Söylediği iki şey çıktı ama çok çok ufak şeyler. Diğerleri için bir şey diyemiyorum verdiği tarihleri hiç hatırlamıyorum not almadım ama daha olmadı diğer söyledikleriTutkuya baktıranlara soruyorum....Tutkunun söyledikleri gerçekleşmeyen veya ters gerçekleşen var mı, iş veya özel konular
Tutku bende vade olarak tutmadı hiç ama olaylar onunki gibi gerçekleştiTutkuya baktıranlara soruyorum....Tutkunun söyledikleri gerçekleşmeyen veya ters gerçekleşen var mı, iş veya özel konular
benim daha dediklerinden hiçbiri olmadı, hatta mayısta olur falan demişti hesaplayın artık ne kadar patladığınıTutkuya baktıranlara soruyorum....Tutkunun söyledikleri gerçekleşmeyen veya ters gerçekleşen var mı, iş veya özel konular
Vade çok önemli değil, merak ettiğim gidişatı bilip bilmediği...mesela iş ile ilgili olumsuz konuşup pozitif olan var mı? veya özel konu için...Tutkudaki olay anladığım kadarı ile sorduğunuz olay ile ilgili gidişatı doğru bilmesibenim daha dediklerinden hiçbiri olmadı, hatta mayısta olur falan demişti hesaplayın artık ne kadar patladığını
Merhaba, Tutku bende gerçekten de vadeleri değil ama gidişatı tutturdu en azından bazı olaylarda ama esas beklediğim konu için 2019 u görmek lazım.Vade çok önemli değil, merak ettiğim gidişatı bilip bilmediği...mesela iş ile ilgili olumsuz konuşup pozitif olan var mı? veya özel konu için...Tutkudaki olay anladığım kadarı ile sorduğunuz olay ile ilgili gidişatı doğru bilmesi
Tutku’nun bana söylediği şey verdiği tarihten 2 ay sonra oldu.
Kesinlikle değmez . Enerjimi sömürmüştü resmenasmin koray eskiden melekler de olan koray mı
yorumları alabilir miyim şahaneydi
Nihalin verdiği hiçbir tarih tam olarak tutmadı bende. Sadece en son baktırdığımda 7 Kasım için bir şey söylemişti, gerçekten tam o gün dediği gibi bir şey yaşadım ama önemsiz bir şeydi.nihalin tarihi sendede geciktimi
buarada kim sormuştu tutkunun ben 1 olayda tamtersi ni yaşadım
Gökeri ben her zaman söylemişimdir enerji olarak çok iyidir her zaman ama bu aralar doruk noktasında nokta atışları var vadeye takılmayın söyleyip 1 sene sonra aynen çıkan falı da oldu ben bizzat yaşadım insanı boş yere de görmediği şeylerle de kandırmıyor bazen olmaz öyle dediğim de olmusturMerhaba arkadaşlar . Ben de son 2-3 aydır baktırmadığım falcı kalmadı resmen . Sizler gibi biraz fal konusunda şanssızdım . Deneyimlerimden yola çıkarak . Koray’ın falı ilk başta tutarlı gibi ama söyledikleri hiç çıkmadı ce enerjisi kötüydü . Asmin can da 2 kere patladı . Burdan kuzey ve Göker’i çok yazmışlardı onlara baktırdım ve kuzey anda iyi olsa da soğuktu . Soru soramadım resmen . Göker anda ve diğer kişinin düşüncelerini ve benim düşüncelerimi aynen yorumladı . Ve çok sevecen şekilde yaklaştı . Olumlu olumsuz herşeyi söyledi . Gelecekler ilgili bi kaç bişi var biraz uzun vadeli , ve zaten konu itibariyle de gerçekleşmesi uzun sürecek şeyler . Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz . Benim bir dahaki tercihim Göker olur çünkü yaklaşımı çok ama çok iyi geldi .
Kesinlikle değmez . Enerjimi sömürmüştü resmen
Nihalin verdiği hiçbir tarih tam olarak tutmadı bende. Sadece en son baktırdığımda 7 Kasım için bir şey söylemişti, gerçekten tam o gün dediği gibi bir şey yaşadım ama önemsiz bir şeydi.
Yok Cnm olumsuz değildi . Ama dedikleri verdikleri tarih herşey patladı . Ama olumlu konuşurken bile tavrı benim hiç hoşuma gitmedi aşırı soğuk . Ve çok sallıyor .ne demiştiki yani olumsuz konuştuğu içinmiydi
Evrt Cnm bende buradaki yazılanları görünce bir acaba mı dedim baktırıp baktırmamakta kararsız kaldım ama Göker benim farkında olmadığım daha doğrusu farkında olup kabullenemediğim şeyleri çat diye soru sormadan söyledi . O yüzden etkilendim . Aynı şekilde kuzeyde buna benzerdi ama kesinlikle enerjimi düşürdü omda çünkü soru soramadım hadi hadi diyip kapattık telefonu suratıma kapattı resmen . O yüzden kesinlikle Göker . Çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum . Bakalım yaşayıp göreceğizGökeri ben her zaman söylemişimdir enerji olarak çok iyidir her zaman ama bu aralar doruk noktasında nokta atışları var vadeye takılmayın söyleyip 1 sene sonra aynen çıkan falı da oldu ben bizzat yaşadım insanı boş yere de görmediği şeylerle de kandırmıyor bazen olmaz öyle dediğim de olmustur
Merhaba arkadaşlar . Ben de son 2-3 aydır baktırmadığım falcı kalmadı resmen . Sizler gibi biraz fal konusunda şanssızdım . Deneyimlerimden yola çıkarak . Koray’ın falı ilk başta tutarlı gibi ama söyledikleri hiç çıkmadı ce enerjisi kötüydü . Asmin can da 2 kere patladı . Burdan kuzey ve Göker’i çok yazmışlardı onlara baktırdım ve kuzey anda iyi olsa da soğuktu . Soru soramadım resmen . Göker anda ve diğer kişinin düşüncelerini ve benim düşüncelerimi aynen yorumladı . Ve çok sevecen şekilde yaklaştı . Olumlu olumsuz herşeyi söyledi . Gelecekler ilgili bi kaç bişi var biraz uzun vadeli , ve zaten konu itibariyle de gerçekleşmesi uzun sürecek şeyler . Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz . Benim bir dahaki tercihim Göker olur çünkü yaklaşımı çok ama çok iyi geldi .
Gidişatı hep tutturur bende. Ama gelecek için söyledikleri çıkan hiçbir falcı yok bence.gidişat tuttunmu
birde sanırım kahvesi daha iyi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?