İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkunun söylediği ufak bir şey daha çıktı. Umarım asıl konu da çıkar. Genelde böyle ufak yfak şeyler çıkıpta asıl konunun çıkmadığı oluyor ya inşallah öyle olmaz

Şöyle ki Kadir 100₺ ya baktı. Funda 50₺ ya baktı. İsterseniz vereyim ama 100₺ az değil. O yüzden isterseniz bekleyin. Ama isterim derseniz vereyim

Tutkunun söylediği ufak bir şey daha çıktı. Umarım asıl konu da çıkar. Genelde böyle ufak yfak şeyler çıkıpta asıl konunun çıkmadığı oluyor ya inşallah öyle olmaz
Tutku’nun bildiği oluyor. Tarihlerde sıkıyı oluyor sadece. Bana bu zamana kadar tuttu.

Şöyle ki Kadir 100₺ ya baktı. Funda 50₺ ya baktı. İsterseniz vereyim ama 100₺ az değil. O yüzden isterseniz bekleyin. Ama isterim derseniz vereyim
Ikisi de aynis eyleri mi soylemisti? Bu ara baktiramam zaten biraz fazla harcamam ol,mustu ama rica etsem mesaj olarak atabilir misin her ikisinin telefonunu da?

Tutku’nun bildiği oluyor. Tarihlerde sıkıyı oluyor sadece. Bana bu zamana kadar tuttu.
Tutku 3 defadır ısrarla aynı tarihleri veriyor bana. Ve ilk defa gelecekle ilgili bu kadar kesin konuştu. Özelden konuştuğum üyeler arasında hiç tutturamadığını söyleyenler de var ama bilemiyorum. Vade benim için önemli değil ama keşke netice onun dediği gibi olsa.

Şöyle ki işte burada enerji meselesi giriyor ortaya. Ben de tutturamadı patladı diye yazmışımdır tutku için sonuç onun dediği gibi oldu vadeler sekmedi mi sekti. Ama gün olarak sekti. Mesela her şey iyi giderken ekim biraz fena geçecek dedi. İnanmadım ama öyle gidiyor. Bende karşı tarafın cümlesini kurdu birebir ama işte enerji meselesi. Burada Nalan dediler bende tutmadı mesela. Yasemin dediler hiç beğenmedim. Bence o kişiyi bulup ona baktırmaya devam etmek gerekiyor.

Canım bana Funda'nın numarasını verir misin? 100 biraz fazla geldi diğer dediğiniz isim için :)

Bu bahsettiğiniz kisinin numarasını alabilir miyim ben de

telve cafe gülşahla ilgili yorumlariniz neler kizlar?
Fena değil, gidilebilir. An konusunda boşa sallamıyor, hisleri var. Gelecek konusunda kısmen bildi. Burda son 1 yılda söz edilenlerin tamamına yakınını denedim, çoğu gerçekten fos. Ama Gülşah için fos demek haksızlık olur, bir kere deneyebilirsiniz bence.

Merhaba ne kadara bakıyor hande?Geleceğe dair bildiği bişey oldu mu sizde?
Hande en son 50’ye bakıyordu. Hakkında söyleyeceğim tek şey, uzak durun çünkü ümitlerinize yazık. Handeyi sevenler gelip de lütfen bana saldırmasınlar, ama enerji meselesi vs diye. Geleceği tutturamamak falan değil mesele. An konusunda konuşurken sizi aşırı ümitlendiriyor ve söyledikleri de gerçek hisleri değil malesef. Daha gerçekçi birini tercih edin bence.

Hande mi cafedeki handeyse şunu soyleyeyim kahve Tarot ayrı ayrı bana 100 liraya baktı. Konuşması falan insanı çok rahatlatıyor. Ama aradan biraz zaman geçtikten sonra tamamen pembe tablo cizdigini anlayabiliyosunuz. tavsiye etmem bende

Evet mi cafe Handeyi kastetmiştim. Ben hep tarot baktırmıştım ama kahveyle birlikte ikisi 100 lira evet. Hayatımız onun anlattığı gibi olsa falcıların yolunu bile bilmeyiz. Ama ikna kabiliyeti çok yüksek, fal sırasında ne söylerse inanasınız geliyor.

İlk sayfalarda bir bayanın çok iyi fal baktığını söylemişler Eyüpte bakıyormus... Adı sanı yok sadece telini buldum... Haberi olan var mı? Kimse kötü bir şey yazmamış ama iyi yazan çok 539 lu bir numara bilen varsa bir çıtlatsın da baktıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…