Kızlar, uzun yıllar bu forumdan falcı araştırdım. Ufak tefek çıkan şeyler de oldu ama esas mesele tamamen patladı bu akşam. Kesinlikle kimse adamın cidden beni iş arkadaşı dışında görmediği netleşti. Bunu falcılar değil ben bizzat hissettim. Şenay, Fulya, Nihal, Toprak, Neslihan, Kadir, Kuzey, Leyla ve daha niceleri iletişim tarihlerini vs tutturdu ama onların anlattığı gibi aşktan sebep değil aramalar, konuşmalar vs. Şayet iletişim tarihlerini bilmek isterseniz o konuda iyiler fakat diğer konularda sadece kendi hisleriniz mühim. Şu an sadece giden paralara ve yok olan umutlara yanıyorum. Fal meselesi benim için komple kapanmıştır. Burada zaman zaman hikayelerinize ortak oldum ve görüyorum ki genelimiz hak etmediğimiz şeyleri yaşıyoruz. Hak ettiğiniz güzel aşklar ve güzel hayatlar yaşamanızı diliyorum.
Bende Gokerciyim aslında ama çok eleştiriyorlar uzun zamandır baktiriyorum vadeye takılmaması öğrendim ama bu ara tam formunda söylediği şey tam vaktinde oldu ama Kuzey le göker bende paralel anda göker bir adım öne geçti ama can için gitmiştim o kadar çok bekleyeni var ki baktiramadim onu bekleyenlere sormuştum çok iyi dediler denemek istiyorum aslında O olayları sevmiyorum sirkeydi büyüydü moralimi bozuyor eray şapkalı olansa bana çikmamistiMerhaba kızçeler...
Şimdi bişeyler yazıcam...reklam diye ceza aldım geçen sefer korkuyorum yine yazAyım...
Fikslediğim bikaç kişi var...ara ara bakmıyorum onlara...yakın zamanda iki cana ve gökere baktırdım... önce Asmin cafe candan bahsedeyim...severim ama dağınık bakıyor...falın başında iyi diyip sonunda kötü diyebiliyor...her baktığı kişiyede sende bişeyler var...bana sirke al gel demeside sinir bozucu...anlık tahminleri iyi..gelecekle ilgili zaman zaman söylediği şeyler çıktı...ama çok yoğun ve kalabalık bir cafede çalıştığı için geçiştiriyor mecbur...
Cantarot var home ofis çalışan...onada belli Aralıklarla baktırıyorum...tespitleri iyidir...yorumları anlık durum ifadelerinide beğenirim...benim icin başarılı falcılardandır...
Gelelim gökeri seveni var sevmeyeni var...Benim için can sibobu...daraldım mı atarım kendimi hemen yanına...hiç telefonla baktırmadım...ki sevdiğim bir şeyde değildir telefonla baktırmak..dün yanındaydım..tam formundaydı...söylediği şeyler Benim için pek imkanlı değil...ama imkansız dediğim şeyleri yaşadığımda oldu...sonuç olarak ben severim gökeri...kişiye göre değişiyor..yani bizim frekansımız tutuyor gökerle...
Birde Asmin cafede Eray vardı...ordan ayrıldıktan sonra bir daha ulaşamadım kendisine ve bunun için çok üzgünüm...aramızda Erayın nerde olduğunu bilen varsa mutlaka yazsın...yabana atılacak bir falcı değildir kendisi...
Kuzey ve handede fos asla söyledikleri çıkmadı...
ben :)Kızlar bi ara 7dk Demete giden çok oldu Nerde onlar? Çıktı mı hiç?
ben :)
vadesi gecti hicbi dediği çıkmadı .
zaten çok bişi demedi bana full tavsiye .şöyle yap böyle yap.
şimdiye kdr butun gittiğim falcılar barısacagımı soyledi biliyorsunuz ,buraya yazmıstım çogu zaman.ama değil barısmak adamın sesini duymayalı tam 3 ay oldu bugun .
mirza,yumurtacı nazife baktırdıklarımdan en iyi olan iki kişi. ufak tefek seyleri bildiler ama asıl mesele konusunda onların da verdiği tarihler geçti.
kısacası benim faldan maalesef umudum kalmadı.
doğum haritamı çıkartacağım ama.
yok baktırmadım onaSen koray a baktırdın mı?
ben :)
vadesi gecti hicbi dediği çıkmadı .
zaten çok bişi demedi bana full tavsiye .şöyle yap böyle yap.
şimdiye kdr butun gittiğim falcılar barısacagımı soyledi biliyorsunuz ,buraya yazmıstım çogu zaman.ama değil barısmak adamın sesini duymayalı tam 3 ay oldu bugun .
mirza,yumurtacı nazife baktırdıklarımdan en iyi olan iki kişi. ufak tefek seyleri bildiler ama asıl mesele konusunda onların da verdiği tarihler geçti.
kısacası benim faldan maalesef umudum kalmadı.
doğum haritamı çıkartacağım ama.
Üzüldüm senin adınaama bazen vadeyle olmuyor o işler tam vazgeçtiğin an oluveriyor umarım senin hevesin geçmeden olur :)
Melekler kahvesindeydi bi ara o mu ?Sen koray a baktırdın mı?
Melekler kahvesindeydi bi ara o mu ?
yıllar önce tarot baktırmıştım ve ben de o zaman çok beğenmiştim :)) Gelecekle ilgili birşey demişmiydi hatırlamıyorum :) Şuan nerde çalışıyorAynen baktırdın mı ben çok etkilendim
yıllar önce tarot baktırmıştım ve ben de o zaman çok beğenmiştim :)) Gelecekle ilgili birşey demişmiydi hatırlamıyorum :) Şuan nerde çalışıyor
uzun vadeli birşey söylememişti ya ondan hatırlamıyorum :) 3 sene olmuştur herhalde ama iyiydi Asmine giderim :)asminde... yıllar önce mi.. okdr varmı ya.. ozmn çıkmadı falı, çıksa hatırlardın ayy sinirim bozuldu :) çok mu uzun vade verdi ya 4 5 sene gibi... gecenlerde bir arkadaş daha çok iyiydi dedi tmm dedim e dedim çıktımı, yok dedi daha çıkmadı :)
uzun vadeli birşey söylememişti ya ondan hatırlamıyorum :) 3 sene olmuştur herhalde ama iyiydi Asmine giderim :)
Ben geçen sene iki kez baktırdım. Komple sallıyor, dediği hiiiç bir şey çıkmadı.Merhaba, kadıköy mila cafede ışıla fal baktıran var mı ? Söyledikleri çıktı mı ?
ilişkim ile ilgili sorunlar olduğunu söylemişti ama yinede devam edeceğimize dair yorumlar yaptı zaten devam da ettik :)yani bitişmi devammı enazından onu hatırlıyorsundur dimi ya:) hadi zorla biraz:) git gidince yorumunu merak ediyorum herkese olucak demiyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?