Demet hanımın diğer falcılardan farklı olarak öne çıkan tek özelliği dobra olması, aslında bizim de bilip kabul etmek istemediğimiz şeyleri bize söylüyor, aslında hepimizin bilip te kabullenemediğimiz şeyler, en azından bende öyle olduŞişhane metrosunun hemen ilerisinde. Kuzenim be benden önceki kadın çok memnun ve şaşkın çıktılar. 7 dakika maalesef yetmez biz 14 dakika aldık o bile az geldi
Evet malesef dün instagramdan başka biri olduğunu gördümYeni mi teyit ettin hayatındaki kişiyi peki
Kuzey ne kadara baktıAn itibariyle o kadar fal baktirdim tutturan iki kişi Şenay ve kuzey.
Fal deneyimlerim.
Siteyi takip ediyorum burdaki tavsiyelerle gittiğim falcılar önce patlayanlar.
Symbol cafe murat: Muratın senin için ölüp bitiyor dediği adamın bugün bir ilişkiye başladığını öğrendim. laylaylomla ağzımdan laf alarak baktı falı. Sonra ben biyoenerjiyle ilgileniyorum deyip telefon numaramı alıp oldukça yüklü bi paraya hayatımdaki birşeyleri duzeltecegini söyledi verilmiş sadakam varmışta Son anda vazgeçtim.
Symbol nihal: Nihal kesinlikle kötü fal bakmıyor anda iyi sadece kısa fal bakıyor çok hızlı konuşuyor biraz başından savma istercesineydi dediğim gibi anda iyiydi ama sonuç olarak o da dönecek diyenlerden malesef patladı.
Beşiktaş dilek: daha öncesinde kadınlar kahvesinde çalışırken bir kere gitmiştim sonra kendine yer açtıgini duyup gittim 2 hafta önce 2 ekime kadar sana dönecek çıkmazsa ben burdayım falan ben hayatımda bu kadar kendinden emin bir falcı daha görmedim 2 ekimdede ondan sonrasindada birsey olmadı.
mi cafe hande: Daha öncede yazmıştım topikte tamamen pembe tablo ona kalsa adamla bizim şuanda yüzük takmış olmamiz gerekiyordu.
Taksim toprak: falı toplamda 7 veya sekiz dakika sürmüştü her cümlesinden sonra doğrumu deyip onaylatmaktan başka bir tutturdugu birsey yok.
Asmin cafeyide yazmıştım olayı kursuna falan getirince bende zaten ipler kopuyor ordaki falcılar özellikle can anda iyi ama gelecek olarak tutmadı.
laf cafe Andaçtan tutunda çiğdeme kadar hepsiné baktirdim nerdeyse Andaç tamamen pembeci çiğdemin bildiği şeyler oldu hatta annemle alakali hiç kimsenin bilmediği birsey söylediki hayatimdaki en tuhaf faldı ona gidilebilir ama o da aşk hayatinda patlayanlardan.
Melekler eren: Evimi barkimi tarif etmekten asıl konuya gelemedi bı türlü aşk hayatımdan toplamda 5 dakika bahsetti ve dediği her şeyin tersi oldu.
Çıkan fallar:
Kuzey: Kuzeye 1 hafta önce telefondan su falı baktirdim adamin bana geri donmeyecegini hayatında biri olduğunu söyledi. Hayatında olan kişinin adında s harfi var dedi. O da doğru diğer dedigi vadeler kışın şimdi kışı bekliyorum.
Şenay: Kuzeye paralel şeyler söylemişti bu adamla olmayacak adam sana geri dönecek bir kere sonra bi denemeniz olacak yine kopacaksiniz demişti. Adam dönmesede sonuçta dediği gibi oldu ve olmadı. Bendeki fal defteri bir süre boyunca böylelikle kapanmış oldu.
An itibariyle o kadar fal baktirdim tutturan iki kişi Şenay ve kuzey.
Fal deneyimlerim.
Siteyi takip ediyorum burdaki tavsiyelerle gittiğim falcılar önce patlayanlar.
Symbol cafe murat: Muratın senin için ölüp bitiyor dediği adamın bugün bir ilişkiye başladığını öğrendim. laylaylomla ağzımdan laf alarak baktı falı. Sonra ben biyoenerjiyle ilgileniyorum deyip telefon numaramı alıp oldukça yüklü bi paraya hayatımdaki birşeyleri duzeltecegini söyledi verilmiş sadakam varmışta Son anda vazgeçtim.
Symbol nihal: Nihal kesinlikle kötü fal bakmıyor anda iyi sadece kısa fal bakıyor çok hızlı konuşuyor biraz başından savma istercesineydi dediğim gibi anda iyiydi ama sonuç olarak o da dönecek diyenlerden malesef patladı.
Beşiktaş dilek: daha öncesinde kadınlar kahvesinde çalışırken bir kere gitmiştim sonra kendine yer açtıgini duyup gittim 2 hafta önce 2 ekime kadar sana dönecek çıkmazsa ben burdayım falan ben hayatımda bu kadar kendinden emin bir falcı daha görmedim 2 ekimdede ondan sonrasindada birsey olmadı.
mi cafe hande: Daha öncede yazmıştım topikte tamamen pembe tablo ona kalsa adamla bizim şuanda yüzük takmış olmamiz gerekiyordu.
Taksim toprak: falı toplamda 7 veya sekiz dakika sürmüştü her cümlesinden sonra doğrumu deyip onaylatmaktan başka bir tutturdugu birsey yok.
Asmin cafeyide yazmıştım olayı kursuna falan getirince bende zaten ipler kopuyor ordaki falcılar özellikle can anda iyi ama gelecek olarak tutmadı.
laf cafe Andaçtan tutunda çiğdeme kadar hepsiné baktirdim nerdeyse Andaç tamamen pembeci çiğdemin bildiği şeyler oldu hatta annemle alakali hiç kimsenin bilmediği birsey söylediki hayatimdaki en tuhaf faldı ona gidilebilir ama o da aşk hayatinda patlayanlardan.
Melekler eren: Evimi barkimi tarif etmekten asıl konuya gelemedi bı türlü aşk hayatımdan toplamda 5 dakika bahsetti ve dediği her şeyin tersi oldu.
Çıkan fallar:
Kuzey: Kuzeye 1 hafta önce telefondan su falı baktirdim adamin bana geri donmeyecegini hayatında biri olduğunu söyledi. Hayatında olan kişinin adında s harfi var dedi. O da doğru diğer dedigi vadeler kışın şimdi kışı bekliyorum.
Şenay: Kuzeye paralel şeyler söylemişti bu adamla olmayacak adam sana geri dönecek bir kere sonra bi denemeniz olacak yine kopacaksiniz demişti. Adam dönmesede sonuçta dediği gibi oldu ve olmadı. Bendeki fal defteri bir süre boyunca böylelikle kapanmış oldu.
Bakırköy Fincan cafeydi sanırımŞenay kim acaba ?
Demetin numarasını rica etsem özelden paylaşabilir misiniz ?7 dk demete gittim bugün bana resmen hiç bir şey söylemedi. Tavsiye verdi sadece kendimi geliştirmem gereken konularda. 3 tane sorum vardı onlar için de yok öyle bir şey olmayacak görmüyorum dedi. Benden önce çıkan kadın ve kuzenim ise şok olarak çıktılar. Kuzenime söylediği şeyler ve net olarak verdiği isimler cidden kimsenin sadece kuzenim ve benim bildiğmiz şeyler, olaylar. Benimle enerjisi tutmamıştır belki ama bana olmayacak dediği şey zaten oluru olmayan bir şey. O çıkar ama onun dışında zaten bir şey söylemedi kişisel gelişim tavsiyeleri verdi
Peki o gökcenin telefonu sizde var mı? :)2 senedir gittiğimiz falcıları özetledim
Beşiktaş kuzey: 7-8 kere gitmişizdir, an konusunda iyi, ilk baktıkları daha iyiydi ama son 4-5 falda söyledikleri pek çıkmıyor.
Beşiktaş gökçe: favorilerimizden biri, sürekli giderdim ama dükkanı kapamışlar beşiktaşta. Dedikleri çıkıyordu en azından bende. 4 aydır aramayan eski sevgilim için "bu telefonu bu akşam yanından ayırma, eli kulağında" 3 saat sonra aradı. bu tür şeyleri vardı. yıldızname bbakıyordu kahe tarotla beraber. severdim ama artık telefonda bakıyormuş.
Symbol murat: para tuzağı
Sybmbol nişantaşı mirza: çıkmadı
Symbol nişantaşı aykut: çıkmadı
Symbol nişantaşı fulya: bir şey bildi sadece, onu dışında olmadı henüz
Cafe 46 nalan: dedikleri çıkmadı
Mozaik Kerim: Anda ve geçmişte ço şaşırtıcıydı ve çok başarılıydı ama geleceği dair dedikleri çıkmadı
Sevgi Kafe Sevgi kadıköy: arkadaşıma "yağmurlu günde gelecek" dedi, eski sevgilisi yağmurlu bir akşamda geldi. bana bir şey çıkmadı ama anı bilmişti.
Cafe babavanga Emre: Duru görü bakıyorum diyodu, çıkmadı dedikleri, biraz terapi gibi geçiyo samimi biri ama
Sarmaşık kafe Ayşe: 2 kere gittik, anı biliyor, geleceğe dair dedikleri henüz vadesi gelmedi
Kartal Medyum Talya (Hülya): kendi kendine sallanıyor kahve bakarken arkası dönük şekilde, sonra dönüp taort bakıyor. gittiğim arkadaşlarıma o anı ve geçmişi bildi ama benle tutmadı enerjisi pek. Bildikleri vardı ama zorlama gibi geldi. Vade gelmedi bilmiyoruz.
Madam Denis Deniz: Birden fazla gittim, anı ve geçmisi süper bildi. Bazı çıkmayan şeyler var ama genel olarak biliyor bence. Çok spesifik şeyler bilmişti bende, kimsenin bilemeeceği ve dedikleri de oldu.
Taksim Cem: kafe adıı hatırlamıyorum, 3 haftadır konuşmuyodum sevgilimle ve tarih verdi o tarihte yazıcak dedi yazdı, gerisi çıkmadı.
Asmin'deki falcılar: çoğuna gittim, memnun etmedi.
Laf Kaze Kuzey: Dedikleri çıkmadı
Angels Deniz:Anı bilmişti ama genel olarak memnun kalmadım geçmiş için
Angels Cengiz: çok düz bakıyor, sanki 5 fal 25 lira yazan fal kafeler gibi ama bildiği şeyler oldu şaşırmıştım.
Symbol Serkan: Arkadaşıma direkt isim verdi bana veremedi, çok tutmadı aslında onun dışında. İsim şovu olmasa o kadar abartılmazdı
Sevgiler güss
merhaba fala hangi şehirde hangi cafede baktırdınız teli varmıbunları hangisi söyledi merak ettim doğrusu?
gökçenin telefonunu atar mısınız :)2 senedir gittiğimiz falcıları özetledim
Beşiktaş kuzey: 7-8 kere gitmişizdir, an konusunda iyi, ilk baktıkları daha iyiydi ama son 4-5 falda söyledikleri pek çıkmıyor.
Beşiktaş gökçe: favorilerimizden biri, sürekli giderdim ama dükkanı kapamışlar beşiktaşta. Dedikleri çıkıyordu en azından bende. 4 aydır aramayan eski sevgilim için "bu telefonu bu akşam yanından ayırma, eli kulağında" 3 saat sonra aradı. bu tür şeyleri vardı. yıldızname bbakıyordu kahe tarotla beraber. severdim ama artık telefonda bakıyormuş.
Symbol murat: para tuzağı
Sybmbol nişantaşı mirza: çıkmadı
Symbol nişantaşı aykut: çıkmadı
Symbol nişantaşı fulya: bir şey bildi sadece, onu dışında olmadı henüz
Cafe 46 nalan: dedikleri çıkmadı
Mozaik Kerim: Anda ve geçmişte ço şaşırtıcıydı ve çok başarılıydı ama geleceği dair dedikleri çıkmadı
Sevgi Kafe Sevgi kadıköy: arkadaşıma "yağmurlu günde gelecek" dedi, eski sevgilisi yağmurlu bir akşamda geldi. bana bir şey çıkmadı ama anı bilmişti.
Cafe babavanga Emre: Duru görü bakıyorum diyodu, çıkmadı dedikleri, biraz terapi gibi geçiyo samimi biri ama
Sarmaşık kafe Ayşe: 2 kere gittik, anı biliyor, geleceğe dair dedikleri henüz vadesi gelmedi
Kartal Medyum Talya (Hülya): kendi kendine sallanıyor kahve bakarken arkası dönük şekilde, sonra dönüp taort bakıyor. gittiğim arkadaşlarıma o anı ve geçmişi bildi ama benle tutmadı enerjisi pek. Bildikleri vardı ama zorlama gibi geldi. Vade gelmedi bilmiyoruz.
Madam Denis Deniz: Birden fazla gittim, anı ve geçmisi süper bildi. Bazı çıkmayan şeyler var ama genel olarak biliyor bence. Çok spesifik şeyler bilmişti bende, kimsenin bilemeeceği ve dedikleri de oldu.
Taksim Cem: kafe adıı hatırlamıyorum, 3 haftadır konuşmuyodum sevgilimle ve tarih verdi o tarihte yazıcak dedi yazdı, gerisi çıkmadı.
Asmin'deki falcılar: çoğuna gittim, memnun etmedi.
Laf Kaze Kuzey: Dedikleri çıkmadı
Angels Deniz:Anı bilmişti ama genel olarak memnun kalmadım geçmiş için
Angels Cengiz: çok düz bakıyor, sanki 5 fal 25 lira yazan fal kafeler gibi ama bildiği şeyler oldu şaşırmıştım.
Symbol Serkan: Arkadaşıma direkt isim verdi bana veremedi, çok tutmadı aslında onun dışında. İsim şovu olmasa o kadar abartılmazdı
Sevgiler güss
Şişhanede ofisi var 7 dakikası 35 tl ama 7 dakika yeterli olmuyor maalesef biz 14 dakikanın bile nasıl bittiğini anlamadık.7 dk demet falları nerde bakıyor ve ücreti ne kadar acaba ?
numarasını bilen özelden yazabilirmi rica etsem.
Bu yeliz ablanin tlfu var mi? Bi de ben falcilarin evine gitmeyinuygun bulmuyorum insanin basina neler geliyor bir cafede ya da teelefonda bakabiliyor mu canim? Nosunu atablrmisin50 tl. Yalnız ben yeliz ablayı beğenirim evet burada da önerdim ama baktırıpta beğenmeyen de oldu forumda. Herkesin enerjisi uymuyor maalesefBen hala önerimin arkasındayım ama dediğim gibi beğenen olduğu kadar hiç beğenmeyen de oldu bunu da göz önüne alın lütfen
Cafede bakıyor mu bilmiyorum ama bir keresinde ortak bi alan belirsek bakarım demişti yanlış hatırlamıyorsam eğer ama telefonda da bakıyor. Ben yelize yüz yüze baktırmayı daha çok öneriyorum bir kere yüz yüze bir kere de telefonda baktırdım yüz yüze daha uzun ve özenliydi sanki. Ben size numarasını atayım diz konuşun yine.Bu yeliz ablanin tlfu var mi? Bi de ben falcilarin evine gitmeyinuygun bulmuyorum insanin basina neler geliyor bir cafede ya da teelefonda bakabiliyor mu canim? Nosunu atablrmisin
Nihal bana çıkmadı ama senin için şöyle düşünüyor, beğeniyor ediyor demişti adamdan duydum bunları.gökçe nin nosunu niye kimse vermiyor artık bakmıyor mu biri verse daaa
birde nihal çıkıyor mu diye sormuştum net konuşmasını geçtim çıkıyor mu?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?