Sende bendensin:)) ben bide online fala sarıyorum. Kimlere gidiyorsun ya bana azcık çıkan falcı detayı versene:)) ben en çok mandal topraktan memnunum. En tutarlı çıkan o banaKralsın workingayyy zaten bi ayrıldık ayrılıkda değil kavga iki gübde oldum gene dörtyüz liralık yemin ediyorum kendimi kesicem bu ne ya . Bi mesaj da kavga ediyoruzx hooooop atlıyorum arabama yağmur çamur nişantaşı hayır bide bana uzak he iki seni seviyo ölür bu sensiz duyuyorum alın size 43 tl ulan 45 veya 40 da değil 43 tl haddii canım iyi geceler param çıktı rahatladım . Ben yiyemedim alın siz yiyin . Düşünüyorum da annem üç beş kuruş istese vermiyorum yani veriykrumda sık vermiyorum ama falcılara bayılıyorum off of herkes sevdiğini alsın falcılar işsiz kalsın inşallah
Online da yıllar önce nesibe iyiydi ana artk oda bozdu sana fal sepeti şifremi vereyim gir bak bi servet de orda yatıyo :))) toprağı bende severim çıktığı falları oldu ama artk onlada kanka olduk bakamıyo sanırım tavsiye de bulunup gönderio adam heeşeyimi bilio şuan favori falcım safiye işte yazdım . Yeni soluk arıyorsanız asmin can da olabilir . 35 tl en azından en ucuzu ve iyisi :) bundan on yıl evvel almanya da ilk fal sitesi açılmıştı viversum diye belki bilen bilir telefon numaraları ilk kayıt olanlara fal ücretsizdi deli gibi herkesin telefonundan üye olup baktırıyordum ahahhahaah site kapandı ama bende fal sevdası bitmedi kum falı bakan semi ye gitmiştim 350 tl iğrenç herif bide büüyü var die 2000 istemişti . Nişantaşındski 300 e mi 400 e mi ne bakan şengğl vardı galiba oda beş para etmez genel olarak hepsi beş para etmez .Sende bendensin:)) ben bide online fala sarıyorum. Kimlere gidiyorsun ya bana azcık çıkan falcı detayı versene:)) ben en çok mandal topraktan memnunum. En tutarlı çıkan o bana
Toprak banada akıl veriyo herşeyimi biliyo artık valla. Safiyeyi denemedim de aklımda ya beşiktaştaydı di mi o? Özeldne bana nosunu atsana kuzum bide uzun mu bakıyor? Taksimi hiiç sevmiyorum ya ama 35 ucuzmuş:)))Online da yıllar önce nesibe iyiydi ana artk oda bozdu sana fal sepeti şifremi vereyim gir bak bi servet de orda yatıyo :))) toprağı bende severim çıktığı falları oldu ama artk onlada kanka olduk bakamıyo sanırım tavsiye de bulunup gönderio adam heeşeyimi bilio şuan favori falcım safiye işte yazdım . Yeni soluk arıyorsanız asmin can da olabilir . 35 tl en azından en ucuzu ve iyisi :) bundan on yıl evvel almanya da ilk fal sitesi açılmıştı viversum diye belki bilen bilir telefon numaraları ilk kayıt olanlara fal ücretsizdi deli gibi herkesin telefonundan üye olup baktırıyordum ahahhahaah site kapandı ama bende fal sevdası bitmedi kum falı bakan semi ye gitmiştim 350 tl iğrenç herif bide büüyü var die 2000 istemişti . Nişantaşındski 300 e mi 400 e mi ne bakan şengğl vardı galiba oda beş para etmez genel olarak hepsi beş para etmez .
Safiye anda bildi bazı şeyleri ama çok kısa bakıp postalıyor, o tarzını sevmiyorum, toplasan 15 dak falan, kayıt aldırmıyor, söyledikleirni peşeteye not et diye peçete veriyor, o kısımlar resmen rezalet, sen A4 ile gitsen bile masa küçük ve not alınacak yer yok, iki falı da uçup gitti, bende..aynı 2*80 tl gibiToprak banada akıl veriyo herşeyimi biliyo artık valla. Safiyeyi denemedim de aklımda ya beşiktaştaydı di mi o? Özeldne bana nosunu atsana kuzum bide uzun mu bakıyor? Taksimi hiiç sevmiyorum ya ama 35 ucuzmuş:)))
Tutku öyle kolay kolay şahane aşk demez tatlım ya, o kadar baktırdım bana hiiç demedi, dediyse vardır bir hikmetBende en olumsuz konuşan Tutku oldu. Şimdi çıka çıka onun falı çıkar biliyorum. He yeni ve şahane bir aşk diyor kendisi, bir o kısım çıkmaz
Canım, bu geri zekalı adam için de herkes harika diyordu şimdi en pembeci bile uzak dur diye yalvarıyor. O sebepten uzak durmam gerektiği dışında diğer olayların yaşanacağını sanmıyorum :)Tutku öyle kolay kolay şahane aşk demez tatlım ya, o kadar baktırdım bana hiiç demedi, dediyse vardır bir hikmet
Kötüymüş o ne öyle yaSafiye anda bildi bazı şeyleri ama çok kısa bakıp postalıyor, o tarzını sevmiyorum, toplasan 15 dak falan, kayıt aldırmıyor, söyledikleirni peşeteye not et diye peçete veriyor, o kısımlar resmen rezalet, sen A4 ile gitsen bile masa küçük ve not alınacak yer yok, iki falı da uçup gitti, bende..aynı 2*80 tl gibi
nerde bu toprak mandala ve ne kadarToprak banada akıl veriyo herşeyimi biliyo artık valla. Safiyeyi denemedim de aklımda ya beşiktaştaydı di mi o? Özeldne bana nosunu atsana kuzum bide uzun mu bakıyor? Taksimi hiiç sevmiyorum ya ama 35 ucuzmuş:)))
Mandal cafe Toprak bakırköyde. En son 45 ti sanırımnerde bu toprak mandala ve ne kadar
80 tl almayı biliyon da kayda niye izin vermiyon onu anlayamıyorum, sanki 80m tl yerde topluyoruz....kayda izin vermeyen falcılara gıcığım arkadaşlar, iyi niyetli bulmuyorumKötüymüş o ne öyle ya
Mandal kafe bakırköy. Hala 45 tl evet.nerde bu toprak mandala ve ne kadar
Son falıma da baktırdığıma göre en olumsuz falcıların bile söylediği ortak şey, yeni güzel bir aşk ve mutlu bir evlilik. Bir yıl sonra evlenirsem bütün eski sevgililerime davetiye göndermeyi planlıyorum :) He bu arada patlayan kişi net bir şekilde Kuzey'dir. Dediği tarihte adam bir bahane ile aradı, hakkını yemeyeyim ama onun dediği gibi ilişki falan filan imkansız ötesi. Arama tarihleri, yakın gelecek vs. bunlar için bir iki kişi okey ama onun dışında gerçekten fos. Bu geri zekalı herif için evleneceğimi söyleyenler bile oldu geçen sene, şimdi adam ilişkinin adını bile duymak istemiyor diye çevirdiler. Varın gerisini siz düşünün[/QUO
Arama tarihlerinde en başarılı olanlar kimler?Son falıma da baktırdığıma göre en olumsuz falcıların bile söylediği ortak şey, yeni güzel bir aşk ve mutlu bir evlilik. Bir yıl sonra evlenirsem bütün eski sevgililerime davetiye göndermeyi planlıyorum :) He bu arada patlayan kişi net bir şekilde Kuzey'dir. Dediği tarihte adam bir bahane ile aradı, hakkını yemeyeyim ama onun dediği gibi ilişki falan filan imkansız ötesi. Arama tarihleri, yakın gelecek vs. bunlar için bir iki kişi okey ama onun dışında gerçekten fos. Bu geri zekalı herif için evleneceğimi söyleyenler bile oldu geçen sene, şimdi adam ilişkinin adını bile duymak istemiyor diye çevirdiler. Varın gerisini siz düşünün
teşekkür ederim kızlar :))Mandal cafe Toprak bakırköyde. En son 45 ti sanırım
Kralsın workingayyy zaten bi ayrıldık ayrılıkda değil kavga iki gübde oldum gene dörtyüz liralık yemin ediyorum kendimi kesicem bu ne ya . Bi mesaj da kavga ediyoruzx hooooop atlıyorum arabama yağmur çamur nişantaşı hayır bide bana uzak he iki seni seviyo ölür bu sensiz duyuyorum alın size 43 tl ulan 45 veya 40 da değil 43 tl haddii canım iyi geceler param çıktı rahatladım . Ben yiyemedim alın siz yiyin . Düşünüyorum da annem üç beş kuruş istese vermiyorum yani veriykrumda sık vermiyorum ama
sadece fikrimi yazdım ben,o da bir kere sizlere yardımcı olup paylaşmaktı amacım neyse benim yoruma yazınca sanki ben defalarca yazıyormusum gibi ne ilginçSorun fikrinizi söylemeniz değil de aynı fikrin defalarca söylenmesi
Konusma uslübunuz ve söyledikleriniz veya yedikleriniz ya da yemedikleriniz değişik olmuş.Hatanızı anlamanıza sevindimKralsın workingayyy zaten bi ayrıldık ayrılıkda değil kavga iki gübde oldum gene dörtyüz liralık yemin ediyorum kendimi kesicem bu ne ya . Bi mesaj da kavga ediyoruzx hooooop atlıyorum arabama yağmur çamur nişantaşı hayır bide bana uzak he iki seni seviyo ölür bu sensiz duyuyorum alın size 43 tl ulan 45 veya 40 da değil 43 tl haddii canım iyi geceler param çıktı rahatladım . Ben yiyemedim alın siz yiyin . Düşünüyorum da annem üç beş kuruş istese vermiyorum yani veriykrumda sık vermiyorum ama falcılara bayılıyorum off of herkes sevdiğini alsın falcılar işsiz kalsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?