İstanbul'da Fal - Falcılar

forumda bi süre önce buse diye bi falcının baya adı geçmiş, googleda baktım başka sitede de buse yazılmıs yazan kişi burdakyle aynı. reklam mı değil mi bilemedim, okuyup gitcek varsa bilgisi olsun

Kızlar ben symbol nişantaşı Fulyaya gittim bugün olumlu/olumsuz fikirlerinizi atın bir ortaya kafam çok karıştı benim

Kızlar ben symbol nişantaşı Fulyaya gittim bugün olumlu/olumsuz fikirlerinizi atın bir ortaya kafam çok karıştı benim
Daha evvel beğenenler de olmuştu ama bana komple uydurdu. Ciddiye alma bana kalırsa, ne demiş olursa olsun.

Kizlar shengule giden oldumu shunrza zerrabin falcisi sengul???
1,5 yıl önce gitmiştim....an doğruydu, ama gelecekten hiç birşey çıkmadı....güya hayatıma yeni biri girecekti 1 yıl önce falan filan.....Zarrab'a özel olarak bakmış olabilir, belki onun için günlerce haftalarca fal bakmıştır, da anca öyle bilmiştir birşeyleri, ama bize baktığı 20 dakikalık falın hiçbir işe yaramadığını düşünüyorum, aldığı 350 tl'yi geçtim, 5o tl bile etmiyor falı...sıradan cafe falcısı gibi

Ama bence eski cafe falcısı olup sonradan Zarrab olayı ile kendine iyi reklam yapıp haksız ün kazandığını düşünüyorum, kendisi sıradan bir falcı, öyle üstün yetenekleri falan yok yani

Ama bence eski cafe falcısı olup sonradan Zarrab olayı ile kendine iyi reklam yapıp haksız ün kazandığını düşünüyorum, kendisi sıradan bir falcı, öyle üstün yetenekleri falan yok yani
Etilerdeki ŞENGÜL hanımdan bahsediyorum

Bende tutturdu. İlk falında söylediği her şey oldu, ikinci falının da yarısı falan çıkmıştı. Nişantaşı şubesini sevmediğim için gidesim gelmiyor pek.

Bende tutturdu. İlk falında söylediği her şey oldu, ikinci falının da yarısı falan çıkmıştı. Nişantaşı şubesini sevmediğim için gidesim gelmiyor pek.
Gelecek ile ilgili şeyler miydi tutturdukları? asıl konu mu ??

Gelecek ile ilgili şeyler miydi tutturdukları? asıl konu mu ??
Evet, hem anı bilmişti hem de gelecek için söylediği şeyler olmuştu. Asıl konuydu bu arada. Verdiği tarih aralığında olmuştu.

Fulya kahvede daha iyiydi sanırım tarotta beni. evli. olarak gördü ben bekarım

Koray dan çok umidliydim ki ilkez yani ama tarihi epey sarktı 1ay

Falın başlangıcı çok alakasızdı bir süre bekledim toparlayacak heralde ben mi kendi hayatıma uyumlayamadım ki söylenenleri diye baktım yok başka yerlere gidiyor 1-2 bilgi verdim sen böyle diyorsun da böyle böyle diye ordan sonra bilmiyorum tahmin ,6.his vs den bilmiyorum bir çoşuşa geçti söylediği öoğu şey doğruydu ve gelecekle ilgili de Allah allah neler söyledi ama bu postu yazdıktan sonra dün gece çok garip birşey oldu kızlar sanırım bu kadın atmadı :/

Bir falında bende de çok alakasız şeyler söylemişti, sonra ben biraz yönlendirdim ama ilk falında yönlendirmeme gerek kalmamıştı.
Umarım güzel şeyler söylemiştir ve hepsi çıkar.

Ya Fulya nın ya anları var ya da tutmayana tutmuyor. Bana ilk falı komple çıktı şimdi kadının. Bana o süreçte bir iki kişinin daha çıktı ama sırasıyla şöyle şöyle olacak diye anlatan Fulya'dır. İkinci falında bir iki şey çıktı ama keşke ilk falında sonrası için ön görülerini alsaydım dedirtti.

Ben tekrar mı gitsem Fulya’ya acaba? Aklıma girmek üzeresiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…