İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadir kim? Nerede ve ne kadara bakıyor? Aslında ben 7 dk demeti düşünüyorum. 1 seans 35 demiş birisi 2 seansı 70 mi oluyor?

Kadir kim? Nerede ve ne kadara bakıyor? Aslında ben 7 dk demeti düşünüyorum. 1 seans 35 demiş birisi 2 seansı 70 mi oluyor?
Kadir melekler kahvesi ndeydi. Beğenmiştim baktırayım dedim yine. Ama telefonda baktırdım da herkese bakmıyor. Bir de beklersen bana çıkacak mı diye ondan sonra tavsiye edeyim. Boşuna paran gitmesin.

Kızlar birazdan Asmin cafeye gideceğim orda kimi önerirsiniz utku nasıl iyi mi

Kızlar birazdan Asmin cafeye gideceğim orda kimi önerirsiniz utku nasıl iyi mi
Yarın can a gideceğim ben. Maalesef kimseyi tavsiye edemiyorum şu an. Can a ilk defa baktıracağım ama ben Emre mi can mı diye düşünüp can a gitmeye karar verdim

Yarın can a gideceğim ben. Maalesef kimseyi tavsiye edemiyorum şu an. Can a ilk defa baktıracağım ama ben Emre mi can mı diye düşünüp can a gitmeye karar verdim
Ben dün kimse yazmayınca Can ‘a baktırdım.Su baktırdım biraz pahalı bi de 15 dk baktı ama değer bence anla ilgili tespitleri iyiydi gelecek için beklemedeyiz :)

Orda uykuya giden hiç yok mu

Beklerim ama istanbulda çok kalamayacağım o yüzden gitmişken iyi birine gitsem güzel olurdu
İstanbul da
Ben dün kimse yazmayınca Can ‘a baktırdım.Su baktırdım biraz pahalı bi de 15 dk baktı ama değer bence anla ilgili tespitleri iyiydi gelecek için beklemedeyiz :)
su ne kadardı acaba ben kahve falı baktırmayı planlıyorum

Merhaba falcının ücreti ne kadar acaba? Bir de telefon nosu var mı sizde?

Telefon numarasını alabilir miyim acaba?

Merhaba falcının ücreti ne kadar acaba? Bir de telefon nosu var mı sizde?
50 tl. Yalnız ben yeliz ablayı beğenirim evet burada da önerdim ama baktırıpta beğenmeyen de oldu forumda. Herkesin enerjisi uymuyor maalesef Ben hala önerimin arkasındayım ama dediğim gibi beğenen olduğu kadar hiç beğenmeyen de oldu bunu da göz önüne alın lütfen

Canım Kadir'in numarasını verir misin? Telefonda bakıyor değil mi? Funda'da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…