ilişkim ile ilgili sorunlar olduğunu söylemişti ama yinede devam edeceğimize dair yorumlar yaptı zaten devam da ettik :)
Demet anlik iyi ama gelecek arada cikiyot bende her zaman degil.Kızlar bi ara 7dk Demete giden çok oldu Nerde onlar? Çıktı mı hiç?
aaa ne diyorsun.. bilmiş o zmn :)
ışıl berbat amann[/QU
inşallah istedğin olur :) tekrar gidersem söylerim
anladım canım çok sağol :) Hala gidilecek aranacak falcı bulamadım. zaten sık giden biri değilim ama gidersem de iyi olsun istiyorum :)Demet anlik iyi ama gelecek arada cikiyot bende her zaman degil.
Saim hoca fal bakmaz,hele ki oyle bir şey önerirsen seni direk kovar...Ben bir de saim yağan hocaya gitmek istiyorum giden var mı daha önce
Canım çok tesekkur ederım bilgilendirme icin.Ben de sureklı basıma aynı olay geliyor ustumde bisi mi var diye soracagım kısmet kapalılıgı vs gibi heralde bunu sorabilirim dimi?Saim hoca fal bakmaz,hele ki oyle bir şey önerirsen seni direk kovar...
Oraya daha cok sıkıntıda olan insanlar gidiyor onlara dua yazıyor veriyor işte uygulamaları var...
Gelecekle alakalı asla bir şey söylemez üzerindeki nazara ya da kotu etkiye karsı kagıda dua yazar suya atarsın içersin,banyo suyuna koyar yıkanırsın vs vs...
Aman sakın fal ya da yıldızname deme hoca eski bir imam önümde kızları öyle bir kovdu ki korkudan içeri girmeye cekindim
Ama uzerinde agirlik ya da uykusuzluk vs problemler varsa dualariyla sifa bulabilirsin
Bana mı yazdıın ? Hala birlikte değilim o kişiyle o zaman birlikteydim ama baya zaman geçti üstündentesekkur ederim yalnız hâlâ birlikte iseniz. neden gidiyorsun merak ettimde
Basima surekli terslikler geliyor ve cok sanssizim her konuda islerim terse gidiyor dersen yardimci olurCanım çok tesekkur ederım bilgilendirme icin.Ben de sureklı basıma aynı olay geliyor ustumde bisi mi var diye soracagım kısmet kapalılıgı vs gibi heralde bunu sorabilirim dimi?
Bana mı yazdıın ? Hala birlikte değilim o kişiyle o zaman birlikteydim ama baya zaman geçti üstünden
allah alaahhhbilmemiş ozmn ya..
Umarım işe yarar.çok teşekkür ederimBasima surekli terslikler geliyor ve cok sanssizim her konuda islerim terse gidiyor dersen yardimci olur
allah alaahhhSonsuza kadar birlikte olacaksın demedi ki adam kavgadan sonra devam etme olayını söylemiştir en fazla Zaten 1 2 sene sonra ayrıldık bunu bilebilecek falcı yok zaten :d
7 yıl içinde unutur zaten bol bol sallayabilirler ne güzel iş valla2seneyi göremez ler zaten de inşallah evlendirmemiştir yaa
gerçi bazı ları var 2 3 hatta 5yıl veriyor hiç denk geldinizmi arkadaşıma 7yıl sonra tarih veren var
7 yıl içinde unutur zaten bol bol sallayabilirler ne güzel iş valla
Bana çıkmadı vadesi geçtiAsmin Canla ilgili kimse yorum yapmicak mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?