- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Yaaa ne güzel :) bana bakmak istemedi kk den geldiğimi söyleyince çünkü çok kırılmış malesef.Az once Yasemin Hanim a baktirmayi basardim :))) Nermur sag olsun :) Kendisi faldan da ote oncelikle cok pozitif ve karsisindakini kirmamaya ozen gostererek bakimini fevkalade yapiyor. Cikar cikmaz onu bilemem ( keske ciksa cok isterim :)) ama insan olarak kaliteli bir kadin oldugu ve o sacma sapan yorumlari hak etmedigi cok net gorulebilen bir kadin. Ben tavsiye ediyorum.
Yiğit iyi mi?Özelden yazdım :)
Yiğit’e hiç baktırmadım, bir ara çok popülerdi ama sonradan bir sürü olay oldu buradaYiğit iyi mi?
Merhaba 7dk demet telefonda mı bakıyor?Merhabalar herkeseee. Razaman ayından beri fal baktırmıyorum. Ara vermiştim biraz. Şimdi sanırım Yeliz'i deneyeceğim. Yorum yapacak olan varsa sevinirim :)
Bu zamanda da fal baktırdığım ve çıkmayanları falan yazayım.
Nisan ayında Edi diye birine baktırmışım. Enerjisi çok iyiydi ama malesef asıl mesele çıkmadı.
Yine Nisan ayında Zehra diye bir bayana telefonda baktırmıştım. Çok da sevmiştim kendisini, enerjisi çok güzeldi, anda iyiydi fakat asıl mesele malesef onda da çıkmadı.
Mirza'ya da yine Nisan'da baktırmışım :) Mirza'nın bana çıkan falları oldu fakat hepsinin Mayıs ayında olacak dediği şey bugün oldu, hala olmadı. Bu saatten sonra da olmaz zaten.
Sadece 7 dk. Demet bekleme olmayacak demişti. Onun dediği gibi oldu :) Demet'in dediği bir şey daha çıktı bu arada.
Son günlerde deneyimlediklerim bunlardı.
Demet tlfda bakmaz, sishanedeki home ofisinde yuz yuze bakar. Onunla faldayken elinizi kolunu baglayamaz bacak bacak ustune atamazsiniz sizi uyarir hemen. Telepatik gucleri oldugunu el kol kavusturunca iletimin kesildigini soyler durur. Aman aman gelecek yorumu yapmaz, gordugu kisinin dusuncelerini size okur. Tek bir konuya takilip kalir, zamanin da nasil bittigini anlamazsiniz.Merhaba 7dk demet telefonda mı bakıyor?
Sanirim paralari alip, bakmayan, gunlerce sallayan, ya da barda rehin kaldim bana para gonder diye musterisine mesaj atan bu yigit, dimi?Yiğit’e hiç baktırmadım, bir ara çok popülerdi ama sonradan bir sürü olay oldu burada
Açıkçası senelerdir fal baktırıyorum, çok kişiye de gittim ama Demet kadar şok olduğum az kişi oldu. Savunmak gibi olmasın, sadece 2 kere gittim. Memnun olmayanlar da elbette vardır ama öyle bilgilerinize bakmak vs vs öyle şeyler olmadığıma eminim. Sosyal medyada hiçbir şeyim yok çünkü benim.
Nokta atışı Demet için eksik kalır :) Kendime bile söylemekten çekindiğim şeyleri söyledi bana. Değişik bi kadın. Benim için biraz rahatsız edici olduğu için bu gerçeklik, daha sonrasında gitmedim mesela. O kadar her şeyi duymak iyi gelmiyor bana çünkü.
Aynen o yiğit, dedikleri de pek çıkmıyordu sanırımSanirim paralari alip, bakmayan, gunlerce sallayan, ya da barda rehin kaldim bana para gonder diye musterisine mesaj atan bu yigit, dimi?
Evet cikmadi diyen cok, niyet etmistim ama olumsuz yorumlar cok olunca vazgectim.Aynen o yiğit, dedikleri de pek çıkmıyordu sanırım
Barda rehin kalmak da iyiymiş ha:) ama parayı alıp sonra da kayıplara karışan asıl Göker’di. Burayı da okuyor, barda rehin kaldıysa kk aracılığıyla beter ol demek isterim kendisine...Sanirim paralari alip, bakmayan, gunlerce sallayan, ya da barda rehin kaldim bana para gonder diye musterisine mesaj atan bu yigit, dimi?
Yok yok barda rehin kaldım diye para isteyen de günlerce oyalayıp bakmayan da Yiğit’ti. Yıllar önce olmuştu bu olayBarda rehin kalmak da iyiymiş ha:) ama parayı alıp sonra da kayıplara karışan asıl Göker’di. Burayı da okuyor, barda rehin kaldıysa kk aracılığıyla beter ol demek isterim kendisine...
Sevgilin geri dönmeyecek diyen, ertesi gün de msj atıp geri dönmesi için vefk yazmayı teklif eden de kendisidir. Uzak durun dicem ama boşuna konuşucam onu da biliyorum. Bir iki haftaya yine millet çırpınacak, bize de gönderin numarasını diye. Ama bize müstehak, gerçekten...
Barda rehin kalmak da iyiymiş ha:) ama parayı alıp sonra da kayıplara karışan asıl Göker’di. Burayı da okuyor, barda rehin kaldıysa kk aracılığıyla beter ol demek isterim kendisine...
Sevgilin geri dönmeyecek diyen, ertesi gün de msj atıp geri dönmesi için vefk yazmayı teklif eden de kendisidir. Uzak durun dicem ama boşuna konuşucam onu da biliyorum. Bir iki haftaya yine millet çırpınacak, bize de gönderin numarasını diye. Ama bize müstehak, gerçekten...
Ben Yasemin’e baktırdığımda bir şey söylememe gerek kalmadan kendisi anlatmıştı aslında ama yönlendirdikten sonra falı toparladığını başkaları da söylemişti.Kızlar merhaba Yasemin e baktırdım ama bana amatör geldi açıkçası. Şaşırtmadı. Yani bu falı evde annem de bakıyor. Ben yönlendirdim de fal toplandı. Çıkan var mı açıkçası. Çok ucu açık cümleler bunlar. Ben bayadır baktırırım ama bu yok ya. Yeliz’e de baktırmaktan vazgeçtim.
Ben Yasemin’e baktırdığımda bir şey söylememe gerek kalmadan kendisi anlatmıştı aslında ama yönlendirdikten sonra falı toparladığını başkaları da söylemişti.
Fal işte aslında, ne bekliyorsak...
Totelde kurduğu 5 cümle sadece uzatarak 50 dk yapıyor. Bir şey var diyor bir şey olacak diyor. O şey ne yani. Bu kadar ucu açık olmaz ki. Biri var diyor. Ailenden yana bir problemin var diyor. Her şey olabilir bu fal değil ki.Ben Yasemin’e baktırdığımda bir şey söylememe gerek kalmadan kendisi anlatmıştı aslında ama yönlendirdikten sonra falı toparladığını başkaları da söylemişti.
Fal işte aslında, ne bekliyorsak...
Totelde kurduğu 5 cümle sadece uzatarak 50 dk yapıyor. Bir şey var diyor bir şey olacak diyor. O şey ne yani. Bu kadar ucu açık olmaz ki. Biri var diyor. Ailenden yana bir problemin var diyor. Her şey olabilir bu fal değil ki.
Konuşmamasına hiç şaşırmadım, ben olsam ben de konuşmazdım yani:)Gokere bu konuyu sordum, para alip bakmama vs. Bu konuda benimle pek konusmadi.
Bana vefk yazmisligi vardir, ise yaramisligi da vardir, ama kalici etkisi olan bisi oldugunu dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?