İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kadar övülmeye kanıp baktırdım beğenmedim hiç
:)) zateb iki sene evvek felab baktırıyordum berbattu . Bana dediki göker seninkinin çocuğu vae yokk diyorum var dioooo bak adım kdr eminim yok diyorum çnkk boşanmıştı karısından ısrarla var dio en son bende net bi şekilde çocupu yokk ısrarla var demeyin dedim sahte bi gülüşle ayy kızz sizin çocuğunuz dedi :) şimdi ben bi başkasıylayım oda ölmüştür inşallah :)

Ya hahaha hah koptum son yoruma :) Bunu bir ben mi yaşıyorum bilmiyorum, aynı kişi için aynı zaman aralıkları ile gittiğim herkes olumlu konuşur, olumsuz konuşan olunca da neredeyse hepsi olumsuza bağlar. Ben Göker i anı çok iyi bilmesinden sebep beğendim. Belki geçen sene baktırsaydım o da diğerleri gibi olumlu konuşup, diğerleri gibi işler kötü gidince olumsuza başlayabilir. Dediği önemsiz bir konu da çıktı. Zaten senin için önemsiz bir konuşma demişti. Şu da var benim çok gıcık bir enerjim var. Karşımdakinin hakkımda, düşündüklerim konusunda yorum yapması için yüzüme bakması yeterli. Falcı olmasına gerek yok :) o sebepten benim mevcut durumu çözmeyen çok az kişidir. Sadece hikayenin gidişatı değişir.

Vallahi son cümleye ben de çok güldüm. Aynı şey başka falcılarla benim de başıma geldi çoğu kez. Kişinin ismi A diyelim, bakar bakmaz eee A evli ama diyolar. Hayır diyorum, hem çok genç hem de yirmi küsür ortak tanıdığımız var, biri olmazsa diğeri bana yetiştirir onun evli olduğunu. Sonra bunu hiç söylememiş gibi devam ediyorlar.
Göker’e 6 ay önce baktırdım ben. Senin bir sorunun var kafan karışık diye başladı. Fal baktırmamdan anlaşılıyor herhalde dedim, güldü. Sonra ağzına söz konusu kişiyle ilgili ufacık bir ayrıntı verdim, heh onu dicektim dedi ve tüm falı bunun üzerine kurguladı. Dediği hiç birşey de olmadı. Falda anın bilinmesinin kimseye bir faydası yok. Rezalet diyemem Göker için ama asla öyle yana yakıla aranacak bir kişi de değil. Bakırköy, Taksim gibi yerlerde yüzlercesini bulabileceğiniz bir model. İsmini burdan duyduğumu öğrenince hakkımda çok iyi şeyler yaz, demesi de ayrıca sinir etti beni.

Göker + kuzey. İkisinin ismi geçtikçe iyice soğuyorum.
Kuzeye gide gele arkadaş olmuştum o zamanlar ama asla ismini burda çok fazla geçirmedim çok iyi değil çnk . Yaa geçen biri ile cafe de tanıştım şeyyy dio geçen ataköyde gittim heee diyorum cansuuu aaaa evet dio :) sonra dio taksim de gittim türkü eviydi heee diyorum tuğba geçççç bakırköyde gittim dio tam anlatcak sus diyorum hepsine gittim beş para etmez kadının anlatası kaçtı . Düşünüyorum da ne çok falcıya gitmişim

Aynen ben de senin durumundayım. Ve baktırdıkça daha da kötüye gitti her şey. Keşke en başta aklıma hiç gelmeseydi fal baktırmak.

Benim fallara ilgili söyleyebileceğim tek şey yakın zaman dışında hiçbir şeyin tutmadığı. Bu adamla tanışmadan önce iş bağlantılı çok iyi bir adamla tanışacağımı söyledi birçok kişi. O zaman biten kişi ile tek kelime olmayacağını söylemişlerdi. Noldu? O adamla tanıştım, kariyerimi sarsmak üzere kaldım. O çok iyi dedikleri adam için şimdi berbat diyorlar. Hani şu tek kelime olmayacak dedikleri kişi ile ne oldu derseniz, konuşma oldu ve bunu üç hafta önce bakılan falda söylediler. Son bir Tutku yapıp bu cendereden kurtulmak istiyorum. Harcadığım para ile dolabımı yeniler, kendime çeki düzen verirdim. Tatile giderdim en kötüsü

O son cümleyi herkese söylüyor, bilerek yapıyor herhalde, en azından karalamayın beni anlamında

''aynı kişi için aynı zaman aralıkları ile gittiğim herkes olumlu konuşur, olumsuz konuşan olunca da neredeyse hepsi olumsuza bağlar'' Bunu sık fal baktıranların hepsi yaşıyordur zanımca, çok güzel özetlemişsin....

Ben hiç baktırmadım sadece çok fazla reklamı yapılıyor ve insanın baktırası bile gelmiyor böyle olunca. Bir kere öv geç arkadaşım niye elli kere övüyosun aynı adamı değil mi :)))
Ben aksine diğer sayfalarda vazgectipimi yazmıstım okursanız ben begendım baktıran bir arkadasta memnun kaldığını soylemıs mesaj kısmında hatta... Yalan söylemiyorum isteyen baktırsın ben ne diyebilirim

Ben aksine diğer sayfalarda vazgectipimi yazmıstım okursanız ben begendım baktıran bir arkadasta memnun kaldığını soylemıs mesaj kısmında hatta... Yalan söylemiyorum isteyen baktırsın ben ne diyebilirim
Sorun fikrinizi söylemeniz değil de aynı fikrin defalarca söylenmesi

Sorun fikrinizi söylemeniz değil de aynı fikrin defalarca söylenmesi
Kralsın working ayyy zaten bi ayrıldık ayrılıkda değil kavga iki gübde oldum gene dörtyüz liralık yemin ediyorum kendimi kesicem bu ne ya . Bi mesaj da kavga ediyoruzx hooooop atlıyorum arabama yağmur çamur nişantaşı hayır bide bana uzak he iki seni seviyo ölür bu sensiz duyuyorum alın size 43 tl ulan 45 veya 40 da değil 43 tl haddii canım iyi geceler param çıktı rahatladım . Ben yiyemedim alın siz yiyin . Düşünüyorum da annem üç beş kuruş istese vermiyorum yani veriykrumda sık vermiyorum ama falcılara bayılıyorum off of herkes sevdiğini alsın falcılar işsiz kalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…