Cansu’dan mı söz ediyorsunuz?bana da dediklerin tersi oldu. aşk hayatında için olumlu konuştu olumsuz oldu. işle ilgi olumsuz konuştu olumlu oldu. o aldığı enerjiyle yorum yapıyor. o zmn işte motivasyonum düşümüştü, aşkı takıntı yapınca. o faldan snr kendine gel dedim. dedikleri olmadı
evet. her dediğinin tersi oldu ben deCansu’dan mı söz ediyorsunuz?
işte terfi yılım olduğunu bildi, ama olmayacak dedi oldu. o sıra hayatımda olan kişi ile olacak çok mutlu olacaksın dedi, olmadı. çok net patladı.evet. her dediğinin tersi oldu ben de
O kişiyle mutlu olmamanıza üzüldüm ama Cansu’nun yanılmış olmasına sevindim ne yalan söyleyeyim. Beni resmen yerle bir etmişti. O güne kadar herkes ne söylediyse birebir zıttını söylemişti. Bir de “ o salak falcıların dediklerine ne bakıyorsun” demişti. Ama sanıyorum bütün olay onun size olan duygularıyla ilgili. Sizi sevdiyse pohpohluyor, sevmediyse yerin dibine sokuyor. Hatta laf Cafe Çiğdem demişti “ o Akrep burcudur, Yay burçlarını sevmez” diye. Tövbe yarabbimişte terfi yılım olduğunu bildi, ama olmayacak dedi oldu. o sıra hayatımda olan kişi ile olacak çok mutlu olacaksın dedi, olmadı. çok net patladı.
ahahah ayıpsınBulursan bana da haber ver
yorumunuzu merak ediyorum. şimdi mi baktırıyorsunuz?7 dk demete 2 seanslık randevu aldım umarım değer
Nihali ben severim ama beğenmeyenler de var.Nihal i nasıl bilirsiniz peki kızlar?
Nihali ben severim ama beğenmeyenler de var.
Bana, bir tek dileğin var dünyanın gerisi senin için tamamen boş dedi. Şu an öyle malesef...ama olmayacak duaya amin demiyorsun, dileğin gerçekleşecek dedi. Fakat verdiği tarihte bir şeycikler olmadı. Ama sen bana bakma fazla, bana kimse birşey tutturamadı zaten.nasıl peki net konuşmadı
Öyle çok net konuşan bi falcı değil zaten, biraz da o yüzden seviyorum. Her dediği çıktı diyemem tabii ki, ama her seferinde mantıklı şeyler söylüyor bananasıl peki net konuşmadı
Yarın baktırıcamyorumunuzu merak ediyorum. şimdi mi baktırıyorsunuz?
hayırlısı değilmiş. şimdi aklıma bile gelmiyor:)) bence düşünce okuyor o nedenle bildi gibi geliyor. sen olumsuz bakıyorsan ondan demiştir. bi de abartıyor aşırı :)) beni gönderem arkadaşım efsane diye göndermişti, alakası yok:)O kişiyle mutlu olmamanıza üzüldüm ama Cansu’nun yanılmış olmasına sevindim ne yalan söyleyeyim. Beni resmen yerle bir etmişti. O güne kadar herkes ne söylediyse birebir zıttını söylemişti. Bir de “ o salak falcıların dediklerine ne bakıyorsun” demişti. Ama sanıyorum bütün olay onun size olan duygularıyla ilgili. Sizi sevdiyse pohpohluyor, sevmediyse yerin dibine sokuyor. Hatta laf Cafe Çiğdem demişti “ o Akrep burcudur, Yay burçlarını sevmez” diye. Tövbe yarabbim
merhaba iletişim numarasi nedir ne falı ve ne kadara bakıyor acaba?Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
merhaba gop Birsel ve esenler Ayşe nin numarasını alabilir miyim acaba bir de ne kadara bakıyorlar?Size baktırdığım bazı falcılari için yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
Laf cafe Kuzey: Herşey toz pembe, evleneceksin dediği adam ile tamaen bitti
Laf cafe Andaç: Hakkını yemeyim , bu adam hayatından yavaş yavaş kayboluyor demişti, bunu 6 ay öncesinden bildi, ama hayatıma mart-nisan gibi yeni biri girecekti, olmadı, iş de pek tutmadı
Laf cafe Ergin: Adam pişman olup dönecekti, falan filan, herkese aynı hikayeyi anlatmış, tamamen bitti
Laf cafe Çiğdem: 1 kez baktırmışım, ama niyeyse hiiç etkilenmemişim
Mandal Toprak: kısa ve öz, anı en iyi bilenlerden, ama 6 ay ve sonrasını göremediğini düşünüyorum, başta iyi konuşmuştu çünkü
Mandal Ada: Anı ve yakın geleceği bilebildiğini düşünüyorum, ama daha uzağı o da göremiyor, tamamen biteceğinden hiiç bahsetmemişti, ama Toprak ve Andaç ile eşdeğer gibi, anı biliyor
Mandal Ayten: Kendince kartlara göre bir yorum yapıyor, ama benim olayımda gerçeklerden uzaktı, lafları yuvarlıyor, silik konuşuyor,geleceği zaten hiç bilmiyor, değmez
Sütlü cafe Neslihan: Hep su baktırdım, anda söylediği bazı şeyler doğruydu, fakat geleceği bilemeyenlerden, ama gelecek ile ilgili güzel senaryo yazıyor, anda bazı konuları aydınlatmak için gidilebilir, ama su falı ve net sorularla
Cıvıltı Suna: Çok kısa bakıyor, genel konuşuyor, sen böylesin şöylesin, bu yaşa kadar kendimizi öğrendik artık, kendini çözemeyenler gidebilir
Almira cafe Enfal: Bana ilk kez en olumsuzu net konuşandı,'' sen de biliyorsun olmayacağını, polyannacılık oynayıp kendini kandırma'' dedi, o zamana kadar kimse cesaret edememişti bunu bu kadar net söylemeye, gözü hala kapalı olan varsa Enfale bir uğrasın bece
Beşiktaş Kuzey: Anla ilgili doğru tespitleri vardı, ama o kadar dolambaçlı konuşuyor ki olumsuzu bile sanki olumlu bir durum varmış gibi algılıyorsun, 3-4 kez baktırdım, her falda ne güzel tespitleri var, tam da dediği gibi diye düşünerek çıkıyorum, ama bir bakıyorum olaylar bambaşka ilerliyor, gidilmese daha iyi, yanıltıyor adamı
Mi cafe Hande: 1 kez gittim, ve söylediklerinden etkilenmiştim, ama gelecek çıkmadı, ne iş ne de özel hayat için tutturamadı
Symbol Nihal: Anı bildi, Hande kadar ağzı laf yapmıyor, ama onun da söyledikleri anda doğru, gelecekten çok bahsetmiyor zaten
Beşiktaş Safiye: Geleceği bende tutturamadı, çok genel bir faldı
Nişantaşı Mirza: orta şeker , faldan çıkarken çok etkileniyorsun, ama olan çok ta birşey yok, genel bir fal
Nişantaşı Dilek: Bildiği spesifik şeyler oldu, an ve geçmiş ile ilgili, ama özelde gelecek onun söylediğinin tam tersi oldu, 100 tl bu fal çin çok bile fazla
Kurtuluş Rita: Her gittiğimde dalga geçer gibi konuşmasından nem kaptığım falcı, çok ta olumsuzdur, ama olumlu konuştuğu arkadaşlarım da var, yani bana olumsuz konuşup, tamamen tuturanlardan, enrjimi çok düşürdüğünden artık gitmiyorum, kaldırabilene tavsiye ederim
Kurtuluş Anna: bir zamanlar beni fena dolandırmış kokona, anı ve yakın geleceği bilir, ama çok fesattır, sende para olduğunu görürse seni başka işlere bulaştırmaya çalışır, Sosyeteyi dolandıran bir ŞARLATAN, bize göre değil, yakın geleceğin başkasından öğrenilmesi tavsiye olunur
GOP Birsel: Çok dobradır, çok acımasız konuşur, bende bildi
Halkalı Neriman: 40 dak fal baktı am ben hiç birşey anlamadım bu faldan, karman çorman bir şeydi, birdaha gitmedim zaten
Esenler Ayşe: Evinde bakıyor, uzun da bakıyor, bende isabet ettiren falcılardan, tavsiye ederim
Bebekte Semi: kum falı bakıyor, birkaç arkadaşım da baktırdı, herkese sorduğu kişi için ''bu senin kaderin'' demiş, cümleler bile aynı
Nalı Eraslan: katina, ebcdet bir sürü falı aynı anda bakıyor, O da dobradır, olmayacaksa olmaz der, olacakmış gibi duran üç kişi için olmaz dedi, daha herşey iyiken, olmadı sahiden, karşıma biri çıkarsa ilk gideceğim falcılardan, gerçi kendini kahin olarak lanse ediyor, falcı lafını da sevmez
Selma Toprak: Çok boş bir falcı, nasıl üç kez gitim kendisine hala anlayamıyorum, neyseki 3 yıldır gitmiyorum
Symbol Serkan: Cafe falcıları arasında tavsiye edeceğim bir diğer falcı, kendisi için sedece isim biliyor söylentilerini hiiç anlamıyorum, bende isim falan bilmedi, anı iyi özetleyenlerden
Tuzla Fikriye: Her defasında boşuna 100 tl ,bir o kadar da benzin parası verdiğim konuşma özürlü kadın, bana bakarken mi dili tutuluyor, bana mı bakamıyor çözemedim, o na da selma toprak gibi niyeyse 3 kez gitmişim
Trans Zeynep: Bildiği üç-beş ayrıntıdan dolayı bağımlısı olduğum ama son zamanlarda gelecek için hiiç bir söyledği çıkmayan ama anı okuma konusunda hala iyi olduğunu düşündüğüm falcı
Kadıköy ANKA: Duyarsanız hemen kaçın diyeceğim falcı mı büyücü mü ne olduğunu anlayamadığım tamamen parasal kaygıları olan ŞARLATAN, beni fena dolandırmıştı, hiçbir söylediğine ianamayın, yolda görürseniz kaçın
Bana, bir tek dileğin var dünyanın gerisi senin için tamamen boş dedi. Şu an öyle malesef...ama olmayacak duaya amin demiyorsun, dileğin gerçekleşecek dedi. Fakat verdiği tarihte bir şeycikler olmadı. Ama sen bana bakma fazla, bana kimse birşey tutturamadı zaten.
Öyle çok net konuşan bi falcı değil zaten, biraz da o yüzden seviyorum. Her dediği çıktı diyemem tabii ki, ama her seferinde mantıklı şeyler söylüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?