok iyiydi üsküdarda yeri var. tavsiye ederim

Ben Üsküdar'da oturuyorum. Yeri nerede Şeyma'nın?

Yasemin Hanım'a telefonunu KK dan bir arkadaşımızdan aldığımı söyledim dürüst olarak.
Oradan gelenleri artık kabul etmiyorum dedi.

Baştan aşağıya saçma bir üyenin sayesinde.

merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim fakat uzuuuunn zamandır takip ediyorum bu başlığı :) hatta bana yakın diye Gop hicrana gitmiştim burdakileirn tavsiyesiyle. Vade olarak tutmasa da birkaç şeyi yaşadım cidden. Asıl beklediğim şeyler çıkarsa yine yazacağım çünkü hep gelecekle alakalı konuştu beklemedeyim :) Başka hicrana baktıran varsa yorum yapabilir mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…