İstanbul'da Fal - Falcılar

Sende bendensin:)) ben bide online fala sarıyorum. Kimlere gidiyorsun ya bana azcık çıkan falcı detayı versene:)) ben en çok mandal topraktan memnunum. En tutarlı çıkan o bana

Sende bendensin:)) ben bide online fala sarıyorum. Kimlere gidiyorsun ya bana azcık çıkan falcı detayı versene:)) ben en çok mandal topraktan memnunum. En tutarlı çıkan o bana
Online da yıllar önce nesibe iyiydi ana artk oda bozdu sana fal sepeti şifremi vereyim gir bak bi servet de orda yatıyo :))) toprağı bende severim çıktığı falları oldu ama artk onlada kanka olduk bakamıyo sanırım tavsiye de bulunup gönderio adam heeşeyimi bilio şuan favori falcım safiye işte yazdım . Yeni soluk arıyorsanız asmin can da olabilir . 35 tl en azından en ucuzu ve iyisi :) bundan on yıl evvel almanya da ilk fal sitesi açılmıştı viversum diye belki bilen bilir telefon numaraları ilk kayıt olanlara fal ücretsizdi deli gibi herkesin telefonundan üye olup baktırıyordum ahahhahaah site kapandı ama bende fal sevdası bitmedi kum falı bakan semi ye gitmiştim 350 tl iğrenç herif bide büüyü var die 2000 istemişti . Nişantaşındski 300 e mi 400 e mi ne bakan şengğl vardı galiba oda beş para etmez genel olarak hepsi beş para etmez .

Bende en olumsuz konuşan Tutku oldu. Şimdi çıka çıka onun falı çıkar biliyorum. He yeni ve şahane bir aşk diyor kendisi, bir o kısım çıkmaz

Toprak banada akıl veriyo herşeyimi biliyo artık valla. Safiyeyi denemedim de aklımda ya beşiktaştaydı di mi o? Özeldne bana nosunu atsana kuzum bide uzun mu bakıyor? Taksimi hiiç sevmiyorum ya ama 35 ucuzmuş:)))

Toprak banada akıl veriyo herşeyimi biliyo artık valla. Safiyeyi denemedim de aklımda ya beşiktaştaydı di mi o? Özeldne bana nosunu atsana kuzum bide uzun mu bakıyor? Taksimi hiiç sevmiyorum ya ama 35 ucuzmuş:)))
Safiye anda bildi bazı şeyleri ama çok kısa bakıp postalıyor, o tarzını sevmiyorum, toplasan 15 dak falan, kayıt aldırmıyor, söyledikleirni peşeteye not et diye peçete veriyor, o kısımlar resmen rezalet, sen A4 ile gitsen bile masa küçük ve not alınacak yer yok, iki falı da uçup gitti, bende..aynı 2*80 tl gibi

Bende en olumsuz konuşan Tutku oldu. Şimdi çıka çıka onun falı çıkar biliyorum. He yeni ve şahane bir aşk diyor kendisi, bir o kısım çıkmaz
Tutku öyle kolay kolay şahane aşk demez tatlım ya, o kadar baktırdım bana hiiç demedi, dediyse vardır bir hikmet

Tutku öyle kolay kolay şahane aşk demez tatlım ya, o kadar baktırdım bana hiiç demedi, dediyse vardır bir hikmet
Canım, bu geri zekalı adam için de herkes harika diyordu şimdi en pembeci bile uzak dur diye yalvarıyor. O sebepten uzak durmam gerektiği dışında diğer olayların yaşanacağını sanmıyorum :)

Kötüymüş o ne öyle ya

nerde bu toprak mandala ve ne kadar

Son falıma da baktırdığıma göre en olumsuz falcıların bile söylediği ortak şey, yeni güzel bir aşk ve mutlu bir evlilik. Bir yıl sonra evlenirsem bütün eski sevgililerime davetiye göndermeyi planlıyorum :) He bu arada patlayan kişi net bir şekilde Kuzey'dir. Dediği tarihte adam bir bahane ile aradı, hakkını yemeyeyim ama onun dediği gibi ilişki falan filan imkansız ötesi. Arama tarihleri, yakın gelecek vs. bunlar için bir iki kişi okey ama onun dışında gerçekten fos. Bu geri zekalı herif için evleneceğimi söyleyenler bile oldu geçen sene, şimdi adam ilişkinin adını bile duymak istemiyor diye çevirdiler. Varın gerisini siz düşünün

Arama tarihleri net çıkan:Sütlü kahve Neslihan, melekler kahvesi Leyla bana direkt o ay tek bir gün söylemişlerdi. İkisinin de felaket senaryoları gerçekleşmeden olay bitti. Kuzey ayın 15 ine kadar en geç demişti, ayın 15 i aradı.

Kralsın
Konusma uslübunuz ve söyledikleriniz veya yedikleriniz ya da yemedikleriniz değişik olmuş.Hatanızı anlamanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…