İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bugun Gokere gittim oysa burda hakkinda Çok fazla eleştiri vardı ama şunu açıkça belirtmeliyim ki göker bence tamamen hissiyatla hareket eden bir insan acayip duyguları var ve çok iyi fal bakıyor benim için yani bugün tarih verenler hep saptı ve her cümlesinde gün tarih vermek mümkün değildir ama bu iş olacak ya da şu şöyle sonuçlanacak diye söyledi benim yaşadığım her şeyi hemen hemen duyduğumu söyleyebilirim şu ana kadar gittiğim falcılar içinde en iyilerinden biriydi söyledikleri kesinlikle çelişkili değildi zaten ben bir şey yönlendirmeden beni dinledi mükemmel bir enerjisi var bir psikolog gibi dinliyor zaten...Ayrıca çok kibar ve Nezaketli bir çocuk ve bence gayet iyi fal bakıyor açıkça kendisini tavsiye edebilirim tarot iyi bakiyor...Bir de hoşuma giden şu mesele vardı kesinlikle şu tarihte şu gelir bu tarihte boldur demiyor hayat her zaman hayırlısını versin böyle gözüküyor böyle görüyorum diye konuşuyor büyük bir ihtimalle beğenmeyenler bir tarih zaman aralığı vermediği için ya da istedikleri gibi cevap alamadığı için konuştu evet ben de istediğim şeyleri duyamadım ama gerçekler bunlar çünkü bana acı geliyor...Şuna emin oldum bundan sonra tarih verip şu olacak bu olacak diyenlere inanmayacağım

Kızlar bi ara 7dk Demete giden çok oldu Nerde onlar? Çıktı mı hiç?
Bana hep kişisel gelişim tavsiyesi vermişti onun haricinde 2 tane olay söyledi. Dediği şeylerden biri oldu ama diğeri benim sorduğum soruydu zaten olacak mı diye olmayacak ben öyle bir şey görmüyorum dedi ama oldu. Sonucunda da bahsetti ama sonucu onun dediği gibi ilerleyebilir sadeve

Tutkunun söylediği çok çok ufak 2 şeyi yaşadığımı söylemiştim daha önce asıl konuyla ilgili dediği benim asıl beklediğim şey de oldu çok yakın bi zamanda ama şimdiden tamamen tuttu diyemem çünkü 3-4 olacak diye bahsettiği şey 1 kere oldu zaman ne gösterir bilemem belki olur ama yine de tamamen tuttu çıktı diyemiyorum. Verdiği tarihleri hatırlamadığım için şu zamanı verdi şu zaman oldu da diyemiyorum maalesef

ben uzun zamandır aynı şeyi söylüyorum hem psikolog gibidir hem de sonuç odaklıdır

ben uzun zamandır aynı şeyi söylüyorum hem psikolog gibidir hem de sonuç odaklıdır
kesinlikle canım sana katılıyorum:) yani öyle tarih vermesini ya da gitmiş birinin dönmesini beklemedim zaten... giden gider gelmesi eskiye geri döndürmez bunu biliyorum ama geçmişte yaşadıklarımı ve sıkıntılarımı söyledi.Hayırlısıysa döner ama senin bir yarın olmaz dedi...tarih veremem bugun olur yarın olur ama muhakkak o şekilde olur diye de anlatıyor zaten ve hissiyatı son derece kuvvetli...bir de son yaptığı hareket de şok oldum.Bana dilek tuturdu ve seçtiğin kart buysa dileğin olacak dedi nasıl bildi anlamadım....cidden ilginç bir faldı ve bana iyi geldi...
hiçbir umut almadan ya da gün beklemeden ayrıldım ve ağlamalı gülmeli bir zaman geçirdim...:)

Kizlar Havvaya nasil ulasabiliyoruz acaba bilen bilgi alabilen var mi

Katrilyontane falcıya gitmiş biri olarakdan ara ara okuyup yazıyorum . Bu aralar gene sardım falcılara asmin can a gittim koray a gittim enfal e gittim safiye ye gittim . Gene en oturaklısı safiyeydi . Diğerleri bir haftaya vade verirken safiye siz ayrı değilsiniz 24 saat bile değil iletişim olcak dedi çok yakın hatta ayrılmicaksınız kalıbımj basarım dedi adam bana bi kaç saat sonra mesaj attı roman gibi :) . Sana ayın otuzuna kdr belli yerlerden para gelcke rahatlicaksın ordan pra ordan para gibi olcak dedi oda doğru 25 inde bi yerden alacağım geldi otuzunda da başka bi yerden ödemem geliyo . Haa ama barıştıkmı hala küsüz :) ama ayrı değiliz onu anladım ama can da bu adam sana mesaj atıcak ama pişmanım falan böyle şeyler bekleme dedi bi gün sonra atrı harbiden de adamın pişman olduğjnu bana sitemli Mesajlarından ben anlıyorum :) damlalar tuğbayı tavsiye etmiyorum bjnun bi aldatması gibi bişi olcak dddi adamın cep telefonunda prmak izim tanımlı imkan yok her yerde fotolarım var . O konuda kefilim yani

Göker çok övülüyo ama kıraathanede baktırmıştım ona taksim de çok çok iyi değildi ama gene bi baktırayım bakalm düzelmemi olmuş :) nosunu bilen nerde olduğunu bilen varsa yazabilirmi

Herşeyi bilen goren bir tek yaratan dir. Bazı insanların ise kalp gözü açık olur hisseleri kuvvetli dir. Size gelecegi soyleyen lerin hicbirine itimat edip boşuna paralar harcamayin.bu hisli kişiler ise aynı kişye 15.20 günde bir destek ilabiluryol gosterirrahatlatir..telefon ile internet ile bu tarz hissiyatlar gecmez kişiden kişiye.ben birini tanıyorum fakat Kocaeli'nde ve yüzyüze seans yapıyor..

Merhaba Cnm Safiye kim nedir nerede bakıyor bir de tlfnda bakıyor mu bilgi verebilir misin

Mune

Hem her şeyi bilen gören Allah’tır diyorsunuz hem de birisini tavsiye ediyorsunuz. Değişik bir reklam çalışması.

Evet, ben de Göker'e baktırdım ve şu kadarını söyleyebilirim anı ve geçmişi çok ama çok iyi bildi. Gelecek çıkar mı Allah bilir. Açık sözlü ve gereksiz pembe tablosu olmaması, bazı kötü şeyleri söylerken bile neşeli tavrı ile rahatlatması iyi geldi.

Reklam yönlendirme yasak olduğundan arkadaşlar reklam yaptığınızı düşünmüş, sitemizde falcı, hoca vb kişilerin telefon, mail, adres gibi iletişim bilgilerini vermek, yönlendirmek, reklamını yapmak yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…