İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de daha önce buna benzer yorum yapmıştım çünkü bana öyle geldi ki sadece benim korktuğum şeyler ve benim düşündüğüm olumsuzlukları bana söyledi hani denir ya bende zaten öyle düşünüyordum diye sadece benim düşüncelerim üzerinden gitti karşı tarafı resmen gömdü

Yeliz 2'inci bir demet vakası bence....Kaç kişiye olumlu konuşmuş merak ettim
Merhaba bana aklımdaki işi birebir tarif etti ve olacak dedi olumlu konuştu hep ve eski sevgilim için de dönecek dedi ama sen istemeyeceksin. Yani bana olumlu dedi şuan çıkmasını bekliyorum özellikle iş konusu..Eski sevgilim umrumda değil ya da diğerleri :)

İstanbul’a yeni taşınan bi falcıyla tanıstım bi arkadaşımın vasıtası ile. Söylediklerinin çıkmasına vakit var ama genel olarak memnun kaldım. Adı Emine. Arkadaşıma söyledikleri birebir çıkmış bu arada eğer baktırmak isteyen olursa numarasını paylaşabilirim.

Ne kadara bakiomus

Telefonda mi bakiyor yuzyuze mi sadece?

Bana cok derinlerdeki kendi korkularimi soyledi, bu korkular gercek de olabilir cunku suphelerim bunlar ama dedigim gibi kendi kuruntularim da olabilir, bildi mi bilemedi mi anlayamadim o yuzden.

hangi fallara bakıyor

Yeliz bana olumsuz konuşmuştu, dediği gibi de oldu. Gerçi tekrar yazacak demişti, o kısmı çıkmadı daha ama artık ben çıkmasını istemiyorum.
Eski sevgilim hariç diğer konularda olumsuz değildi ama

Yeliz bana olumsuz konuşmuştu, dediği gibi de oldu. Gerçi tekrar yazacak demişti, o kısmı çıkmadı daha ama artık ben çıkmasını istemiyorum.
Eski sevgilim hariç diğer konularda olumsuz değildi ama
Ay inşallah bana dediği de çıkar Çıkarsa yazarım buraya

Kizlar biara cezmi diye birinden bahsedilmis bilen fikri olan var mi?
Ben Cezmi'ye 2017 Temmuz ayından 2018 Mart'ına kadar nerdeyse 20 güne bir baktırdım. An ve durum tespitleri çok iyi gelmişti bana ama olacak dedikleri hiç olmadı üstelik verdiği vadeler de her seferinde çok uzun değildi(niyeyse baktırmaya devam etmişim), ben 150 TL ye baktırmıştım, arkadaşım en son 200 e baktırmış, bence değmez ama isterseniz numarasını gönderirim.

Tesekkurler yorum icin. Olcak dedigi olmuyosa patliyo fali demektir ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…