- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Bilgim yok o kim istanbuldayım iyi bakıyorsa bulabilirimArkadaşlar kaç defa yazdım yine soruyorum, Şişhane’de bakan 7 dk Demet’in numarasını bilen arkadaşlar bir numara veremez mi ?
60 tl su tarotYiğit ne kadara bakıyor B bettyboop73
Yazacağım tabi ki. Ama anlık durum ve geçmişi en azından bildi.Baktirirsaniz yazarsınız diğerleri hariç 2 kişi olalım yine:))))Kesinlikle. Benim için uzun uzun boş konuşmasının anlamı yok. Nokta atışı olsun az olsun verdiğim ücrete değsin yeterli. Mutlaka haber bekliyorum o halde. :)
Tamam canımYazacağım tabi ki. Ama anlık durum ve geçmişi en azından bildi.Baktirirsaniz yazarsınız diğerleri hariç 2 kişi olalım yine:))))
Bana da numaraları yazabilir misiniz rica etsem?Özelden yazdım size :)
Yiğit'in numarasını alabilir miyim sizden?Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim bu
Özelden yazdım :)Bana da numaraları yazabilir misiniz rica etsem?
herkese merhaba arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim bir anda iki kişiyi aradım birisi astrocenter diye bir siteden denis era diye bir çocuk. iyi biri bayağı bildi sağolsun. gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı bakıcaz bakalım. birde özelden birine gittim adı şeymaymış o da çok iyiydi üsküdarda yeri var. tavsiye ederim
aaaa ne güzel bugün üye olmuşsunuz ve hemen yeni birini önermişsiniz:) çok teşekkür ederiz Şeymayı deneyelim arkadaşlarBen Üsküdar'da oturuyorum. Yeri nerede Şeyma'nın?
aaaa ne güzel bugün üye olmuşsunuz ve hemen yeni birini önermişsiniz:) çok teşekkür ederiz Şeymayı deneyelim arkadaşlarBen Üsküdar'da oturuyorum. Yeri nerede Şeyma'nın?
Hahahahaha, hemen denemeliyizaaaa ne güzel bugün üye olmuşsunuz ve hemen yeni birini önermişsiniz:) çok teşekkür ederiz Şeymayı deneyelim arkadaşlar
canım akşama randevu alalım Şeymadan senle olur mu:)Hahahahaha, hemen denemeliyiz
Alalım alalım, ilk mesajla hemen övüldüğüne göre kaçırmamalıyız :))canım akşama randevu alalım Şeymadan senle olur mu:)
Yanlis alintiladiniz sanirim.aaaa ne güzel bugün üye olmuşsunuz ve hemen yeni birini önermişsiniz:) çok teşekkür ederiz Şeymayı deneyelim arkadaşlar
Yanlis alintiladiniz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?