İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaaa ne güzel :) bana bakmak istemedi kk den geldiğimi söyleyince çünkü çok kırılmış malesef.

Merhaba 7dk demet telefonda mı bakıyor?

Merhaba 7dk demet telefonda mı bakıyor?
Demet tlfda bakmaz, sishanedeki home ofisinde yuz yuze bakar. Onunla faldayken elinizi kolunu baglayamaz bacak bacak ustune atamazsiniz sizi uyarir hemen. Telepatik gucleri oldugunu el kol kavusturunca iletimin kesildigini soyler durur. Aman aman gelecek yorumu yapmaz, gordugu kisinin dusuncelerini size okur. Tek bir konuya takilip kalir, zamanin da nasil bittigini anlamazsiniz.

Yiğit’e hiç baktırmadım, bir ara çok popülerdi ama sonradan bir sürü olay oldu burada
Sanirim paralari alip, bakmayan, gunlerce sallayan, ya da barda rehin kaldim bana para gonder diye musterisine mesaj atan bu yigit, dimi?

Demete ben de gitmeyeyim diyorum artik, beni cok geriyor onun fali, faldan ciktiktan sonra. Garip bi histe oluyorum.

Bu arada Edi bana bir kez cikmisti. Ikinci, ucuncu,dordunculerden henuz tik yok. Olacagini da sanmam.

Sanirim paralari alip, bakmayan, gunlerce sallayan, ya da barda rehin kaldim bana para gonder diye musterisine mesaj atan bu yigit, dimi?
Aynen o yiğit, dedikleri de pek çıkmıyordu sanırım

Barda rehin kalmak da iyiymiş ha:) ama parayı alıp sonra da kayıplara karışan asıl Göker’di. Burayı da okuyor, barda rehin kaldıysa kk aracılığıyla beter ol demek isterim kendisine...
Sevgilin geri dönmeyecek diyen, ertesi gün de msj atıp geri dönmesi için vefk yazmayı teklif eden de kendisidir. Uzak durun dicem ama boşuna konuşucam onu da biliyorum. Bir iki haftaya yine millet çırpınacak, bize de gönderin numarasını diye. Ama bize müstehak, gerçekten...

Yok yok barda rehin kaldım diye para isteyen de günlerce oyalayıp bakmayan da Yiğit’ti. Yıllar önce olmuştu bu olay

Hee tamam o zaman, ben o kadar eski değilim forumda:) demek o da benzer türde bir arkadaşmış, al birini vur ötekine de diyebiliriz o halde...

Kızlar merhaba Yasemin e baktırdım ama bana amatör geldi açıkçası. Şaşırtmadı. Yani bu falı evde annem de bakıyor. Ben yönlendirdim de fal toplandı. Çıkan var mı açıkçası. Çok ucu açık cümleler bunlar. Ben bayadır baktırırım ama bu yok ya. Yeliz’e de baktırmaktan vazgeçtim.

Arkadaslar bir kac aklima gelen falcidan bahsedeyim.
Astrolog Seda Turan diye birine fal baktirdim.
Altin Tarot diye bir sey. Kesinlikle parasini hak eden bir fal degil, 600 tl odemistim ve sadece 50 tl eden bir faldi.
Gelecekle ilgili cok az sey soyledi. Cikar mi bilmem.Baska bir Tugce Isinsu vakasi gibi ayrica, agzinda devamli bir Allah, kitap vs. (Tugce Isinsu'ya da gitmis biri olarak o da fiyasko.) Enerji calismasi yapiyormus vs, 5000 tl ucreti de.

Gokerle baya yakinim, ona eskisi gibi fal baktiramiyorum cunku hayatimdaki her seyden zaten haberdar, bir iddiasi var, cikarsa yazarim. Daha once bana cikmisligi vardir.

Besiktas Safiye ye 2 kez baktirdim, dedigi vadeler coktan gecti ama vadelere takilmam ben, ama gerceklesen bir sey henuz yok.

Tutku bende hic bir sey bilememistir, ona baktirmam. Kuzey de keza oyle.

Mugla'dan Gulsum'e baktirdim, bana cok dandik geldi, degmez.

Nazli Erarslan'a 2 kez baktirdim, cok ufak bisi harici cikan bisi yok henuz.

Iskenderunlu Alev e daha dun baktirdim, cikarsa yazarim, an ok ama gelecek icin beklemek lazim.

Aslinda hic biseyi beklememek lazim. O enerjiden cikinca her sey bir bir gerceklesiyor. Simdilik aklima bunlar geliyor, baktirdigim cok kisi var, aklima geldikce yazarim.

Gokere bu konuyu sordum, para alip bakmama vs. Bu konuda benimle pek konusmadi.

Bana vefk yazmisligi vardir, ise yaramisligi da vardir, ama kalici etkisi olan bisi oldugunu dusunmuyorum.

Ben Yasemin’e baktırdığımda bir şey söylememe gerek kalmadan kendisi anlatmıştı aslında ama yönlendirdikten sonra falı toparladığını başkaları da söylemişti.
Fal işte aslında, ne bekliyorsak...

Katiliyorum, cok bisi beklememek lazim.
Aklima gelenler var yine:
Laf lafa cafe Saliha icin yorumu olan var mi? Ona baktirmistim, cikan bisi olmadi henuz.
Kadikoy Istanbul Cafe Ahmet ve Hande. Onlardan da cikan bisi henuz yok. Ahmet i cok basarili bulmadim bu arada.

Totelde kurduğu 5 cümle sadece uzatarak 50 dk yapıyor. Bir şey var diyor bir şey olacak diyor. O şey ne yani. Bu kadar ucu açık olmaz ki. Biri var diyor. Ailenden yana bir problemin var diyor. Her şey olabilir bu fal değil ki.

Yasemin Hn ben sormadan anlatti, bana da ucu acik kurdugu cumleler var ama ben takilmadim. Enerjisi guzel bir kadin.

Gokere bu konuyu sordum, para alip bakmama vs. Bu konuda benimle pek konusmadi.

Bana vefk yazmisligi vardir, ise yaramisligi da vardir, ama kalici etkisi olan bisi oldugunu dusunmuyorum.
Konuşmamasına hiç şaşırmadım, ben olsam ben de konuşmazdım yani:)
Vefk hususunda da, onun yazacağı şeyden gelecek hayır Allah’tan gelsin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…