İstanbul'da Fal - Falcılar

Vay be Kuzey sizde yanilmish baya.. bende hep ne soylerse cikar arkadaslarimada 80% soyledikleri cikmish,onzmn enerji konusu bu bana baka biliyo size yok... obur turlu nasil bisey anlayamadim

Vay be Kuzey sizde yanilmish baya.. bende hep ne soylerse cikar arkadaslarimada 80% soyledikleri cikmish,onzmn enerji konusu bu bana baka biliyo size yok... obur turlu nasil bisey anlayamadim
Cnm enerji filan bu işleri gecelim iyi her zmn iidir burda cok eskiden elanit vardı hataylı öldü Allah rahmet eglesin tek kelime sasmazdı öylesini görmedim.. keza özel baktırdıgım burda yazamayacağım bi kadın var an için daha yanıldıgını görmedim var ama gelecek cıkmayabilio cok gec cıkabilio var öyle insanlar enerjimiz uymadı işin örtüsü cürmü bu kdr..

Tamamda o zaman bana cikiyo size cikmiyo tesadufmu bana Soyledikleri
Evet aslinda goren herkese gormeli bencede amma bana nasil gordu tarihlere kadar anlayamadigim shu
O kadin kim an icin iyi olan? Gitmek isterim bende

Valla kuzey’in bana da dediği hiçbir şey olmadı.
Bu adam senin kaderin, evleneceksin dediği adam en büyük karaktersizliklerden birini yaptı. Yaklaşık 3 aydır engelliyim kendisinde, ben de her yerden engelledim onu.
Onun dışında verdiği tarihlerde hiçbir şey olmadı, ailem için söylediği şeyler de olmadı.
Ayrıca malum kişi ile ilgili iyi ki onun dediği gibi olmadı.

Valla ben artık fala fula inanmaz oldum.. 1,5 aydır ne düşünüosam bütün nefretimi msjla ona yazıorum okuo cvp vermio engellemioda en azından desarj oluorum.. bu zmna kdr niyetlerini okumaya calıstıgım adamlar için yas 33 evde kaldım canım sıkılıo küfür ediorum hahaba

Larox kimdir bu kadın, bana özelden yazsana. Aşk meşk dışında değil başka şeylerde tutturuyor mu?

Bana ilk ve ikinci baktiginda hersey cikmisti. Sonrasinda cikmamisti ve tekrar baktirdigimda ise canimi sikan seyler soylemisti ve gitmeme karari almistim ama o soyledikleri de sonradan cikmisti..

Can, utku, neriman, levent, kuzey ve efe ye baktirdim hepsi de ayni seyler soylediler.
Benim duymak istedigimi mi soylediler yoksa cidden soyledikleri gibi mi gelisecek bilemiyorum. 2 hafta ortalama sureleri kaldi

Larox kimdir bu kadın, bana özelden yazsana. Aşk meşk dışında değil başka şeylerde tutturuyor mu?
Bakmıyo cnm dısardan deişik bi kadın burdada yayılsın istemiorum ztn cok yogun kendide istemio iyi baska birini bulursam yazarım ztn zeynebi ilk ben yazmıstım..

memlekette ekonomik kriz var arkadaş nasıl bu kadar falcıya para yetiştiriyosunuz kızlar

Efe Symbol daki mi bana sallamasyon geldi çok hızlı konuşması lafları yutması cabası oda bence yalancı o müzeyyen i bilen varmı bana başka biriyle evleneceksin diyen tek insan bunk Kerim olmuştu

Efe Symbol daki mi bana sallamasyon geldi çok hızlı konuşması lafları yutması cabası oda bence yalancı o müzeyyen i bilen varmı bana başka biriyle evleneceksin diyen tek insan bunk Kerim olmuştu
Kadıköy Moda’da bir Müzeyyen var o mu?

Yalanci mi degilmi bilmiyorum. Ama digerleri ile tutarli seyler soyledi ve anda da iyidi
Ebru hanım 4 yıllık fal maceram da 40 farklı kişiye çokça gittim 2 tanesi hariç hepsi bana bu iş olacak dedi ama sonuç derin hüsran benim duymak istediklerimi söylediler Efe bana yaklaşmalısın vs dedi onun yüzünden rezil oldum onun yüzünden hediye yollayayım yaklaşayım dedim ama fena patladı çocuğu olacağını şak diye öğrendim zerre güven duymuyor sizede tavsiye ederim

2 tanesi kimdir peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…