İstanbul'da Fal - Falcılar

Ali İhsan isimli bir adam Lara tarotu bakıyor telden, daha önce baktıran ve söyledikleri çıkan var mı?
tabiki ben :)
eskiden söyledikleri çok çıkıyordu sonradan dediği tek şey çıkmamaya başladı bence enerjisi bozuldu onun bi de ara ara telefonu olan kişilere aynı mesajı atar o arkadasımla yanyanayız mesela aynı msg gelir sinirlisin ask hayatına dikkat et suara ali ihsan diye :)

ya ben de bahçelievlerde bi kadına gitmiştim evde bakıyor dimi sarışın bi kadın??? fotoğrafla bakıyor

ya ben de bahçelievlerde bi kadına gitmiştim evde bakıyor dimi sarışın bi kadın??? fotoğrafla bakıyor
Çok da sarışın bi kadın değil. Fırının üstünde evi var teras katı gibi . Aynen telefondan foto açıyo bakıo. Senin yıldızın şu kdr onunki o kdr sizin olmaz dio postalıyo :)

Çok da sarışın bi kadın değil. Fırının üstünde evi var teras katı gibi . Aynen telefondan foto açıyo bakıo. Senin yıldızın şu kdr onunki o kdr sizin olmaz dio postalıyo :)
evet evet gitmiştim ben ona 100 tl verdim saatlerce bekleyip. dedikleri çıkmadı malesef

Merhaba kızlar küçük yalıda Elif diye bir bayan varmış bilen varmı???

Birde benim profilimi inceleyin bence falcılarla ilgili bütün deneyimlerimi görebilirsiniz

Ayyy evet bende anlamıyorum o kdr çok kuyruğu varki . Kadın botokslu suratı garip olmuş başı açık içerfe bi saat okuma yapıyo . Anlamadım ilginç yaa aman çıkmasın zaten içim rahatladı

O kadar kötü müydü baktığı fal?

kizlar kuzey hangi kafede?
Beşiktaşta kafesi olan kuzeyi diyorsanız kapatmış orayı. Telefonda bakıyor kendisi. Dün baktırdım. Daha önce kafesine gitmiştim. Bana 1 hafta süre verdi çıkarsa burdan yazarım. Gelecekle ilgili bikaç bişey söyledi ama uzun bir süre. Olursa mucize derim:) pek olağan gözükmüyor çünkü. İsterseniz bekleyin çıkarsa bana baktırın. Süre kısa çünkü ilk söylediği şey için 1 haftası var.

mutlaka yaz :)

Sizi üzmek istemem ama Kuzey genelde mucizelerden bahseder. Dediklerinin gerçekleştiğine rastlanmamıştır pek. 1 yıl içinde tam 6 kez gittim ben. Bazı kişilerde galiba iletişim tarihleri vs tutturabilmiş. Ama süreçler onun dediği şekilde neticelenmez.

Kızlar niyet cafe raşo beyin iletişim bilgilerini veya adresini mesaj atabilir misiniz acaba? Hiçbir şekilde bulamadım kendisini

Zaten söylediği şey pek mümkün değil gibi. Dediğiniz doğru olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…