İstanbul'da Fal - Falcılar

Cansu’dan mı söz ediyorsunuz?

işte terfi yılım olduğunu bildi, ama olmayacak dedi oldu. o sıra hayatımda olan kişi ile olacak çok mutlu olacaksın dedi, olmadı. çok net patladı.
O kişiyle mutlu olmamanıza üzüldüm ama Cansu’nun yanılmış olmasına sevindim ne yalan söyleyeyim. Beni resmen yerle bir etmişti. O güne kadar herkes ne söylediyse birebir zıttını söylemişti. Bir de “ o salak falcıların dediklerine ne bakıyorsun” demişti. Ama sanıyorum bütün olay onun size olan duygularıyla ilgili. Sizi sevdiyse pohpohluyor, sevmediyse yerin dibine sokuyor. Hatta laf Cafe Çiğdem demişti “ o Akrep burcudur, Yay burçlarını sevmez” diye. Tövbe yarabbim

nasıl peki net konuşmadı
Bana, bir tek dileğin var dünyanın gerisi senin için tamamen boş dedi. Şu an öyle malesef...ama olmayacak duaya amin demiyorsun, dileğin gerçekleşecek dedi. Fakat verdiği tarihte bir şeycikler olmadı. Ama sen bana bakma fazla, bana kimse birşey tutturamadı zaten.

kızlar bi konuda akıl danışıcam,bana kimse fal bakamıyor uydurma bile olsa ?? bu neyden kaynaklanabilir

nasıl peki net konuşmadı
Öyle çok net konuşan bi falcı değil zaten, biraz da o yüzden seviyorum. Her dediği çıktı diyemem tabii ki, ama her seferinde mantıklı şeyler söylüyor bana

hayırlısı değilmiş. şimdi aklıma bile gelmiyor:)) bence düşünce okuyor o nedenle bildi gibi geliyor. sen olumsuz bakıyorsan ondan demiştir. bi de abartıyor aşırı :)) beni gönderem arkadaşım efsane diye göndermişti, alakası yok:)

Beşiktaş da hamurabi diye bi börekçi var onun üstünde evi var orda bakıyo anlık olarak söyledikleri de doğru gelecek de çıktu benim üç arkadaşıma daha çıktı
merhaba iletişim numarasi nedir ne falı ve ne kadara bakıyor acaba?

merhaba gop Birsel ve esenler Ayşe nin numarasını alabilir miyim acaba bir de ne kadara bakıyorlar?

Aaa o bahsedilen kişi telefonda bakan Zeynepmiymiş? Ben onu anlamadım, Zeynep isminde gerçekten trans biri var zannettim:)
Ona üç kez baktırmıştım, bana da yarı iyi yarı kötü konuştu her defasında. Gelecek çıkmadı ama boş biri de diyemem. An konusunda sorduğum şeylerde haklı çıkmıştı.

Öyle çok net konuşan bi falcı değil zaten, biraz da o yüzden seviyorum. Her dediği çıktı diyemem tabii ki, ama her seferinde mantıklı şeyler söylüyor bana

Gelecekle ilgili birşeyler söylüyor şu olcak diyor şimdi olayı tam yazamıuorum tabii olarakta şı olucak diyor ama kimle olcagını soylemem prensip gereği diyor boyle bilmece gibinbıraktı aslında iyi birşey ama bu sorulan kişi değil ama kırmım diye kim oldugunu soylemem mi diyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…