tabiki yazacağım. umarım cok olumsuz konusmaz.
ben yaklasık 2 aydır sürekli fal baktırıyorum .
hepsi aynı şeyi söylüyor ama hiçbirinin de dediği çıkmıyor , sanırım bende bir sıkıntı var :)
( Baktırdıklarım : Mirza,Tutku,Fulya,İstanbull Cafe Hande, Ali İhsan,Ayhan,Şuşu Şengül,Yumurtacı Nazife,Semi Cezayiri)
yazarken utandım valla napmışım böyle...
Anda hepsi cok iyiydi ama dediğim gibi gelecekle ilgilş henüz çıkan yok.BazılRının vadeleri henüz gelmedi amaAyhan'ı nasıl buldunuz?
Evet bende zeynep turanla kapanısı yapıcam gibi geliyorArkadaşlar beni yanlış anlamayın ama. Fal dediğiniz şey hemen olmuyor. ben burada çok eski bir üyeyim yıllardır da fal baktırıyodum. Evet biraz medyum diyebileceğim insan var.
Onun dışında astroloğa gittim hayatım daha farklı değişti.
Yine de siz bilirsiniz.
Ben de Dinçer Güner in sorum geldisinde yazan Melis hanım a baktıracağım. Daha önce Aygül Aydın la zafer Ceyhun a baktırdım. Ama Zeynep Turan çok pahalı değil mi?
Aygül Aydın tam bi fiyaskoydu gerçekten.
Beni çok şaşırttı. Zeynep Turana gitmedim ama iyi diyorlar.
Yeşim Arpat diyorum kendisinden çok memnun kaldım. Ayrıca tavrı ve davranışlarıda çok iyiydi.
Fal için söylediklerimi biliyosunuz zaten eski konuşmalarımın hala arkasındayım.
Sürekli sürekli falcı aramayın arkadaşlar zaman ne kdr uğraşırsan uğraş çıkmıyo. Çok nadirdir tam zamanında olan şeyler.
Ben Zeynep Turan'a gittim. Sürekli fal baktırıyorsanız, yani fal olayını alışkınsanız size çok farklı gelir Zeynep Turan. Bana öyle olmuştu en azından.Evet bende zeynep turanla kapanısı yapıcam gibi geliyor
İyi anlamda mı peki? Farklı derkenBen Zeynep Turan'a gittim. Sürekli fal baktırıyorsanız, yani fal olayını alışkınsanız size çok farklı gelir Zeynep Turan. Bana öyle olmuştu en azından.
Bahsettiğim gibi demet hanıma gittim.kendisi cok dobra biri.biraz olumsuz evet.anı bildi ama gelecek konusunda çok bir sey soylemedi,1 seneyi goruyormus zaten sanırım.tavsiye verdi daha cok ,soyle davran boyle davran dedi.
Medyum dedikleriniz kimlerdi ve astrolog nasıl daha farklıydı ciddi ciddi dediklerini yaşadınız mı astrologun ?Arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama. Fal dediğiniz şey hemen olmuyor. ben burada çok eski bir üyeyim yıllardır da fal baktırıyodum. Evet biraz medyum diyebileceğim insan var.
Onun dışında astroloğa gittim hayatım daha farklı değişti.
Yine de siz bilirsiniz.
Size de mi aynı şekildeydi:):) sasirdim mi, tabi ki hayir.
Size de mi aynı şekildeydi:)
Aynen hicbisi demedi ben anlamadım yani konuyu:) sadece sen sakın bişi yapma o seni arayacak dedi o kdrOnun tarzi o, bana da boyleydi, gelecek ile alakali da ya hic bahsetmez ya da hepi topu 1 cumle eder.
Seni arayacak demiş, olumlu konuşmuş....sıklıkla yaptığı gibi '' Ben 1 yıl içinde hiç olumlu bir şey görmüyorum '' dememişAynen hicbisi demedi ben anlamadım yani konuyu:) sadece sen sakın bişi yapma o seni arayacak dedi o kdr
Ben ilk defa doğum haritamı çıkarttığım için bana garip gelmişti. Mesela o dönem erkek arkadaşım vardı. Ne olacak merak ediyordum. Direkt doğum yılını sorup hayır bu çocukla siz olamazsınız, burçlarınız şöyle şöyle uyumsuz demişti. Dediği gibi de oldu zaten de :) O zaman yetersiz gelmişti bana. Şu yıla kadar sana evlilik önermiyorum. Evlenirsen şöyle şöyle olur, şunlardan kaçınmalısın, şunlara yönelmelisin gibi o tarzda geçiyor konuşma. Aradan zaman geçince anladım haklı olduğu tarafları. O yüzden fal beklentisi ile gidilirse ciddi hayal kırıklığı olur. Ama kesinlikle boş bi kadın değil. Hı bana derseniz ki bi daha 800 tl verip gider misin ? Asla :)İyi anlamda mı peki? Farklı derken
Asla sonu yok arasa bile barısma barısırsan da rest cek gibi konustu cıkınca noldugumu sasırdım valla :)Seni arayacak demiş, olumlu konuşmuş....sıklıkla yaptığı gibi '' Ben 1 yıl içinde hiç olumlu bir şey görmüyorum '' dememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?