İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu fal meselesi tamamen enerji meselesi. Hiç olmadık falcının dediği çıkar, çok popülerin çıkmaz. Onların da bir anı bir anını tutmuyor. Kuzey kesinlikle bende ciddi patladı. Bir de adam için iyi, sevgisi var diyordu. Anı biliyor, olanları biliyor ama böyle yorum yapıyor. Çok mantıksız gelmişti bana. Yine de tutturduğu kişi çok. Toprak popüler, üç kere gittim tek bir dediği çıkmadı. Sembollerden Murat yerin dibine vurulmuş mesela, tesadüf baktırmak zorunda kalmıştım. İstemeye istemeye baktırdığım adamın dedikleri çıktı. Fulya için çok sallıyor diyorlardı,onun dedikleri çıktı. Üç ay önce gittiğim falcılara şimdi gitsem tamamen farklı senaryolar çizerler. O yüzden mantık, kendi hislerim vs. bunlar üzerinden gitmek daha iyi benim için.

Ayrıca bir falcı parayı alıp da bakmıyorsa, ama başka bir falcıya da parasını vermeyen müşteri var diye savunma yapmak ne derece mantıklı?
İki ayrı kişinin ahlaksızlığı söz konusu böyle bir durumda. Bir falcıyla bir müşterinin yanlışı birbirini dengelemiş mi oluyor yani ben anlamadım? Enerji vs denilen şey de rastlantıdan ibaret bence, benim yaşadıklarımın kıyısından köşesinden bile geçemedi hiç bir falcı. Ne oldu diye tekrar anlattırmayın bana, eski mesajlarımı açın okuyun. Hiç kimsenin bir şey bildiği yok arkadaşlar.

siz online fal sitelerinde hic baktidiniz mi Binnaz vs? Bana onlardan bilen acikcasi yuzyuze veya telefonda bakanlardan daha cok oldu ilginc bir sekilde.

Bence de sıktı tartışmalar paramı aldı bakmadı diyen arkadaşla ilgili ben konuştum böyle birşey hatırlamadığını herkese baktığını ama arayıp kendini hatırlatmasını söyledi sonra yeri belli benim tavsiye ettiğim kişiyi bilirim yeri nerdedir diye ama düşünsenize telefonda arıyorum birini fal baktırıyorum bana diyor ki sonra verirsin ben de diyorum beğenmedim vermiyorum ne derece adil kimse benim ailem değil ama baktırdıklarımdan çıkan olunca yazıyorum sonuçta dediklerimin falı çıktı bana enerji meselesi de şu ben ikisinin enerjisine de inanıyorum hatta kendi enerjime de inanıyorum kafası karışık insan olmadığım için olsa gerek net düşünür net hareket ederim.Kendi sonuçlarımdır bunlar hayat matematik hesabı kadar karışıktır en fazla falcının dediğinden önce benim de hissettiğim şeyler vardır sonuçta benim yazdıklarıma yorum yapmayın yeter eğer ki daha iyisi çıksın onu da yazarım başkalarının dediklerine cevap için kullanmıyorum burayı paylaşım için kullanıyorum

Birisi ben para vermedim diye kendisi söylüyor ama diğeri de bana ulaşsın diyor öyle birşey olmadı ama hatırlatsın bakarım diyor de ki kasıt biri diğeri kusur

Bir de aslında burada ilk sayfaya bakın konuşma şu şekilde olur ben bana çıkan fallar oldu bu iyi bakar derim ya sende hikayemi anlatıyorsun diyemezsin bana çıkmadı diyebilirsin amaç paylaşmak sorun çıkarmak değil destek olmak ben o kişiyi hatırlamıyorum ama gökerin numarasını verdim yerini de söyledim bana böyle birşey olmadı hiç diyorum ama yardımcı olabileceksem olurum falcıları hepsi parayı sever zaten bunu da kabul etmek lazım ama gerçekten yeteneği olup konuşan var oturduğu yerden insanların duygularını sömürerek parasını alan var bugün insanlar hayat koçu da tutuyorlar bu da genelde öngörüleri olan kişilerden ki kesinlikle şunu yapmalısın değil şu daha doğru bir adım ben hayatıma yön vermek için falcı kullanırım dediklerini yapmak için değil bu anlamda çok soru kafa karıştırıyor sormadan baktırın tekrar dinleyin çünkü ben baktırırken farklı düşünüyorum ses kaydını dinlerken yanlış düşünmüşüm diyebiliyorum Bakırköydeki Kuzeyi anlatmıştım sevgilin gelecek siyah arabayla diyor ama arkadaşım geliyor siyah arabayla fal böyle birşey Kuzey onu dediğinde diyorum ki sevgilimin siyah arabası yok başka biri gelecek o zaman bu benim yorumum ama şöyle hatırlasam sevgilin gelecek gelmedi falı çıkmadı ama siyah araba dedi o geldi hemde söylediği vakitte onun için diyorum ki yorum çok önemli yoksa hayatınızın başka kesitini anlatıyorlar

Yeliz benim de aklımı okuyup fal baktı bence ama dediği şey onun dediği gibi sonuçlanmadı ne yazıkki..

siz online fal sitelerinde hic baktidiniz mi Binnaz vs? Bana onlardan bilen acikcasi yuzyuze veya telefonda bakanlardan daha cok oldu ilginc bir sekilde.
Çok baktırdım, en çok falsepetinde baktırdım.Hiç birinin dediği çıkmadı, en olumsuz olanlar da gerçekte olanları tahmin edemedi. Bir de Zümra Lal’e baktırmıştım, ne dediğini hatırlamıyorum ama son derece olumluydu. Şu anki durumum olumsuzdan da öte.

AA Zumra olumlu muydu? Genelde olumsuzdur da :) Binnaz Elfin Demet denemis miydin? Falalem Medyum Fatima? Bunlar ve bir de tellwe Ecem23 genelde begendiklerim.

Bu arada falsepeti ve biryolunvar da bana tutturan kimse olmamisti

AA Zumra olumlu muydu? Genelde olumsuzdur da :) Binnaz Elfin Demet denemis miydin? Falalem Medyum Fatima? Bunlar ve bir de tellwe Ecem23 genelde begendiklerim.
Yok, orda sadece Zümraya baktırdım. Genelde olumsuzmuş ama geleceği tutturuyomuş diye duymuştum. Ücreti de çok yüksek, biliyosundur ama sırf o yüzden gözden çıkarmıştım o parayı. Fakat hakikaten çok olumlu konuştu, hani yarı olumlu yarı olumsuz gibi de değil. İnanmak gelmemişti içimden, dediği gibi olmadı da zaten. Durumun sonradan düzelmesi de mümkün değil.
Biri şimdi gelip ama çok uzun vadede gerçekleşebiliyo fallar diye bilimsel bir açıklama yapmaya kalkar diye, şimdiden belirtmek istedim.

Yahu bi falcı da artık bilsin de bizde baktıralım Cidden uzun zamandır takip ediyorum forumları sürekli patlıyor fallar ne yazıkki yok mu ruhumuzu doyuracak uygun bir falcı

muallak cafe doğuş varya ona baktıran varmı ayy gerçi orda kim iyiydiki iyy

birde innna cafe mozaik in yanındaki tatlı sarışın guzel ses tonu olan bir naz abla var ona baktıran varmı yorumları alabilir miyim

Kızlar merhaba yorumları bayadır okuyorum berk ve göker ismi geçiyor ikisinin numarasını bulamadım bilen atabilir mii bir de başka önerisi olan var mı acil fala ihtiyacım var çok falcı gezdim hiç tatmin eden olmadı

Göker'den başka falcı yok mu arkadaşlar , biraz da başkalarını konuşalım...
Onur Taylan a baktırdım ondan da memnun kaldım internetten de aratabilirsiniz biraz daha fiyatı yüksek ama ben bu kadar zamandır buraya üyeyim ve yazılanların çoğunu da denedim cafe falcılarından birşey çıkmaz gibi geliyor bana

Merhaba herkese.
Zamanında burda yıllar evvel sadece 1 kere adı geçmiş. Çok ünlü, Ümmü Gülsüm diye bir kadın varmış. Hakkında bilgisi olan var mı acaba ? Hiç baktırmış olan var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…