Ben daha önce yazdım, senin başından geçen durumun çok benzeri benim başıma geldi , eski mesajlarımda var, Zeynep 1 yıl boyunca ( hem öyle 3 defa falan da değil belki 30 -40 kez) bu adam seni çok şaşırtacak deyip durdu, ama söyleyiş tarzı sanki iyi anlamda şaşırtma gibi, ben de oturup bekliyorum beyefendi güzel bir sürpriz yapsın diye , sonuç heryerden engellendim ve olay biteli 6 ay oldu, şaşırdım evet ama bu kadar engellenmeye şaşırdım, hiçbirşey yokken, falcıların resmen maskarası olmuşuz, eminim Zeynep’te bunu yaşayan çok insan var, sanki dalga geçmiş bizimleBu arada, bazı üyelerle olan eski yazışmalarıma bakıyordum da ordan aklıma telefonda bakan Zeynep geldi. Aylardır sözü edilmiyor forumda. Bir sene önce bu dönemlerde üç kere baktırmıştım. Bekle, adam seni çok şaşırtacak diyordu bana hep. Ben de inanmadım, aman be napacak da şaşırtacak diyodum, adamdan hiç bir tepki geleceğine inanmıyordum acaip pasif birisiydi. Ama gerçekten de çok şaşırdım, efsanevi bir şaşkınlık yaşadımZeynep haklı çıktı mı desek ne desek bilemedim.
Ben daha önce yazdım, senin başından geçen durumun çok benzeri benim başıma geldi , eski mesajlarımda var, Zeynep 1 yıl boyunca ( hem öyle 3 defa falan da değil belki 30 -40 kez) bu adam seni çok şaşırtacak deyip durdu, ama söyleyiş tarzı sanki iyi anlamda şaşırtma gibi, ben de oturup bekliyorum beyefendi güzel bir sürpriz yapsın diye , sonuç heryerden engellendim ve olay biteli 6 ay oldu, şaşırdım evet ama bu kadar engellenmeye şaşırdım, hiçbirşey yokken, falcıların resmen maskarası olmuşuz, eminim Zeynep’te bunu yaşayan çok insan var, sanki dalga geçmiş bizimle
sonuçta şaşırtmışlar sizi doğru çıkmışAynı cümleyi bana da dedi "seni şaşırtan bi insan olucak esprili esprili davranacak snele iyi olmak için" dedi evet o cümleyi iyi anlamda kullanıyor.. üçkağıtçı lıkta şaşırttı beni adam ama..
Şaşırmamış olmak için neler vermezdimsonuçta şaşırtmışlar sizi doğru çıkmış
Sen söyleyince baktım hepsi sahtekar instagramdakilerin.... yok o referanslarda hep kendi yazıları.... zaten bak takipçilerine anlarsın.... hele takip ettikleri alla ala...kızlar intagramdan fal baktıran oldu mu peki. Ben bi sayfaya denk geldim enerjinenerjimdir diye takipçisi çok fazla ama emin olamadım bilen var mı
evet hep iyi yorumlar almış hepsi güya ama işte bilemiyorsunkii müşterisi mi yazdı kendisi mi :sSen söyleyince baktım hepsi sahtekar instagramdakilerin.... yok o referanslarda hep kendi yazıları.... zaten bak takipçilerine anlarsın.... hele takip ettikleri alla ala...
instadan fal baktırma derim
sonuçta şaşırtmışlar sizi doğru çıkmış
evet hep iyi yorumlar almış hepsi güya ama işte bilemiyorsunkii müşterisi mi yazdı kendisi mi :s
İmzamı atıyorum bunun altına.Önceden bi sürü fal baktıran biri olarak üzerinden de bunca zaman geçmişken yorumum : hiçbiri bir halt bilmiyor fal baktırdıköa insanın hiçbir işi rast gitmiyor
Ben denedim 1 kere aklımda kalmasın diye gülhanfal hatta kadın ukala ters konuşuyor ve anlık durumda da hiçbirşey bilemedi sonra dikkatli inceleyince aynı karakter yazıda olduğunu gördüm ama içimde kalmasın diye denedim en beteri çıktıInstagrama hic bulasmayin derim yuzde 99u sahte yorumlar sahte hesaplar
aaa kim bu canımBen falcılara gelecekten çok ne düşünüyor ne yapıyor diye baktiriyorum o anlamda akıl aldığım duygu var insanların düşüncelerini net görüyor ve ona göre tavsiyelerde bulunuyor bir kere işimle ilgili direkten dönmüştüm sayesinde anlık durumda ve geçmişte de çok iyi bu arada değişiklik isteyenler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?