- 26 Nisan 2016
- 141
- 37
- 98
Ben de daha önce buna benzer yorum yapmıştım çünkü bana öyle geldi ki sadece benim korktuğum şeyler ve benim düşündüğüm olumsuzlukları bana söyledi hani denir ya bende zaten öyle düşünüyordum diye sadece benim düşüncelerim üzerinden gitti karşı tarafı resmen gömdüBen de Yeliz cikiyor mu merak ediyorum benimki de cok olumsuzdu yerden yere vurdu karsimdaki kisiyi ve cok uzun vade verdi baska biri icin. Acaba gercekten biliyor mu? basta biliyor gibi gelmisti ama dusununce acaba dusunce mi okuyor diorum cunku benim kotkularimi soyedi cogu yerde, bilincaltimdaki dusunceler de olabilir bu gordukleri.
Merhaba demetin nosu varsa özelden atabilir misiniz acaba ?numarayı anca atabildin . naptınızz
Merhaba bana aklımdaki işi birebir tarif etti ve olacak dedi olumlu konuştu hep ve eski sevgilim için de dönecek dedi ama sen istemeyeceksin. Yani bana olumlu dedi şuan çıkmasını bekliyorum özellikle iş konusu..Eski sevgilim umrumda değil ya da diğerleri :)Yeliz 2'inci bir demet vakası bence....Kaç kişiye olumlu konuşmuş merak ettim
Attım ama ben hiç gitmedim siz giderseniz bana da yorumlarınızı söyler misiniz merak ettim :)Merhaba demetin nosu varsa özelden atabilir misiniz acaba ?
Ne kadara bakiomusİstanbul’a yeni taşınan bi falcıyla tanıstım bi arkadaşımın vasıtası ile. Söylediklerinin çıkmasına vakit var ama genel olarak memnun kaldım. Adı Emine. Arkadaşıma söyledikleri birebir çıkmış bu arada eğer baktırmak isteyen olursa numarasını paylaşabilirim.
100 TL’ye bakıyorNe kadara bakiomus
Telefonda mi bakiyor yuzyuze mi sadece?İstanbul’a yeni taşınan bi falcıyla tanıstım bi arkadaşımın vasıtası ile. Söylediklerinin çıkmasına vakit var ama genel olarak memnun kaldım. Adı Emine. Arkadaşıma söyledikleri birebir çıkmış bu arada eğer baktırmak isteyen olursa numarasını paylaşabilirim.
Bana cok derinlerdeki kendi korkularimi soyledi, bu korkular gercek de olabilir cunku suphelerim bunlar ama dedigim gibi kendi kuruntularim da olabilir, bildi mi bilemedi mi anlayamadim o yuzden.Merhaba bana aklımdaki işi birebir tarif etti ve olacak dedi olumlu konuştu hep ve eski sevgilim için de dönecek dedi ama sen istemeyeceksin. Yani bana olumlu dedi şuan çıkmasını bekliyorum özellikle iş konusu..Eski sevgilim umrumda değil ya da diğerleri :)
YüZyüze bakıyor canımTelefonda mi bakiyor yuzyuze mi sadece?
hangi fallara bakıyorİstanbul’a yeni taşınan bi falcıyla tanıstım bi arkadaşımın vasıtası ile. Söylediklerinin çıkmasına vakit var ama genel olarak memnun kaldım. Adı Emine. Arkadaşıma söyledikleri birebir çıkmış bu arada eğer baktırmak isteyen olursa numarasını paylaşabilirim.
Istanbulun neresindeYüZyüze bakıyor canım
beylikdüzüIstanbulun neresinde
Ay inşallah bana dediği de çıkarYeliz bana olumsuz konuşmuştu, dediği gibi de oldu. Gerçi tekrar yazacak demişti, o kısmı çıkmadı daha ama artık ben çıkmasını istemiyorum.
Eski sevgilim hariç diğer konularda olumsuz değildi ama
Sizin için hayırlı olacaksa inşallah çıkar :)Ay inşallah bana dediği de çıkarÇıkarsa yazarım buraya
Ben Cezmi'ye 2017 Temmuz ayından 2018 Mart'ına kadar nerdeyse 20 güne bir baktırdım. An ve durum tespitleri çok iyi gelmişti bana ama olacak dedikleri hiç olmadı üstelik verdiği vadeler de her seferinde çok uzun değildi(niyeyse baktırmaya devam etmişim), ben 150 TL ye baktırmıştım, arkadaşım en son 200 e baktırmış, bence değmez ama isterseniz numarasını gönderirim.Kizlar biara cezmi diye birinden bahsedilmis bilen fikri olan var mi?
o zaman inşallah bana dediği de çıkmaz sizin mesaj gibiSizin için hayırlı olacaksa inşallah çıkar :)
Tesekkurler yorum icin. Olcak dedigi olmuyosa patliyo fali demektir ozaman :)Ben Cezmi'ye 2017 Temmuz ayından 2018 Mart'ına kadar nerdeyse 20 güne bir baktırdım. An ve durum tespitleri çok iyi gelmişti bana ama olacak dedikleri hiç olmadı üstelik verdiği vadeler de her seferinde çok uzun değildi(niyeyse baktırmaya devam etmişim), ben 150 TL ye baktırmıştım, arkadaşım en son 200 e baktırmış, bence değmez ama isterseniz numarasını gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?