İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu nasıl bir yorum ben gercekten sok oldum

sadece fikrimi yazdım ben,o da bir kere sizlere yardımcı olup paylaşmaktı amacım neyse benim yoruma yazınca sanki ben defalarca yazıyormusum gibi ne ilginç
Amacım fikrini değişik versiyonlarda defalarca aynı kişi için dile getirenlere, gerçek reklamcılara, ya da reklamcı değilse bile orta düzey falcılara olması gerektiğinden daha fazla değer yükleyenlere, size değil, sizin yorumun altına yazınca yanlış olmuş, Kuzay ve Göker tamamen boş değil , ama öyle yüceltilecek bir düzeyde de değiller, burda komuşulmayan ama onlardan çok daha iyi olan onlarca falcı var

Kralsın

Konusma uslübunuz ve söyledikleriniz veya yedikleriniz ya da yemedikleriniz değişik olmuş.Hatanızı anlamanıza sevindim
h-gırl, bu siteye en çok katkı sağlayan ve fikir beyan eden üyelerden, ben fikirlerini de önemsiyorum, kendi deneyimlerini aktarıyor, hata yaptığını o da kabul ediyor zaten, ama hepimiz aynı hataları yapıyoruz, o yüzen hala bu siteye üyeyiz, herkes h-girl gibi deneyimini paylaşırsa çok daha erken bilinçleniriz, üsluba takılmamak lazım

Size lafım yok sanırım alta yazdığınız yazıma denk gelmiş ama üslup değerlidir benim için...Bir öğretmen olarak burdaki genç arkadaslarımdan daha hos bir konusma bekliyorum amacım eleştiri değil,güzeli sunmak ama yorumuna tsk ederim‍

En son benim Göker yorumundan sonra bir kişi daha Göker demesin diye yorum gelmişti. Şimdi onca kişi içinde en isabetli yorum yapan kendisi olduğu için beğendim kendisini. Falı çıktığı için değil. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Eskileri kapamışsın yalnız eskilerden birinden mesaj alacaksın, umursamayacaksın demişti mesela. Aynen öyle de oldu. Onun dışında şayet iki aylık süreçte hayatımda bir gelişme olursa burada paylaşıp, kimin ne dediğini tarihlerini yazıp bilgilendireceğim. Onun dışında faldan inanılmaz soğudum. Hele ki, bir yıldır adam geldi gelecek diye oyalayanların 'Ay artık bitmiş bu, iyi de olmuş' diyenlerden sebep falın çok gereksiz ve anlık bir şey olduğu gerçeği ile karşılaşmamı sağladı. Hele ki o felaket senaryoları yazanlar var ya, onlar olmasaydı adama ağıza gelmeyecek laflar söylemez, kendimi rezil etmezdim...

Valla uslubümde bi problem olduğunu düşünmüyorum . Argo konuşuyorum konuşmaya da devam edicem . Kimse bana ingiltre kraliyet ailesinden gibi şekillere girmesin . Hem benim senle de bi derdim bana niye sardın anlamış değilim . Zateb göker iyiyse gene gideyim dedim bana söylediklerini anlattım . Working in dediği gibi sana denk gelmiş . Kime gitsem eğrisi doğrusu herşeyi yazıyorum zaten hepimiz gitmemenin en doğrusu olduğunu bilip uygulamayanlardanız . Ama gerçekden tüm yorumlarıma bi göz atın yıllardan beridir yorum yaparım burda . Hatta hiç unutmam burdaki herkes zeynep Zeynep diye yanıp tutuşurken sakın kimse pra vermesin herkese aynı şeyleri söylüyor diye yüz binkez yazdım sonuç noldu dediğime çıktı. O yüzden göker de abartılacak biri değil . Eski sevgilimin çocuğu var diye iddia ediyordu . Senle enerjisi tutmuştır dicem ben enerji olayına da inanmam falcı iyiyse sana da bana da bakar . Bakamıyorsa enerjim tutmadı dümenini uydurur. Argo konuşuyorum dümen mümen kusura bakmıyorsun değil mi canımcım :)

Ben de Kuzey ve Göker i çok beğendiğimi söylüyorum sonuçta neden beğendiğimi ve çıkan fallarını defalarca yazdım dönüyor Tutku ya yine bomboş bir insan bana göre ama ben her zaman şunu da söylüyorum tarot veya kahve 45 tl 50 tl lik fallar da baktırmıyorum bilen biri olsun gerçekten paraya bakmam burada daha iyisini bulmak için görüş bildiriyoruz daha iyisi varsa söyleyin paylaşın ben de enerji meselesine inanmıyorum bakan herkese bakar ama şu da var ki bazıları duygulara yönelik bakıyor yani duygu değişince olay değişir mi mutlak yaşanacak olan şeyler var önemli olan bana onları söylesin yakın zamanda Gökerin söylediği bir şey vardı mesela olmaz öyle dedim ama öyleymiş mesela onu öğrendim en azından anla ilgili söyledikleri tutsun burada yazılanların hemen hepsine de baktırmışımdır Safiye hariç o tarafa gidemem yolum çok ters varsa konuşulmayan yazılmayan herkes paylaşsın sonuçta çıkar çıkmaz zaten kendimi de eleştirerek söylüyorum sürekli fal baktırmak olacağı da ya bozuyor ya engelliyor mesela bir falcının söylediği şeye inanıp gereksiz konuşmalar yapmış biri olarak eğer inanmasaydım ve çenemi tutsaydım daha farklı olurdu bazı şeyler diye düşünüyorum

Bana falcılar aslaaaa aramaa o sana köpek olcak felab derler kesinlikle dinlemem. Mesela en son mirza öyle söylemişti yok mirza aricam dedim . Ulan ben hatalıyım niye aramiyim :)) zaten falcıları dinleyerek hareket asla etmeyin içinizden be geliyorsa onu yapın ben hatalıydım konuştum rest çektim ben hatamın farkındayım özür dilerim ama bitsin diyorsan eyvallah yollar senin dedim . İstiyorsan da git düşün taşın ben burdahım dedim o şekilde barıştık falcılara kalsa aslaa arama he anasını satim ben hata yapcam bide benn trip atcam

Katılıyorum bende de benzer durum olmuştu bana o anki duyguları lazım olayları ben yaşadığım için kendime göre yorumluyorum falı bu şekilde kullanıyorum neyse o bir de psikolog niyetine de kullanıyorum enerjisi iyi gelene baktırıyorum

Falcılara kalsaydım şuan ben yapmadıklarıma pişman olurdum. Sana çok hak veriyorum. Hepsi bana sakın sen onu yapma bunu yapma dediler ben tutamadım kendimi yaptım. Onları dinleyip yapmasaydım eğer görüşme şansımı kaçıracaktım iyi kii yapmışım tabii sonuç yine hepsinin dediği gibi ilerledi ama olsun

Alın işte çıka çıka Tutku'nun dediği çıktı. Mecburiyetten bir şey sormak için ilk sen yazacaksın demişti,öyle de oldu. Yok ben daha fala falan bulaşmam. Psikolojim alt üst oldu. Öyle ağır şeyler de duydum ki falcılardan sanki karşımda çöp varmış gibi yazdım kendisine. Sakın yazma olayına gelince, karşımdakini en iyi ben biliyorum. Yazmasam yıllarca konuşmayabilir. En azından içindekini döküp rahatlıyorum:)

arkadaslarım agustos sonundan beri bekliyorum ne aradı ne sordu. gittiğim butun falcılar sen yazma o arayacak dedi.
sizinle aynı fikirdeyim herkes istedigini yapsın bence cunku fallar cıkmıyor

Falcıların neredeyse hepsi ‘sen yazma, o sana yazacak bekle’ der. Bana da hepsi sen yazma demişti ama ben yazmıştım.
İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Yazmak istiyorsanız yazın. Bir kez geliyoruz dünyaya, hayat oturup beklemek için çok kısa :)

arkadaslarım agustos sonundan beri bekliyorum ne aradı ne sordu. gittiğim butun falcılar sen yazma o arayacak dedi.
Falcıların fiks lafıdır bu, bugüne dek sadece bir kişi dedi bana, o durduk yere sana gelmez sen gidip alacaksın diye. Alamadım, orası ayrı konu:)
Ama dediğin şeyde haklısın, içinden geleni yapmak en doğrusu. Yapacak bir şeyin olduğunu düşünüyorsan veya hatalıysan iletişime geçip kendini ifade etmen en doğrusu. Bana bir şey düşmez diyorsan da her şeyi koyver gitsin. Falcılara sorsan hepimizin sevgilisi çok pişman, tüm eski sevgililer ha döndü ha dönecek:)

Bir insan zaten hiç görmediği birini aramak için neyi bekler ki zaten....başına tuğla falan düşmesi lazım, hiçbir gelişme yokken, zaten hiç görüşmüyor iken arama isteyi duyması için, arasa zaten ayrılıktan hemen sonra birkaç hafta içinde arar, o süre zarfında aramadıysa ve bizim gibi falcı falcı gezmiyorsa ( ki gezmiyordur ) ne mantıkla arar ki ? ararsak yine biz ararız, falcılara gidip gelip her şeyi canlı tuttuğumuz için

Mesela bizim ilişkimiz artk şey gibi karı koca gibi kavga ediyoruzz akşam eve gelirken ekmek al gibi ben bu adamın nesini aramim :) hele kavgalıyken gittiğim yerleri yzmiyim iyice olayy o yüzden mecbur yazıyorum garip bişi ya . Hiç falcılık durumum da yok ama işte bazen küsüp yazmsdığımız da oluyo adam ayrıldığımızın farkında değil beni görüyo sarılıyo ayrıldık diyorum ne alaka biz kavgalı değilmiyz dio garip yani. Aman ya

ben geçen yıl ilişki koçuna gitmiştim. Adamı arama dedi, yok şöyle ol böyle ol. neyse adam aradı hem de 3 kere ama cevap verme burnu sürtsün, 3 kere arayan 4 ü de arar dedi. Ama adam aramadı ve ben geri ödenmeyince arkadaşlık programından kız buldu evlendi :)) hiçbirinin kendine hayrı yok bize mi olsun ) tek üzüldüğüm neden hislerimi kendimi değil de onu dinledim

Ayyy deme yaa çok üzücü. Ben asla dinlemiyorum zaten dayanamıyorum da sen iyi daynmışsın . Yaa işte biz burnu sürtcek diye planlı programlı ilerliyoruz adamlar çokdan evleniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…