İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de hep görüyorum ama güvenemiyorum malesef

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var! Ben bir falcıyı polise şikayet etmek istiyorum dolandırıcılıktan verdiğim parayla bana benle alakası olmayan saçma sapan fal baktı ve yazılı olaral kayıtlı mesajlar. Sizce polis uğraşır mı sonuç alır mıyım?

bu safıye telefonla bakıyor mu acaba?

ee kızlar önereceğiniz fiyatı uçuk olmayan biri var mı? aman sadece zevkine istiyorum...bi beklentim yok :) anı bilsin yeter

Bu, her falcıya gittiğimizde başımıza gelmesi muhtemel bi durum değil mi?
Sonuçta falınıza bakmış, parayı alıp kaybolmamış ortadan. Polis ilgilenir mi bilmiyorum. Hangi falcı bu?

Safiye ben 6 aylık görürüm diyor....size bu 6 aylık süre içinde söyledikleri mi çıkmadı...bana da çıkmadı buarada
Evet cikmadi henuz...verdigi en yakin vade baktirdigim gunun aksamiydi:) (Eylul ayinin baslarinda baktirdim) Hadi onu gectim, Eylul ayini da komple olaylarin olacagi ve toparlanacagi ay olarak soyledi cok da iddiali konustu, raki baligina iddiasina girdik hatta..Ama ben vadelere takilmiyorum.

Odediginiz meblag buyuk mu?

İnstagram üzerinden mi bakıyor?

Hiç bir sonuç alamazsınız uğraşmayın. Fal zaten tamamen soyut birşey, hiç bir bağlayıcılığı yok. Spora gittim ama kilo veremedim demek gibi bir şey.

cıkıyor yani soyledikleri

Demet ismi ara ara unutulup sonra yeniden canlanıyor da şeyi merak ettim, istisnasız herkese olumsuz uğursuz konuşan biri midir bu kadın? Bana çok olumlu konuştu, dediği gibi de oldu diyebilecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…