İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar devam ediyorum,
Asmin cafe falcilari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Can'in ve Utku'nun bana cikmisligi vardir. Serkan'in tam bir sarlatan oldugunu dusunuyorum.
Koray var Melekler Kahvesi'den gelmis, bence fena salliyor:) Gunes daha once bana cikmisti ama aman aman bir fali yok. Kaya icin ise teatral bi kisilik, diyebilirim.

Symbol Nihal i bir kez cikmistir bende, sonrakiler icin bir yorumum yok henuz.

Nisantasi Symbol Kadir'e de baktirdim bence bos biri degil, cikan bisi henuz yok.

Fulya bir kez cikti, ikincisi ise yarisi cikti diger yarisi cikmadi diyebilirim.

Yagmur icin salliyor, diyebilirim.

Damlalar Tugba ya cok eskiden giderdim bende bir sey bilememistir.

Mandal Cafe Toprak bir kez gittim, cikmistir. Ikinci kez gitme sansim olmadi.

Ayten icin ise ortalama diyebilirim.

Aklima gelen olursa yazarim yine.

Konuşmamasına hiç şaşırmadım, ben olsam ben de konuşmazdım yani:)
Vefk hususunda da, onun yazacağı şeyden gelecek hayır Allah’tan gelsin derim.

Vefki yapmasiyla akabinde olayin gerceklesmesi arasinda cok vade olmadigi icin ise yaradi dedim, belki de tesaduftur, cok da kafa yormadim ustune.

Yağmur nerde?

Demete ben de gitmeyeyim diyorum artik, beni cok geriyor onun fali, faldan ciktiktan sonra. Garip bi histe oluyorum.

Bu arada Edi bana bir kez cikmisti. Ikinci, ucuncu,dordunculerden henuz tik yok. Olacagini da sanmam.

Aynen bende de öyle olduğu için ayağım pek gitmedi bir daha oraya. Kötülüğünden değil ama düşünce okumak beni geriyor. Dediğiniz doğru, çok fazla gelecek konuşmuyor ama belirli bi konuda soru sorunca verdiği cevaplar çok isabetli ve malesef dediği gibi sonuçlandı bende. Soru sormak, birinin düşüncesini öğrenmek için ideal bence Demet.

Vefki yapmasiyla akabinde olayin gerceklesmesi arasinda cok vade olmadigi icin ise yaradi dedim, belki de tesaduftur, cok da kafa yormadim ustune.
Vefk kişiye özel hazırlanan bir takım hesaplamalarla yapılan işlem. Yaptırmadım ama her kişininkinin farklı olması gerektiğini mesela size yapılanın konu aynı olsa bile bana uymayacağını biliyorum.Arabi takvime göre belli saatlerde hazırlanıyor ama eğitim olmadan vefk zor.Ben 1-2 kişiden daha duydum gökerin yaptığının işe yaradığını ama ben güvenmem kimseye bu konuda ve kendim de taşımam onun yerine esmalar var inanarak onları okurum.Bu para alıp bakmama olayını bende sordum gökere bana bakmadığı kimse olmadığını söylemişti. Şimdiye kadar da böyle birşey yaşamadım.Ama hep aynı yere gidiyor diye biliyorum ben olsam bulunduğu yere giderim telefonla ulaşamazsam bırakmam peşini yeri de belli.Yiğit e ben bir kere baktırdım gönderdikten yarım saat sonra falan baktı geçmiş olanları birebir bildi ama ben büyü olayına takıldım büyü bozma yapıyorlarmış bir de Utku bana aynısını söyledi ki Utku Yiğit ten daha şok edici şimdi piyasaya bu mu çıktı acaba onların büyü olaylarından rahatsız oldum açıkçası.

Demete ben de gitmeyeyim diyorum artik, beni cok geriyor onun fali, faldan ciktiktan sonra. Garip bi histe oluyorum.

Bu arada Edi bana bir kez cikmisti. Ikinci, ucuncu,dordunculerden henuz tik yok. Olacagini da sanmam.
Edi ye bende baktırmıştım daha çok astroloji tadında bakıyor sanki kişilerin analizlerini iyi yapıyor belki ama ekim ayı burcunun detaylı anlatılması gibi bir şey.Bir de ben fal bakan kişinin akıl vermesini sevmiyorum Edi onu çok yapıyor.Dertleşmek için olabilir enerjisi güzel bir insan.Ama fal olmaz.

Tatlım senin baktırıp memnun kaldığın kimse var mı telefonda?

Aynen öyle :)

Yaseminin bana dun baktigi falda dedigi seylerden birini bugun yasadim. Tam da dedigi gibi oldu.

Birde geçenlerde Yelize baktırdım çok detaylı bakmadı ama aklımdaki işi tarif etti ve bildi etkilendim umarım dediği gibi o işi alırsam buraya tekrar yazacağım :)))))))))))
Yelizin bana iş konusunda söylediği şey çıktı ama ben işi kabul etmediğim için süreç farklı ilerlemişti. Önceki mesajlarımda bahsetmiştim süreci kendimiz değiştirebiliyoruz. Ben süreci değiştirdiğim için işle alakalı diğer söylediği olay olmadı mesela. Ama o işi kabul etseydim büyük ihtimal onun söylediği gibi ilerleyecekti diğer olay olacaktı çünkü nasıl ilerleyeceğini ben zaten biliyordum.

Merhaba,

Beşiktaş Safiye nin telefonunu özelden alabilir miyim? Nerede ve kaça bakiyor bir de?

Merhabalar,

Ben uzun zamandir Besiktasta Dilek Ablaya baktiriyorum.

Hemen hemen dediklerinin coğunu yaşadim ve yaşiyorum diyebilirim.

Zaten 30 dakika rahat bakiyor ve hisleri cok iyi

Beşiktaş ta ofisinde bakiyor 50 tl isteyene telefonunu veririm.

Daha dün baktı ve bugün hemen çıktı yani, öyle mi?

Evet, oyle. Ben de bu kadar erken beklemiyordum. Ortak bir tanidimdan bahsetmisti malum kisi ile. Yok ki benim ortak tanidigim dedim hatta ona. Ama bugun ortak bir tanidigim oldugunu ogrendim ( is arkadasim cikti) ve onun bana bir haber getirecegini soylemisti, haberi de verdi.
Reklam yapacak degilim, yuz bin tane falciya gidiyorum.

Merhaba,

Beşiktaş Safiye nin telefonunu özelden alabilir miyim? Nerede ve kaça bakiyor bir de?
Ozel mesaj ile gonderdim size. 80'e evinde bakar Safiye. Besiktas ta Ihlamur Yolu caddesinde ilerleyince ( murat muhallebicisini gectikten sonra) sagda kosede bir kuyumcu var, karsisinda da bir hamurcu. Bu iki dukkanin sokagina girer girmez soldaki kapisi siyah olan ilk apartman.

Arkadaslar ben bugun falcimeric diye birine el fali baktirdim. Abisiyle birlikte meshur ikizler adiyla biliniyolar. Instagramdaki sayfasinda cikti etti diye yazan cok, fake de degiller anladigim kadariyla. Hic yabana atilacak biri degil. Bilginiz olsun. El fali 75 TL.

Beşiktaştaki Safiye nin telefonunu bilen var mı?
Ozelden gonderdim. Evinde 80 tl ye bakiyor. Benim enerjim tutmadi hic. Dedigi seyin tersini yasadim. Ama arkadasima dedigi sey cikti. Sasirdik hatta:) asmin cafede cam emre daha iyi bakti. Mandal toprak oda iyiydi. Symbol mirza aykut daha iyidi cunku dedikleri seyi yasadim ama safiye ve bostanci telwe gulsahti sanirim aklimda ole kalmis adi dediklerinin tam tersini yasadim. Yasemine de baktirdim 3 hafta icerisinde olacak dedigini yasadim. Aklima gelenler bunlar simdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…