İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutku hikaye bence gökerin söyledikleri seneler sonra da olsa çıkıyor düşünceniz değilde sonucu söylüyor kader in ne yaparsan yap değişmeyecek kısmı bence bende öyle oldu

Birkaç gün içindr asmin cafe jansetin dediği bir şeyin gerçek oldugunu öğrendim ki o cafede bu durumla ilgili olumsuz yorum yapn bir tek oydu. Şu zamana kadar dediği çıkan tek falcı olduğu için belirtmek istedim:)

Benim faldan beklentim benim duygularımın bana anlatılması değil ben duygularımı biliyorum zaten akıl verilmesi de değil sadece mevcut duygu ve hareketlerimle ne yaşayacağımı bilmek gelecek bana ne getirecek karşıdaki falcı bana sen böyle davranırsan böyle olur ama senin böyle hareket etmen lazım dediklerinde bana göre boştur falcıları överken diyen arkadaşlara gönderme olarak söylüyorum ki Göker e imkansız öyle olması dediğim birçok olayı yaşadım ama kafamda canlanan gibi değil bu arada bu detayları öğrenebilmek için de detaylı fal baktırdım 50 tl lik falda bunlar söylenmiyor zaten birde şu boyutu var olayın düşünceme göre asla yapamayacağım şeyler vardır ama olaylar düşünceyi değiştirir mesela yarın çok önemli toplantı var mutlaka katılacağım kafamda sabit ama der ki olmayacak ya nasıl olmaz bilmem ama olmayacak hiç beklemediğin birşey olur kaza gibi trafik gibi falan aklına hiç gelmeyecek şeyden dolayı onun dediği çıkar olayları anlatamadığım için bu şekilde örnek verdim Yeliz mesela bu şekilde fal baktı bana düşünceler ne şekildeyse o kafamdaki düşünceleri kimin ismini verirsem de onun kafasındaki düşünceleri dış faktörler göz ardı edilmiş şekilde ki çoğu falcı da o şekilde fal bakıyor zaten onun içinde zaten olumlu giderken çiçek bahçeleri olumsuz giderken mezara gir gibi senaryo yazılıyor ve çoğunun dediği de gerçekleşmiyor

baktırdıklarım arasinda en cok memnun Kaldığım Göker oldu . . Bir de kuzey var . Birbirine yakın şeyler söylediler ama Göker’in daha iyiydi . İstediğim Şekilde soru sorabildim en azından. ismi ün yapmış patlayan fallarım . Kadıköy istanbul cafe Ahmet ( ahmet geçmişi ve kişinin karakterini iyi biliyor ama gerisi Yok an tutmadı ) , Asmin can , nez . Koray ve utkudan bahsetmiyorum bile . Onlar anı bile yorumlayamadılar .

Gökerle ilgili biri şey yazmış parasını almış fala bakmamış falan ondan güvenemedim de çok
Ben yazmıştım baktirmadim ben hiç ama sitede bi dönem çok bu tarz yorum yapıp şikayet eden olmuştu gökeri. Bu arada bi baktirmama nedenimde arkadaşıma fal bakmıştı ve birlikte olacaksın, sana aşık dediği adam başkasıyla evlendi

ciddi misiniz neyse vazgeçtim ya çok sağolun

Şu reklam denmesi olayı karalama kampanyaları siteden soğuttu resmen bir insan hem fal baktırıp hem dua ediyorsa neyin beklentisi içine giriyor çok anlamış değilim ben Kuzey ve Göker i savunanlardan biriyim ve falımın çıktığını da söylüyorum falcı değilim kimseye tavsiye edip üzerinden para kazanayım ama şunu da net söylüyorum %100 herşeyi bilen olamaz yoksa Tutku bana durumu bile bilemedi Yule vardı bir ara söz edilen adam beni bir hafta öteledi bakmadı mı baktı ama hiçbir şey bilemedi anlık bile bilemedi adam durugörü bilmem ne hikaye başka yazayım Utku dediler Utkunun söylediği şeylerde doğru olanda var ama kızıştırma gibi olmayan olması mümkün olmayan şeyleri de söylüyor anda böyleyse gelecekle ilgili hayal dünyasına ne gerek var Leylayı söyledim insanı gerçek olmayan şeylerle birbirine düşürürler ki arkadaşımla bu duruma geliyorduk neredeyse Duygu var onun da oranı iyi bence ama olasılıklarla bakıyor kafasında düşünce var ama netleşmemiş olabilir de gibi düşünceyi biliyor ama dediğim gibi düşünce gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de.Onur Taylan var su falı ve yıldızname olarak çok yüksek fiyatı ama Kuzey ve Göker ayarında.

Bakırköy de Andaç vardı enerjisi çok iyi ama dediği çıkmıyor Asmin de Janset Güneş vardı vadeleri geçti ama iyi bakıyorlardı anlık olarak. Damlalarda Saadet mesela Tubadan daha iyi en azından bana dedikleri çıktı Emre ye baktırmadım ama Can çıkmadı.Zannediyorum anlatılmak istenen anlaşılmıyor forumda memnun kaldığınız falcılar denildiği zaman onları yazıyoruz şimdi insanlarda yanlış algılar oluşuyor şöyle ki Kuzey aslında çok pembeci değil onun mesela şöyle cümlesi vardır atıyorum adam netleşecek ekimde senin için olumlu olacak yorum yapıyorum adam beni seviyor hep benimle olacak benim yanımda olacak başka yorum yapıyorum adam kendi hayatıyla ilgili karar verecek ama olayın netlik kazanması benim yolumu açacak adam bana dönecek değil çünkü falı dinlerken başka anlıyorsunuz sonradan dinlediğinizde başka anlıyorsunuz algının o zamanki durumuyla ilgili daha da vardır gittiğim burada yazılanların çoğunu denemişimdir diyorum ki Göker ve Kuzey tutturma yüzdesi en yüksek olanlar kafa karıştırmayanlar.

Ben sadece bu siteden ogrenerek Yeliz ve Yasemin'e baktirmistim ikisi de anlik birebir ayni konustular, siz bunlarla ilgili dusunce okuyor mu demistiniz daha once boyle aklimda kalmis? Ben de oyle oldugunu dusunmeye basladim ama bi yandan da ikisinin de ayni sekilde konusmasi acaba mi diye dusundurdu, biraz olumsuz da konustular pek ciksin istemiyorum o yuzden.

Para alıp ta bakmadı dediniz ya baktırıp ta para vermeyen de oldu ama burada insanlara laf söylemeden sadece falcıyı olumlu veya olumsuz demeniz bana çıktı çıkmadı demeniz gerekir insanların söylediğine sen de kimsin tavrı takınmanız hoş değil ki eğer başka baktırıp memnun kalan varsa bile bunlar yüzünden yazamıyor ilave olarak memnun kaldığım falcılara arkadaşlarım da baktırıp memnun kalmışlardır ki ona göre yazıyorum buraya insanları hedef alan yorumlar alaycı gülümsemeler yapmayınız eğer reklam yapıyor olsaydım bilinirdi şimdiye kadar .Benim arkadaşımın evli olup ta haberi olmadığı biri vardı hayatında Göker o zaman bu adamın evli ,mutlu olduğunu ve kadına para için yaklaştığını söylemiş ve arkadaşımın gözünü açmıştı birebir yaşadık o zaman bunları birşeyi tavsiye ederken ve yorum yaparken de başka örneklerim de vardır ama hiçbir falcı burada yazılanların hiçbiri herşeyi bilemez en azından bu sitede adı geçenler öyle çok iddia ederek yazıyorum Yeliz gibi falcılar bu sitede bir daha yer almayacak ama Göker ve Kuzey dönem dönem anılacak burada çünkü baktıranlara falları çıkmış olacak :)))

Aynen öyle karamsar bir dönemde aradım bir de genel düşüncem değildi ama düşünce okuyanlar zaten aynı düşünceyi görüp aynı şeyi söylerler mesela adamın ayrılmaya niyeti yok derler o anki düşünce odur.ayrılırsınız zaten şöyleymiş böyleymiş o anki düşünce çünkü ayrılık psikolojisi ve ardından düşünülenler bir müddet öfke sinirle gider sonra normale döner ben mesela o dönemde maddi durumumdan dolayı değil maddi durumum iyidi ama parayla ilgili başka planlar yapıyordum ve daha fazlasına ihityacım olduğunu düşünüyordum Yasemin bana maddi sıkıntın var evinde ailende dedi ama cidden şu dönem en rahat dönemimi yaşıyordum ve şöyle diyeyim yurtdışına mı gideyim gidersem maddi anlamda sıkıntı çeker miyim diye düşünüyordum bu beyin okuma olabilir ancak ama o da tam değil

Bu konu çok sıktı artık. Hiçbir zaman bir falcıyı sonuna kadar savunmam, bana dediği her şey çıkmış olsa bile savunmam. Çünkü bunun enerji meselesi olduğunu düşünüyorum. Mesela nihali genel olarak beğenirim, Fulya’nın söylediklerini yaşamışlığım var ama hiçbir zaman ‘en iyisi bunlar, gerisi fos’ demem.
Kuzey’e 2 ya da 3 kez gittim sanırım, hiçbir dediği çıkmadı. Harf verilmesi de bana göre falcının iyi olduğunu göstermez. Özellikle ‘bu senin kaderin’ gibi kesin söylemler bana göre değil. Bugüne kadar çok dinledim kesin böyle olacak diyenleri, hiçbir zaman dedikleri gibi olmadı.
Sürekli birilerine baktırıp baktırıp en iyisi kuzey ve göker denmesi bende hep kuşku yaratıyor, kim ne düşünürse düşünsün.
Yeliz ve Yasemin’e gelince; ikisi de ben de anlık durumu çok iyi bilmişti. Falcıların hemen hepsi düşünce okur zaten, bu garip bir şey değil. Çok iyi dediğiniz kuzey de düşünce okuyor.
Baktırdıktan sonra falın parasını vermeyen kişiye de tepki gösterdim, parayı alıp ortadan kaybolan falcıya da tepki gösteririm.
Bu falcılar ananız babanız değil, bu kadar savunmayın.

Evet ben de telefonda konusurken aynen ben de oyle dusunuyordum aslinda falan cok dedim, gizli korkularimi ve acaba oyle mi diye dusundufgum seyleri soyledigi icin ozellikle Yeliz, nokta atisi yapmis gibi geldi o an. Ama su anda biraz farkli ilerliyor gibi durumlar emin olamiyorum o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…