İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeliz hanıma iki kez baktırdım, çoğunlukla olumsuz konuştu , ama kesinlikle benim kafamdaki düşünceleri okuduğunu zannetmiyorum, çünkü kafamda olanlardan bambaşka şeyler söyledi, şaşırttı beni söyledikleri ile, hiiç ihtimal vermediğim şeyler bunlar, söylediği bazı olumsuzlukları da yaşamaya başladım zaten...

sizin adınıza üzüldüm. Demekki çıkıyor söyledikleri umarıım benimki de çıkar

bi fal hayırlısını size vereceğini inanıyosanız inanın kızlar, enerjinizi yoğunlaştırın.eğer olumsuzsa benim gibi ben inanmamayı seçiyorum.

olumlu olan inansın olumsuz olan duysun ve unutsun hesabı :) kendimi kandırmak biliyorum ama biraz acımı ağrımı hafifletiyor açıkçası

Yelizi ben önermiştim burada bana öneren arkadaşlarım hep çıktığını söylüyolardı o yüzden devamlı baktırıyolardı. Duruma göre şekil mi alıyor acaba diye düşünmeye başladım ben çok sonradan çünkü kuzenime tamamen patladı çok olumlu konuşmuştu ama o zamanlar durum öyleydi sonradan beklenmedik bi olayla durum asla olmayacak bir şeye döndü ve patladı (1-2 ufak tefek şeyler çıktı ama). Bana da 2 şey çıktı ama asıl konuyla ilgili aşırı olumsuzdu ama o zamanlar durum cidden imkansızdı dediği gibi olumsuz ilerleyecek bir şeydi ama ben onun dediğine uymayıp olayı değiştirdim asla olmayacak dediği şey oldu ama tabii sonuç hala onun dediği gibi olumsuz bu arada ki sonuç için zaten olumsuz demişti. Hakkını yiyemem beni çok şaşırtan şeyleri olmuştu zaten ben o yüzden çok önermiştim ama zaman ilerledikçe acaba? Demeye başladım. Ama hep söylerim ben kaderimizi kendimiz şekillendiriyoruz. Onun sakın yapma dediği şeyi yapmasaydım ileriside onun söylediği gibi olacaktı, ben yaptım farklı ilerledi ama sonucu dediği gibi olumsuz yine

Hem iş hem aşk ile ilgili yazıyorum detay isteyen olursa özelden yazarım Yeliz in anlık durumda söylediği olumlu şeyi Göker ve Kuzey olumsuz demişti.Olumsuz oldu.Andan bahsediyorum ama Kuzey ve Göker 4 ay öncesinden böyle olacağını söylemişlerdi Kuzey ve Göker duygu ve düşünceler konusunda da anda olan şeyleri bildiler ama Göker bir tık daha yakın gördü.Leyla var bir de baktıranlar için her şey güzel giderken mutlu senaryo terse dönmeye başlayınca felaket tellalı Leyla adamın arkamdan konuştuğunu söylemişti ama Kuzey ve Göker asla böyle birşey yapmadığını söylediler gerçekten de yapmamış kadınlara dikkat diyorum Leyla ya baksam öfkelenip hırs yapardım ama yapmadığı birşey yüzünden. birde kısıtlı falcılar var belki 1 sene sonrasını göremiyor belki anı bile göremiyor senaryo yazıyor ister inanın ister inanmayın arkadaşlar ama bu iki falcı dışında gerisi fos bu arada ben detaylı fal baktırıyorum ama sık baktırmamak gerektiğine inanıyorum artık ve forumlardan birinde Göker in evleneceksin dediği adamla 8 sene sonra evlenmiş birinin yorumu var arama yaptırıp bakınız olay kızıştırma kötü olduğu zaman felaket senaryoları yazma ikisinde de yok en azından durum tespitinde çok iyiler tecrübeyle sabit onlar duygu ve düşünceleri anlık olayı söylediler ben de kaderimi şekillendirerek yapmam gereken hamleyi yaptım sizin gibi yorumlayıp şekillendirmek lazım bunun için de zaman ve duygular konusunda emin olmak lazım bu anlamda ikisinin de hakkını vermek lazım ay nolmuş diyen ortalığı yangın yerine döndüren tipler değiller tecrübeyle sabit ve ne güzeldir ki ikisi de haklı çıktı

Bu kisiler telefonda bakiyor mu

Gökerin telini atar mısınız

Ben daha önce topikte yazmistim Kuzey bendede çıktı. Herkesin olacak dediği adamla olmayacak diyen ve haklı çıkan iki falcidan biri. Digeride Şenay. Göker burda paramı alıp bakmadı beni dolandırdi gibi çok yorum yapılmıştı o yüzden guvenemedim baktirmadim.

Son düzenleme:
Bu ay tek fal baktıracagıma kendı kendıme söz verdim kızlar.
sizce kime baktırayım?
daha önce denediklerimin haricinde birini önerebilir misiniz ?
(tutku,asmin can,sengül,fulya,hande,mirza ,nazife haricinde)

Ben 4 sene olacak herhalde baktırıyorum arada çokta falcı denedim ama hiçbir zaman paramı alıp bakmadığı olmadı diyen kişiye de ben telefon numarasını da gönderdim hatta sabit cafede duruyor kendisine de sordum çok kişi de arıyor bunları tabi ama bakmadığım kimse yok dedi kendini hatırlatsın bakarım dedi artık karalama mı değil mi bilemem ama ben yaşamadım kendisiyle ilgili sıkıntı

Ben de Göker'e güvenememiştim açıkcası. Dönmediği sorumsuz davraandığı çok olmuş.Tabi duyumum buydu bilemem..

bu kuzey north cafe olan mı

ne kadara bakıyor kuzey
Merhaba bana da kuzeyin numarasını gönderebilir misiniz ?
Fal konusunda çok şanssızım . Bu zamana kadar baktırdığım falların hiçbiri çıkmadı. Asmin can,nez, utku . Kadıköy istanbul cafe Ahmet , damlalar . Anı bilsin yeter ya . Çok para vermekten sıkıldım .

Arkadaşlar selam herkese :) bana özelikle iş konularında iyi biri lazım :) varsa bildiğiniz biri yazabilir misiniz? Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…