- 24 Şubat 2018
- 149
- 43
- 48
- 33
Vay be Kuzey sizde yanilmish baya.. bende hep ne soylerse cikar arkadaslarimada 80% soyledikleri cikmish,onzmn enerji konusu bu bana baka biliyo size yok... obur turlu nasil bisey anlayamadimBen 4 senedir deli gibi gittim hepsi kandırdı Hande kuzey başta olmak üzere sana dönecek denilen insanın yakında çocuğu oluyor sakın sakın fala güvenip hareket etmeme ve etme tuzağına düşmeyin bana kibir yüklediler ve şimdi yıkıldım 4 seneyi heba etmeyi yanıyorum onun için yurtdışına bile gitmedim hayatıma kimseyi sokmadım şimdi onun üzülmesini yuvasının yıkılmasını mı isteyim falcıya gitseniz bile sakın şımarmayın normal de nasıl davranmanız gereken biçimde davranın Hande ye kesinilkle güvenmeyin kuzey keza öyle bir kaç kişi dışımda çocuğu olacağını bilemedi bu falcıların yalanlarına inanmayın lütfen benim bi işinizi bırakır İstanbul gelir önünüze gelen başka fırsatları tepersiniz size yalvarırım falcıya gitmeyi eğlenme dışında görmeyin bir çoğunun karşısna çıkıp diyeceğim çocuğu olacak bakalım utanacaklar mı
en e
Cnm enerji filan bu işleri gecelim iyi her zmn iidir burda cok eskiden elanit vardı hataylı öldü Allah rahmet eglesin tek kelime sasmazdı öylesini görmedim.. keza özel baktırdıgım burda yazamayacağım bi kadın var an için daha yanıldıgını görmedim var ama gelecek cıkmayabilio cok gec cıkabilio var öyle insanlar enerjimiz uymadı işin örtüsü cürmü bu kdr..Vay be Kuzey sizde yanilmish baya.. bende hep ne soylerse cikar arkadaslarimada 80% soyledikleri cikmish,onzmn enerji konusu bu bana baka biliyo size yok... obur turlu nasil bisey anlayamadim
Tamamda o zaman bana cikiyo size cikmiyo tesadufmu bana SoyledikleriCnm enerji filan bu işleri gecelim iyi her zmn iidir burda cok eskiden elanit vardı hataylı öldü Allah rahmet eglesin tek kelime sasmazdı öylesini görmedim.. keza özel baktırdıgım burda yazamayacağım bi kadın var an için daha yanıldıgını görmedim var ama gelecek cıkmayabilio cok gec cıkabilio var öyle insanlar enerjimiz uymadı işin örtüsü cürmü bu kdr..
Cnm enerji filan bu işleri gecelim iyi her zmn iidir burda cok eskiden elanit vardı hataylı öldü Allah rahmet eglesin tek kelime sasmazdı öylesini görmedim.. keza özel baktırdıgım burda yazamayacağım bi kadın var an için daha yanıldıgını görmedim var ama gelecek cıkmayabilio cok gec cıkabilio var öyle insanlar enerjimiz uymadı işin örtüsü cürmü bu kdr..
Valla kuzey’in bana da dediği hiçbir şey olmadı.
Bu adam senin kaderin, evleneceksin dediği adam en büyük karaktersizliklerden birini yaptı. Yaklaşık 3 aydır engelliyim kendisinde, ben de her yerden engelledim onu.
Onun dışında verdiği tarihlerde hiçbir şey olmadı, ailem için söylediği şeyler de olmadı.
Ayrıca malum kişi ile ilgili iyi ki onun dediği gibi olmadı.
Bakmıyo cnm dısardan deişik bi kadın burdada yayılsın istemiorum ztn cok yogun kendide istemio iyi baska birini bulursam yazarım ztn zeynebi ilk ben yazmıstım..Larox kimdir bu kadın, bana özelden yazsana. Aşk meşk dışında değil başka şeylerde tutturuyor mu?
memlekette ekonomik kriz var arkadaş nasıl bu kadar falcıya para yetiştiriyosunuz kızlarBana ilk ve ikinci baktiginda hersey cikmisti. Sonrasinda cikmamisti ve tekrar baktirdigimda ise canimi sikan seyler soylemisti ve gitmeme karari almistim ama o soyledikleri de sonradan cikmisti..
Can, utku, neriman, levent, kuzey ve efe ye baktirdim hepsi de ayni seyler soylediler.
Benim duymak istedigimi mi soylediler yoksa cidden soyledikleri gibi mi gelisecek bilemiyorum. 2 hafta ortalama sureleri kaldi
memlekette ekonomik kriz var arkadaş nasıl bu kadar falcıya para yetiştiriyosunuz kızlar
Efe Symbol daki mi bana sallamasyon geldi çok hızlı konuşması lafları yutması cabası oda bence yalancı o müzeyyen i bilen varmı bana başka biriyle evleneceksin diyen tek insan bunk Kerim olmuştuBana ilk ve ikinci baktiginda hersey cikmisti. Sonrasinda cikmamisti ve tekrar baktirdigimda ise canimi sikan seyler soylemisti ve gitmeme karari almistim ama o soyledikleri de sonradan cikmisti..
Can, utku, neriman, levent, kuzey ve efe ye baktirdim hepsi de ayni seyler soylediler.
Benim duymak istedigimi mi soylediler yoksa cidden soyledikleri gibi mi gelisecek bilemiyorum. 2 hafta ortalama sureleri kaldi
Efe Symbol daki mi bana sallamasyon geldi çok hızlı konuşması lafları yutması cabası oda bence yalancı o müzeyyen i bilen varmı bana başka biriyle evleneceksin diyen tek insan bunk Kerim olmuştu
Merhaba yumurtacı nazifeye nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varsa bana mesaj atabilirmi lütfenSen koray a baktırdın mı?
Sen koray a baktırdın mı?
Kadıköy Moda’da bir Müzeyyen var o mu?Efe Symbol daki mi bana sallamasyon geldi çok hızlı konuşması lafları yutması cabası oda bence yalancı o müzeyyen i bilen varmı bana başka biriyle evleneceksin diyen tek insan bunk Kerim olmuştu
Evet o hanım siz gittiniz mi?Kadıköy Moda’da bir Müzeyyen var o mu?
Ebru hanım 4 yıllık fal maceram da 40 farklı kişiye çokça gittim 2 tanesi hariç hepsi bana bu iş olacak dedi ama sonuç derin hüsran benim duymak istediklerimi söylediler Efe bana yaklaşmalısın vs dedi onun yüzünden rezil oldum onun yüzünden hediye yollayayım yaklaşayım dedim ama fena patladı çocuğu olacağını şak diye öğrendim zerre güven duymuyor sizede tavsiye ederimYalanci mi degilmi bilmiyorum. Ama digerleri ile tutarli seyler soyledi ve anda da iyidi
Evet uzun süre önce gittim. Kadını sevdim aslında, hisleri de var gibi geldi bana ama bende pek net bir şey bilemedi.Evet o hanım siz gittiniz mi?
Ebru hanım 4 yıllık fal maceram da 40 farklı kişiye çokça gittim 2 tanesi hariç hepsi bana bu iş olacak dedi ama sonuç derin hüsran benim duymak istediklerimi söylediler Efe bana yaklaşmalısın vs dedi onun yüzünden rezil oldum onun yüzünden hediye yollayayım yaklaşayım dedim ama fena patladı çocuğu olacağını şak diye öğrendim zerre güven duymuyor sizede tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?