Valla bu forumdaki nerdeyse herkesten yaşça büyüğüm, onun için abla tavsiyesi olarak düşünebilirsiniz dediklerimi. Bekleyerek ömrünüzü çürütmeyin. Ha çok yakın zamanda kavga vs gibi bir olay olmuşsa birkaç gün beklenebilir. Ama benim gibi aylarca beklemeyin, yapabileceğiniz, diyebileceğiniz bişey varsa harekete geçin. Ben ne zamandır aklımda olan şeyi yaptım ve adamın da derdini çok net anladım. Çözebileceğimiz bir şey değil ama kafamdaki milyon tane acabadan kurtuldum. Daha düne kadar kavuşalım diye dua ederken, şimdi sadece acı çeksin istiyorum. Çok acı çeksin. Herkes mutlu olsun ama o olmasın. Özlemle, beklentiyle yaşamak daha kötü, öfkeyle yaşamak bile daha az acı verici. Millet en kötü sosyal medyada falan görüyor adamın başkasıyla olduğunu. Benim başıma gelenler hiç birinizin başına gelmesin.
Ben şimdiye kdr 2 ay icinde 10 kisiye falan gittim biliosunuz.hepsi arayacak dönecek dedi.ama olmuyorhakkaten beklemekten yoruldum en sonunda bende senın gibi ben bisi yapıcam dayanamayıp ama bu kdr beklemısken de beklıyım brz daha diyorum
gecen gun yazmıstım tespitlerimi.Tutkudan mirzaya yumurtacı nazifeden fulyaya asmin can suşu şengül ayhan ve niceleri ... :) binnaz da baktırdıklarımı yazmıyorum bile..kimlere gittin... beni o çok olumsuz konusanlar bile kandırdı ve çok ilginç şeyler ogrendim karsı taraf hakkında onlarda yalancı yani ama ogrendimde işçişten ve geçti. çok kötü birşey oldu çok kötü.. bir ara tepsit yazıcam inşallah herkes bırakır bu falı..
aslınfa fal deilde erkekelre bakışın değişmesi daha dogru olır fal içki gibi birşey geçici rahatlama veriyo sonuçta süreçte yardımcı oluyor
Pelini gecen sene nasıl övüyorlar bir hışım koştum arkadaşımla:)Merhabalar
Ben daha önce Taksim'de Kadınlar Kahvesinde Remziye ve Peline baktırdım. İkisi de fena değildi remziye genelde basit şeyleri söylüyor doğum günü olacak gibi falan ancak çokta iyi değil pelin ise ilk iki falında birçok şeyi bildi geleceğe dair ve şok olmuştum ancak son baktırdığımda hiçbir şeyi bilemedi ve çok pişman oldum. Daha önce kapriss de imam ve melihe baktırmıştım berbattı paranıza yazık olur. Şimdi ise bakırköyde nalan uçar ve andaçı övüyorlar. Baktıranlarınız varsa nasıldılar memnun kaldınız mı?
Tutku bende tutmadı cnm....söylediği şeylerin birçoğunu yaşamadım, sadece asıl mesele için olumsuz konuşmuştu, ama durum o kadar olumsuzdu ki zaten aksi düşünülemezdi, ama işle ilgili söyledikleri, başka insanlarla ilgili söylenenler hiiç tutmadıtarihleri bilemem de olacak olan şey acaba sizin de beklediğiniz şey mi ondan da bir şüphe etmek lazım. Herkes bana bekle dedi, bekledim bir şey olmadı. Yine bir şey olmaz ama ben üzerime düşeni yapayım dedim, ölüm gibi bir şey oldu. Olayı net olarak bilemese de bugünkü duruma en yakın konuşan Tutku oldu. Gelecek ama keşke hiç gelmese, bence sen kaçmaya bak demişti
Tutku bende tutmadı cnm....söylediği şeylerin birçoğunu yaşamadım, sadece asıl mesele için olumsuz konuşmuştu, ama durum o kadar olumsuzdu ki zaten aksi düşünülemezdi, ama işle ilgili söyledikleri, başka insanlarla ilgili söylenenler hiiç tutmadı
Ya olaylar birebir tutmadı hatta söz konusu adamla ilgili sözleri bana aşırı saçma gelmişti. Bu adam senin hayattaki sınavın, hatta dikkat etmezsen felaketin bile olabilir demişti. İnanmamıştım çünkü adam o ana kadar sessiz, ezik, tam bir etkisiz eleman portesi çizmişti. Çok kurcaladım, çok sordum Tutkuya ne olabilir ki yani en fazla diye. Lafı döndürdü durdu, açıklayamadı bir türlü. Ama gelinen noktada Tutku haklı çıktı diyebilirim. Bu güne kadar tüm falcılar gelecek mi gelmeyecek mi meselesine takıldılar. O demişti, gelecek ama gelmesi hayırlı değil, keşke sen ondan kaçabilsen, bu zaafın seni mahvedecek diye.Tutku bende tutmadı cnm....söylediği şeylerin birçoğunu yaşamadım, sadece asıl mesele için olumsuz konuşmuştu, ama durum o kadar olumsuzdu ki zaten aksi düşünülemezdi, ama işle ilgili söyledikleri, başka insanlarla ilgili söylenenler hiiç tutmadı
Zaten böyle sessiz, ezik duran insanlardan korkmak lazım...yavaş atın tekmesi pek olurmuş....konuşan, bağıran kırar evet ama en azından ne olduğunu bilirsin....ben artık bir insan tepkilere sessiz kalıyorsa çok ta sevmiyordur diye düşünüyorumYa olaylar birebir tutmadı hatta söz konusu adamla ilgili sözleri bana aşırı saçma gelmişti. Bu adam senin hayattaki sınavın, hatta dikkat etmezsen felaketin bile olabilir demişti. İnanmamıştım çünkü adam o ana kadar sessiz, ezik, tam bir etkisiz eleman portesi çizmişti. Çok kurcaladım, çok sordum Tutkuya ne olabilir ki yani en fazla diye. Lafı döndürdü durdu, açıklayamadı bir türlü. Ama gelinen noktada Tutku haklı çıktı diyebilirim. Bu güne kadar tüm falcılar gelecek mi gelmeyecek mi meselesine takıldılar. O demişti, gelecek ama gelmesi hayırlı değil, keşke sen ondan kaçabilsen, bu zaafın seni mahvedecek diye.
O yüzden oturup beklemek yerine çok da bıktırmayacak şekilde dürtüp verilen tepkiye nasıl bir cevap geleceğini görmek en doğrusu, tabii bu hiiç konuşmayanlar için geçerliZaten böyle sessiz, ezik duran insanlardan korkmak lazım...yavaş atın tekmesi pek olurmuş....konuşan, bağıran kırar evet ama en azından ne olduğunu bilirsin....ben artık bir insan tepkilere sessiz kalıyorsa çok ta sevmiyordur diye düşünüyorum
çok haklısın.. fal dediğin ucuz terapi aslında. ya da öyle olmalı. ama bu seferde fazla pembeci diyoruz,fazla olumsuz diyoruz fazla bişey diyoruz hep bi bahane buluyoruz :) benim zaten kasım itibariyle son oldu fal olayları. elimde kalan tüm kredileri falan da bitirdim ki bi daha baktırmayayım :)Hiç o kadar üzme kendini, falların hiç biri çıkmıyor zaten. Çoğu zaman ne çok iyi ne çok kötü, ama hiç beklemediğin bir şey veriyor sana hayat. Yüzyüze, telefonda, internette bir sürü falcı gezdim. Hemen hemen herkes gelecek barışacaksınız dedi, bir iki kişi de gelmez dedi. Ama gerçek hayatta başıma gelmiş olan olayın yanından bile geçmedi hiç kimse. Burda falcı diye anılan hemen hemen hiç kimsenin öyle 6. Hissi falan yok, ağzımızdan laf alarak olayın genel çerçevesini anlayıp mantığa çok aykırı gelmeyecek bir netice söylüyorlar. Ama gerçek hayat en saçma filmlerden, dizilerden bile daha saçma:)
peki adam döndü mü merak ettim ? aradı mı ya da dönmese bileHiç o kadar üzme kendini, falların hiç biri çıkmıyor zaten. Çoğu zaman ne çok iyi ne çok kötü, ama hiç beklemediğin bir şey veriyor sana hayat. Yüzyüze, telefonda, internette bir sürü falcı gezdim. Hemen hemen herkes gelecek barışacaksınız dedi, bir iki kişi de gelmez dedi. Ama gerçek hayatta başıma gelmiş olan olayın yanından bile geçmedi hiç kimse. Burda falcı diye anılan hemen hemen hiç kimsenin öyle 6. Hissi falan yok, ağzımızdan laf alarak olayın genel çerçevesini anlayıp mantığa çok aykırı gelmeyecek bir netice söylüyorlar. Ama gerçek hayat en saçma filmlerden, dizilerden bile daha saçma:)
1,5 senedir benimle ne konuşan ne de arayıp soran adam, şu anki sevgilisinin hesabından onunla başbaşa bir resmini attı. Bana kızgın olduğunu bunca zamandır tahmin ediyordum ve onla iletişim kurmaya çalışmıştım. İnsan gibi davranıp bana olan öfkesini anlatacağı yerde, benim canımı çok yakacağını bildiği bir şey yaptı.peki adam döndü mü merak ettim ? aradı mı ya da dönmese bile
Gercekten cok acımasızca. Ben bu adamları anlayamıyorum hicbri zamanda anlayamıcam sanırım1,5 senedir benimle ne konuşan ne de arayıp soran adam, şu anki sevgilisinin hesabından onunla başbaşa bir resmini attı. Bana kızgın olduğunu bunca zamandır tahmin ediyordum ve onla iletişim kurmaya çalışmıştım. İnsan gibi davranıp bana olan öfkesini anlatacağı yerde, benim canımı çok yakacağını bildiği bir şey yaptı.
Kızlar yaklaşık iki haftadır üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü artık şunu anladım ki, bir insanı, bir işi, hatta herhangi bir şeyi önemsemeyi bırakınca o şey önemsizleşince olması daha mümkün hale geliyor. Şimdiye kadar benim için öyle oldu. Üstünde durmadığım adamlar yakamı bırakmazken, istediğim kişiler saçma sapan tiriplere girdi. İş için de aynı şekilde. Hatta fal için dahi öyle. Şu beni hayattan soğutan adamı bana Nihal de görmüştü, Kuzey de, Şenay da hatta hiç adını hatırladığım birçok falcı da... O sıralar bu yeni adamın falda çıkmasına üzülmüştüm çünkü eskisi dönsün istiyordum ve yeni adamın gelmesini zerre umursamıyorum ve yenisi söyledikleri tarihte geliverdi. Ne mutlu ki, ne geçmişten biri gelsin niyetindeyim artık ne de başka bir şey. Benim enerjim çok zorlamadığım fazla yorulmadığım şeyler üstünde etkili oluyor demek ki. Ha tövbe bundan sonra hayatımın aşkı ile evleneceğimi bilsem, haddinden fazla emek sarf etmem. Yıllardır baktırdığım fallarda yeni kişileri tahmin edip, onunla evleneceğimi söyleyenler çok yanıldı. Evet, dedikleri gibi kişilerle tanıştım ama hepsi süründürdü sağ olsunlar. En son bana bu ay için verilen isimde biriyle de yakınlık durumu oldu. Şayet eski kafada olsaydım aaa falımdaki kısmetim derdim ama artık Ay harika sallamış diyorum falcı için
hadi bakalım hayırlısı ve cümlemize böyle bir aydınlanma inş amin :)Kızlar yaklaşık iki haftadır üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü artık şunu anladım ki, bir insanı, bir işi, hatta herhangi bir şeyi önemsemeyi bırakınca o şey önemsizleşince olmadı daha mümkün hale geliyor. Şimdiye kadar benim için öyle oldu. Üstünde durmadığım adamlar yakamı bırakmazken, istediğim kişiler saçma sapan tiriplere girdi. İş için de aynı şekilde. Hatta fal için dahi öyle. Şu beni hayattan soğutan adamı bana Nihal de görmüştü, Kuzey de, Şenay da hatta hiç adını hatırladığım birçok falcı da... O sıralar bu yeni adamın falda çıkmasına üzülmüştüm çünkü eskisi dönsün istiyordum ve yeni adamın gelmesini zerre umursamıyorum ve yenisi söyledikleri tarihte geliverdi. Ne mutlu ki, ne geçmişten biri gelsin niyetindeyim artık ne de başka bir şey. Benim enerjim çok zorlamadığım fazla yorulmadığım şeyler üstünde etkili oluyor demek ki. Ha tövbe bundan sonra hayatımın aşkı ile evleneceğimi bilsem, haddinden fazla emek sarf etmem. Yıllardır baktırdığım fallarda yeni kişileri tahmin edip, onunla evleneceğimi söyleyenler çok yanıldı. Evet, dedikleri gibi kişilerle tanıştım ama hepsi süründürdü sağ olsunlar. En son bana bu ay için verilen isimde biriyle de yakınlık durumu oldu. Şayet eski kafada olsaydım aaa falımdaki kısmetim derdim ama artık Ay harika sallamış diyorum falcı için
Ben de size şu anlamda katılıyorum önemsemeyi bırakmak değil de takıntı yapmamak ve hayatını fala endeksle yaşamamak falcı gördüğü şeye yorumlayarak söylüyor ama yanlış yorum olabiliyor mesela Bakırköy Kuzey bana ayrı olduğum kişinin bana siyah arabayla geleceğini söyledi siyah arabası yok ki dedim ama beni siyah arabayla almaya gelen başkasıydıKızlar yaklaşık iki haftadır üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Çünkü artık şunu anladım ki, bir insanı, bir işi, hatta herhangi bir şeyi önemsemeyi bırakınca o şey önemsizleşince olmadı daha mümkün hale geliyor. Şimdiye kadar benim için öyle oldu. Üstünde durmadığım adamlar yakamı bırakmazken, istediğim kişiler saçma sapan tiriplere girdi. İş için de aynı şekilde. Hatta fal için dahi öyle. Şu beni hayattan soğutan adamı bana Nihal de görmüştü, Kuzey de, Şenay da hatta hiç adını hatırladığım birçok falcı da... O sıralar bu yeni adamın falda çıkmasına üzülmüştüm çünkü eskisi dönsün istiyordum ve yeni adamın gelmesini zerre umursamıyorum ve yenisi söyledikleri tarihte geliverdi. Ne mutlu ki, ne geçmişten biri gelsin niyetindeyim artık ne de başka bir şey. Benim enerjim çok zorlamadığım fazla yorulmadığım şeyler üstünde etkili oluyor demek ki. Ha tövbe bundan sonra hayatımın aşkı ile evleneceğimi bilsem, haddinden fazla emek sarf etmem. Yıllardır baktırdığım fallarda yeni kişileri tahmin edip, onunla evleneceğimi söyleyenler çok yanıldı. Evet, dedikleri gibi kişilerle tanıştım ama hepsi süründürdü sağ olsunlar. En son bana bu ay için verilen isimde biriyle de yakınlık durumu oldu. Şayet eski kafada olsaydım aaa falımdaki kısmetim derdim ama artık Ay harika sallamış diyorum falcı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?