tabiki ben :)Ali İhsan isimli bir adam Lara tarotu bakıyor telden, daha önce baktıran ve söyledikleri çıkan var mı?
Ali İhsan isimli bir adam Lara tarotu bakıyor telden, daha önce baktıran ve söyledikleri çıkan var mı?
ya ben de bahçelievlerde bi kadına gitmiştim evde bakıyor dimi sarışın bi kadın??? fotoğrafla bakıyorGüldene baktırdım kötüydü :) 2015 yılında burda bana laylaylom adlı kullanıcı bahçelievler de selda diye bi kadını söylemişti baktırıyordum kadın bep olumsuzdu bana da arkadaşlarıma da olmicak olmicak diyordu sinir olmuştuk dün düşündükki gerçekden olmamış :) bugün gene geldim kadın da aşırı kuyruk var bakalım ne dicek memnun kalırsam yazarım gene
Çok da sarışın bi kadın değil. Fırının üstünde evi var teras katı gibi . Aynen telefondan foto açıyo bakıo. Senin yıldızın şu kdr onunki o kdr sizin olmaz dio postalıyo :)ya ben de bahçelievlerde bi kadına gitmiştim evde bakıyor dimi sarışın bi kadın??? fotoğrafla bakıyor
evet evet gitmiştim ben ona 100 tl verdim saatlerce bekleyip. dedikleri çıkmadı malesefÇok da sarışın bi kadın değil. Fırının üstünde evi var teras katı gibi . Aynen telefondan foto açıyo bakıo. Senin yıldızın şu kdr onunki o kdr sizin olmaz dio postalıyo :)
ama çok hayranı var yaa anlamadım gittievet evet gitmiştim ben ona 100 tl verdim saatlerce bekleyip. dedikleri çıkmadı malesef
Ayyy evet bende anlamıyorum o kdr çok kuyruğu varki . Kadın botokslu suratı garip olmuş başı açık içerfe bi saat okuma yapıyo . Anlamadım ilginç yaa aman çıkmasın zaten içim rahatladıama çok hayranı var yaa anlamadım gitti
Ayyy evet bende anlamıyorum o kdr çok kuyruğu varki . Kadın botokslu suratı garip olmuş başı açık içerfe bi saat okuma yapıyo . Anlamadım ilginç yaa aman çıkmasın zaten içim rahatladı
Evet aşırı kötüO kadar kötü müydü baktığı fal?
Beşiktaşta kafesi olan kuzeyi diyorsanız kapatmış orayı. Telefonda bakıyor kendisi. Dün baktırdım. Daha önce kafesine gitmiştim. Bana 1 hafta süre verdi çıkarsa burdan yazarım. Gelecekle ilgili bikaç bişey söyledi ama uzun bir süre. Olursa mucize derim:) pek olağan gözükmüyor çünkü. İsterseniz bekleyin çıkarsa bana baktırın. Süre kısa çünkü ilk söylediği şey için 1 haftası var.kizlar kuzey hangi kafede?
mutlaka yaz :)Beşiktaşta kafesi olan kuzeyi diyorsanız kapatmış orayı. Telefonda bakıyor kendisi. Dün baktırdım. Daha önce kafesine gitmiştim. Bana 1 hafta süre verdi çıkarsa burdan yazarım. Gelecekle ilgili bikaç bişey söyledi ama uzun bir süre. Olursa mucize derim:) pek olağan gözükmüyor çünkü. İsterseniz bekleyin çıkarsa bana baktırın. Süre kısa çünkü ilk söylediği şey için 1 haftası var.
Sizi üzmek istemem ama Kuzey genelde mucizelerden bahseder. Dediklerinin gerçekleştiğine rastlanmamıştır pek. 1 yıl içinde tam 6 kez gittim ben. Bazı kişilerde galiba iletişim tarihleri vs tutturabilmiş. Ama süreçler onun dediği şekilde neticelenmez.Beşiktaşta kafesi olan kuzeyi diyorsanız kapatmış orayı. Telefonda bakıyor kendisi. Dün baktırdım. Daha önce kafesine gitmiştim. Bana 1 hafta süre verdi çıkarsa burdan yazarım. Gelecekle ilgili bikaç bişey söyledi ama uzun bir süre. Olursa mucize derim:) pek olağan gözükmüyor çünkü. İsterseniz bekleyin çıkarsa bana baktırın. Süre kısa çünkü ilk söylediği şey için 1 haftası var.
Benim bildiğim Niyet cafe kapanalı 2 yıl falan oldu, tekrar mı açılmış yoksa ????Kızlar niyet cafe raşo beyin iletişim bilgilerini veya adresini mesaj atabilir misiniz acaba? Hiçbir şekilde bulamadım kendisini
1 haftası var kısa verdi süreyi bakalım. Yazarım tabiki:)mutlaka yaz :)
Zaten söylediği şey pek mümkün değil gibi. Dediğiniz doğru olabilir:)Sizi üzmek istemem ama Kuzey genelde mucizelerden bahseder. Dediklerinin gerçekleştiğine rastlanmamıştır pek. 1 yıl içinde tam 6 kez gittim ben. Bazı kişilerde galiba iletişim tarihleri vs tutturabilmiş. Ama süreçler onun dediği şekilde neticelenmez.
Niyet cafe , Raşo Bey'e cafe kapandıktan sonra ulaşan olduysa yazabilir mi? fena değildi diye aklımda kalmışBana da geçen ay annemin bir arkadaşı ismen bahsetmişti yani maalesef bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?