- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
Bende baktırdım ona anı bildi bendeKızlar asmin can a su baktırdım ama salladı gibi geldi bilginiz olsun. Çok beğenmedim isim bildi ama anı bile çok tutmadı.
SiZe de cok kısa mı baktı buarada bana 15 dk baktıBende baktırdım ona anı bildi bende
merhaba yiğit nerde ve ne kadara bakıyor?Yiğit te iyi en azından anlık durumu biliyor bir kere baktirdim vade çıkarsa yazarım ama anda duygu ve düşüncelerde şu iki kadından daha iyi. Yasemin bana maddi sıkıntı gördü anlık ama şu anda hayatımın maddiyat anlamında en iyi noktasindayim.Daha önce evlilik ya da yüzük attın mı hayır deyince ciddi beraberliğe döndü uzun süreli beraberlik mi evet deyince o da evet öyle görüyorum onun başından evlilik geçmiş mi evet görüyorum şeklinde faldı.Yelizi sevmedim zaten konuşma tarzından dolayı.Ama Yiğit başladı bekarsın diyerek bana soru sormadan olumsuzsa onu da söylüyor soru soran falcı sevmiyorum hissettiğini söyleyecek tutar tutmaz enerji öyle belli olur zaten bana soru sorarak ona göre konuşmayacak benim tercihim bu
Enerji meselesi herhaldeBende baktırdım ona anı bildi bende
Telefonda baktırdım 70 tlmerhaba yiğit nerde ve ne kadara bakıyor?
MirzaArkadaşlar 7 dk demetin numarasını bilen varsa söyleyebilir mii? Çok kalamıcam istanbulda gelmişken gitmek istiyorum. Bir de mirza da çok önerilmiş. Kıyaslarsak hangisine daha iyi dersiniz
Nazife ye gitmis miydiniz1,5 yılda onlarca falcıya gittim. Burda son 1 yılda yazılanların çoğuna baktırdım, bazılarına defalarca. Sanırım tutturan tek kişi en uğursuz konuşanı, Sentinus Cansuhiç sevmemiş, hiç sevmeyecek, bir daha elele tutuşmak bile yok dedi. Dediği gibi de oldu malesef...
Yok gitmedim...Nazife ye gitmis miydiniz
bana da dediklerin tersi oldu. aşk hayatında için olumlu konuştu olumsuz oldu. işle ilgi olumsuz konuştu olumlu oldu. o aldığı enerjiyle yorum yapıyor. o zmn işte motivasyonum düşümüştü, aşkı takıntı yapınca. o faldan snr kendine gel dedim. dedikleri olmadı1,5 yılda onlarca falcıya gittim. Burda son 1 yılda yazılanların çoğuna baktırdım, bazılarına defalarca. Sanırım tutturan tek kişi en uğursuz konuşanı, Sentinus Cansuhiç sevmemiş, hiç sevmeyecek, bir daha elele tutuşmak bile yok dedi. Dediği gibi de oldu malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?