- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Ben de hep görüyorum ama güvenemiyorum malesefArkadaslar ben bugun falcimeric diye birine el fali baktirdim. Abisiyle birlikte meshur ikizler adiyla biliniyolar. Instagramdaki sayfasinda cikti etti diye yazan cok, fake de degiller anladigim kadariyla. Hic yabana atilacak biri degil. Bilginiz olsun. El fali 75 TL.
bu safıye telefonla bakıyor mu acaba?Ozel mesaj ile gonderdim size. 80'e evinde bakar Safiye. Besiktas ta Ihlamur Yolu caddesinde ilerleyince ( murat muhallebicisini gectikten sonra) sagda kosede bir kuyumcu var, karsisinda da bir hamurcu. Bu iki dukkanin sokagina girer girmez soldaki kapisi siyah olan ilk apartman.
ee kızlar önereceğiniz fiyatı uçuk olmayan biri var mı? aman sadece zevkine istiyorum...bi beklentim yok :) anı bilsin yeter
bu akşam herkes bana fal bak diyorSen bana fal bakar mısın :=)
Bu, her falcıya gittiğimizde başımıza gelmesi muhtemel bi durum değil mi?Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Ben bir falcıyı polise şikayet etmek istiyorum dolandırıcılıktan verdiğim parayla bana benle alakası olmayan saçma sapan fal baktı ve yazılı olaral kayıtlı mesajlar. Sizce polis uğraşır mı sonuç alır mıyım?
Bildigim kadariyla hayir.bu safıye telefonla bakıyor mu acaba?
Safiye ben 6 aylık görürüm diyor....size bu 6 aylık süre içinde söyledikleri mi çıkmadı...bana da çıkmadı buaradaBildigim kadariyla hayir.
Evet cikmadi henuz...verdigi en yakin vade baktirdigim gunun aksamiydi:) (Eylul ayinin baslarinda baktirdim) Hadi onu gectim, Eylul ayini da komple olaylarin olacagi ve toparlanacagi ay olarak soyledi cok da iddiali konustu, raki baligina iddiasina girdik hatta..Ama ben vadelere takilmiyorum.Safiye ben 6 aylık görürüm diyor....size bu 6 aylık süre içinde söyledikleri mi çıkmadı...bana da çıkmadı buarada
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Ben bir falcıyı polise şikayet etmek istiyorum dolandırıcılıktan verdiğim parayla bana benle alakası olmayan saçma sapan fal baktı ve yazılı olaral kayıtlı mesajlar. Sizce polis uğraşır mı sonuç alır mıyım?
İnstagram üzerinden mi bakıyor?Arkadaslar ben bugun falcimeric diye birine el fali baktirdim. Abisiyle birlikte meshur ikizler adiyla biliniyolar. Instagramdaki sayfasinda cikti etti diye yazan cok, fake de degiller anladigim kadariyla. Hic yabana atilacak biri degil. Bilginiz olsun. El fali 75 TL.
Hayir, whatsapp. Yazili sekilde atiyor cevabini.İnstagram üzerinden mi bakıyor?
Hiç bir sonuç alamazsınız uğraşmayın. Fal zaten tamamen soyut birşey, hiç bir bağlayıcılığı yok. Spora gittim ama kilo veremedim demek gibi bir şey.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Ben bir falcıyı polise şikayet etmek istiyorum dolandırıcılıktan verdiğim parayla bana benle alakası olmayan saçma sapan fal baktı ve yazılı olaral kayıtlı mesajlar. Sizce polis uğraşır mı sonuç alır mıyım?
cıkıyor yani soyledikleriAçıkçası senelerdir fal baktırıyorum, çok kişiye de gittim ama Demet kadar şok olduğum az kişi oldu. Savunmak gibi olmasın, sadece 2 kere gittim. Memnun olmayanlar da elbette vardır ama öyle bilgilerinize bakmak vs vs öyle şeyler olmadığıma eminim. Sosyal medyada hiçbir şeyim yok çünkü benim.
Nokta atışı Demet için eksik kalır :) Kendime bile söylemekten çekindiğim şeyleri söyledi bana. Değişik bi kadın. Benim için biraz rahatsız edici olduğu için bu gerçeklik, daha sonrasında gitmedim mesela. O kadar her şeyi duymak iyi gelmiyor bana çünkü.
Cikmadi diyenler de var.cıkıyor yani soyledikleri
Demet telwfonda bakıyor mu?cıkıyor yani soyledikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?