İstanbul'da Fal - Falcılar

yaklaşık bir seneye yakındır cafe ve benzeri yerlerin falcılarına baktırmıyorum. sanki ara verdiğimden beri bazı şeyler daha pozitif ilerlemeye başladı. yine de arada buraya bakıp fikir almaya devam ediyorum, belki giderim yine ama şimdilik böyle daha iyi :)

bu arada bi kaç sayfa geride tuzladaki falcıyı soran 4-5 kişiye denk geldim, onu artık aramayın. herkese tek tek cevap veremeyeceğim buradan topluca vermiş olayım :)

Bu arada, bazı üyelerle olan eski yazışmalarıma bakıyordum da ordan aklıma telefonda bakan Zeynep geldi. Aylardır sözü edilmiyor forumda. Bir sene önce bu dönemlerde üç kere baktırmıştım. Bekle, adam seni çok şaşırtacak diyordu bana hep. Ben de inanmadım, aman be napacak da şaşırtacak diyodum, adamdan hiç bir tepki geleceğine inanmıyordum acaip pasif birisiydi. Ama gerçekten de çok şaşırdım, efsanevi bir şaşkınlık yaşadım Zeynep haklı çıktı mı desek ne desek bilemedim.

Ben daha önce yazdım, senin başından geçen durumun çok benzeri benim başıma geldi , eski mesajlarımda var, Zeynep 1 yıl boyunca ( hem öyle 3 defa falan da değil belki 30 -40 kez) bu adam seni çok şaşırtacak deyip durdu, ama söyleyiş tarzı sanki iyi anlamda şaşırtma gibi, ben de oturup bekliyorum beyefendi güzel bir sürpriz yapsın diye , sonuç heryerden engellendim ve olay biteli 6 ay oldu, şaşırdım evet ama bu kadar engellenmeye şaşırdım, hiçbirşey yokken, falcıların resmen maskarası olmuşuz, eminim Zeynep’te bunu yaşayan çok insan var, sanki dalga geçmiş bizimle

Aynı cümleyi bana da dedi "seni şaşırtan bi insan olucak esprili esprili davranacak snele iyi olmak için" dedi evet o cümleyi iyi anlamda kullanıyor.. üçkağıtçı lıkta şaşırttı beni adam ama..

Aynı cümleyi bana da dedi "seni şaşırtan bi insan olucak esprili esprili davranacak snele iyi olmak için" dedi evet o cümleyi iyi anlamda kullanıyor.. üçkağıtçı lıkta şaşırttı beni adam ama..
sonuçta şaşırtmışlar sizi doğru çıkmış

kızlar intagramdan fal baktıran oldu mu peki. Ben bi sayfaya denk geldim enerjinenerjimdir diye takipçisi çok fazla ama emin olamadım bilen var mı

kızlar intagramdan fal baktıran oldu mu peki. Ben bi sayfaya denk geldim enerjinenerjimdir diye takipçisi çok fazla ama emin olamadım bilen var mı
Sen söyleyince baktım hepsi sahtekar instagramdakilerin.... yok o referanslarda hep kendi yazıları.... zaten bak takipçilerine anlarsın.... hele takip ettikleri alla ala...
instadan fal baktırma derim

Sen söyleyince baktım hepsi sahtekar instagramdakilerin.... yok o referanslarda hep kendi yazıları.... zaten bak takipçilerine anlarsın.... hele takip ettikleri alla ala...
instadan fal baktırma derim
evet hep iyi yorumlar almış hepsi güya ama işte bilemiyorsunkii müşterisi mi yazdı kendisi mi :s

tutkudan da hesap numarası istedim ondan önce bilgi almak istediğimi sorunca ukala ukala para yatırmamı istedi ondan sonra randevu veririm falan dedi. Daha da hesap numarası atmadı. Bekliyorum 3 gündür insanın hevesi kaçıyor zaten.

evet hep iyi yorumlar almış hepsi güya ama işte bilemiyorsunkii müşterisi mi yazdı kendisi mi :s

Takipcilerde normal biri yok uydurma ve sahte hesaplar var hep,tabii ki tanidiklar yaziyor
Kendileri de goyya telefon ekranini cekmis ekranda saat 16:30 konusma saatleri farkli internet uzerinden yazmislar iste aman derim sana

Önceden bi sürü fal baktıran biri olarak üzerinden de bunca zaman geçmişken yorumum : hiçbiri bir halt bilmiyor fal baktırdıköa insanın hiçbir işi rast gitmiyor
İmzamı atıyorum bunun altına.
Ufak tefek çıkan şeyleri asla inkar edemem ama özellikle kesin böyle olacak diyenlerin çıkmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tesadüfen bilinenler, olayın gidişatına göre mantıklı yorum yapıp bilinenler... Olay bundan ibaret. Hiçbir falcının gerçekten geleceği görebildiğine inanmıyorum. Her zaman her şey için 2.bir seçenek var bence.
Ve fal baktırdıkça hayatımın asla yoluna girmediğini gördüm. Falcılara senelerdir aynı soruları soruyorum ve fark ettim ki ben çabalamadıkça sorduğum o sorular hiç değişmeyecek.

Instagrama hic bulasmayin derim yuzde 99u sahte yorumlar sahte hesaplar
Ben denedim 1 kere aklımda kalmasın diye gülhanfal hatta kadın ukala ters konuşuyor ve anlık durumda da hiçbirşey bilemedi sonra dikkatli inceleyince aynı karakter yazıda olduğunu gördüm ama içimde kalmasın diye denedim en beteri çıktı

Ben falcılara gelecekten çok ne düşünüyor ne yapıyor diye baktiriyorum o anlamda akıl aldığım duygu var insanların düşüncelerini net görüyor ve ona göre tavsiyelerde bulunuyor bir kere işimle ilgili direkten dönmüştüm sayesinde anlık durumda ve geçmişte de çok iyi bu arada değişiklik isteyenler icin

aaa kim bu canım

Kızlar, uzun yıllar bu forumdan falcı araştırdım. Ufak tefek çıkan şeyler de oldu ama esas mesele tamamen patladı bu akşam. Kesinlikle kimse adamın cidden beni iş arkadaşı dışında görmediği netleşti. Bunu falcılar değil ben bizzat hissettim. Şenay, Fulya, Nihal, Toprak, Neslihan, Kadir, Kuzey, Leyla ve daha niceleri iletişim tarihlerini vs tutturdu ama onların anlattığı gibi aşktan sebep değil aramalar, konuşmalar vs. Şayet iletişim tarihlerini bilmek isterseniz o konuda iyiler fakat diğer konularda sadece kendi hisleriniz mühim. Şu an sadece giden paralara ve yok olan umutlara yanıyorum. Fal meselesi benim için komple kapanmıştır. Burada zaman zaman hikayelerinize ortak oldum ve görüyorum ki genelimiz hak etmediğimiz şeyleri yaşıyoruz. Hak ettiğiniz güzel aşklar ve güzel hayatlar yaşamanızı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…