İstanbul'da Fal - Falcılar

working19 e sormadım ama kadın transa giriyor ya algıdasecicilik ben direkt o zeynep sandm sahsen bilmedi. diyemem ama bende çok olumsuz iz bıraktı ona baktıralı beri çok negatif olmuştum hatırladım... ama normal transsa ki öyle oldugunu bilmeden birine baktırmıltım transmış sanırım ışıl.. ay aman yarabbi bana akıl verıyordu bir kendini begenmişlik o biçimdi rezaletti o tipler falda kötü bence

Ben nihale daha çok anı öğrenmek için gidiyorum aslında yani karşı taraf o an ne durumda, onu öğrenmek için gidiyorum. Bi de şu tarihte kesin şöyle olacak diyen falcılara pek inanmıyorum, onlar genellikle çıkmıyor zaten. Verdiği tarihlere yakın zamanlarda dediği gibi şeyler olmuştu arada.

Yok bence de telefondaki Zeynepten söz etmiş. Kadın zaten iyi bir şey söylese bile ses tonu, konuşması falan insanın modunu çok düşürüyor. Baktıran herkes de aynı şeyi söylemiş zaten. Kadıköydeki Işıla ben de gitmiştim, ilk defasında bayağı da beğenmiştim. Ama ikinci kez çok isteksiz baktı, çok aksi ve negatifti. İlk falda dediklerinin tam tersini söyledi bir daha da gitmedim zaten. Onların ruh hali aşırı değişken oluyor ve fallara da tamamen o anki ruh hallerini yansıtıyorlar. O yüzden bir daha işim olmaz onlarla.

Ben etkileniyorum deyip duruyordum ama etki almışım fallardan daha dogrusu pardon falcılardan... zaten cogu negatif enerjili hiçbişey demeseler bile.. . yalnız buara nihali merak ediyorum cunku değişik geldi bana çözemedim birşey gördüm diyor bu olcak dyor yeni kişiler felan dıyor tarif ediyor ama kim oldugunu soylemem diyor... :=)
buarafa kızlar akşama birşey yazıcam ogrnendim birşey var erkek arkdsm beni burda takip ediyor muş acaba hangi faje hesap bilmiyorum ama yazıcam

Nihal2e ben de gittim...toplamda 3 kez falan, gelecekten çok net bahsetmez, çünkü bence net görmüyor geleceği, doğrusu da bu, gördüğü gibi aktarıyor bence, net konuşanlar gördüklerinden ziyade kendileri birşeyleri katıyor zaten, yanlış yapıyorlar, olduğu gibi aktarmak, yani belirsiz konuşmak daha dürüstçe....Mihal sadece gmrdüğü şeyi, söylüyor, bilip de söylemediği birşey olduğunu sanmıyorum....gelecek belirsiz maalesef

merhaba Nalı eraslan nerde bakıyor ve ne kadar?

7 dk demete gittim bugün bana resmen hiç bir şey söylemedi. Tavsiye verdi sadece kendimi geliştirmem gereken konularda. 3 tane sorum vardı onlar için de yok öyle bir şey olmayacak görmüyorum dedi. Benden önce çıkan kadın ve kuzenim ise şok olarak çıktılar. Kuzenime söylediği şeyler ve net olarak verdiği isimler cidden kimsenin sadece kuzenim ve benim bildiğmiz şeyler, olaylar. Benimle enerjisi tutmamıştır belki ama bana olmayacak dediği şey zaten oluru olmayan bir şey. O çıkar ama onun dışında zaten bir şey söylemedi kişisel gelişim tavsiyeleri verdi

gerçekten enerji meselesi demekki :) kuzeniniz memnun kaldı demekki? peki grçekten 7 dk mı bakıyor yani yeterli oluyor mu? birde yer olarak nerdeydi

Benim de Demet ile ilgili falların bazıları tamamen senin dediğin şekilde geçmi,ştir, bazılarından da çok verim almışımdır...enerji meselesi kişisel değil bence, Demet2in zaten bir noktaya takılma ve falı boşa harcama huyu var, bu ona giden herkes ilk falında yaşamasa da ikincisinde veya 3. de yaşar, ben o yüzden hep tereddüt içinde giderim kendisine, inşallah söyliyeceklerini söyler de boşa gitmemiş olurum diye, TAVSİYE VERMEYE BAŞLAYINCA KAPTIRIYOR KENDİNİ, ONDAN SONRA NE 1 SEANS YETİYOR NE 3 SEANS

Bilerek yaptığını düşünmüyorum...O verdiği tavsiyeleri fal bakmaktan daha değerli görüyor herhalde, tavsiye vermeyi tiatral bir hale sokmasa, kısa ve hızlı tavsiye verip konuyu bitirse ne ala, tavsiyesini versin, ama falın % 90'ı bazen sadece tavsiye vermekle geçince, senin düştüğün durum meydana geliyor, bilemiyorum bu sorun nasıl çözülür, o yüzden artık gitmiyorum kendisine

Gecen hafa gittim bana da sadece tavsiye verdi hicbisi anlamadım valla

An itibariyle o kadar fal baktirdim tutturan iki kişi Şenay ve kuzey.
Fal deneyimlerim.
Siteyi takip ediyorum burdaki tavsiyelerle gittiğim falcılar önce patlayanlar.
Symbol cafe murat: Muratın senin için ölüp bitiyor dediği adamın bugün bir ilişkiye başladığını öğrendim. laylaylomla ağzımdan laf alarak baktı falı. Sonra ben biyoenerjiyle ilgileniyorum deyip telefon numaramı alıp oldukça yüklü bi paraya hayatımdaki birşeyleri duzeltecegini söyledi verilmiş sadakam varmışta Son anda vazgeçtim.
Symbol nihal: Nihal kesinlikle kötü fal bakmıyor anda iyi sadece kısa fal bakıyor çok hızlı konuşuyor biraz başından savma istercesineydi dediğim gibi anda iyiydi ama sonuç olarak o da dönecek diyenlerden malesef patladı.
Beşiktaş dilek: daha öncesinde kadınlar kahvesinde çalışırken bir kere gitmiştim sonra kendine yer açtıgini duyup gittim 2 hafta önce 2 ekime kadar sana dönecek çıkmazsa ben burdayım falan ben hayatımda bu kadar kendinden emin bir falcı daha görmedim 2 ekimdede ondan sonrasindada birsey olmadı.
mi cafe hande: Daha öncede yazmıştım topikte tamamen pembe tablo ona kalsa adamla bizim şuanda yüzük takmış olmamiz gerekiyordu.
Taksim toprak: falı toplamda 7 veya sekiz dakika sürmüştü her cümlesinden sonra doğrumu deyip onaylatmaktan başka bir tutturdugu birsey yok.
Asmin cafeyide yazmıştım olayı kursuna falan getirince bende zaten ipler kopuyor ordaki falcılar özellikle can anda iyi ama gelecek olarak tutmadı.
laf cafe Andaçtan tutunda çiğdeme kadar hepsiné baktirdim nerdeyse Andaç tamamen pembeci çiğdemin bildiği şeyler oldu hatta annemle alakali hiç kimsenin bilmediği birsey söylediki hayatimdaki en tuhaf faldı ona gidilebilir ama o da aşk hayatinda patlayanlardan.
Melekler eren: Evimi barkimi tarif etmekten asıl konuya gelemedi bı türlü aşk hayatımdan toplamda 5 dakika bahsetti ve dediği her şeyin tersi oldu.
Çıkan fallar:
Kuzey: Kuzeye 1 hafta önce telefondan su falı baktirdim adamin bana geri donmeyecegini hayatında biri olduğunu söyledi. Hayatında olan kişinin adında s harfi var dedi. O da doğru diğer dedigi vadeler kışın şimdi kışı bekliyorum.
Şenay: Kuzeye paralel şeyler söylemişti bu adamla olmayacak adam sana geri dönecek bir kere sonra bi denemeniz olacak yine kopacaksiniz demişti. Adam dönmesede sonuçta dediği gibi oldu ve olmadı. Bendeki fal defteri bir süre boyunca böylelikle kapanmış oldu.

Son düzenleme:

Evet bana mesela şöyle bir durum olucak 2kiş daha var yeni enerji diye tarif ediyor ama kimle olcagını prensip gereği söylemem diyor ama bu olucak diyor... bende içimden dedimki olayı görüyorsa kişiyi se görür, gördü de bana mı söylemiyor diyorum..
nihalle ilgili birşey daha sorucam tarihleri nasıl tutuyormu bana bir mesele ile ilgili tarih verdi dogrusu çok muhim bnm için..
ama evet biraz başından savar gbi hızlı bakıyor ama uslubu oyle sanırım... hisli biri sanırım heekese aynı seyi demiyor giibi

Yeni mi teyit ettin hayatındaki kişiyi peki

gerçekten enerji meselesi demekki :) kuzeniniz memnun kaldı demekki? peki grçekten 7 dk mı bakıyor yani yeterli oluyor mu? birde yer olarak nerdeydi
Şişhane metrosunun hemen ilerisinde. Kuzenim be benden önceki kadın çok memnun ve şaşkın çıktılar. 7 dakika maalesef yetmez biz 14 dakika aldık o bile az geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…