İstanbul'da Fal - Falcılar

Kim o?
Banada biri itiraf etmişti ki super bakardı artık bakmıyor ama fena patlamış tı hiç olmıycak dediği. şey olunca ona mesaj atmıştım dumur etmiştim neyse....
Ama şu var hiç. para almadan bakan kişiler yada para alanlardan bazıları 5yıl sonra rastlayacagın birini. tarif ediyor mesela buna ne diyeceğiz bilemiyorum vallahi zaten akıllı biriyim normalde ama fala inanmamamn nedeni biraz bu hiç ihmal olmayan var olmayan şeyleri ucundanda olsa hissedebilmeleri.. ama tabi bzm falcılar değil bunlar...

Tüm falcıların arayacak dediği kişi dün sosyal medyadan bana sadece tek cumle gecmıs olsun msg ı yazmıs . cok soguk sekılde.şimdi bu sayılıyor mu sayılmıyor mu karar veremedim :)

Tüm falcıların arayacak dediği kişi dün sosyal medyadan bana sadece tek cumle gecmıs olsun msg ı yazmıs . cok soguk sekılde.şimdi bu sayılıyor mu sayılmıyor mu karar veremedim :)
Bence siz sayın çünkü bana arayacak dedikleri kişi, aylarca beni görünce yolunu değiştirdi, en sonunda ben ona yazdım tek bir kelime bile cevap vermeden kayboldu. Benim yerimde de olabilirdiniz, bence o mesaja şükredin:)

sayılmıyor:)
bunu birkere yazmıştım falcılar gelecek dönecrk derler bir msj ı dönecek olarak yorumlamalarından kaynaklanır bu diye...
hiçbiri bilemiyor iletişimi ben kestim mesela geçmişte sonra yazdım için cevap yazardı bana dönmek istediği için değil nezaketten ötürü yazardı ama falcı döndü felan der hatta dönme değil kopma yok der bunu görür de... valla sayılmıor bence

bence falcıların bilmediği ve bzm gözardı ettiğimiz şey dönmek demek net konuşma demektie bir yola girildi mi bu yani dönüş..

bende gayet bayık bir sekılde tesekkur ettim o da cevap yazmadı bir daha . bu sekilde kaldı yani anlayacağınız

durduk yere mi attı yoksa çok ciddi birsey oldu, gerçekten sana kibarlık olsun diye demesi gerekti ondan mı dedi. belki sana çok soğuk gelmiştir.

Yok, ben şaka yaptım bence de sayılmıyor tabii:)
Ayrıca, iş olsun diye yollanan veya nezaketen yazılan şeyler de dönüş falan değil onda da haklısın.
Valla ya bende çok büyük uğursuzluk var, ya da fal denilen şey dev bir yalan. Çıktı diye düşünülenler de tesadüfler, zaten o kadar ümitsiz olmayan durumlar. Bence ikincisi...eskiden ben de sinir olurdum falı boşverin hepsi yalan, boşuna ümitlerinizi harcamayın diyenlere. Ama ben de artık böyle düşünüyorum. Moral bozmamak için nadiren bu başlıkta yazıyorum artık ama malesef benim gerçeğim bu.

Bende ikincisine katılıyorum... koca man bir tesadüf bir slm dönüş değildir 3 yıl konuşulsa bile bu çk seviyor ıvır zıvr deildir.. bana oyle oldu şahsen

Merhaba... Çok acil olarak 7 dakika demet in telefon numarası olan ne olur özelden yollayabilir mi ??? Durum biraz acil o taraflardayız şişhane ama numarası yok...

Şişhane metrosunun ilerisinde grand otel var o otelin biraz ilerisinde ayselin ev yemekleri diye bi dükkan var o dükkanın arasındaki ikimci apartman güler apartmandı sanırım hemen birinci kat umarım adres vermek yasak değildir

tamamdır çok teşekkür ederim...inşallah bulabilirim

Şu Yeliz'e daha fazla baktıran yok mu merak ettm nasıldır karşı traafın düşüncelerini bilmede yakın gelecekte vs

Şu Yeliz'e daha fazla baktıran yok mu merak ettm nasıldır karşı traafın düşüncelerini bilmede yakın gelecekte vs
Karşı tarafın düşünceleri konusunda çok iyiydi bende. Karakterini, neyi neden yaptığını falan çok tutarlı bir şekilde anlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…