- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Ben telefonda baktırdımGöker hangi cafede nerede bakıyor peki?
memnun musunuzBen telefonda baktırdım
baktırdıklarım arasinda en cok memnun Kaldığım Göker oldu . . Bir de kuzey var . Birbirine yakın şeyler söylediler ama Göker’in daha iyiydi . İstediğim Şekilde soru sorabildim en azından. ismi ün yapmış patlayan fallarım . Kadıköy istanbul cafe Ahmet ( ahmet geçmişi ve kişinin karakterini iyi biliyor ama gerisi Yok an tutmadı ) , Asmin can , nez . Koray ve utkudan bahsetmiyorum bile . Onlar anı bile yorumlayamadılar .memnun musunuz
Dönem dönem kuzey göker muhabbeti dönüyor burada, çok itibar etmeyin bence. :)Gökerle ilgili biri şey yazmış parasını almış fala bakmamış falan ondan güvenemedim de çok
Ben yazmıştım baktirmadim ben hiç ama sitede bi dönem çok bu tarz yorum yapıp şikayet eden olmuştu gökeri. Bu arada bi baktirmama nedenimde arkadaşıma fal bakmıştı ve birlikte olacaksın, sana aşık dediği adam başkasıyla evlendiGökerle ilgili biri şey yazmış parasını almış fala bakmamış falan ondan güvenemedim de çok
ciddi misinizBen yazmıştım baktirmadim ben hiç ama sitede bi dönem çok bu tarz yorum yapıp şikayet eden olmuştu gökeri. Bu arada bi baktirmama nedenimde arkadaşıma fal bakmıştı ve birlikte olacaksın, sana aşık dediği adam başkasıyla evlendi
Ben sadece bu siteden ogrenerek Yeliz ve Yasemin'e baktirmistim ikisi de anlik birebir ayni konustular, siz bunlarla ilgili dusunce okuyor mu demistiniz daha once boyle aklimda kalmis? Ben de oyle oldugunu dusunmeye basladim ama bi yandan da ikisinin de ayni sekilde konusmasi acaba mi diye dusundurdu, biraz olumsuz da konustular pek ciksin istemiyorum o yuzden.Bakırköy de Andaç vardı enerjisi çok iyi ama dediği çıkmıyor Asmin de Janset Güneş vardı vadeleri geçti ama iyi bakıyorlardı anlık olarak. Damlalarda Saadet mesela Tubadan daha iyi en azından bana dedikleri çıktı Emre ye baktırmadım ama Can çıkmadı.Zannediyorum anlatılmak istenen anlaşılmıyor forumda memnun kaldığınız falcılar denildiği zaman onları yazıyoruz şimdi insanlarda yanlış algılar oluşuyor şöyle ki Kuzey aslında çok pembeci değil onun mesela şöyle cümlesi vardır atıyorum adam netleşecek ekimde senin için olumlu olacak yorum yapıyorum adam beni seviyor hep benimle olacak benim yanımda olacak başka yorum yapıyorum adam kendi hayatıyla ilgili karar verecek ama olayın netlik kazanması benim yolumu açacak adam bana dönecek değil çünkü falı dinlerken başka anlıyorsunuz sonradan dinlediğinizde başka anlıyorsunuz algının o zamanki durumuyla ilgili daha da vardır gittiğim burada yazılanların çoğunu denemişimdir diyorum ki Göker ve Kuzey tutturma yüzdesi en yüksek olanlar kafa karıştırmayanlar.
Aynen öyle karamsar bir dönemde aradım bir de genel düşüncem değildi ama düşünce okuyanlar zaten aynı düşünceyi görüp aynı şeyi söylerler mesela adamın ayrılmaya niyeti yok derler o anki düşünce odur.ayrılırsınız zaten şöyleymiş böyleymiş o anki düşünce çünkü ayrılık psikolojisi ve ardından düşünülenler bir müddet öfke sinirle gider sonra normale döner ben mesela o dönemde maddi durumumdan dolayı değil maddi durumum iyidi ama parayla ilgili başka planlar yapıyordum ve daha fazlasına ihityacım olduğunu düşünüyordum Yasemin bana maddi sıkıntın var evinde ailende dedi ama cidden şu dönem en rahat dönemimi yaşıyordum ve şöyle diyeyim yurtdışına mı gideyim gidersem maddi anlamda sıkıntı çeker miyim diye düşünüyordum bu beyin okuma olabilir ancak ama o da tam değilBen sadece bu siteden ogrenerek Yeliz ve Yasemin'e baktirmistim ikisi de anlik birebir ayni konustular, siz bunlarla ilgili dusunce okuyor mu demistiniz daha once boyle aklimda kalmis? Ben de oyle oldugunu dusunmeye basladim ama bi yandan da ikisinin de ayni sekilde konusmasi acaba mi diye dusundurdu, biraz olumsuz da konustular pek ciksin istemiyorum o yuzden.
Evet ben de telefonda konusurken aynen ben de oyle dusunuyordum aslinda falan cok dedim, gizli korkularimi ve acaba oyle mi diye dusundufgum seyleri soyledigi icin ozellikle Yeliz, nokta atisi yapmis gibi geldi o an. Ama su anda biraz farkli ilerliyor gibi durumlar emin olamiyorum o yuzden.Aynen öyle karamsar bir dönemde aradım bir de genel düşüncem değildi ama düşünce okuyanlar zaten aynı düşünceyi görüp aynı şeyi söylerler mesela adamın ayrılmaya niyeti yok derler o anki düşünce odur.ayrılırsınız zaten şöyleymiş böyleymiş o anki düşünce çünkü ayrılık psikolojisi ve ardından düşünülenler bir müddet öfke sinirle gider sonra normale döner ben mesela o dönemde maddi durumumdan dolayı değil maddi durumum iyidi ama parayla ilgili başka planlar yapıyordum ve daha fazlasına ihityacım olduğunu düşünüyordum Yasemin bana maddi sıkıntın var evinde ailende dedi ama cidden şu dönem en rahat dönemimi yaşıyordum ve şöyle diyeyim yurtdışına mı gideyim gidersem maddi anlamda sıkıntı çeker miyim diye düşünüyordum bu beyin okuma olabilir ancak ama o da tam değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?