İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatını şekillendirirken insanın duygu ve düşünceleri önemli benim için bu anlamda da falcı en azından karşıdaki insanın duygularını bilsin ki ona göre en azından sevdiğim biri için empati kurabilirim Yeliz gibi Yasemin gibi falcıları saymazsak gerçek anlamda bu siteden faydalandığım falcılar oldu en azından psikolog görevi gördüler.Bazen birkaç falcının dediğini birleştirmek lazım bazen de akışına bırakmak lazım ama fal kötü bir tutku niye günah dendiği konusunda bilmeyip veya inandıracak kadar bilip aldatma,ihanet,arkadan konuşma gibi insanı kamçılamaya çalışanlar da var ki onlardan uzak durmak lazım iş konusunda beni arkadaşımdan dolayı şüpheye düşürdüler ki konuyu arkadaşımla konuşmayı tercih ettim ve aslında öyle olmadığını öğrendim düşünün ki ne kadar yönlendirebiliyorlar insanı ama gerçekten bilen de var mutlaka

Evet, yanlış ya da eksik yorumlama çoğunda mevcut. Ben üç sene önce büyük bir ihanete uğramıştı. O sıralar söz konusu şahsiyetle karşılaşıp, karşılaşmayacağımı merak ediyordum. Bana tek bir kişi karşılaşmayacaksınız dedi o da Melekler Kahvesi Muzo. Yalnız bana herkes yazacak hatta sen ortak bir erkek tanıdıktan bununla ilgili haber alacaksın diyordu. Durum şöyle oldu:yazmadı. Ortak bir tanıdığımız asla olmaz diye haber alma kısmını ciddiye almadım. Tam üç sene sonra bir erkek arkadaşım bununla aynı yerde işe başladı ve bana geçenlerde onun evlenmiş olduğu haberini verdi :)

Çok kötü bir haber olmuş bu ama zaten öğrenmesek te yaşayacağımız neyse onu yaşayacağız birşeyler söylendikten sonra senaryolar yazıyoruz işte

Çok kötü bir haber olmuş bu ama zaten öğrenmesek te yaşayacağımız neyse onu yaşayacağız birşeyler söylendikten sonra senaryolar yazıyoruz işte
Aslını söylemek gerekirse, ben evlendiği kız için daha çok üzüldüm. Adamın karaktersizliğini çok iyi biliyordum ama kız bilmiyor olacak ki, böyle bir evlilik yapmış. Bazen olmayan şeylerin bizim için ne kafan hayırlı olduğunu zaman açık bir şekilde gösterebiliyor

ya arkadaşlar çok falcıya gidesim var fakat yorumları takip ettiğime göre adamakıllı falcı ismi veremiyor kimse yinede önermek isteyen varsa bekliyorum :*

ya arkadaşlar çok falcıya gidesim var fakat yorumları takip ettiğime göre adamakıllı falcı ismi veremiyor kimse yinede önermek isteyen varsa bekliyorum :*
Bende çok istiyorum vallahi.
Bir arkadaşım dios kafe duygu ve avcılarda nesibe iyiydi dedi bana az önce
Denediniz mi hiç bilgisi olan var mı?

dios duygu ya 2-3 yil once gittim. kendisi cok sevimli pozitif biri ama cok pembeci idi dedikleri o donem icin cikmadi diyemem ama zaten genel gecer seylerdi ve herkese ayni senaryolari anlatti.ben begenmemistim kisacasi.

Ben hiç duymadım. En son Yelize baktırdım ama bekliyorum hala 1 hafta içinde dediklerinin çıkması lazım

dios duygu ya 2-3 yil once gittim. kendisi cok sevimli pozitif biri ama cok pembeci idi dedikleri o donem icin cikmadi diyemem ama zaten genel gecer seylerdi ve herkese ayni senaryolari anlatti.ben begenmemistim kisacasi.
bana da aynı şekilde. tek şaşırtan şey isim bilmesi oluyo duygunun. onun dışında söledikleri hiç çıkmadı diye hatırlıyorum

Demet,şengül,tutku gibi hislerine cok guvendiğimiz falcıların bile dediği cıkmıyor.adam bugun yine eskisiyle foto koymus.ben artık falcılara sanırım inancımı kaybettim

Yeliz 2'inci bir demet vakası bence....Kaç kişiye olumlu konuşmuş merak ettim

Ben de Yeliz cikiyor mu merak ediyorum benimki de cok olumsuzdu yerden yere vurdu karsimdaki kisiyi ve cok uzun vade verdi baska biri icin. Acaba gercekten biliyor mu? basta biliyor gibi gelmisti ama dusununce acaba dusunce mi okuyor diorum cunku benim kotkularimi soyedi cogu yerde, bilincaltimdaki dusunceler de olabilir bu gordukleri.

merhaba gökçenin teli varmı sizde verirmsnz

aynı şekilde sessizliğim ya da verdiğim "hadi ya" tepkilerinden falan sonra iyice devam etti..bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…