İstanbul'da Fal - Falcılar

ne konuşursan senın sevıyendır ben bişi diyemem sadece benım yorumum altına yazmazsan sevinirim.İngiliz kraliyet ailesi beni ilgilendirmez ama kim olduğumu seninle paylaşmak zorunda değil...
O zaman şu tarz konuşabilirsin... Ben argo konuşuyorum çünkü tarzım böyle, ama lafım size değil inan bu yeterli yani böyle konuşarak farklı olmuyorsun

Sen başlattın ben devam ettirdim . Bence de doğru uzatmay gerek yok.

Arkadaşlar bugün asmin can a gittim herşeyi bir bir söyledi üç gün önce eski sevgilim iketişime geçti onu bile söyledi ayrılığımı vesaire herşeyimi bildi çok memnun kaldım. Sevgilisi olmayan arkadaşım da dur bende baktırayım bana sevgilin var ayrılmışsın vesaire dedimi bakiyim dedi ve ona da çok güzel fal baktı . Bi ilişkin yok senin biri var ama oda varla yok arası felab dedi anlattı çok güzel . Gündüz gittij ilk baktığu kişilerdik enerjisi süperdi. Sonra janset e de baktırdım yani oda denenebilir oturaklı söylediği şeyler vardı . Safiyeye gene gittim bi ayrılığınız yokkk bu çocuk senş bıraksın bileklerimi keserim dedi :) bakalm nolcak haa bide bi falcı keşfettim gülden die bi kadın telefondan bakıyormuş arkadaşım her dediğini yaşamış ünlülere felan da bakıyormyş yarın da ona baktırıcam 100 liraymış eğer bilen varsa yorum yazabilir mi . Gülden telefondan bakan

Güldene baktırdım kötüydü :) 2015 yılında burda bana laylaylom adlı kullanıcı bahçelievler de selda diye bi kadını söylemişti baktırıyordum kadın bep olumsuzdu bana da arkadaşlarıma da olmicak olmicak diyordu sinir olmuştuk dün düşündükki gerçekden olmamış :) bugün gene geldim kadın da aşırı kuyruk var bakalım ne dicek memnun kalırsam yazarım gene

Can ın bana dediği hiçbir şey çıkmadı , bana zaten hiçbir gittiğim falcının dediği çıkmadı yaklaşık 10 tane :)

Can ın bana dediği hiçbir şey çıkmadı , bana zaten hiçbir gittiğim falcının dediği çıkmadı yaklaşık 10 tane :)
Ya bana anlık söylediği şeyler çok doğruydu . Beni çok güzel özetledi ben zaten gelecek çıksın orantılı beklemem Allah bilir. Anlık duyguları doğru bilsin yeter :))

Bhaçelievlerde nerde bakıyor canım?

Yokkk evinde yorumları dinliyorum kapalı bi kadın diooo ben ne dediyse yaşıyorum çok garip felan bize de zaten asla olmaz vakit kaybetme dedikleri olmadı :))))
Randevulu mu gittin kız azıcık detay ver:)) arayarak mı baktırdın kaç tl ne falı bakıyor?

Randevulu mu gittin kız azıcık detay ver:)) arayarak mı baktırdın kaç tl ne falı bakıyor?
50 ydi 100 tl yapmış bu kadın biraz değişik yıldırname gibi laylaylom okusunda bi yazsın yaa taaa 2015 de çok beğenmiş kadını çıktımı acaba ona da

Tamm sende yaz durumu
Evlilik nikahın var ama boşanıcaksın dedi :) can da dün boşanma var dedi ama iki sene sabredersen sonrası çok güzel olur dedi. Bu kadın da ilk başında nikah var evlilik var dedi sonra boşanma dedi falın sonun da olmicak dedi abla nikah var demiştin dedim sonu yok işte dedim dedi . Kaderini değiştir akıllı ol dedi . Ama öyle böyle bi kuyruk yok . Bilmiyorum karar sizin çok bişey söylemedi bana bugün önceden detay veriyordu .

Çokt
a gerek yok o zaman:)

sonuç hep olumsuzdur ama adamlar çok iyi niyetli ve karakterlidir ona göre, çok yanlış karakter analizleri yapıyor bence, insanı da yanıltıyor, iyi dediği adamlar bana korkunç kazıklar attı, 2 ay sonrasını göremiyor ama ne hikmetse yıllar sonrasını görüyor....iki farklı kişi için beni korkunç yanılttı..Bahçelievler Selda hanım out benim için

Ali İhsan isimli bir adam Lara tarotu bakıyor telden, daha önce baktıran ve söyledikleri çıkan var mı?

Ayy canım sen biliyormuydun bu kadını vallahi beni dertten derde soktu keşke sabah okusaydın da en azından param gitmezdi :) millete bir saat bakıo bana beş dakka baktı ya bide hepp olumsuzzz hepp bana dioki kaderini değiştir o olmaz demiş ondan kaderimi değişcekmişim . Kaderimi nasıl değiştireyim döncek mi diyorum döncek sizi yan yana görüyorum diyo ama boşancaksın . Falı açar açmaz evlilik nikah dedi sonra boşanmaya getirdi en son olmicak bunla dedi abla nikah var demiştin dedim evet var ama sonunda boşancaksınız amaan ya . Asmin cafe utku da güzel arkadaşlae bu arada dip not geçeyim aşırı tutarlı baktı bana .

asmin Utkuyu ben de beğenirim...Seldayı boşver, hakikaten beni çok yanılttı

Bilin bakalım bugün nerdeyim ahhahahaha küba cafe esra bu kadında iyiydi şimdi gene denicem bubtarafta işim vardı gelmişken geldim bakalm ne dicek yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…