Demet’ten mi söz ediyorsunuz? O kadar olumsuz bilinen birinin, arayacak edecek demiş olması ilginç geldi de o yüZden sordum. Hani barışmaya çalışacak, özür dileyecek ama sonunda evlilik olmaz gibi şeylerse olumsuzluk dediğiniz, o zaman belki ben de deneyebilirim. Bende evlilik olmayacağı garanti çünkü:)Asla sonu yok arasa bile barısma barısırsan da rest cek gibi konustu cıkınca noldugumu sasırdım valla :)
Hahaaa daha ne desin :)Seni arayacak demiş, olumlu konuşmuş....sıklıkla yaptığı gibi '' Ben 1 yıl içinde hiç olumlu bir şey görmüyorum '' dememiş
şimdi yanlış anlaşılma olmasın kötü derken hani bazı falcılar vardır ya her şeyi iyiye yorar seni seviyor canım herşey düzelicek falan der bu öyle demez bu yoo senı hiç sevmemiş ki zaten bu iş hayatta olmaz tarzında net cümleler kurar.ben de o zamanlar bir ihtimal bir umut diye beklediğim dönemlerdi o da imkansız bu iş olmaz demişti. üzüldüm agladım ama suan bakıyorum ne dediyse dogru demiş ama gelecekle ilgili yanıldığı çok oluyor ama durum tespiti hele benim hakkımda ne düşünüyor diye merak ediyorsanız tavsiye ediliryarın demete gidiyorum korktum şimdi
peki diğer 3ünden kimi tavsiye edersin? Ben telefondan baktirmak istiyorum hangisi telefondan bakıyor??Kızlar Kuzey'e ve Tutku'ya , Yasemin'e bir de Funda diye birine baktırdım. Yasemin dışında 3'ü de aynı şeyleri söyledi. Çıkarsa yazacağım. Yasemin hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım daha önce. Bence gerek yok baktırmaya. Yarın da Kadir'e baktıracağım. Onunla ilgili düşüncelerimi de paylaşacağım. Bakalım neler olacak.
3 ü arasından en iyisi yine tutku. Eğer başkası olursa söylerim.peki diğer 3ünden kimi tavsiye edersin? Ben telefondan baktirmak istiyorum hangisi telefondan bakıyor??
Bu tutku dediğiniz kim? Tutku kaynak mı eğer oysa geçen sene kasımda ve aralik sonunda iki defa baktirdim ve hiç bir dediği çıkmadıgi gibi ilk faliyla ikinci falı tamamen celisti. İlk falında olacak dediği kişiye ikincisinde olmayacak dedi. Başka bir tutkuysa bana numarasini özelden atabilir misiniz?3 ü arasından en iyisi yine tutku. Eğer başkası olursa söylerim.
bundan bir kaç sene önce kadınlar kulubunde pek bir popilerdi büyük ihtimal odur. bir kere baktırdım. gerçekten kötüydü. bence ona vereceğiniz para ile ki o zamanlar yetmiş miydi neydi kendinize bir şey alın acizane tavsiyemBu tutku dediğiniz kim? Tutku kaynak mı eğer oysa geçen sene kasımda ve aralik sonunda iki defa baktirdim ve hiç bir dediği çıkmadıgi gibi ilk faliyla ikinci falı tamamen celisti. İlk falında olacak dediği kişiye ikincisinde olmayacak dedi. Başka bir tutkuysa bana numarasini özelden atabilir misiniz?
Ben nerdeyse tüm falcılarda yaşadım bu dediğiniz şeyi. Dinlerken ooo neler bildi falan diyorum, ama sonradan hatırladığımda bir de bakıyorum ki bütün lafları ağızlarına ben koymuşum resmen. Falın tek beğendiğim tarafı, esas meseleyle ilgili kurdukları cümleler olmuş, sayelerinde daha fazla hayal kurmuşum, hepsi bu. Ama mantıklı düşününce gerçekleşeceklerine dair hiç bir sağlam belirti yok.Asmin cafe emreye birkaç gün önce gittim o an iyi gibi gelmişti ama ses kaydını dinledim bence çok sıradan bir falcı gitmeye değmez hatta bir dediği bir dediğini tutmadığı da olmuş lafı çevirmiş falan gitmek isteyen tekrardan düşünsün:)
Ne emreyim nede canim:) yurtdisinda yasiyorum. Istanbula geldikcede fal baktiriyorum. Ordaykeb telefonda baktirdiklarimda oluyo. Baktirdikca firsat buldukcada buraya girip yorum yaziyorum. Sadece caninyada emreye iyi demedim burda. Cok falciya gittim yorumlarimda vardir. Dun turkiyeye geldim sindi yine gidecem bircok falciya. Enerjim hangisiyle tuttuysa onlari yazdim. Canla emreyi bi arkadas sormus onun uzerine yazdim. Mirzayinsorsalardi onuda yazardim onlada enerjim tuttu. Toprak var oda iyi derdim. Cunku bi konuyla alakali bildigi seyler var. O sekilde dusunmeniz icin sebep bulamadim:)Peki siz emre misiniz can mı?
Baktırdınız mı? Nasıl bakıyor?Kızlar Kuzey'e ve Tutku'ya , Yasemin'e bir de Funda diye birine baktırdım. Yasemin dışında 3'ü de aynı şeyleri söyledi. Çıkarsa yazacağım. Yasemin hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım daha önce. Bence gerek yok baktırmaya. Yarın da Kadir'e baktıracağım. Onunla ilgili düşüncelerimi de paylaşacağım. Bakalım neler olacak.
Kadir’e baktırdım. Direkt geçmiş konusunda birebir bildi. Anı da çok iyi yorumladı. Gelecek için bakacağız ama benim için an gerekliydi. O da tamamdır. Şu an kuzey Funda tutku ve Kadir aynı şeyleri söyledi. Çıkarsa hepsi çıkacak yani. Umarım çıkar da bir falcı envanterimiz olur. Birini bulmak çok zor çünküBaktırdınız mı? Nasıl bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?