Ay onlar da gitse falcılar sakın sen aramav diyecekler ve aramayacaklar. Bana banko patlayanları açıklıyorum:Fulya, Symbol Murat, Nihal, Mandal Toprak ne niceleri... Bugün konuşmak zorunda kaldım tekrar ve buz gibi karşılık aldım. Harika hissediyorum kendimi :) Bunların hepsini kendime ceza olarak kesicem ve her falım geldiğinde bir adet materyal alıcam. En azından elle görülüyor :))Bir insan zaten hiç görmediği birini aramak için neyi bekler ki zaten....başına tuğla falan düşmesi lazım, hiçbir gelişme yokken, zaten hiç görüşmüyor iken arama isteyi duyması için, arasa zaten ayrılıktan hemen sonra birkaç hafta içinde arar, o süre zarfında aramadıysa ve bizim gibi falcı falcı gezmiyorsa ( ki gezmiyordur ) ne mantıkla arar ki ? ararsak yine biz ararız, falcılara gidip gelip her şeyi canlı tuttuğumuz için
Valla keşke benfe para pul için gidebilseydim iş sorabilseydim ama yok .ah kızlar ne diye şu eski sevgililerinizi kendinize dert edersiniz ki((( ben falcıya kariyerim için giderim istediğim bir iş için hayallerim için.. Yani tabiki herkesin derdi sorunu başka ama keşke birileri için yıpratmasanız kendinizi ne diyiymki üzlüyorum yazdıklarınızı okuyunca
kız bende de olduğundan değil işte ne zaman olacak diye merakımdan gitmiştimValla keşke benfe para pul için gidebilseydim iş sorabilseydim ama yok .
kizlaarr is ve kariyer konusunda cokkk guzel bakan bir falci lazim bana tavsiyeniz nedirrr[/QUOTE
bulursan bana da söylekizlaarr is ve kariyer konusunda cokkk guzel bakan bir falci lazim bana tavsiyeniz nedirrr
Hiç kimsekizlaarr is ve kariyer konusunda cokkk guzel bakan bir falci lazim bana tavsiyeniz nedirrr
canım banada atabılırmısınTmm cnm mail attim sana gmail hesabindan gelen bi mail olmasi lazim. cok saol gercekten peki sen gttinmi bu hocaya ?
Yukarıda emreyi çok övüyodum demişim ama can yazıcaktım:) can biraz saçmaladı sevemedim pek bu sefer niyeyse. Emrede iyi bakmıştı geçen sefer ama oda aklımda olmayan şeyler söyledi. Yani zamanla görücez bakalım:)Selam herkese. Türkiyedeyken fulyaya, emreye, cana, mirzaya, mandal toprağa, acıbadem yusufa baktırdım. Emreyi çok övüyodum ama son gittiğimde biraz saçmaladı. He dediği bi kaç bişi çıktı ama asıl konuya daha var. Mirzada iyidi ama fulya kesinlikle muhteşem derim ilk defa baktırdım ona yakalaymıyodum geç geldiğinden. Geçmiş ve anı gerçekten biliyo. Gelecek için mirzayla aynı şeyi söyledi. Beklemedeyim. Toprak biraz öğüt verdi bu sefer eh işte. Acıadem yusufa daha öncede gitmiştim. Beğenmiştim dediği şeyi bekledim olunca tekrar gitiim. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. En beğendiğim fulya türkiyede olsam heralde her hafta giderim sohbeti muhabbeti çok tatlı:)
Katılıyorum...Hatta Fulya Mirzadan daha kötü diyebilirm...Fulyanın hiçbir dediği çıkmadı bana, düzelecek dediği adam tam sapıttı,...Fulya ile sohbet demiş bir arkadaş, nasıl becerebilmiş anlamadım, 5 dak fal bakıp , hadi artık kal gibibinden şutluyor, ultrahızda fal bakıyor...ayrıca akşamdan kalma, alkol almış gibi bir hali var, normal değil tavırlarıMirza Fulya hiçbiri çıkmıyor çok güzel pembe tablo çiziyolar sonra olmuyor.
Katılıyorum bırak sohbeti soru sorunca bile hızlı hızlı geçiştiriyor kalk git artık der gibi. Mirzada şunu yaşadım adam seni arayacak dedi 7li bir zaman görüyorum 7 saat 7 gün olabilir dedi ve akşamına aradı. Anca çok yakın zamanı görebiliyor onun dışında tırtKatılıyorum...Hatta Fulya Mirzadan daha kötü diyebilirm...Fulyanın hiçbir dediği çıkmadı bana, düzelecek dediği adam tam sapıttı,...Fulya ile sohbet demiş bir arkadaş, nasıl becerebilmiş anlamadım, 5 dak fal bakıp , hadi artık kal gibibinden şutluyor, ultrahızda fal bakıyor...ayrıca akşamdan kalma, alkol almış gibi bir hali var, normal değil tavırları
Mirzaya baktırdığımda evet kısa zamanı bilmişti. Fulyaya ilk defa gittim ama öle kısa falanda bakmadı. Sohbeti konusuna gelince 15 dak gibi baktı ve gayet iyiydi. Bilemedim şimdi ama banamı denk geldi iyi günü:) gayet güleryüzlüydü.Katılıyorum bırak sohbeti soru sorunca bile hızlı hızlı geçiştiriyor kalk git artık der gibi. Mirzada şunu yaşadım adam seni arayacak dedi 7li bir zaman görüyorum 7 saat 7 gün olabilir dedi ve akşamına aradı. Anca çok yakın zamanı görebiliyor onun dışında tırt
Gelecekle ilgili dediklerine daha var. Mirzanın kısa zamanda dediği bişeyi yaşadım. Ama asıl dediği şey için beklemem gerekiyor. Fulyaya zaten yeni baktırdım ama geçmişte ve anda takır takır söyledi. Hatta bi arkadaşım fulyaya neredeyse her hafta gider ona terapi gibi geliyor. Arkadaşıma öle bişi demiştiki geçmişle ilgili biz onun doğruluğunu sonradan öğrendik. O sebepten gidiyor fulyaya. Pembe tablo çizmedi bana nasihat verdi. Zamanla görücez bakalım. Valla bana sölediği şeyin olmaması tercihimdir:)Mirza Fulya hiçbiri çıkmıyor çok güzel pembe tablo çiziyolar sonra olmuyor.
yani genel olarak neler söylüyor yıldızname mi bu nedirAnıl Can'a gittim demek istedim isim yazmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?