Nihal bana çıkmadı ama senin için şöyle düşünüyor, beğeniyor ediyor demişti adamdan duydum bunları.
Şöyle söyleyeyim: benim hikaye oldukça karışık. O direkt olayı tarif etti ve olmaz diyemedim sana dedi. Olmadı. İlginç bir durum var aranızda dedi. Tanıdıkça belki sen istemeyeceksin dedi. Küsmüştük o zamanlar, dışarıda görüşmeyeceğimiz kesindi. Peki yüz yüze gelecek miyiz dedim evet dedi. Dediği tarihte iş ile ilgili konuştuk, özel konuşma olmadı. O adamın banac duyguları olduğunu söylemişti. Olsaydı şayet şimdi beraber olurduk.ne yönde çıkmadı net konuşmuyorki.
yoksa hiç iletişimmi olmadı
Şöyle söyleyeyim: benim hikaye oldukça karışık. O direkt olayı tarif etti ve olmaz diyemedim sana dedi. Olmadı. İlginç bir durum var aranızda dedi. Tanıdıkça belki sen istemeyeceksin dedi. Küsmüştük o zamanlar, dışarıda görüşmeyeceğimiz kesindi. Peki yüz yüze gelecek miyiz dedim evet dedi. Dediği tarihte iş ile ilgili konuştuk, özel konuşma olmadı. O adamın banac duyguları olduğunu söylemişti. Olsaydı şayet şimdi beraber olurduk.
Nihal anda doğrudur. Kaç kez baktırdım, içinde bulunduğum durumu her zaman olduğu gibi anlattı. Karşı tarafla ilgili söyledikleri de her zaman tutarlı olmuştur.Ama açıkladı dedin teyit ettim dedin.. ben anlamadım bildi mi bilmedi mi..
yani anda dogrumu nihal gerçekten onemli bir sorun için bilmem lazım ben gelecepim heran değiştiğine inanıorum zaten
buarafa kuzey olumlu konusyır diye dikkate almadıgım bir falında soylediği. spesifik birşey çıktı 3gun once...
Ben bu söylediğini defalarca yaşadım, farklı farklı kişiler için, durum iyiken baktırdığınızda adam kaderin oluyor, durum kötüleşince adam kaderin değil....mevcut anlık durumdan gelecek senaryoları çıkartıyorlar, bir de tamamen polyanna falcılar var, durum kötüyken bile gelecekte tekrar birleşme olacak diyenler......geleceği maalesef göremiyorlarKızlar burada bir arkadaş yazmıştı 6 Ay sonrasını görmüyorlar diye. Gerçekten bende öyle oldu. Biz iyi konuşurken herkes ama herkes seni istiyor ilişki başlayacak diyordu. Şimdi doğru insan olduğunu biliyor senin diyen falcı bile kimse ile ilişki istemiyor dedi geçen haftalarda. Diğer ayrıntı ise olumlu konuşan kişiye tekrar gidip, olumsuz olduğunu hissettirince yeni kişiye bağlıyorlar.
Ya gerçekten yazarak anlatmak çok zor. Benim sevdiğim adam dengesizin teki. Bir senedir ne olduğumuz belli değil. Beni yemeğe çağırdı sonra iptal etti falan filan. Bana bir öyle bir böyle. En son ben seni farklı görmüyorum dedi. Yanlış anlamışsın falan dedi. Nihal e gittiğimde yaşadığım olayı direkt bir var bir yok birini hissediyorum diye açıkladı ki ben istesem öyle bir açıklama yapamam :) yalan söylüyor bu adam, seni beğeniyor ve zeki buluyor. Ayrıca iyi yerde görüyor seni dedi. Konuşma var, arayacak dedi. Aradı ama dediği tarihte iş için aradı bariz bir şekilde. Sonra yine barıştık ama ben adım attım. Nihal in benim için düşündüğünü söylediği şeyleri söyledi işte güzel, zeki, iyi konumdasın falan. Yalnız şöyle bir durum var Nihal bu adamla olmaz diyemem kısmetinde bu kişi demişti ama adam seninle iletişim kurmak istemiyorum iş dışında arkadaşlık da istemeyiyorum dedi. Ay anlatırken sinirlerim bozuldu bana neler yaşatmış geri zekalı herifAma açıkladı dedin teyit ettim dedin.. ben anlamadım bildi mi bilmedi mi..
yani anda dogrumu nihal gerçekten onemli bir sorun için bilmem lazım ben gelecepim heran değiştiğine inanıorum zaten
buarafa kuzey olumlu konusyır diye dikkate almadıgım bir falında soylediği. spesifik birşey çıktı 3gun once...
Evet şimdi hatırladım sizden yazmıştınız 6 Ay sonrasını göremiyorlar diye. Anlık zihin okumadan ibaret ki bunu bir falcı itiraf etti. Anlık duruma göredir fal, zihin okuruz diye. Ha kimisi de çok yakın tarihleri biliyor. O sebepten ilerisi için olmayacak diyenlere çok üzülmemek, anda çok iyi diyenlere fazla kaptırmamak lazım.Ben bu söylediğini defalarca yaşadım, farklı farklı kişiler için, durum iyiken baktırdığınızda adam kaderin oluyor, durum kötüleşince adam kaderin değil....mevcut anlık durumdan gelecek senaryoları çıkartıyorlar, bir de tamamen polyanna falcılar var, durum kötüyken bile gelecekte tekrar birleşme olacak diyenler......geleceği maalesef göremiyorlar
Nihal anda doğrudur. Kaç kez baktırdım, içinde bulunduğum durumu her zaman olduğu gibi anlattı. Karşı tarafla ilgili söyledikleri de her zaman tutarlı olmuştur.
Ya gerçekten yazarak anlatmak çok zor. Benim sevdiğim adam dengesizin teki. Bir senedir ne olduğumuz belli değil. Beni yemeğe çağırdı sonra iptal etti falan filan. Bana bir öyle bir böyle. En son ben seni farklı görmüyorum dedi. Yanlış anlamışsın falan dedi. Nihal e gittiğimde yaşadığım olayı direkt bir var bir yok birini hissediyorum diye açıkladı ki ben istesem öyle bir açıklama yapamam :) yalan söylüyor bu adam, seni beğeniyor ve zeki buluyor. Ayrıca iyi yerde görüyor seni dedi. Konuşma var, arayacak dedi. Aradı ama dediği tarihte iş için aradı bariz bir şekilde. Sonra yine barıştık ama ben adım attım. Nihal in benim için düşündüğünü söylediği şeyleri söyledi işte güzel, zeki, iyi konumdasın falan. Yalnız şöyle bir durum var Nihal bu adamla olmaz diyemem kısmetinde bu kişi demişti ama adam seninle iletişim kurmak istemiyorum iş dışında arkadaşlık da istemeyiyorum dedi. Ay anlatırken sinirlerim bozuldu bana neler yaşatmış geri zekalı herif
Mal demek az kalır. Bana bildiğin yürüyor, bahaneler bulup konuşmaya çalıyor, ben konuşmaya başlayınca bahane ile sonlandırıyor konuşmayı. Bir havalar bir tafralar. Ya en başta istemiyorum dese zaten daha arayıp sormam. İlla arafta bırakacak ki benim canım yansın, onun egosu şişsin. Kuzey demişsin. Bununla tanışacağımız zamanı Kuzey de bilmişti bana. Ama dediğim gibi hem Kuzey hem Nihal aşk yaşayacağımızı söylemişti. Ben sadece hayal kırıklığı yaşadım. Nihal e sın gittiğimde konuşmak istemiyor benimle dedim. O yüzden mi bahane bulup arıyor dedi ki bahane bulup konuşmaya çalıştı. Yanlış anlamayatıTicaret üzerine çalışıyorum bu arada.ne iş yapıyorsunuz merak ettim aynı bnm exe benziyor ayyyy gckı oldum adama ml herf yaaa nihal biraz yumusatmış sna bnce durumu direkt istemiyorum demiş çünkü adam
En son 2 hafta önce baktırdım sanırımİştee bu önemli zaten bna göre birtek... enson nezaman baktırdın
O kadın çok tutarlı gibi görünen ama hiçbir dediği tutmayan biri...Geçen gün madam deniz cafe de Deniz hanıma baktırdım, gelecekle ilgili söyleri çok zor görünüyor şu an, size çıkan var mı, ya da nasıl buldunuz gidenler
Ben telefonda 2 kez baktırdım, ilk falında söylediği bi şey oldu ama diğerleri olmadı. Şimdilik olacak gibi de durmuyor.Beylikdüzü Yeliz hanıma gidenler , yorum yazabilir mi, çıkan veya çıkmayanlar ile ilgili
Fena değil, gidilebilir. An konusunda boşa sallamıyor, hisleri var. Gelecek konusunda kısmen bildi. Burda son 1 yılda söz edilenlerin tamamına yakınını denedim, çoğu gerçekten fos. Ama Gülşah için fos demek haksızlık olur, bir kere deneyebilirsiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?