siz online fal sitelerinde hic baktidiniz mi Binnaz vs? Bana onlardan bilen acikcasi yuzyuze veya telefonda bakanlardan daha cok oldu ilginc bir sekilde.Ayrıca bir falcı parayı alıp da bakmıyorsa, ama başka bir falcıya da parasını vermeyen müşteri var diye savunma yapmak ne derece mantıklı?
İki ayrı kişinin ahlaksızlığı söz konusu böyle bir durumda. Bir falcıyla bir müşterinin yanlışı birbirini dengelemiş mi oluyor yani ben anlamadım? Enerji vs denilen şey de rastlantıdan ibaret bence, benim yaşadıklarımın kıyısından köşesinden bile geçemedi hiç bir falcı. Ne oldu diye tekrar anlattırmayın bana, eski mesajlarımı açın okuyun. Hiç kimsenin bir şey bildiği yok arkadaşlar.
Birisi ben para vermedim diye kendisi söylüyor ama diğeri de bana ulaşsın diyor öyle birşey olmadı ama hatırlatsın bakarım diyor de ki kasıt biri diğeri kusurAyrıca bir falcı parayı alıp da bakmıyorsa, ama başka bir falcıya da parasını vermeyen müşteri var diye savunma yapmak ne derece mantıklı?
İki ayrı kişinin ahlaksızlığı söz konusu böyle bir durumda. Bir falcıyla bir müşterinin yanlışı birbirini dengelemiş mi oluyor yani ben anlamadım? Enerji vs denilen şey de rastlantıdan ibaret bence, benim yaşadıklarımın kıyısından köşesinden bile geçemedi hiç bir falcı. Ne oldu diye tekrar anlattırmayın bana, eski mesajlarımı açın okuyun. Hiç kimsenin bir şey bildiği yok arkadaşlar.
Yeliz benim de aklımı okuyup fal baktı bence ama dediği şey onun dediği gibi sonuçlanmadı ne yazıkki..Evet ben de telefonda konusurken aynen ben de oyle dusunuyordum aslinda falan cok dedim, gizli korkularimi ve acaba oyle mi diye dusundufgum seyleri soyledigi icin ozellikle Yeliz, nokta atisi yapmis gibi geldi o an. Ama su anda biraz farkli ilerliyor gibi durumlar emin olamiyorum o yuzden.
Çok baktırdım, en çok falsepetinde baktırdım.Hiç birinin dediği çıkmadı, en olumsuz olanlar da gerçekte olanları tahmin edemedi. Bir de Zümra Lal’e baktırmıştım, ne dediğini hatırlamıyorum ama son derece olumluydu. Şu anki durumum olumsuzdan da öte.siz online fal sitelerinde hic baktidiniz mi Binnaz vs? Bana onlardan bilen acikcasi yuzyuze veya telefonda bakanlardan daha cok oldu ilginc bir sekilde.
AA Zumra olumlu muydu? Genelde olumsuzdur da :) Binnaz Elfin Demet denemis miydin? Falalem Medyum Fatima? Bunlar ve bir de tellwe Ecem23 genelde begendiklerim.Çok baktırdım, en çok falsepetinde baktırdım.Hiç birinin dediği çıkmadı, en olumsuz olanlar da gerçekte olanları tahmin edemedi. Bir de Zümra Lal’e baktırmıştım, ne dediğini hatırlamıyorum ama son derece olumluydu. Şu anki durumum olumsuzdan da öte.
Bu arada falsepeti ve biryolunvar da bana tutturan kimse olmamistiÇok baktırdım, en çok falsepetinde baktırdım.Hiç birinin dediği çıkmadı, en olumsuz olanlar da gerçekte olanları tahmin edemedi. Bir de Zümra Lal’e baktırmıştım, ne dediğini hatırlamıyorum ama son derece olumluydu. Şu anki durumum olumsuzdan da öte.
Yok, orda sadece Zümraya baktırdım. Genelde olumsuzmuş ama geleceği tutturuyomuş diye duymuştum. Ücreti de çok yüksek, biliyosundur ama sırf o yüzden gözden çıkarmıştım o parayı. Fakat hakikaten çok olumlu konuştu, hani yarı olumlu yarı olumsuz gibi de değil. İnanmak gelmemişti içimden, dediği gibi olmadı da zaten. Durumun sonradan düzelmesi de mümkün değil.AA Zumra olumlu muydu? Genelde olumsuzdur da :) Binnaz Elfin Demet denemis miydin? Falalem Medyum Fatima? Bunlar ve bir de tellwe Ecem23 genelde begendiklerim.
Yahu bi falcı da artık bilsin de bizde baktıralımYok, orda sadece Zümraya baktırdım. Genelde olumsuzmuş ama geleceği tutturuyomuş diye duymuştum. Ücreti de çok yüksek, biliyosundur ama sırf o yüzden gözden çıkarmıştım o parayı. Fakat hakikaten çok olumlu konuştu, hani yarı olumlu yarı olumsuz gibi de değil. İnanmak gelmemişti içimden, dediği gibi olmadı da zaten. Durumun sonradan düzelmesi de mümkün değil.
Biri şimdi gelip ama çok uzun vadede gerçekleşebiliyo fallar diye bilimsel bir açıklama yapmaya kalkar diye, şimdiden belirtmek istedim.
berk kim ki ben görmedimKızlar merhaba yorumları bayadır okuyorum berk ve göker ismi geçiyor ikisinin numarasını bulamadım bilen atabilir mii bir de başka önerisi olan var mı acil fala ihtiyacım var çok falcı gezdim hiç tatmin eden olmadı
Goker forumda yine hortlamis :))Göker'den başka falcı yok mu arkadaşlar , biraz da başkalarını konuşalım...
Onur Taylan a baktırdım ondan da memnun kaldım internetten de aratabilirsiniz biraz daha fiyatı yüksek ama ben bu kadar zamandır buraya üyeyim ve yazılanların çoğunu da denedim cafe falcılarından birşey çıkmaz gibi geliyor banaGöker'den başka falcı yok mu arkadaşlar , biraz da başkalarını konuşalım...
Berki de yorumlardan okumuştum iyi demişlerdi dün gittim gökere geçmişi ve anı iyi bildi karakter yorumları tutuyor. Gelecekle ilgili de detaylı konuştu diyebilirim 10 haftalık bir süreç verdi çıkarsa yazıcam :)berk kim ki ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?