İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana 7 dk demetin numaradını ve adresini verebilir misiniz rica etsem? 7 dk demet soru sormaya izin veriyor mu? Benim üç tane sorum var o sorularım için gitmek istiyorum özellikle zaten

Kızlar asmin can a su baktırdım ama salladı gibi geldi bilginiz olsun. Çok beğenmedim isim bildi ama anı bile çok tutmadı.

merhaba yiğit nerde ve ne kadara bakıyor?

Arkadaşlar 7 dk demetin numarasını bilen varsa söyleyebilir mii? Çok kalamıcam istanbulda gelmişken gitmek istiyorum. Bir de mirza da çok önerilmiş. Kıyaslarsak hangisine daha iyi dersiniz

Bu hafta içinde karar vermem lazım mirza ve 7 dk demet arasında çok kaldım valla tavsiyelerinizi bekliyorum

Mandal Toprak bana hiç çıkmamıştı.Ada yı deneyeyim dedim inanılmaz pembe tablosu bu akşam patladı. Adamın sorumsuz olduğunu ve bunun onun için gayet normal olduğunu Şenay söylemişti. Verdiği tarihe konuşma oldu ve adam ben böyleyim ve son derece normal bence dedi. Bir yıllık fal mevzum böylece bitti. En azından param bana kalacak :))

Ben yazabilirim eski üye olarak. Nihal, Tutku, Yeliz, Fulya çıkanlar. Her söyledikleri çıkmadı tabii ki, söylediklerinin bazıları çıktı.
Hiç çıkmayanlar Kuzey, Hande ve Behiye. Özellikle behiye’ye sakın gitmeyin.

1,5 yılda onlarca falcıya gittim. Burda son 1 yılda yazılanların çoğuna baktırdım, bazılarına defalarca. Sanırım tutturan tek kişi en uğursuz konuşanı, Sentinus Cansu hiç sevmemiş, hiç sevmeyecek, bir daha elele tutuşmak bile yok dedi. Dediği gibi de oldu malesef...

Nazife ye gitmis miydiniz

bana da dediklerin tersi oldu. aşk hayatında için olumlu konuştu olumsuz oldu. işle ilgi olumsuz konuştu olumlu oldu. o aldığı enerjiyle yorum yapıyor. o zmn işte motivasyonum düşümüştü, aşkı takıntı yapınca. o faldan snr kendine gel dedim. dedikleri olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…