- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Kadir kim? Nerede ve ne kadara bakıyor? Aslında ben 7 dk demeti düşünüyorum. 1 seans 35 demiş birisi 2 seansı 70 mi oluyor?Kadir’e baktırdım. Direkt geçmiş konusunda birebir bildi. Anı da çok iyi yorumladı. Gelecek için bakacağız ama benim için an gerekliydi. O da tamamdır. Şu an kuzey Funda tutku ve Kadir aynı şeyleri söyledi. Çıkarsa hepsi çıkacak yani. Umarım çıkar da bir falcı envanterimiz olur. Birini bulmak çok zor çünkü
Kadir melekler kahvesi ndeydi. Beğenmiştim baktırayım dedim yine. Ama telefonda baktırdım da herkese bakmıyor. Bir de beklersen bana çıkacak mı diye ondan sonra tavsiye edeyim. Boşuna paran gitmesin.Kadir kim? Nerede ve ne kadara bakıyor? Aslında ben 7 dk demeti düşünüyorum. 1 seans 35 demiş birisi 2 seansı 70 mi oluyor?
Beklerim ama istanbulda çok kalamayacağım o yüzden gitmişken iyi birine gitsem güzel olurduKadir melekler kahvesi ndeydi. Beğenmiştim baktırayım dedim yine. Ama telefonda baktırdım da herkese bakmıyor. Bir de beklersen bana çıkacak mı diye ondan sonra tavsiye edeyim. Boşuna paran gitmesin.
Yarın can a gideceğim ben. Maalesef kimseyi tavsiye edemiyorum şu an. Can a ilk defa baktıracağım ama ben Emre mi can mı diye düşünüp can a gitmeye karar verdimKızlar birazdan Asmin cafeye gideceğim orda kimi önerirsiniz utku nasıl iyi mi
Ben dün kimse yazmayınca Can ‘a baktırdım.Su baktırdım biraz pahalı bi de 15 dk baktı ama değer bence anla ilgili tespitleri iyiydi gelecek için beklemedeyiz :)Yarın can a gideceğim ben. Maalesef kimseyi tavsiye edemiyorum şu an. Can a ilk defa baktıracağım ama ben Emre mi can mı diye düşünüp can a gitmeye karar verdim
Burda çok övülüyor diye gittim ama bence ağızdan laf alma,tipe göre yorumlama falan falı böyle. Hatta kendi dediğiyle de uyuşmadığı oluyorOrda uykuya giden hiç yok mu
İstanbul daBeklerim ama istanbulda çok kalamayacağım o yüzden gitmişken iyi birine gitsem güzel olurdu
su ne kadardı acaba ben kahve falı baktırmayı planlıyorumBen dün kimse yazmayınca Can ‘a baktırdım.Su baktırdım biraz pahalı bi de 15 dk baktı ama değer bence anla ilgili tespitleri iyiydi gelecek için beklemedeyiz :)
150İstanbul da
su ne kadardı acaba ben kahve falı baktırmayı planlıyorum
Kahve baktırırım ben çünkü zaten çok para gitti bu ara.
15 dak için 150 çok değil mi?
Ki kahve falı da iyiyse gerek yok diye düşünüyorum.15 dak için 150 çok değil mi?
Kahve ne kadarmış ?Ki kahve falı da iyiyse gerek yok diye düşünüyorum.
35Kahve ne kadarmış ?
Merhaba falcının ücreti ne kadar acaba? Bir de telefon nosu var mı sizde?Arkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
Telefon numarasını alabilir miyim acaba?Kizlar Yeliz'den ben de yorum aldim telefonda bakti tek kelimeyle her seyi bildi anlik durumda, cok begendim. Benim tahmin ettigim ve ihtimal dahilinde oldugunu dusundugum sekilde anlatti karsi tarafi, gozumu acmis oldu bir sekilde ve soylediklerinin dogru oldugunu dusunuyorum. Uzun uzun bakiyor sobeti kendisi cok tatli bir bayan zaten. Baktirmak isteyen varsa oneririm, gelecek icin uzun vadeler verdi ve tabi ki gelecek degisebilir benim icin onemli olan anlik seyler ve yakin gelecek onu da net bir sekilde anlatti ben cok begendim. Sonundasoracak bir soru bile bulamadim o derece her seyi anlatti.
50 tl. Yalnız ben yeliz ablayı beğenirim evet burada da önerdim ama baktırıpta beğenmeyen de oldu forumda. Herkesin enerjisi uymuyor maalesefMerhaba falcının ücreti ne kadar acaba? Bir de telefon nosu var mı sizde?
Canım Kadir'in numarasını verir misin? Telefonda bakıyor değil mi? Funda'da olabilir.Kadir’e baktırdım. Direkt geçmiş konusunda birebir bildi. Anı da çok iyi yorumladı. Gelecek için bakacağız ama benim için an gerekliydi. O da tamamdır. Şu an kuzey Funda tutku ve Kadir aynı şeyleri söyledi. Çıkarsa hepsi çıkacak yani. Umarım çıkar da bir falcı envanterimiz olur. Birini bulmak çok zor çünkü
Kadir'in ucreti nedir bir de ne fali bakiyor?Ki kahve falı da iyiyse gerek yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?