- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Birde geçenlerde Yelize baktırdım çok detaylı bakmadı ama aklımdaki işi tarif etti ve bildi etkilendim umarım dediği gibi o işi alırsam buraya tekrar yazacağım :)))))))))))merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim fakat uzuuuunn zamandır takip ediyorum bu başlığı :) hatta bana yakın diye Gop hicrana gitmiştim burdakileirn tavsiyesiyle. Vade olarak tutmasa da birkaç şeyi yaşadım cidden. Asıl beklediğim şeyler çıkarsa yine yazacağım çünkü hep gelecekle alakalı konuştu beklemedeyim :) Başka hicrana baktıran varsa yorum yapabilir mi :)
Sedef selam, ben uye olmadan once de senin buraya yazdiklarini, tavsiye ettiklerini hep okudum, senin yorumlarina guvenirim acikcasi.Merhabalar herkeseee. Razaman ayından beri fal baktırmıyorum. Ara vermiştim biraz. Şimdi sanırım Yeliz'i deneyeceğim. Yorum yapacak olan varsa sevinirim :)
Bu zamanda da fal baktırdığım ve çıkmayanları falan yazayım.
Nisan ayında Edi diye birine baktırmışım. Enerjisi çok iyiydi ama malesef asıl mesele çıkmadı.
Yine Nisan ayında Zehra diye bir bayana telefonda baktırmıştım. Çok da sevmiştim kendisini, enerjisi çok güzeldi, anda iyiydi fakat asıl mesele malesef onda da çıkmadı.
Mirza'ya da yine Nisan'da baktırmışım :) Mirza'nın bana çıkan falları oldu fakat hepsinin Mayıs ayında olacak dediği şey bugün oldu, hala olmadı. Bu saatten sonra da olmaz zaten.
Sadece 7 dk. Demet bekleme olmayacak demişti. Onun dediği gibi oldu :) Demet'in dediği bir şey daha çıktı bu arada.
Son günlerde deneyimlediklerim bunlardı.
Sedef selam, ben uye olmadan once de senin buraya yazdiklarini, tavsiye ettiklerini hep okudum, senin yorumlarina guvenirim acikcasi.
Nazli hakkinda bir sey soracagim, ben kendisine 2 kere baktirdim ama, esas meseledeki gelismede henuz bisi olmadi, baska gunluk bir konuda ufak bildigi bisey oldu o kadar. Ona az baktirmis biri olarak dediklerine guvenebilir miyim kendisinin?
Bir de ben Demete Nisan ayinda baktirmistim, 10 lu bir sayi goruyorum ama bu 10 gun gibi kisa bi zaman degil, belki 10 hafta olabilir demisti. Dedigi gibi de oldu, 10 hafta sonra eski erkek arkadasim bana ulasmisti.
Merhaba Demet telefonda bakıyor mu :)Selamm. Teşekkür ediyorum yorumun için :)
Şimdi yazdığını okuyunca Nazlı'nın yazdırdığı kağıda açıp baktım. Mart ayında baktırmışım kendisine. Dediklerinin %40'ı çıkmış diyebilirim ama asıl mesele onun dediği gibi olmamış maalesef. Ama diğerlerine göre yine Nazlı iyidir. Beklediğim şeyle alakalı olacak, o kişi seninle konuşacak ama bundan hiçbir şey olmaz uzak dur demişti. Nitekim dediği gibi oldu aslında. Nazlı'ya ben önceden çok giderdim ve o zamanlar çok iyiydi. Sonra sonra biraz bozdu diyebilirim ama hala Nazlı'ya güvenirim. Yorumları genelde doğrudur ama yine de tabiiki bilemiyorum. Herkesin enerjisi farklı oluyor maalesef.
Ama Demet için kesin konuşabilirim sanırım. Bana daha çok öğüt verdiği için :) gelecekle alakalı 2 şey söylemişti sadece. İkisi de oldu ve dediği zamanda oldu. Bi soru, bi durum öğrenmek istiyorsan Nazlı'dan ziyade Demet'i tercih ederim.
7 dakika Demet nedir yeni duydum... Sakın bana 7 dakikada bakıyor ne kadar söylerse söylüyor ve tam önemli bir noktada duruyor ve diğer 7 dakika için para alıyor demeyin... Bu kadar da değil di mi!!!:/Merhaba Demet telefonda bakıyor mu :)
Bildiğim kadarıyla hayırMerhaba Demet telefonda bakıyor mu :)
Hahahah malesef öyle. Ben de çok şaşırmıştım ama değdiği için gidiliyor. 3 seans almıştım ben. 21 dk. bakıyor yani. Ama genelde 2 seans yeterli oluyor. Sürekli gidenler, soru soracak olanlar sanırım 7 dk baktırıp çıkanlar.7 dakika Demet nedir yeni duydum... Sakın bana 7 dakikada bakıyor ne kadar söylerse söylüyor ve tam önemli bir noktada duruyor ve diğer 7 dakika için para alıyor demeyin... Bu kadar da değil di mi!!!:/
gerçekten şok oldum... tabii aramadan önce telefonunuzdan arıyor sunuz ve internette bulunca da arıyorlar:) zannetmem çok büyük nokta atışları olduğunu... peki 7 dakikası da 100 tl değil umarım:)Hahahah malesef öyle. Ben de çok şaşırmıştım ama değdiği için gidiliyor. 3 seans almıştım ben. 21 dk. bakıyor yani. Ama genelde 2 seans yeterli oluyor. Sürekli gidenler, soru soracak olanlar sanırım 7 dk baktırıp çıkanlar.
Tam olarak boyle :) 7 dksi 35 TL, 2 seans 3 seans alirsan 35 carpi 2,3,4 :)7 dakika Demet nedir yeni duydum... Sakın bana 7 dakikada bakıyor ne kadar söylerse söylüyor ve tam önemli bir noktada duruyor ve diğer 7 dakika için para alıyor demeyin... Bu kadar da değil di mi!!!:/
oooo iyi işmiş, böyle günde on kişi en az gelse iki günde asgari ücret alınır... haftada üç, ayda 12 asgari ücret demektir ki bu en az kazanım...Tam olarak boyle :) 7 dksi 35 TL, 2 seans 3 seans alirsan 35 carpi 2,3,4 :)
Açıkçası senelerdir fal baktırıyorum, çok kişiye de gittim ama Demet kadar şok olduğum az kişi oldu. Savunmak gibi olmasın, sadece 2 kere gittim. Memnun olmayanlar da elbette vardır ama öyle bilgilerinize bakmak vs vs öyle şeyler olmadığıma eminim. Sosyal medyada hiçbir şeyim yok çünkü benim.oooo iyi işmiş, böyle günde on kişi en az gelse iki günde asgari ücret alınır... haftada üç, ayda 12 asgari ücret demektir ki bu en az kazanım...
adam gibi fal bakan yok yahu:)
anladım ama falda tutturma oranına göre düşünürüm, gelecekle ilgili bişi bilinse tam olarak, sanırım ilk kendilerinde uygularlar... 7 dakika algısı da özellikle yaratılıyor sanki...Açıkçası senelerdir fal baktırıyorum, çok kişiye de gittim ama Demet kadar şok olduğum az kişi oldu. Savunmak gibi olmasın, sadece 2 kere gittim. Memnun olmayanlar da elbette vardır ama öyle bilgilerinize bakmak vs vs öyle şeyler olmadığıma eminim. Sosyal medyada hiçbir şeyim yok çünkü benim.
Nokta atışı Demet için eksik kalır :) Kendime bile söylemekten çekindiğim şeyleri söyledi bana. Değişik bi kadın. Benim için biraz rahatsız edici olduğu için bu gerçeklik, daha sonrasında gitmedim mesela. O kadar her şeyi duymak iyi gelmiyor bana çünkü.
Evet ya şöyle sağlam bir falcı bulsak da tatmin olsakanladım ama falda tutturma oranına göre düşünürüm, gelecekle ilgili bişi bilinse tam olarak, sanırım ilk kendilerinde uygularlar... 7 dakika algısı da özellikle yaratılıyor sanki...
yaşa bakılarak da dert anlaşılıyor biraz gibi geliyor bana 20-30 yaş aşktan başka ne dert var
30-40 evlilik sorunları, aldatmalar, iş sorunları, antrepoz dönemindeki erkekler vs vs:)
hala çok güçlü birini bulamadık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?